Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Захід на острові Балі...



Захід на острові Балі, Індонезія...

одной загадкой в мире стало меньше (с)

  Вся книга двеннадцатилетнего философа, поместившаяся на двух страничках, отображает обобщенную суть психологических исследований, знаний и опыта.   

  Книга настолько понравилась пользователям сети, что, кажется, пора выпускать её миллионным тиражом как практическое пособие. 

  С выводами не поспоришь: краткость – сестра таланта.

  Обложка книги:

Обложка книги выглядит так: женщина, книга, психология, юмор


  первая страница:

Это её последний лист: женщина, книга, психология, юмор


  последняя:

Содержание: женщина, книга, психология, юмор

Якщо щура помістити в акваріум...



Якщо щура помістити в акваріум, наповнений водою, то вона, в силу фізіологічних особливостей організму, протримається на плаву не більше 30 хвилин. Але, якщо її витягнути з води, на останніх секундах 30-ій хвилини, дати відпочити, нагодувати і через якийсь час кинути, хоч в басейн, то вона протримається на плаву добу і більше, в надії, що її врятують на останній хвилині. ..

Розступається море...

  • 01.06.15, 21:44


Раз на рік між двома островами південнокорейського повіту Чиндо розступається море, оголюючи прохід завдовжки 2 км і шириною 40 м. Протягом години місцеві жителі і туристи, багато з яких асоціюють це явище з біблійної притчею про розступилися перед Мойсеєм водах Червоного моря, гуляють по відкрилася суші і збирають потрапили в цю пастку морські делікатеси.