Звернення ДАМ

((((: Трохи не втримався. Вірусний ролік звернення ДАМ до народу стосовно захоплення України прибульцями.

Дива природи: Неньютонівські рідини

Найвідомішим прикладом неньютонівських рідин є розчин крохмалю: твердішає за різких ударів та м'яко перетікає при повільних навантаженнях. На відео знизу невеличка демонстрація властивостей таких рідин. Люди бігають і плавають в чані водночас! Пряме посилання: http://www.youtube.com/watch?v=f2XQ97XHjVw

Дивний ефект з рідким азотом

Виявляється, завдяки дивному, але зрозумілому фізичному ефекту, людина може на коротку мить опускати руку в рідкий азот і не отримувати термічних опіків!Докладніше про ефект написано на ен. вікі. http://en.wikipedia.org/wiki/Leidenfrost_effect відео: http://www.youtube.com/watch?v=gjsMV1MglA4

Ю. Полунєєв (БЮТ): «Твої долари належать нам»

  • 23.06.09, 14:10
Або твої євро, рублі, чи будь-яка інша валюта. Отже, запропнований Полунєєвим закон вимагає продаж не менше половини валютної виручки експортерами не пізніше 5 днів від часу її отримання. Закон підтримано широкою коаліцією ПРіБЮТ, за його схвалення проголосувало 362 кнопки.

Зважаючи на те, що за індексом економічної свободи Україна вже знаходиться нижче Російської Федерації, на перед останньому місці серед країн Європи (поступились Білорусі), слід розуміти, що цей законопроект скерований на виведення нашої країни в Європейські лідери економічної несвободи.

Ну, і звичайно, ж після набрання чинності наші експортери не стануть ховати зароблені чесною працею гроші в офшорах...

Відтепер лише депутати можуть дивитись порево

http://www.pravda.com.ua/news/2009/6/11/96389.htm

як відомо, "народні обранці", або так звана Єполітична еліта нації" має депутатську недоторканність, звільнена від відповідальності за порушення написаних власноруч законів. Натомість, холопи мають відповідати перед "правосуддям" по повній...

лазив інетом, нацепляв троянів, скачали порево, все, готовся доводити перед перспективою ув'язнення на 5 років що скачене троянами порево на твоєму компі не з метою розповсюдження.

свободу зупинити...

а, да, ледь не забув: в советском союзе секса нет!

Порошенко хоче знищити твою зарплату та заощадження

Порошенко хоче зниження облікової ставки НБУ, можливо до 0.5—1%. Така облікова ставка неодмінно призведе до здешевлення гривні та посилення інфляції в Україні, що, в свою чергу, призведе до ще більших перекосів в економіці, ще потужнішої інфляції, нищення зарплат та заощаджень, а разом — зубожіння населення та руйнування економіки.

http://www.epravda.com.ua/news/4a2fcdf592269/

Свободу зупинити

  • 29.05.09, 12:17
http://obkom.net.ua/news/2009-05-29/1010.shtml

такого навіть за Кучми не було ©

Назад у майбутнє? рік 1993

Корр.: Але чим компенсувати недоотримані гроші до бюджету?

Полунєєв: Надрукувати. У нас просто немає іншого виходу.

http://www.epravda.com.ua/publications/49acfd107f821/ Ну шо, хто пам'ятає як на початку 90-х всі були мільйонерами? Між, іншим, інфляція 93-го в Україні — неперевершений світовий рекорд.

Ротбард про Україну

...уявіть, що уряд надуває грошову масу, спричиняючи, в такий спосіб, неминуче зростання цін. Уряд може перекласти вину на підступних спекулянтів або злочинців з чорного ринку, і якщо широкий загал не знається на економіці, то хиби в аргументах керівництва країни народ не побачить.
Мюррей Ротбард, Man, Economy, and State with Power and Market,
видано 1962 року, передруковано 2004 року.