Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Бурано - найяскравіший район Венеції



Бурано - найяскравіший район Венеції

Крута дорога на узбережжі

Пішохідна дорога на узбережжі, Азорські острови, Португалія


Ось так проблеми вирішує Китай...



У Китаї активно зростаючі міста і дороги поступово відбирають у сільських жителів належні їм землі, але якщо господарі відмовляються від переїзду, владі не залишається нічого іншого, як вирішити питання, наприклад, таким чином: будинок фермера Луо Баогуй і його дружини опинився в буквальному сенсі посеред дороги після того, як їх не влаштувала компенсація держави, запропонована за знесення будівлі.

Гаряча та холодна вода



Гаряча та холодна вода надходить у ісландські крани прямо з джерел і гейзерів, яких тут тисячі. Вона настільки чиста, що не вимагає фільтрації, але іноді може віддавати сірководнем.

Я не хочу ці.



У 1989 році Nike зняла рекламу кросівок за участю кенійців з народу самбуру. У ролику показані традиційні танці племені в яскравому одязі, а в кінці молода людина говорить фразу на своїй мові і на екрані з'являється традиційний слоган: «Just Do It». Коли один американський антрополог побачив рекламу, він повідомив ЗМІ, що африканець насправді говорить: «Я не хочу ці. Дайте мені великі черевики ». Після чого Nike визнала, що знімальна група не змогла домогтися точного перекладу слогану на мову племені і записала імпровізацію, думаючи, що ці слова все одно ніхто не зрозуміє. rofl

Не каждый осилит,тут ничего не скажешь...

Дааа... тут ничего не скажешь, букетище...omg

Світлина від ПрИколись.

У ісландців немає прізвищ



У ісландців немає прізвищ, тільки по батькові, що закінчуються на «-сон» або «-доттір". Ім'я для майбутньої дитини мають вибирати тільки з реєстру імен. Якщо придумали нове, то потрібно попередньо узгодити з владою і внести до реєстру.