Про безсоромність і розбещеність...

"Безсоромна дитина подібна до квітки без запаху." (перше для Крика)
Арабська приказка

"Матір'ю розбещеності є відсутність радості, а не радість"  
Фрідріх Ніцше


Тартак feat. Нічлава | Не кажучи нікому

Не кажучи нікому
Коли війна вривається у двері, Не захистять слова й печатки на папері. Потрібно йти, потрібно брати зброю І право на життя відстояти в горнилі бою... Одна біда пішла на захід, інша прийшла зі сходу. І знову сльози, знову страх, знову страждання для народу. Знову за спинами визволителів Прийшли нові карателі та мучителі... То що ж робити - сидіти склавши руки, Спокійно дивитися на вбивства та муки? Чи, взявши благословення в рідної мами, Почати боротьбу - з новими ворогами? Приспів: Поплач за мною мамо, коли я загину. За свою землю, за Україну Поплач за мною сестро, не кажучи нікому, Що я вже ніколи не вернусь додому. Тече сльоза, прогорнуючи зморшки. І мама молиться - "Хай поживе ще трошки" Вже так давно не бачить сина свого І ще б хоч раз побачити його живого... Ти знаєш, мамо, я ще тримаюсь! Караюсь, мучусь, але не каюсь! Якщо не я - то хто? Зайве питання... Для нас це не проста війна - це визвольні змагання. Людей женуть на схід, немов худобу, Принижують, щоб знищити людську подобу... І захиститися у цих людей нема ніяких шансів, У них одна надія - на повстанців... Приспів Пройдуть роки, земля загоїть рани, Залишаться в живих поодинокі ветерани... А скільки тих, що не прийшли додому, Лежать в своїй землі в могилах невідомих... Поволі наші сили тануть, і всі ми знаємо, Що в цій війні з чужими поки що програємо... Хай перемоги наші порівняно малі, Та головне, що наш народ лишився на своїй землі. Ніхто не знає, хто я, ніхто не знає, де я... Тіла загинуть - житиме ідея... А наші душі тут - в рідних просторах - Волинських лісах, Карпатських горах... Приспів
Примітки:
Братам по зброї та Прийдешнім поколінням присвячується.

Тартак - Не кажучи нікому

Як вивести на чисту воду після курортного роману?

  • 05.08.08, 23:22
Дівчата, пишіть ваші методи, щоб ми не попадались на ваші уловки.

Питання щодо життя, на які може дати відповіді Бог... (с)

Поміж людьми діють закони Мерфі:
Усе, що не може вдатися, не вдається.
На рівні Бога діє зовсім інший закон:
Усе, що можна змінити на краще, рано чи пізно зміниться на краще.
Добрі справи ніколи не є даремними, бо Бог надає їм виміру Вічності.


Якщо ми спостерігаємо нещастя, які стаються з людьми, часом питаємо  таке:
"Чому Бог дозволив, щоби ця людина захворіла на рак?"
Та я хотів би спитати:
"Хто, як не Бог, є причиною того,що люди реагують на трагедію такою щедрістю та співчуттям?"
Бог - відповідь на питання, навіщо залишатися доброю й чесною людиною, коли інші можуть безкарно вбивати. Бог є відповіддю не тому, що Він втрутиться, щоби нагородити праведного і покарати злочинця, а тому, що тільки добре й чесне життя дарує нам відчуття духовного здоров'я й людяності.

"...Ніхто з тих, хто так і не відшукав релігійної віри, по суті, не був вилікуваний."
К.-Г. Юнг "Сучасна людина у пошуках душі"

      І йдеться тут не про існування Бога, а про його значення в нашому земному житті.
Коли ми стверджуємо, що Бог - відповідь на питання, чи дійсно хтось є на небесах, то робимо так, що мислячій людині стає важко серйозно ставитися до віри і шукати в ній допомоги. І  якщо ми стверджуємо, що Бог є відповіддю на питання, чи хтось високо вгорі дійсно спостерігає за нами, фіксує всі наші гріхи - і вносить їх у наше свідоцтво моральної успішності, - значить, ми підтримуємо релігію, в основі якої лежить страх і примарні очікування.

Нагорода...

     Ми анітрохи не розуміємо, що це таке  - жити, якщо думаємо про життя як про час, відведений нам лише на те, щоб ми могли шукати винагород та втіхи. Гарячково, з незадоволенням, яке збільшується з кожною наступною миттю, ми переглядаємо наші дні, наші роки у пошуках винагороди, успіху, визнання, які зробили б наше життя більш цінним.

     

Коли ми навчимося жити, то нагородою стане саме життя.
(с)

Optimus Maximus


так виглядав концепт  Optimus Maximus...
тепер ми маємо її в живу

ціна за девайс на офіційному сайті: 1877,43$
готові до покупки, чи чекаєте на пропозиції конкурентів 
як варіант можу запропонувати віртуальну клавіатуру за 170 євро

29%, 2 голоси

71%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Наркотик ХХІ століття... з натяком на нас

     

     Інтернет стає тим простором, де ми проводимо все більше і більше часу. Для постійно зростаючого числа людей перебування в Мережі - не усвідомлена необхідність отримати інформацію, а неконтрольована залежність.
     Риси нашого дігиталізованного часу - кіберсекс, любовні інтрижки он-лайн, порно, і, звичайно, ігри, ігри і ще раз ігри - ось основні грані інтернет-залежності. Медичні центри, що спеціалізуються на реабілітації жертв Мережі, зростають, як гриби. Колін Мур, координатор одного з таких центрів в штаті Ілінойс говорить, що серед клієнтів їх організації є як студенти коледжів, так і люди середніх років, провідні по 14-18 годин в день он-лайн.
далі про лікування тут

Подарунки від життя...(с)

     Є щось надзвичайно зворушливе у цій здатності бути абсолютно щасливим всього лише тому, що ти отримав листа, що тобі подзвонили або що тобі усміхнулися. Цій здатності знаходити радість у буденних речах можна тільки позаздрити. Добре життя, справжнє людське життя, має своїм підґрунтям не декілька значних, епохальних моментів, а дуже, дуже багато дрібних. Наше життя просить, щоб ми сповільнили наш рух у нашій безперервній гонитві, щоби ці дрібні епізоди життя встигали накопичуватися і підсумовуватися в єдине ціле.
     
     "Можливо, Бог має для нас чудові подарунки - добру їжу і прегарні краєвиди з призахідним сонцем, квіти, які зацвітають навесні, листя, яке восени змінює свою барву, і навіть тихі хвилини глибокої інтимності, але в нашому намаганні наздогнати щастя ми весь час кудись біжимо - і Бог не застає нас удома, і не може віддати нам ці подарунки."

Будь-які дві людини знайомі через "шість-сім рукостискань"

  • 04.08.08, 00:03
     Американські учені прийшли до висновку, що будь-які дві людини зв'язані один з одним через ланцюжок, що складається з 6-7 чоловік, передає ВВС.

     Учасники проекту Microsoft Messenger, через який посилається близько половини всіх миттєвих повідомлень в мережі, Ерік Норвіц і його колеги прийшли до такого висновку, дослідивши адресування 30 млрд текстових повідомлень, посланих в червні 2006 року через програму Microsoft Messenger.

А світ стає все тіснішим, скоро для нас не залишиться місця.

Релігія...(с)

"...Я знайомий з людьми, які дуже серйозно ставляться до релігії, вважають віру в Бога найбільшою силою, яка визначає їхнє життя, але чи така релігійність йде їм на користь. Більшість цих людей опановані нав'язливою ідеєю гріха, вічним страхом, що вони мимоволі порушили якийсь закон, зробили щось недобре й образили Бога, втрачаючи таким чином любов Небесного Отця. Для інших характерна така настанова: "Ось зараз Бог побачить, який я добрий і який побожний - і, може, нарешті почне ставитися до мене з любов'ю". Я знаю християн, які не можуть спокійно дивитися телевізор, тому що бояться, що коли вони побачать у рекламі напівоголену модель, у них з'являться хтиві думки. Ще інші на будь-яку похвалу реагують страхом, що можуть впасти у гріх гордині. В такому їхньому ставленні до Бога є якась ущербність, до того ж таке розуміння релігії якимось чином пригнічує розвиток особи..."