Про особисте

На співбесіді нагадали про наболіле — запитали про плани в особистому житті. smeh А які плани? Я вже ні на що не розраховую. По-перше, самотніх чоловіків дофіга — не один я з такими проблемами. По-друге, не багатій. По-третє, такий типаж навряд чи користується попитом. По-четверте, не знаю, як залицятися. По-п'яте, є декілька давніх образ на жіночу стать. Ну і, в 34 роки мабуть вже запізно для якихось стосунків.

В Білорусь тепер їздити небезпечно

Нещодавня новина про затримання вже другого українського журналіста в Білорусі в підозрі шпигунства наштовхує на висновки, що в Білорусь їздити небезпечно. Так само, як і в Росію. Ну, тому що будь яке фотографування, навіть громадських місць, може бути визнано шпигунством. А враховуючи, що «синдром вахтера» йтак дуже поширений в кацапстані і бульбостані, то причепитися можуть до кого завгодно.

Шкода тільки, що українська влада не розпізнала в Білорусі кремлівську підстилку. І російських пропагандонів депортують, а не заарештовують. Може хоч після цього випадку будуть мітинги; заяви МЗС про засторогу громадянам, що збираються в Білорусь; «дзеркальні» акції проти російських журналістів; посилення митного контролю і правил в'їзду для білорусів? Якщо чесно, сумніваюсь.

Як одруження змінює чоловіка

 За проханням читачів розповім як одруження змінює чоловіка. На прикладі брата. До того, як одружився, нічого не робив по господарству — не  прибирав, не готував їжу. А після одруження хатніми справами займається, переважно, сам. А ще, за порадою дружини, став вегетаріанцем!  Надодачу перстав вживати алкоголь! Єдине, що не переборов — це куріння. І це при тому, що його дружина не курить.

«А що ж тут поганого?» А я і не пишу, що одруження — це погано. Просто «друга половинка» впливає на звички і поведінку. До речі, брат після одруження став спокійнішим (хоча, оскільки живе окремо, то його психів ми й не бачимо). В усякому разі, видно, що намагається себе контролювати.

Як впливає одруження на прикладі брата: позитивно чи негативно — оцінювати не стану.

Але є й інші історії, коли чоловіки стають підкаблучниками — і в сім'ї все вирішує дружина.

Victoria Mars - Інсомнія

Свіжа танцювальна пісня. На DJ FM крутять. Довго шукав як називається — і от знайшов.
Мені сподобалось.


Чергове свавілля забудовників

В Києві будуть чергове одоробло. Біля тунелів метрополітену(!) неглибокого залягання(!). Ще й перед корпусом Університету ім. Шевченка.
Здається, зараз містобудування і архітектура нічого не варті. Точніше, ні на що не впливають.

Жаль, що псують столицю.


Кого б почитати..?

Цього року не тільки я сповільнив темп блогерства — багато блогерів стали писати рідше. Деяких перестав читати, тому що рюське українофоби. Інших блогерів неможливо читати, тому що фотохостинг на заблокованих сервісах. Хоча це можна обійти. От і виходить, що нікого почитати. Може порадите якісь блоги? Тематика — закинуті місця, дігг (підземелля).

Українські електрокари

Повеселили відео українських електрокарів.
Замість того, щоб зробити хоча б електроЛанос презентували триколісні моторолери. rofl  crazy

Хоча що, он в Індії,  Пакистані тук-туки дуже популярні.


Оце так заброшка!

В Підмосков'ї зносять епічний абандон — недобудований госпіталь КДБ-ФСБ(!). Епічний об'єкт. У нас, в Києві, таких масштабних недобудов нема. Ну, хіба що Опіковий центр. Або ТРЦ «Республіка».

Масштаби підмосковної недобудови вражають. Дивно, що не добудували, враховуючи для кого вона була розрахована.



Зима розпочалася

 Дощ несподівано перейшов у сніг.  Вважайте, зима розпочалася.

 В принципі, ранувато. Не за календарем. Але, здається, в 2014му перший сніг випав наприкінці жовтня.

 Ну і фотка. Як же без маршруток?! Правда, транспорт через погоду весь брудний.


 А у вас як? Сніг вже випав?

Блін, це смішно!

Вчора був убойний випуск «Ліги сміху». І судячи по коментам, смішно було не мені одному. От, наприклад, виступ команди «Загорецька Людмила Степанівна».

«Як вам така штучка?» rofl

«— Бігає по вулиці? Всьо — пес.
— А чого в костюмі лисиці?
— На секонд-хенді, як попаде.»

«Горбуновіч Горбунов.»