6,5 років життя на 40 ГБ

  • 23.08.08, 10:49

Відправляю старий комп на пенсію... Що таке зараз нещасних 40 ГБ. 

А все ж  на них вміщається моя улюблена і забута музика, пару фільмів, які хочеться передивлятися ще раз, і ще раз. 

Тьма документів, звітів, проектів, курсових, магістерка. Документи мами, сестри, декількох одногрупників. 

Декілька ігор, одну так і не пройшов. Капець, навіть порнографія десь завалялася. 

Пару обломків вірусів. Запоротий реєстр.

А ще ж фотофіксаж мого життя. 

Пару десятків піратських копій програм та двох вікон (special thanks to Windows 2000 and ArchiCAD 7).

format D:\

format C:\ 

Заберуть Олімпіаду з Сочі чи ні?

  • 18.08.08, 00:13
Порушення олімпійської хартії зі сторони Росії є. Та й Сочі дуже близько до зони конфлікту. Так що я за інше місце проведення. А Ви?

71%, 17 голосів

29%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Цілунок № 3

Усе пройде, все перетвориться у прах,

Кохання двох мало залишитись в віках.

Нехай тепер воно буде зі мною в снах,

Любові смак зостанеться навіки на губах.

Спимо душею разом, та на двох ліжках,
Ці 10 кілометрів, що між нами - жах,
Кохатися всю ніч, віддатися не страх,
Так хочеться заснути в тебе на руках.

Extensible Host Controller Interface | USB 3.0

  • 16.08.08, 12:56
  • usb

На виставці CES в Лас-Вегасі був продемонстрований робочий зразок інтерфейсу USB версії 3.0. Публіці показали можливості нового стандарту: так, його швидкість досягає 4,8 Гбіт/с (600 Мб/с), а  система енергозабезпечення дозволяє відключати живлення, коли накопичувач не використовується. На жаль, комерційний запуск USB 3.0 станеться не раніше ніж в 2010.

Нагадаємо, що компанія Intel, головний ініціатор, по створенню нового протоколу не дуже-то хотіла ділитися даними про новий хост-контроллере з NVIDIA, AMD, SIS і VIA. З одного боку можна зрозуміти відношення Intel до збереження в таємниці специфікацій контроллера – немало грошових коштів компанією витрачено на дослідження.

З іншого боку, деяка монополія Intel в цьому питанні зовсім неінтересна іншим виробникам системної логіки, та і всьому It-ринку в цілому: необхідність появи нового швидкісного протоколу передачі даних зріє вже давно. Тому відкритість Extensible Host Controller Interface (xHCI) буде вигідна всім, включаючи Intel. У результаті специфікації xHCI були обнародувані, а в рамках заходу IDF відбудеться перша демонстрація нового стандарту. 


не забуваємо про розробку FireWire зі швидкістю 3.2 Гбіт/с

Чому у Львові не люблять "москаликів"?

Тому що вони живуть у центрі в фешенебельних квартирах. І не дивно, що в центрі Львова російська звучить не рідко. Звідки вони там узялись, москалики-то. А з часів нашої коханої радянської влади, яка дуже популярними методами звільняла ці квартири від попередніх власників. Ви скажіть, ваша совість Вам би спокійно дозволила жити в квартирі, знаючи що попередні власники Вашими стараннями коротають свій вік за кордоном у кращому випадку, в гіршому - в місцях не достатньо віддалених а-ля Сибір. Квартирки комуністи ( не всі такі були, були серед них чесні люди, і патріоти були, але наглість - друге щастя, тому говоримо про успішних комуністів, наглих москаликів, а не російську інтелігенцію) отримали в повній комплектації.

Те, що в нічних сорочках їх дружини ходили в театр, а з нічниками за молоком ходили, про це вже всі горобці відцвірінькали. Хочеться також поспівчувати населенню Криму, яких спіткала ще може гірша участь (вітання Котярі 37). До чого веду? А до того, що такі достойні батьки виховали своїх дітей в цих же традиціях. Наглість, підступ і користь для себе. Нуль суспільству.


 Підлив масла в вогонь. Свідомо...  

Гм... про почуття (с)

Виходячи з цього, ми дійшли висновку, що кожний довільно обраний предикативно абсорбуючий об’єкт
раціональної містичної індукції можна дискретно детерменувати з аплікацією ситуаційної парадигми
комунікативно-функціонального типу за наявності детекторно-архаїчного дистрибутивного образу в Гілбертовому конверґенційному просторі; однак за паралельного колабораційного аналізу спектроґрафічних множин, ізоморфно релятивних до багатосмужних гіперболічних параболоїдів, які інтерпретують антропоцентричний багаточлен Нео-Лаґранджа, виникає позиційний сиґніфікатизм ґентильної теорії психоаналізу, в результаті чого потрібно взяти до уваги наступне: оскільки не тільки езотеричний, а й екзистенційний аперцепціонізований антрополоґ, антецедентно пасивіарізований високоматеріальною субстанцією, має призматичну ідіосинхразію; але оскільки валентий 
фактор є негативним, то й, відповідно, антагоністичний дискредитизм деґрадує в ексгібіціонному напрямку через те, що,перебуваючи у претуберантному стану, практично кожний суб’єкт, меланхолійно відтворюючи ембріональну клаустрофобію, може екстраполіювати будь-який процес інтеґрації та диференціації в обох напрямках; звідси виходить, що в результаті синхронізації, обмеженою мінімально допустимою інтерполяцією образу, всі методи конверґенційної концепції вимагають практично 
традиційних трансформацій неоколоніалізму.

Неоколонії, що репродукуються ґемацією, мають веґетаційний період від 3 до 8 фенотипових ґемозиґот,
але всі вони є лише фундаментальним базисом соціоґенетичної надбудови кріоґенно-креативного процесу ґеронтолоґізації.

Збільшити цей базис можна за допомогою гектоплазмового прискорювача біоінертних колоідних клітин контаґіозної конкретизації; однак запровадження конкретизації призводить до необхідності застосування 
методів теорії множин і дистрибутивного аналізу, що обумовлено тим, що трансцендентальна поліконденсація 
нероноспори у перплексному хаосі може інбабуліювати комплексний морфоз тільки тоді, коли конституент 
домінанти є квазітенденційно універсальним, і відбувається доволі непередбачено.

Очевидно, що все вищеперераховане дає зрозуміти теорію предикативних почуттів суб’єкта, абсолютно 
нефункціональних в умовах абстрактного хаосу ...

Українська мова (до 16-ти не…)

Українська лайка та матюки з етимологічної точки зору:


Слова «хуй», «пизда», «мудак» «їбати», та інші є питомо українськими словами, що мають спільнослов'янське походження. Запозиченим же з російської мови було лише їхнє використання у якості повсякденної лайки, до цього основна сфера їх застосування - еротична, соромітницькі пісні та примовки, також у якості бранних слів - для образи супротивників. Етимологія цих слів є прозорою для мовознавців та має не тільки спільнослов'янське, але й індоєвропейське походження.

Хуй "чоловічий статевий орган, пеніс". Також хуєрик, хуїсько, хуйок, хуйочок, хуйня, хуйовий, хуйовина, хуякати;

Приклади з інших слов"янських мов:
болгарська - хуй,
польска - chuj,
албанська - hu,

Походження:
Із індоєвропейських неслов"янських мов зберігся у сучасній литовській як skuj «хвоя», у ірландській як sc «глід»; далі сходить до прабалтослав"янської skaujas «колючка», далі до індоєвропейської skhuj «колючка»; 

Давні синоніми в українській мові: пуцька, патик, кілок, прутень; (синонімічний ряд для Баженової)

Пизда "жіночий статевий орган".

Походження:
Із індоєвропейських неслов'янських мов зберігся у литовській як pyzda, у латвійській як pzda, у албанській як pith, сходить до індоєвропейського pisd-eH "вульва".

Блядь - ретранскипція слова «блуд», «блудити» («блядити»).

Мудак походить від тепер забутого українського слова «мудо», що означає чоловічі ядра (яйця). Зафіксовано у «Словарі української мови» Бориса Грінченка (Київ, 1908).

Їбати — найдавніше з усіх чотирьох згаданих вище і має споріднений індоєвропейський корінь, на санскриті yabhati "злягатися".

-------------------------------------------------------------------------------------------
Лист запорожців турецькому султану без цензури:

Запорожские казаки турецкому султану!

Ти, султан, чорт турецкий, і проклятого чорта брат і товарищ, самого Люцеперя секретарь. Якій ты в черта лыцарь, коли голою сракою ежака не вбъешь. Чорт высирае, а твое вiйско пожирае. Hе будешь ты, сукiн ты сыну, сынiв христiянських пiд собой маты, твойого вiйска мы не боiмось, землею і водою будем биться з тобою, распроеб твою мать. Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Iерусалимський бравирник, Александрiйський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего свiту і пiдсвiту блазень, самого гаспида внук и нашего хуя крюк. Свиняча ты морда, кобыляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, мать твою въеб. От так тобi запорожці виcказали, плюгавче. Hе будешь ти і свиней христiанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо і календаря не маемо, мiсяц у небi, год у книзя, а день такий у нас, якиі і у Вас, за це поцелуй в сраку нас!

Пiдписали: Кошевой атаман Иван Сирко зо всiм кошем Запорожськiм.

------------------------------------------------------------------------------------------- далі

Моя нова конфігурація: пропозиції для модифікації?

  • 13.08.08, 21:31

Тип ЦП: DualCore Intel Core 2 Duo, 3000 MHz (9 x 333)

Материнка: Asus P5K (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

ОЗУ: 2 комплекти DDR2 SDRAM 2048mb PC2-8500 OCZ, 1066MHz CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2x1024)

Вiдеоадаптер: NVIDIA GeForce 8600 GTS (256 Мб)

Мережевий адаптор: D-Link Wireless 108G DWA-520 Desktop Adapter

DVD: DVD±RW NEC AD-7191S-0B OEM, SATA, чорний, LightScribe, DVD-RAM, 2MB, 18x

Клава і Миша: SlimStar R610

Монітор: 22 " SAMSUNG T220 TFT

Акустична система 5.1 Logitech X540


Любов і ненависть...



Ненавидьте гріх. Любіть грішників.