Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Захоплюючі контрастні порівняння...

  • 03.11.23, 17:25

Так уже вийшло, що для того, щоб зрозуміти масштабність деяких речей, краще подивитися на них у порівнянні з чимось. Так і з предметами із цієї добірки. Тільки так ми й зможемо вам продемонструвати різницю між новим і старим, хворим і здоровим, стандартним та величезним, навіть узимку та влітку.

Рука дорослої людини проти листка вікового дуба, що росте у дворі


 Вам доводилося бачити білого яка хоча б на фото? Привіт із Тибету...[ Читати далі ]

Старі будинки зберігають багато секретів...

Старі будинки зберігають багато секретів. Найчастіше люди, які в них живуть, навіть не підозрюють про те, що зовсім поряд схований якийсь скарб. Ну, а коли приходить час робити ремонт, такі дрібниці знаходяться — і щасливчики із задоволенням діляться фотографіями в мережі.

«Знайшов у старому будинку. Зважаючи на все, це сільничка і перечниця»


 «Знайшов скрипку в стіні будинку 1965 року. Вона зберігалася тут близько 50 років»...[ Читати далі ]


Осінь по-львівськи.

   


Осінь по-львівськи.
Відчуйте цю атмосферу та душевну гармонію.


[ Читати далі ]

Пікантне минуле...

У сучасному суспільстві у молодят значно більше свободи, ніж було кілька століть тому, адже можна провести своє весілля як заманеться. А раніше існувало безліч обмежень та правил. Наприклад, було не прийнято одружуватися в суботу і одягати під вінець білу сукню. А свідком найчастіше призначався зовсім не найкращий друг і навіть не родич. Ми покопалися в традиціях минулого у пошуках найнесподіваніших весільних чудасій.

Шафером був не близький друг і не родич, а найкращий фехтувальник


У давнину як шафер (він же свідок з боку нареченого) часто виступав не друг і навіть не родич. Виконувати цей обов’язок запрошували справжнього професіонала — найкращого фехтувальника. Його завдання полягало в тому, щоб запобігти можливому зриву весілля.

Можна було взяти пробний шлюб...[ Читати далі ]


Такого ще не бачила...))

  


Картини з павутини Андраніка Аветисяна.

[ Читати далі ]

Український художник із Київщини.

  


Володимир Цигичко,1955р.н. - український художник із Київщини.


[ Читати далі ]

Предмети минулого...

  • 27.10.23, 19:32

Іноді ми отримуємо подарунки або знаходимо речі, але лише приблизно уявляємо, для чого вони потрібні (або зовсім не уявляємо). Ми цілком могли б прожити без цього знання, проте подумки постійно повертаємося до питання. А щоб припинити муки, достатньо лише запитати про це в інтернеті – і ви неодмінно отримаєте відповідь.

Тому ми хочемо показати вам приклади питань щодо різних предметів, які люди ставили в інтернеті. Ймовірно, ті, хто цікавиться, були вражені, коли дізналися, що це насправді таке.

«Знайшли це разом із старими інструментами. Не схоже, що воно до чогось кріпиться. Цю штуку можна зафіксувати на місці, а середня частина обертається, розмотуючи дві смужки тканини. Я в роздумах!”


Відповідь: Це призначене для перенесення або зберігання книг....

[ Читати далі ]


Художники тварини!

  • 26.10.23, 20:46
  


Художники тварини! 
Малюють гарні малюнки  маленькі крабики на пляжі...
На Золотому пляжі в Ціндао, провінція Шаньдун, після того, як приплив пройшов, піщані краби, які живуть на пляжі, починають з'являтися зі своїх нір, катають піщані кульки та "створюють" дуже красиві яскраві візерунки...))))

[ Читати далі ]

Прославився стрижками...))

  • 25.10.23, 05:52

Адему Телеку 34 рік, він живе в Туреччині та заробляє на життя, працюючи пастухом овець. Нещодавно Адем почав викладати відео зі своїми підопічними в соцмережі, і вони швидко набирали тисячі переглядів.



Такий інтерес з боку підписників пов’язаний із дуже незвичайною зовнішністю кіз, про яких піклується Адем. Нещодавно чоловік виявив, що у нього є здібності до стрижки тварин, при цьому «зачіски» козам він робить вельми незвичайні.


[ Читати далі ]


Таланти України...)))

  

Надія Малиновська,1950р.н. - українська художниця з Одеси.

[ Читати далі ]