Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Посповідалися

-Вихідні ти як провів? - Гриць Петра питає. -Та-а-а, до тещі в гості їздив,-той відповідає, - Дуже смачно мама жінки мене пригощала, І чарчину не одну, друже, наливала. Їв я, Гришо, оселедець, схований під шубою, Задоволений я дуже тещенькою Любою. Скоса Гриць на Петю глянув і став промовляти: -Оселедцем він мене хоче здивувати! Он як в армії служив, то також бувало, Під ковдрою наминав... я хлібець із салом.

Знову роздуми

У Радянському Союзі Сексу небуло, Та родини відзначало Місто і село. А тепер, коли в нас секс Є на кожнім кроці, Народжуються діточки Мало в кожнім році. Тож я думаю... можливо, Секс тут ні до чого? А надія, як то кажуть, На бузька на того?

Послухав тата

-Чому двійка з укр. мови, Можеш ти сказати? - Запитала в Михайлика Дуже грізно мати. -Послаблять-це дієслово, А я ж бо не знав, Й відповів:"посла коханка!" Тато ж так сказав.

Прихований напис

-Чув я, Петре, що нарешті Ти вже одружився, Тож вітаю! І на кому Вибір зупинився? -На Світлан і із Поляни. Гарна дівчИнонька! -Ой, і вибір ти зробив, Бідна ж голівонькп! Вона дура, й написано Це в неї на лобі. Співчуваю, як другові, Петрику, я тОбі. -Ех, не бачив я що напис Такий вона має, Це напевне його чолка... Довга прикриває!!!'

Релігійні розбіжності

У сусідки Катерини Запитала Алла : -На розлучення з Петром Чула, ти подала, А яка цьому причина, Можеш ти сказати? Він господар дуже гарний, Все несе до хати. А у відповідь Катруся Таке промовляє: -Бо в релігії в нас думки Спільної немає. Алла глянула на Катю: -Не можу збагнути? -Він про те, що я Богиня, Не хоче і чути!!!

Масовий безлад

До поліції Петро Рано подзвонив, І чергового таке Слізно попросив: -Ви негайно висилайте До мене наряд, Бо у хаті розпочався Масовий безлАд. Не нажарт розбушувалась Рідненька дружина, Мене б'є по всьому тілу, Болять руки й спина. А у відсовідь почув: -Ви перегинаєте, Бо чому ось цей скандал, Масовим вважаєте? Адже жіночка одна, Значить сили рівні. І тут Петя висловлює Нарікання гнівні: -Якщо Ганна мене вб' є, Вас Бог покарає, Адже масу немаленьку, Вона, скажу, має.

Чемний інспектор

Зупиняє лейтенант Легкову машину. І накинувся відразу На водія-хлопчину: -Це ж чому ви ПДР Грубо нарушаєте? На обмежувальні знаки Зовсім не зважаєте. -Ой, пробачте на цей раз, В мене День народження, Попередженням обмежтесь, Ось і всі узгодження. Страж порядку до хлопчини Хитро посміхається, І дивлячись пильно в очі, Знову так звертається: -Я вітаю вас, шановний, В цю чудову днину. І вечером за вас хочу Вихилить чарчину, Тож ви совісті хоч трішки, Благаю вас, майте, І на...

Читати далі...

Чудова дієта

-Щось, Оксано, твій ПетроДуже похудав,Не дай,Боже, Його вірус якийсь не здолав?-Та усе із ним гаразд,Ходить на рибалку.-І від цього він так худне?-Цікавить Наталку.-Ну, звичайно, а чому,Це тебе дивує?Адже рибою, що зловить...Він тільки й смакує!

А я надіюсь вірю і чекаю

  • 05.07.20, 12:01
А я надіюсь, вірю і чекаю Що доля воз'єднає нас в одне, Щодня з тобою будемо ділити Радості, печалі і сумне. А я надіюсь, вірю і чекаю, Коли настане той, кохана, день, І ми з тобою разом заспіваєм Веселих і улюблених пісень. А я надіюсь вірю і чекаю, Що пофортунить нам у цім житті, І негаразди мов у воду кануть, Залишаться в минулім забутті. А я надіюсь, вірю і чекаю, Що радістю наповниться наш дім, І нам з тобою щастя посміхнеться, Поселяться достаток і кохання в...

Читати далі...

Сильніше надії-чекання

  • 28.06.20, 14:23
Сильніше надії, звичайно - чекання. З чеканням і віра живе. Здавалось, настала уже безнадія, Але все минуло, й знов човен пливе. Човен життєвий все звісно здолає, Його не лякають шторми й буревій. З вірою в серці якщо ти крокуєш, До дочекатись мети ти зумій. Надія вже згасла, і вітер розвіяв Попіл в далекі краї, Але ти чекай, і повір, неодмінно Збудуться мрії твої. І хоч ми дорослі, уже розумієм Казок небуває й чудес, Але якщо щиро на щось ми чекаєм, Господь нам...

Читати далі...