Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Боїться відповідальності

-Подивися вже на себе,На кого ти схожа!-Дорікав своїй дружині,Сьогодні Серьожа-Не пролізеш скоро в двері,А ти все жереш,Мов би тиждень ти не їла,Як в гості підеш!-Так дають же там смачне!-Промовляє Оля.Чоловік вже ледь не плаче:-Гірка моя доля,Під статтю ти кримінальнуМене підставляєш!Здивувало це дружину:-На що натякаєш?Чоловік контроль втрачаєІ нумо кричати:-Бегемотів же неможнаВ будинку тримати!!!

Кохання важливіше

-Що для тебе важливіше,Гроші, чи кохання-Запитала у СвітланиКума її Таня.-Ну, звичайно, що кохання!-Світлана сміється.-А до кого? зізнавайся!-Таня не здається.І промовила Світланка,Глянувши на хмари:-Моє серце покорили,Євро і доляри!

Ясновидяща бібліотекарка

Прийшла Катя здати книгуДо бібліотеки.Зазирнула працівницяВмить до картотеки.І промовила тихенько:-Бачу, дорогенька,Що затримочка у тебе,Сталася маленька.Це збентежило Катрусю,Змінилось лице:-Дійсно, так! А як дізнались,Тьотю, ви про це???

Закодувала

"Під мухою" Гриць додомуПізно повернувся.Та зайшовши до квартири,З жінкую зіткнувся.Грізний вид у той моментДружинонька мала,Ще до того ж у руці,Віника тримала.Чоловік впав на коліна,Покотились сльози.І збентежено промовивВін тоді до Рози:-Ой, пробач мені, кохана,Більш не буду пити,Не потрібно тобі, люба,Нікуди летіти

Партії і об'єднання

Прагнуть всі, кому неліньСтати депутатом.Марять навіть день і нічНадійним мандатом.Ну, а партії вониУже називають,По професіях своїх,У житті що мають.Ось, Кличко, усім відомий,Мав боксерський дар,І об'єднання своє,Він назвав "Удар".Вакарчук, багато літНа сцені співав,Тож і партію свою"Голосом" назвав.Ну, а раптом, гінекологПіде в депутати?Уявляю, як він зможеПартію назвати!

Моє кохання

  • 12.11.19, 20:27
Жовте листя з дерев опадає,Теплим килимом землю вкрива.Моє серце разом із душеюВ унісон гарну пісню співа.Приспів:Закохалася я в баяніста.Чи на радість, а чи на біду?Як почую, що він десь заграє,Все кидаю, й на зустріч іду.Білий сніг уже в вальсі кружляє,За вікном ось зимова пора,Та душа моя пісню співаєІ відходить далеко жура.Приспів:Закохалася я в баяніста.Чи на радість, а чи на біду?Як почую, що він десь заграє,Все кидаю, й на зустріч іду.У садочку птахи заспівали,Сповіщають, прийшла вже...

Читати далі...

Вітання вчителям

  • 06.10.19, 11:57
Знову жовтень завітав,З ним прийшло і свято.Тож лунає звідусільПривітань багато.Професійне своє святоВчителі святкують.І їх щедро, від душіСьогодні віншують.Я також вітальне словоХочу їм сказати,А у ньому земних благЙ щастя побажати.Хай завжди з добра і мируБуде в них дорога,І щоденний оберіг-Подарунок Бога.

ЛАРІСА

  • 04.09.19, 11:22
Лагідна посмішка з вуст її ллється,Ангел неначе до мене сміється.Римою слово віршем лягає,І у душі гарна пісня лунає.Сонячна стане похмурая днина,Адже ця жінка-чудова людина.

Ти для мене

  • 19.08.19, 17:42
Ти для мене, мов ангел на небі, Мов ковток у пустелі води. Ти для мене найкращії ліки Від депресії будеш завжди. Ти для мене, немов би ікона, Я на тебе з любов'ю дивлюсь. І тому тебе втратити знову, Чесно кажучи, дуже боюсь. Ти для мене, зоря світанкова, Яка душу мою зігріва. Адже тільки ти можеш розрадить, Коли тяжко на серці бува. Тож за тебе я дякую долю, Що тоді нас в той вечір звела. До дрібниці я все пам'ятаю, Ти...

Читати далі...

Пятикласникам

  • 15.08.19, 14:59
Ось знову дзвінок погукав вас до школи,За літо набрались ви сил.Тож по знання вирушайте,шановні,Вперед! Не жаліючи крил.Цікавинки вас зачекалися різні.Мов море вирує життя.Гарне підгрунтя готуйте сьогодні,Щоб гідним було майбуття.Здобутками школу свою прославляйте,Щоб слава гриміла весь час.Адже вчителям-це найкращий дарунок,і гордість безмежна за вас.Предмети нові хай вас не лякають,Вивчите їх без проблем.Буде цікаво, ви впевнитесь в цьому,В доведені всіх теорем.Успіхів вам, я бажаю, й...

Читати далі...