Про співтовариство

Український Віртуальний Опір - це добровільна, аполітична організація, що бореться з українофобськими настроями в інтернеті та підтримує українську ідею, що поширюється через світову мережу.

Наш офсайт www.uvo.cv.ua

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!

Ще не вмерла Україна

Ще не вмерла Україна

Державний Гімн України - National Anthem of Ukraine Текст твору наближений до першого оригіналу. Це виконання державним гімном назвати не можна , так як він не затверджений законом України, це виконання швидше за все можна назвати піснею . Слова: Павло Чубинський Музика:Михайло Вербицький Виконує: Хор студентів

Не можу жити я без тебе - Українська пісня

Не можу жити я без тебе - Українська пісня


Не можу жити я без тебе - Українська пісня
Слова: Назар Британ
Музика: Назар Британ


Рудік пропонує умови мирової угоди:

  • 17.03.12, 07:38
Ми вчора отримали в УВО вимоги  Рудіка,   через посередника.

 Рудік пропонує умови  мирової угоди:
1. востановити його аккаунт на і..уа
2. Перерахувати йому  на рахунок його приз
3. Не рухати  його канал на йотубі.
Разом з тим,  він видаляє відео.  І всі розійшлись в різні сторони.

Виявляється  вся ця  негативна діяльність  Рудіка, це рубка за бабло, скажіть про яку суму йде мова , може я зможу йому ці гроші вислати.

Більше інформації  тут.

Плакуча гітара. Українська пісня.


Плакуча гітара. Українська пісня.

Текст пісні - Плакуча гітара У саду де колишуться віти, Вітерець в верболозах заснув... Десь заграла плакуча гітара, Там дівчина стрічала весну. Ти поїдеш далеко- далеко, Так далеко від мого села. І ніколи мене не згадаєш Що у тебе дівчина була. Не журись, і не плач, дівчинонько, Не журись, і не плач, не ридай, Через рік, як цвістиме калина, В тихий вечір на мене чекай. Вже пройшов рік тяжкого чекання, І прийшла довгождана весна. Знов дівчина прийшла до калини, А коханого й досі нема. У саду, де колишуться віти, Вітерець в верболозах заснув... Вже не грає плакуча гітара, Де дівчина стрічала весну.

РадіоВоля. Актуальне інтерв'ю. Сашко Положинський

Інтерв'ю з лідером гурту "Тартак", співаком, шоу-меном, справжнім українським патріотом Сашком Положинським http://sashko.com.ua/

Анонс інтерв’ю з Олександром Положинським. РадіоВоля.

Наступним учасником  спільного проекту УВО-Новин 
http://www.facebook.com/groups/uvo.novyny/  та Радіо Воля   http://radio.volya.cv.ua/   «Актуальне інтерв’ю» став  лідер гурту «Тартак», співак і шоумен  Олександр Положинський.

 Ефір передачі за  участю    пана Олександра відбудеться  в неділю 12 січня   на  Радіо Воля http://radio.volya.cv.ua/  о 19.00, повтор передачі буде  транслюватись в середу 15 лютого о 20.00, а тому вмикайте наше радіо та слухайте   що насправді хвилює музиканта в сучасній Україні.  

А тепер анонсуємо інтерв’ю з паном Олександром   мовою цитат:
Кожна людина повинна починати зміни з себе.
 Зміни в країні – це процес тривалої еволюції.
На жаль дуже часто люди,  які вважають себе патріотами країни демонструють свою любов до України або свій патріотизм, вони не завжди роблять користь Україні і не завжди вони дійсно покращують ставлення до всього українського своїми діями.
Українська рок-музика розвивається більш-менш стало, але вона є вузько спрямованою. В сучасній рок-музиці не всі популярні напрямки представлені, - андеграунді маловідомі течії.
Українська поп-музика одноманітна і примітивна.
Український реп помітно відстає від польського та російського репу.
 Музика віднесена до ска або панк-року є одноманітною, зав’язана або на фольк-музиці або на вульгарно - суржицькому міщанстві. 
Дуже  часто  українські музиканти показують себе смішними, недоладними, немодними, затурканими, кумедними і т.д, а дуже рідко вдається показати себе еталоном для наслідування.
В сучасному   демократичному  історії суспільство повинно творити державу, а не держава суспільство.
 Президент не схожий на великого українолюба. Прем’єр-міністр України не може сприяти розвитку всього українського. Голова Верховної ради України  вдало маскується під українолюба, але за 20 років своєї помітної політичної діяльності нічого помітного для України він не зробив,  бо за маскою українця – комсорг ховається чи комуніст.
 Лише конкретні дії мають більшу вагу за розмови.
 Ми свою власну свідомість повернули на ті самі рейки та щаблі на яких Україна раніше знаходилась.
Є багато випадків, коли громадяни починають боротьбу за свої права, починають боротьбу з корупцією, свавіллям, з беззаконням в нашій державі і вони цю боротьбу програють, тому що  це поодинокі виступи і такі одинокі герої зламати систему не здатні, а ламати систему поки що ніхто не хоче.
 Більшість людей не хоче змінювати щось на краще.
Не може існувати сучасна Україна в тій системі, яка нам дісталась у спадок від радянського Союзу. І за 20 років незалежності ми не змогли цю систему зламати, ми її певною мірою адаптували під нові методи функціонування держави. Ніхто не запропонував принципово нової системи.
Український повстанський рух – це гарний приклад на якому можна повчитися.
Моє ставлення до УПА є проявом певної  ідеології, це дуже гарний  лакмусовий папірець ставлення кожної людини до України, українського народу, української історії.
Моє ставлення до ЄВРО 2012 в Україні максимально негативне. Якби моя воля, я би відмінив ЄВРО 2012.
Я доволі зла людина і моя злість проявляється в тому, що мені не шкода людей, тому що якщо ми маємо цю владу, ми на неї заслуговуємо. Ніхто не приніс цю владу, не нав’язав, ми  самі  цю владу  обрали, значить нам так і треба.
 Мені важко дізнатись зараз, а хто ж у нас опозиція.
 На найближчих виборах я не буду голосувати за жодну партію, якщо буде така можливість. Так само я голосував на виборах Президента України.
 Прос троки виходу нового альбому повідомити поки що не можу, але кожний концерт починається з нових 12-ти пісень.
В мене є велика проблема: я не можу не реагувати на те, що мені не подобається і я не можу бачити те, що мені не хотілось би бачити і через це в моєму позитивному житті з’являється багато негативу, але поки що наснаги і  добра більше, тому я є щасливою людиною і не втрачаю віри в краще.
 Якщо хочете дізнатись більше, то вмикайте 12 лютого о  19.00   наше радіо  (http://radio.volya.cv.ua/        )  або  в середу на наступному тижні о 20.00. Також шукайте запис ефіру в  мережі на сайті YOU-Tube трохи згодом.

РадіоВоля.Мале коло. Пенсійна реформа.

Члени Товариства "Мале коло" про пенсійну реформу. Участь в обговоренні брали:
1. Автор альтернативної пенсійної реформи , львівський економіст Володимир Щербина
2. Петро Камінь, приватний підприємець, член Товариства "Мале Коло" м.Новоград-Волинський
3. Сергій Сергієчко - голова Товариства "Мале Коло" , Донецьк
4. Володимир Єрьоменко - Голова партії  "Праведність", м.Київ
5. Андрій Скакодуб - юрист, блоггер, поет, м.Ладижин