Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Моє відкриття

Вчора світло відключили В нашому будинку. Тож я був без Інтернету Більше ніж годинку. Із ріднею довелося Мені спілкуватись, І цікаве дуже, друзі, Вдалося дізнатись: Хоч часи, як всім відомо Зараз в нас шаленні, Але рідні, з'ясувалось, Мої дуже чемні!!!

Потрібно уважніше читати

Зустрів Іван аптекаря Й сварку розпочав: -Рік назад у вас бальзам Для ніг я придбав, Користуюсь кожен день, А біль не зникає, Підло дурите людей, Совісті немає!!! -Яка назва у бальзаму? Ти б назвати міг? -Ну звичайно, його назва " Для здорових ніг." -Ой, Іване, не чекай Від нього допомоги, Написано ж- для здорових, Твої ж хворі ноги!!!

Суперові ліки

Від склерозу мій сусід Пігулки приймає. -Буде ясна в мене память- Завжди вихваляє. -Яка ж назва препарату?- У нього питаю. -Дуже гарна! А яка? На жаль не згадаю!!!

Незвичайні люди

З дитсадочка п'ятирічна Катя повернулась. І збуджено до матусі Своєї звернулась: -Незвичайне, мамо, В хлопців, таке щось, та є! -А чому ти так вважаєш, Сонечко, моє???!!! -Від тварин вони напевне Гени якісь мають, Але чомусь в них зпереду... Хвости відростають!!!

Суттєва різниця

СДо дівчини у потязі Залицявся Толя: -Це мені напевне вас Посилає доля, Я три роки, як то кажуть, Цілковито вільний, Тож можливо розпочнемо Шлях життєвий спільний? Посміхнулася йому У відповідь Таня: -Чи ви дійсно таки вільні, Це ще запитання, Про свободу говорив Мені вам подібний, Але в дійсності нікому Був він непотрібний!!!

Логічний вчинок

У Тетяни Валентина Якось запитала: -Від людей я новину, Танюшо, чувала, Чоловіка ти для себе Нового шукаєш, На розлучення з Петром Навіть не чекаєш? -Дійсно так, тому Я хочу в тебе запитати: Коли йдеш ти в магазин Взуття купувати, То взуваєшся в старе,- Глянула та скоса.- Ну, звийно ж не ідеш, Подруженько боса!!!

Мій зошит

Зошит мій з віршами, "Кулемет" ще той, Бо вбиває миттю, Не скрикне і "ОЙ!" І не тільки муха Відчує удар, Також невгамовний Вампірчик комар, А учора сталась Маленька "провина", Зненацька підкралась... Рідненька дружина, А я, скажу чесно, У цей час дрімав Вона лоскотнула, Тож зошитом дав, Дуже розгнівило Це дружину любу. І пообіцяв Їй: " Подарую шубу!" Але де ...

Читати далі...

Застереження

  • 14.11.16, 18:54
Ой, помилку ви робите, Милії жінки, Не пускаючи на пиво, Щоб йшли мужики. Якщо з кумом він пивко Не буде хлептати, То "Шампанське" із дамами... Стане попивати!!!

Про таке вона не знає

  • 09.11.16, 19:47
Поліцейський зупиняє Легкову машину. За кермом він бачить Жінку, білявку Галину. - Ви напевне ПДР, Шановна, забули, Адже бачу у тунелі Світло не ввімкнули! Галя глянула на стража, Мило посміхається: -Бо не знаю де в тунелі Світло те вмикається!!!

Бізнесмен

  • 09.11.16, 19:39
- У нічний ти клуб, Семене Почав учащати? І не жаль тобі грошей На це витрачати???! -Хто тобі сказав, що гроші Я у клубі трачу? Там я гарно заробляю, Максиме, зазначу! -Стрептизером, співаком Трішки підробляєш? -Чи мене за дурака Ти, друзяко, маєш? Танцівницям я у стрінги "Франка"* запихаю, А тим часом вже "Швченка"* Звідти витягаю!!!
Сторінки:
1
31
32
33
34
35
36
37
38
попередня
наступна