Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Вікторія

  • 15.08.19, 14:52
Веселкове маєш ти ім'я.Іскрами вогнів воно так сяє.Кожен знає: перемога це,То ж серденько весело співає.Оксамитом вишитий рушник,Різнокольорові є відтінки.І у захваті усі чоловіки,Як дізнаються ім'я цієї жінки.

Размышление о жизни

  • 26.02.19, 21:44
Всё решают деньги в нашей вот стране,Если их имееш, то ты прав вполне,Но, а если в жизни, гол ты как сокол,Быстренько составьят грозный протокол.Сколько не кричите, что в стране аврал,Президент ответит: "Томос я вам дал!"Й люди словно овцы громко заорут:"Да, он ведь хороший!", снова оберут.А порулит так он ещё пятирик,То стране наступит, полнейший кирдык.Может я и грубо что-то написал,Так Вы извините, я же не наврал.Люди, призываю, включите мозги,Что бы не молиться: &quot...

Читати далі...

Не тей ви курс, панове, ведете

Не на часі "Томос", не на часі, А ви радієте немов би на Парнасі. Бо для народу це не головне, Адже навколо все лише сумне. Он котрий рік вже точиться війна, Забрала безневинних скільки вже вона? А ті кому належить це все зупинити, Розпочинають знов елегії творити. Отоплення в оселях вимикають, А людям казочки розповіють: Про вас турбуємося вдень ми і вночі! Але поводяться немов би палачі. На Європу курс...

Читати далі...

З днем закоханих

Знову ось прийшла ця днина:Ми святкуєм Валентина,Покровителя кохання.Тож для всіх моє вітання!Хай горять ваші серцяВід кохання безкінця,Чоловіки і жінкиМали щоб половинки.Завжди щоби вас любили,І щодня боготвотворили.Побажання хай здійсняться,Шаленіли ви від щастя!!!

Запам'ятав надовго

-Ти у школі, Петре, смикав За коси дівчат?- Запитав якось в сусіда Покотило Гнат. - Боронь Боже! Навіть, Гнате, і не намагався, Бо в п'ять років неприємний Ось випадок стався: Як згадаю, то трясуся До цього ж бо дня, Із цікавості смикнув За хвіст я ...коня!

УТИСК

Регістрація авто, ой, не легка справа!- В цьому впевнелася вже лесбіянка Клава. Завітала вона в центр "Сенс" регіструвати, І заявила, що рожевий номер хоче мати. Їй сказали: "номерів рожевих немає!" А увідповідь вона грізно заявляє: -Утискають в нас жінок, і міри не знають, З голубими номерами мужики ж ганяють?!

Приписи лікарки виконує

Повернувсь Іван додому Відпрацювавши зміну. І відразу запитав Дружиноньку Ніну: -Що сьогодні, ти скажи, Кохана, робила?, Геть нічого на вечерю, Бачу, не зварила. Знов про моду ти напевне Журнали читала, У квартирі стільки бруду, А ти не прибрала. Від дивана відірвати Боїшся сідницю, Вже не влазиш, подивися, Ні в яку спідницю. А у відповідь йому Жінка заявляє: -Бачу, Йване, що у тебе Совісті немає...

Читати далі...

Вчителям

З Днем вчителя сьогодні Вас вітаю! Бажаю щастя, радості, снаги, А кожен день приносить лиш удачу, І всі привітні були навкруги. Достаток в дім до Вас нехай приходить, Успішність учнів радує завжди, Божа Матір хай охороняє, В душі щоби цвіли сади. Професію Ви вибрали прекрасну: Добро і світло в душі засівать, І хоч буває часто це нелегко, Частинку серця школярам віддать. Тож хай у всьому Бог допомогає, Ласкавих днів пошле життя...

Читати далі...

Педагогам

  • 07.10.18, 12:45
З Днем педагога щиро всіх вітаю!Бо педагоги- світла сіячі.Ніколи вони спокою не знають.Працюючи буває і вночі.Перевіряють зошити, в ІнетіМатеріал потрібно відшукать,Бо про новації навчального процесуЗавжди повинні добре вони знать.Частинку серця і душі своєїНавіки вони дітям віддали,Коли у світ незвіданий, цікавийШколяриків так впевнено вели.Тож від душі усім їм побажаю:Здоров'я і душевного тепла,А нива, що засіяна з любов'юДобротний урожай щоб принесла.

Василькова логіка

-Ти із повної сім'ї? - Василька питаю.-П'ятдесят на п'ятдесят, дядечку, вважаю!-Це ж чому такі у тебе, хлопче, розрахунки?Неприємності якісь, погані стосунки?-Ні, стосунки у сім'ї в нас завжди чудові,І прийти на допомогу кожному готові,А стосовно розрахунків, то вони прості:Чоловіки всі худенькі, а жінки - товсті!