Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

НАТАША

Ніжний запах весни в твоїм імені є, Ароматом п'янким у повітрі снує. Теплом на морозі воно зігріває, А у душі гарна пісня лунає. Шум ніби моря, що серце ласкає, Адже і Пушкін його прославляє.

Докопався до істини

П'ятикласник Коля ДрабЗ школи повернувся.І зайшовши на подвір'яДо батька звернувся:-Тебе класна керівничкаВикликає в школу.-Що ти знову натворив?-Той спитав Миколу.-Та, нічого, лиш однеЗадав запитання,Яке викликало в неїСильне хвилювання.Ручка- це жіночий рід,Стержень -інший має,Тож чому в них до сих пірДіточок немає?Батько лисину почухав,Й почав промовляти:-Дійсно так, але ж чому?Ручку можеш дати?Дві хвилини старий ручкуПильно оглядав,Потім гучно засміявсяІ таке сказав:-Та не буде в них...

Читати далі...

Аргумент вагомий

-Чи не час тобі, кохана,Сісти на дієту?-Запитав якось Славко,Свою жінку Свєту=Адже бачу, що вагаЗайва твоя стала.А у відповідь дружинаГрізно закричала:-Пам'ятай до кінця вікуПравило просте,Я важка тому, що в менеСерце золоте!!!-

Жадність підвелала

-Чому шум такий, кумасю,Біля магазину?-Запитала баба ГаннаСусідку Христину.-За папір же туалетний,То народ так б'ється!-Це чому? Не розумію!- Ганнуська сміється.А у відповідь Христина:-Я таке чувала,"Швидка настя" на людейВід гречки напала.

Істина в порівнянні

Пізнається усе, друже,Скажу, в порівнянні!Що, не віриш? Запитай.У Стеценка Вані,Почував він себе вчораСправжнім козаком,Бо заморським частувався,З другом, коньяком.Більше літри у нутроДрузяки влили,Бо смачнішого немає!-Впевнені були.А сьогдні вже збагнувБідний той Іван,Що смачніше коньяку,Розсолу стакан.

Майбутній геній

Зоології урок,Клас про змій вивчає.І вчителька у МиколкиТаке ось питає:-До якої з груп наложитьОчкова змія,Я чекаю, яка буде,Відповідь твоя?І школяр почав швиденькоЇй відповідати:-Ну, звичайно ж близорукі,Що вже тут гадати!!!

Логічний висновок

-Скільки люду он вже їздитьНа велосипеді!-Мов філософ промовляєДід Петро до Феді-Бач, здоровий спосіб,Внучку, вони сповідають,Кошти свої економлять,Пальне не купляють.Федь у відповідь промовив:-Казки припиніть!І на хвильку вже, дідусю,Логіку включіть, То життя їх заставляє педалі крутити,Бо немають можливостіХоч скутер купити.

Вітання

Із Весняним святом Вас, жіночки, вітаю!Щастя, радості, достатку,Щиро Вам бажаю:Хай же доля посилаєЛаску кожну днину,Щоб Ви також поважалиСвойого мужчину,Щоб на Вас не нападалаРізная хандра,Пам'ятайте, Вас створилиЗ мужського ребра.Тож давайте чоловікам,Поблажки маленькі,Адже ми Вас дуже любим,Ви ж такі гарненькі.

Практичний подарунок

Не практично у наш часКвіти дарувати!-Це ж чому?-у мене хтосьЗможе запитати.Я звичайно відповім:-Бо не економно!Вибачаюся, шановні,Можливо й не скромно,Краще голову свинячуВже подарувати,З неї можна холодець,Й борщ приготувати!

Стратегія спрацювала

-Як ти Масляну в цім році,Друже, проводжав? -У Степана на роботіПетро запитав.-Ой, чудово! - той сміється-Стратегію мав,Вона гарно спрацювала,Тож не сумував!!! --Про стратегію мені,Можеш розказати??? -Із цікавістю ПетроСтав Стьопу питати.-Я раненько опудалоТещине зробивІ швиденько на подвір'їЙого підпалив.Коли теща побачила,"На вус намотала",І додому дуже хутко,Петре, почвалала!!!