Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Мегаліт вагою в 20 000 тонн...

  • 02.12.20, 19:11
Храм Джаганнатха – мегаліт вагою в 20 000 тонн, про який майже нічого невідомо
 

 

[ Читати далі ]

Джинсовий декор...

  • 01.12.20, 18:53
                      


[ Читати далі ]

Цікаві знахідки...

  • 30.11.20, 09:19

Найбільш передові моделі геолокаторів дозволяють «заглянути» на кілька метрів під землю, навіть через щільний грунт, і побачити, що там заховано. Ех, шкода, що у вільний продаж такі штуки поки не надходять – скільки всього цікавого можна було б знайти з їх допомогою! Але і без передових технологій люди все ж примудряються робити відкриття, які розбурхують уяву. Причому нерідко на порожньому місці, що вражає ще більше!

“Знайшов 97-річний долар сьогодні”

Під час розкопок в храмі Джамбукесварар (Індія) був знайдений цей горщик з 505-ма золотими монетами. Археологи були в захваті від радості.

[ Читати далі ]

Знайшли тіла дивних істот...

  • 29.11.20, 10:50

У 1960-х роках в Лондоні під час розчищення місця для будівництва нового житлового кварталу, під знесення був відправлений старий, давно покинутий особняк, який належав раніше якомусь Томасу Теодору Мерліну. У підвалі будинку будівельники виявили кілька тисяч невеликих дерев’яних міцно запечатаних скриньок. Яке ж було їх здивування, коли всередині вони стали знаходити трупи дивних міфічних істот, які, здавалося, повинні були жити тільки в казках.

Лорд і професор Томас Теодор Мерлін.  [ Читати далі ]

Дизайнер — це покликання душі.

  • 28.11.20, 18:28

Дизайнер — це покликання душі.

Такі люди завжди володіють оригінальними думками та ідеями. Отож, ми для вас підготували добірку з простих речей, які дизайнери перетворили в унікальну річ.

На цей хмарочос нанесена карта району, а підсвічене місце — це розташування будівлі. Так ви ніколи не заблукаєте.

Ось так красиво можуть поєднуватися сходинки з пандусом. 

[ Читати далі ]

Ніколи знову !!!

 

Вічна пам"ять всім людям,які померли в такі тяжкі часи голодомору.
Це біль, України, ми не маємо права забувати...Запаліть свічки в пам'ять померлих родин . Хай тепло свічок зігріє їх душі . Нехай їм там буде краще ніж на рідній землі . Царство небесне! Ми пам'ятаємо! Ніколи знову !!!

[ Читати далі ]