Ремікс на Kadebostany

Kadebostany в оригінали не «заходить». Інша річ — ремікси. В 2015му познайомився із піснею «Castle In The Snow» від французького ді-джея The Avener. А в 2016му — «Teddy Bear» в реміксі від російських саунд-продюсерів Astero. І от, цього року з'явився ще один ремікс. Знову від Astero. «Mind If I Stay».
Звучить класно. Якраз під меланхолійну осінь.


Безболісна стоматологія

Безболісна стоматологія. Ні, це не реклама стоматологічної фірми. Хоча такий слоган часто використовують приватні клініки. Просто ходив ремонтувати зуб. Зробили майже невідчутне знеболюване — і видалили нерв, навіть не відчув. Скільки лікую зуби — таке вперше. Зазвичай це болісна процедура. А тут без болю. Ще й дуже швидко. Ранівше лікували довше і болючіше.

Швидкоплинна осінь

Осінь пройшла якось швидко і непомітно: на деревах вже майже не лишилось листя. А я навіть не встиг подепресувати. Ну, це і добре. Хоча, здається, справа в тому, що цієї осені рідко було нудно: новий телесезон, поїздки на дачу, гриби, вилазки на заброшки, просто прогулянки по місту, поїздки на співбесіди.
Але "золоту осінь" прогавив.


Навіщо стільки квартальних стовпів?

В лісі біля "Бориспільскої" помітив два квартальних стовпа. Один напроти іншого. Цікаво, що на обох з трьох сторін прочерки. Хоча з усіх сторін ліс. Так просто вирішили замість одного втулити два.

Логіка незрозуміла.


Суцільні клопоти

Суцільні клопоти! Їздив до Центру зайнятості. А потім в банк закривати рахунок. Це якийсь капєц! Навіть читати оголошення з роботами не став — взяв журнал з собою (чого раніше не робив).

Потім поїхав у банк. А маршрутки нема. Вся Кільцева в заторі. Думаю: напевно, трапилася аварія. Точно — аж два ДТП. Причому біля Жулянського мосту вантажівка перекинулась(!).

Маршрутки довго не було. Тому, коли під'їхала, пасажир, що заходив в маршрутку (такий нетерплячий, як і я — бо маршрутки не було хвилин 40!), відтоптав нові кросівки.

В банку довго возилися: зробили ксерокопії документів. Сказали, що рахунків не два, а один. Сказали, что закрили. Навіть перепитав. Але хз. Пояснив чітко: нарахувань більше не буде, і мені картка не потрібна. Повірю. Але при нагоді все ж треба передзвонити і ще раз запитати.

Далі припікло — бо все-таки довгенько мотався. До лісопарку не доїхав. Довелося відлити в парку. А в парку народу дофіга. Щось ходять підозрілі особистості. Причому подалі від стежок. Так я став подзюрити посеред стежки.

Заїхав на фірму, де оформлювали. Пам'ятаю, що треба було забирати картку в двох банках. Точно: треба їхати ще в один банк. Причому толком не розказали де знаходиться відділеня. Доведеться самому шукати.

Коротше, дибільна контора. Оформлювати трудовий договір ічи трудову книжку не стали — зате повідкривали купу рахунків в банках. Нафіга?!
А ви ще кажете: чому не захотів працювати в тому клятому супермаркеті?

Запорізький Опель

Ви то може не знаєте, але на початку 2000х на ЗАЗі випускали Опелі. Причому не просто прикручували колеса, а дрібновузлове складання.
І от, знайшов докази. Якщо назва не зовсім аргумент — кажуть, що Astra Classic випускали ще десь, окрім України, — то Автоцентр УКРавто 100% свідчить, що машина була зібрана на ЗАЗі.

Оранжеві гриби

І ще раз про гриби. На дачах маслюків майже не було. А ті, що були, майже всі червиві. Зате з'явилися якісь нові гриби — пластинчасті, оранжевого кольору. Ростуть масово.



Може знаєте, що воно таке?
[ Іще фото... ]

Нові гриби на дачі

Круто! На дачі ростуть не тільки маслюки, а й гливи (вешєнки)!

Я ще ніколи не бачив, щоб гливи росли в природі. А ще більше здивувався, побачив їх на дачі.


Креветка перемогла качку? або Нова «Мівіна»

Не питайте чому вирішив поїсти Мівіну — «заначка» жратви швидкого приготування ніколи не буває зайвою. Ну а заодно захотів спробувати новий смак — креветки. Мабуть, креветка перемогла качку? Бо з ароматизатором качки в супермаркеті не було.

Так от, заварив нову вермішель. Новий не тільки смак, а й упаковка. Здивувало, що пакет зі спеціями биез логотипу Мівіни. А ще не було пакетику з олією.
Смак трохи перчений. Тільки не гострим, а чорним перцем. Порадувало, що солі в Мівіну кладуть менше, ніж раніше. А то була така солона, що капєц!

Аромат креветковий. Хоча, креветок давно їв. Не знаю, чому дегустатори кажуть, що аромат поганий. Ну, специфічний — але хто там знає, як насправді пахне креветка?

Коротше: якщо куряча — то банальність, креветковий смак — ексклюзив.


Закинутий санаторій

Вчора сюди нічого не постив, бо готував новий звіт про нещодавню вилазку по закинутому санаторію.
Пощастило з погодою. Ще й застали заклад в більш-менш вцілілому вигляді.

Тепер от думаю: де б ще полазити? Зате здійснив заплановану вилазку, яка відкладалась на рік.