Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Чому Геніальний Нікола Тесла Був Одержимий Пірамідами...

  • 18.12.20, 08:55


Геніальний винахідник і вчений Нікола Тесла проявляв дуже велику зацікавленість до стародавніх монументальних споруд Єгипту … але чому?

[ Читати далі ]

Летючий Голандець легенда, чи ні ?

  • 17.12.20, 13:32

Це сталося в 1928 році. Великий трансатлантичний лайнер здійснював свій черговий рейс з Європи в Америку. І ось в один з ясних днів сотні пасажирів побачили, що назустріч їх судну, збиваючи форштевнем воду, летить якийсь вітрильник. У свідомості переляканих людей промайнула думка про страшний корабель-привид. «Летючий голландець». Зблідлий капітан лайнера тільки в останній момент тремтячим голосом віддав команду про зміну курсу, щоб уникнути зіткнення. Вітрильник, ледь не зачепивши лайнер, промчав повз. І тоді уражені пасажири, і матроси побачили ще більш незрозуміле видовище: на судні-примарі по палубі метушилися люди в костюмах

XVI століття! Вони щось кричали і відчайдушно жестикулювали.

Через кілька днів випадок прояснився. Виявилося, що лайнер дійсно уникнув зіткнення з «летючим голландцем», побудованим … для відповідного кінофільму. Під час зйомок розігрався сильний шторм. Кілька старих матросів, які перебували на судні і актори не змогли впоратися з вітрилами, і вітер погнав їх в океан. Тільки через кілька днів на смерть перелякані люди були зняті з «корабля-примари».

[ Читати далі ]

Поїзди, що проходять у незвичних місцях....

На вершині дамби. Німеччина

Hindenburgdamm – це 11-метрова дамба, перекинута від острова Зюльт до материкової частини Німеччини. Побудована вона була в 1927 році з метою залізничного сполучення.

  [ Читати далі ]

Що буде?

  • 15.12.20, 11:00

У дитинстві кожен із нас часто задавав батькам дивні питання. Чому небо синє, а трава зелена? Чому зірки великі, якщо для нас вони маленькі? Що буде, якщо проковтнути насіння кавуна? Воно проросте?
Хоча з дитячих часів ми вже виросли, проте інколи подібні безглузді, але дуже захоплюючі запитання не дають нам спокою. А відповіді на них здаються фантастичними і навіть нереальними.

«Мурахи вигризли мій мигдаль, щоб приготувати собі миндальне борошно»

Якщо блискавка потрапляє в асфальт, виходить це  

[ Читати далі ]

Чому чоловіки в Європі 17-18 століття носили напудрені перуки?

  • 14.12.20, 10:38

Чи задумувалися ви, що зробило модними перуки, які носили всі знатні люди, військові і правителі в Європі XVII-XVIII століття? На жаль, відповідь зовсім не пов’язана з почуттям прекрасного. Для європейців пишні напудрені перуки були скоріше необхідністю …

Вся справа в тому, що в той період в Європі бушувала “хвороба Купідона”, відома так само як сифіліс. Без лікарської допомоги хворі страждали від висипу, виразок, сліпоти і облисіння. Причому хворіли на сифіліс як прості селяни, так і вищі особи європейських держав.

   [ Читати далі ]

Якось моторошно...

  • 13.12.20, 20:19

Користувачі соціальної мережі «Reddit» діляться фотографіями і деякі з них зовсім не схожі на звичайні знімки, що демонструють повсякденне життя. З’явилася навіть окрема добірка з назвою «WTF». І при погляді на ці фото хочеться задати логічне запитання: «Що тут, взагалі, відбувається?».

Ця венерина мухоловка вирішила не збільшуватися в розмірах, а просто відростити дві сотні пащ. Так, напевно, влізе більше їжі.

У Корноулл в одному із задніх дворів з’явився карстовий колодязь, ведучий в середньовічну шахту і має вражаючу глибину – цілих 300 футів. У цій місцевості прийнято проводити геологічні вишукування перед угодами з нерухомістю, так як тут активно велися розкопки для видобутку копалин кілька століть назад. І знайти карстовий глибокий колодязь – велике везіння. 

[ Читати далі ]

Несподівані розміри...))

  • 13.12.20, 07:09

Цікавий факт: ні в одному фільмі, де фігурує атомна бомба або її компоненти, не відображена її вага. Тому що це відразу ламає сценарій і перетворює супергероїв в “здохляків” – щільність збройового плутонію така, що шматочок розміром з чоловічий кулак буде важити 20 кг! У кишеню не покладеш. А крихітна бомбочка розміром всього з відро, яку герой фільму легко несе однією лівою, насправді важить 200 кг! Той випадок, коли розмір вкрай оманливий, але ж є й інші приклади.

Африканська акація і її величезні шипи. А тепер уявіть, як їх їдять жирафи.

Кактус вимахнув на заздрість багатьом деревам...

[ Читати далі ]

Використання солі, про які ви не знали...




З давніх давен сіль відіграє важливу роль в побуті завдяки своїм природнім властивостям. Також солі приписують здатність очищувати енергетику середовища.

[ Читати далі ]