Основи Соціал-Націоналізму

Шановний читачу! Вашій увазі пропонується лекція з основ соціал-націоналізму. В ній Ви зможете дізнатись про основи цього політико-ідеологічного явища, дізнаєтесь про її переваги над демократією та іншими політичними течіями, а також познайомитесь з відомими історичними особами, котрі стояли у витоках соціал-націоналізму.

Десять питань про УПА, котрі ставлять вату в тупик

Блоґер tyler78у своєму ЖЖ підібрав десять питань для ватних тролів, котрі ставлять їх в тупик. Використовуйте їх в ваших суперечках з дєдовоєватєлями. Щоб не дублювати інформацію, наводжу посилання на оригінал:



Криворізька Свобода виступила з акцією проти комунізму

23 вересня під стінами офісної будівлі на 95 кварталі зібралось близько трьох десятків молодих людей. Вони, а це члени криворізької міської громадської організації «Студентська Свобода», висловлювали свій протест проти того, що комунізм зараз активно крокує Україною. За словами активістів, нацизм — то зло, але комунізм то зло зовсім не меншого значення, а навпаки більшого, так як убив у рази більше українців. Акція була інформативною та мала на меті довести до людей інформацію про те, що комуністи та нацисти активно співпрацювали до 1941 року. Як повідомляють організатори, марш приурочений до 74 річниці спільного комуно-нацистського маршу в місті Брест 1939 року, котрий був присвячений успішному початку Другої Світової Війни. 

Влада і комуністи часто приписують нам співпрацю з нацистами, однак вони активно забувають про те, що самі активно співпрацювали з ними аж до 1941 року. Вони намагаються не згадувати про пакт Молотова-Ріббентропа, про марш у Бресті, про те, як Сталін спонсував Гітлера набоями, зброєю та продовольчими продуктами, і про те, що до 1941 року нацистські та радянські військові проводили спільні навчання. Комуністів зараз вважають борцями з нацизмом, хоча колись вони були кращими друзями. Саме тому ми комунізм прирівнюємо по злу до нацизма, ставимо між цими термінами тотожність і в знак цього проводимо «антифашистський» марш. — зазначив співорганізатор та голова КМГО «Студентська Свобода» Андрій Кондратьєв.

Не дивлячись на холодну та дощову погоду на марші було присутньо близько тридцяти людей. Захід розпочався о 18:00, а через півгодини колона демонстрантів рушила через соцмісто до пам’ятника Козаку Рогу. В процесі ходи лунали гасла, такі як «Комуністи постачали, а нацисти воювали», «Комунізму — Нюрнберг 2», «Комуністи — це нацисти», «Геть червоних з України» тощо. Після завершення ходи слово взяли організатори маршу та усі бажаючі. На початку восьмої вечора демонстранти почали розходитись.

Повний фотозвіт можна побачити тут - http://holoskr.com/patrotichno/146-antifa.html (буду радий коментарям на сайті)

На опозиційних активістів Кривого Рогу здійснюють тиск та погрож

  • 16.05.13, 21:48
18 травня 2013 року у Києві відбудеться заключна акція опозиційних мітингів «Вставай, Україно!». Відомо, що з Кривого Рогу також їде чимало людей.

Але за кілька днів до початку акції редакцію Голосу Криворіжжя буквально засипали повідомленнями, що невідомі погрожують проблемами тим, хто збирається їхати до Києва. Погрози відбуваються різними способами. Починаючи від дзвінків з анонімних номерів та прямих погроз, закінчуючи якимись банальними приводами зустрітись.
Отже, 16 травня 2013 року на допит до МВС були викликані свободівці Євген Алістранській та Олег Ковбля. Вони отримали офіційні повістки. Іншим партійцям також запропонували зустрітися з міліцією по телефону. Правоохоронці використовували різні методи обману щоб віддати на руки повістки. Зокрема міліціонери представлялися кур'єрами «Нової пошти» або потенційними партійцями. Співробітники внутрішніх органів не погребували підняти на дибки всю адміністрацію Прокатного департаменту «АрслелорМіталл Кривий Ріг», де працює заступник голови Криворізької «Свободи» з питань молоді Євген Алістранський. Як з'ясувалося приводом до виклику в міліцію стало кримінальне провадження щодо підпалу у Тернівському району Кривого Рогу.


Більше інформації на сайті - http://holoskr.com/vazhlivo/96-pogrozy.html

В Кривому Розі пройде марш прихильників дивізії «Галичина»

  • 19.04.13, 17:27
28 квітня Криворізька міська організація Української народної партії та криворізьке товариство Автономних націоналістів проведуть марш з нагоди 70-тої річниці утворення дивізії «Галичина». Захід також підтримають міські організації КУН, НРУ та інші патріотичні сили Кривбасу. Марш пройде центральними вулицями міста Кривого Рогу, учасники заходу будуть одягнені у вишиванки. Очікується приїзд відомих націоналістичних лідерів України таких як: голови проводу ОУН Б. Червака, депутата ВР І. Мирошніченко, лідера УНА-УНСО І. Мазура та інших.

Більше інформації на сайті -- http://www.holoskr.com/anons/76-v-krivomu-roz-proyde-marsh-prihilnikv-divzyi-galichina.html

Став відомий номер Азарова

  • 18.04.13, 21:32
18 квітня завдяки журналістам видання "Цензор.нет" у вільний доступ потрапили номери прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Вдалий знімок було зроблено на пленарному засіданні, під час котрого Єфремов складав список депутатів-прогульників і вирішив по телефону повідомити про них голові кабміну. Самі номери були відретушовані в графічному редакторі, однак ступінь розмивання виявилась доволі низькою, що і дало змогу розшифрувати цифри. Отже, самі номера: http://www.holoskr.com/poltika/75-stav-vdomiy-nomer-azarova.html

Алкоголь та тютюн знову можуть подорожчати... ВТРИЧІ.

  • 13.02.13, 18:08
З 1 квітня вступають в силу акцизні марки нового зразка, котрі будуть утричі дорожчі за теперішні. Це в свою чергу призведе до подорожчання таких товарів, як горілка, вина, цигарки та усе інше, що має акциз.

День народження отамана Степової дивізії Костя Пестушка

  • 13.02.13, 16:13
10 лютого у Кривому розі о 11.00 Криворізькі патріотичні спілки відвідали місце поховання отамана Степової дивізії та головного отамана Холодного Яру Костя Пестушка, також відомого як Кость Блакитний. Меморіал знаходиться у селі Ганнівка, що знаходиться за 80 кілометрів від Кривого Рогу. Під час проведення заходу відбувся мітинг, виступи всіх бажаючих та покладання квітів.

Більше інформації + фото Ви знайдете тут - http://www.in-kr.ho.ua/patrotichno/47-den-narodzhennya-otamana-stepovoyi-divzyi-kostya-pestushka.html

Сьогодні штурмували криворізьку міську Раду

  • 01.02.13, 14:59
Сьогодні, 1 лютого, о 10 ранку біля стін криворізького міськвиконкому на акцію протесту зібралась сотня людей. Людей не пускали навть до дверей міськвиконкому. Така закритість влади та просте ігнорування інтересів своїх виборців не лишила людям іншого вибору, як брати міськраду штурмом...

Дізнайтесь більше за посиланням - http://purl.org/krukr/shturm

Українці працюватимуть 12 годин

  • 29.01.13, 14:23
У законопроекті нового трудового кодексу нові поправки. В статті 143 МКУ йдеться про збільшення робочого дня з 8 до 12  годин і зменшення часу відпочинку між змінми до 12 годин.

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
10
попередня
наступна