Страждання...

"...Ніхто у світі не страждає, крім людей, які прагнуть мати те, чого мати не можуть. Якщо ти навчишся жити без прагнень, ти піднімешся над стражданнями..." (с)
     Ось таке рішення для болю дає індуїстська релігія.
     Мені ближче таке твердження:
"...Захищаючи себе від відчуття болю та розчарування, переконуючи себе, що не хочу бути щасливим, що щастя - це ілюзія й омана, я роблю меншою свою душу. Жити - значить відчувати біль; втеча від болю зменшує душу..." (с)
      Сховатися від страждань неможливо.
"Сподіватися, що світ поставиться до тебе по-справедливому, бо ти добра людина, - це так само, як сподіватися,  що лев не нападе на тебе, бо ти вегетаріанець." (с)

Непросто бути добрим...(с)

     ...Непросто бути добрим, коли навколо тебе стільки розваг і  спокус, проте набагато тяжче пережити відкриття того, що ти не доріс до добра, тож навіть не мусиш намагатися бути добрим...

     "Ми не цінуємо того, що отримуємо; ми цінуємо те, чим ділимося з іншими."

     ....Щастя - це завжди побічний продукт діяльності, воно не може бути головною метою. Воно - немов метелик: чим більш заповзято ми намагаємося його впіймати, тим далі той метелик відлітає і ховається. Але коли ми перестаємо його переслідувати, коли відкладаємо сачок і починаємо займатися чимось іншим, він тихесенько підлітає й сідає нам на плече...

Коли всього, що ти маєш, не досить...

...Я твердо переконаний, що страх, який переслідує нас ночами, - це не страх перед смертю або кінцем життя; це страх того, що наше життя не мало жодного сенсу, що світ міг би непогано обійтися і без нас. Незалежно від усього того, чим ми володіємо, нам весь час бракує почуття сенсовності й цінності нашого життя...

...Життя не є проблемою, яку можна було б розв'язати раз і назавжди; воно весь час кидає виклик, йому день у день потрібно щосьпротиставляти. Наші пошуки мають на меті знайти не так Відповідь, як спосіб переплавляти у досвід людини кожен окремий прожитий нею день...


Гарольд С. Кушнер

43%, 3 голоси

14%, 1 голос

43%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Відкритий позов до адміністрації i.ua

Користувачем з ніком Володюсик з 19:00 по 20:00 була оплачена замітка години наступного змісту.

Оскільки сайт в цей час не працював, то даним користувачем вимагається від адміністрації повернення грошових коштів у розмірі 1.10 грн. ( одна гривня 10 коп.) та в якості відшкодування моральної шкоди винагорода у розмірі +100 одиниць до рейтингу вищезаначеного користувача сервісу.

В коментарях прошу зголоситися свідків відсутності доступу на сайт  http://www.i.ua в зазначений час.


67%, 14 голосів

33%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

...Цілунок досі ще триває...

  • 30.07.08, 16:22
О... Ні м'якість оксамиту, ні ніжність шовку не передадуть того ефекту, коли кохана гарячими, червоними, як вишеньки, вустами зільється із тобою в поцілунку...

Так...
Не в силі одірватись від нектару, що ласкою приправлений сповна.
Ти хочеш змести все, що розділяє, так зморені принадою тіла.
Від совісті й моралі в цей момент звільняється твоя душа.
Все відійшло в минуле, а тепер - лиш ласка, дотик губ та язика.

Палають двоє у вогні шаленста свого почуття.
Затримуючи подих, тонуть у солодке забуття.
Лиш стукіт серця нагадав, що йде життя.
Розрив. Ковток повітря. Знову небуття.

Щаслива пара унизу. Надворі звична метушня.
Цілунками своїми дорожіть, не кидайте їх навмання
Віддайте все любові... Кохайтеся щодня.
Знання цього дорожче за усі знання.

Грибочки назбирав. Йду смажити...

  • 27.07.08, 21:33


Яка смакота. Не заздріть. А як вони пахнуть. Аж слинки течуть. Все, я вже не стримаюся.


Цілунок...

      Тс... Жоден стороній шум не повинен стримати наступне дійство. Ти чекаєш на нього, навколо тебе стіни твоєї улюбленої "Академії", де так смачно готують.  Але не запах смаженої свининки відволікає тебе, ні... Навколо зароджується атмосфера жагучого спокою, тебе п'янить аромат персика, лимона та піона від Eclat d’Arpege, який неповторною гаммою вражень доповнює образ ніжної шкіри, що саме торкнулася твоєї шиї.
      Брр... Ні, не холод. Скоріше легка прохолода, така бажана у спекотний липневий день, розливається вздовж сонної артерії по всьому тілу. Від дотику пальчиків кольору слонової кості тисячі мурашок охоплюють все тіло. За ту мить, поки рука золотоволосого ангела затрималася перед своєю мандрівкою до твого волосся, ти встигаєш відвідати всі кліматичні зони нашої планети. Коли ж ніжними рухами ці найдорожчі ручки почали пестити потилицю,тебе кидає в жар. 
     Ох... Стає ще гарячіше, коли відчуваєш подих біля свого вуха. Короткий видих, палаючий пристрастю. Ладен забути все. Ладен не чути жодної музики, лише відчувати її близькість.
     А... Солодкий біль і мокрий хрящик вертає тебе до дійсності. Всі чуття загострюються. Вуста привідкриваються від нестерпного бажання зустрітись. А у щоку навпроти саме потрапила іскорка. Коло обійм замкнулося, осяйний збудник кохання вже заразив обидва тіла.
     Матове світло залу для не курців тьмяніє ще дужче. Повіки змикаються остаточно, навіщо тобі очі, якщо зараз єднається душа твоя із жінкою незвіданого чару та краси.  
     О... Ні м'якість оксамиту, ні ніжність шовку не передадуть того ефекту, коли кохана гарячими, червоними, як вишеньки, вустами зільється із тобою в поцілунку...

Ми були восьмими.

Саме так, до тридцятих років 20-го століття за чисельністю ми, українці, були восьмими на планеті. Тоді, де б ми не з'явилися на планеті, нас впізнавали і рахувалися. А зараз, спілкуючись з американцями при згадці слова Ukraine, вони перепитують, а це десь в Америці? 

Колір очей твоїх...



Така офіційна статистика, а як справи у нас?



41%, 16 голосів

36%, 14 голосів

23%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Бліц-креатив на найкращий тост



Загляну через годину. Надіюся, для моєї сестрьонки Олюсечки ви щось креативненьке придумаєте в честь її іменин. 
Аффтари, пишите исчо... скоро ще гляну.