8 страв, які варто побачити своїми очима

Изображение
піца, до того ж дуже оригінальна. Ваші величезні піци не проходять у двері....
Изображение
"Це не для всіх, але враження залишаються цікаві. Відкиньте свої страхи і насолоджуйтеся частуванням".
Изображение
7-кілограмовий бургер під назвою "Свято живота".
Изображение
1,8 кг млинців діаметром 35 см. Раджу Вам поділитися ними зі своїми друзями
Изображение
«Кухонна раковина» - це 8 гігантських порцій морозива, прикрашеного 8 різними ТоппінгАМИ і подається в страві, схожому на раковину. І Вам дається всього лише 30 хвилин, щоб все це з'їсти ".
Изображение
"Техаський пончик дійсно дуже великий, не забудьте поділитися ним з ким-небудь".
Изображение
дивовижне кафе! Дуже доброзичливий персонал і величезні порції сніданків
Изображение
"Стейк просто величезний !!!! Знаю, що його вага (2 кілограма) вказано в назві, але я і подумати не міг, що в реальному житті він настільки великий".

10 готелів з видом, що захоплюють подих

Изображение
InterContinental Thalasso-Spa Bora Bora Бора-Бора, Французька Полінезія
Изображение
Atlantis The Palm Дубай, Об'єднані Арабські Емірати
Изображение
Alila Villas Uluwatu Балі, Індонезія
Изображение
Kakslauttanen Arctic Resort Сааріселькя, Фінляндія
Изображение
Hotel Brunelleschi Флоренція, Італія
Изображение
explora Patagonia Національний парк Торрес-дель-Пайне, Чилі
Изображение
The Prince Park Tower Tokyo Токіо, Японія
Изображение
Jade Mountain Resort Сент-Люсія, Кариби
Изображение
Dorado Beach, a Ritz-Carlton Reserve Дорадо, Пуэрто-Рико
Изображение
Shangri-La Hotel Paris Париж, Франція

25 питань на співбесідах 2016, які дивують

  1. Що останнім ви шукали в Гуглі?
  2. Як би ви порахували кількість червоних машин в місті?
  3. Ким хочете стати, коли виростите?
  4. Чи відчуваєте себе іноді поліетиленовим пакетом?
  5. Ми зустрілися з вами в ліфті, і у вас є час до 10-го поверху переконати мене взяти вас на цю роботу. Поїхали!
  6. Якби ви були Прем'єр-міністром на один день, який закон ви б змінили і чому?
  7. Як би ви перемішали колоду карт?
  8. Якби ви були директором компанії, які перші три речі по роботі ви б перевірили, прокинувшись уранці?
  9. У вас є улюблена пісня? Можете її виконати?
  10. Що б ви зробили, якби знайшли пінгвіна в морозилці?
  11. Якби ви були брендом, то який був би у вас був слоган?
  12. Скільки баскетбольних м'ячів поміститься в цю кімнату?
  13. Якби у вас було 2000 доларів, то як би ви їх подвоїли за 24 години?
  14. Якщо три людини в одній кімнаті, то наскільки ймовірним є, що хоча б двоє з них народилися в один день тижня?
  15. Якби ви прокинулися і побачили, що у вас 2000 непрочитаних повідомлень, а відповісти могли б лише на 300 з них, як би ви розставили пріоритети при відповіді?
  16. Чи можна вас перепродати? Як я можу продати вас клієнту?
  17. Яку магічну силу ви б хотіли мати?
  18. Якщо ви б були фруктом, то яким і чому?
  19. Як ви поясните жовтий колір сліпому?
  20. Як би ви помістили слона в холодильник?
  21. Завдяки чому ви станете знаменитим?
  22. Перемістіть ці три стільці з одного кінця кімнати в інший.
  23. Скільки людей вилетіло з Києва в минулому році?
  24. Чи можете ви вимовити три послідовних назви днів, не використовую слова «середа», «п'ятниця», «субота»?
  25. Ви - новий олівець в коробці. Яким кольором ви хотіли б бути і чому?
Изображение
Навіщо задають несподівані і дурні на перший погляд питання
Правильних відповідей на ці дивні питання не існує. Навіщо їх тоді ставити? Щоб побачити хід думок здобувача, тільки для цього.
Здобувачі готуються до інтерв'ю і знають відповіді на найпоширеніші питання про досвід роботи, мотивації. А ось такі несподівані питання безпосередньо тестують характер здобувача в режимі реального часу: дратується він на це питання або сприймає його як виклик? За великим рахунком, такі питання можна прирівняти до техніки стресового інтерв'ю.

Як відповідати на несподіване запитання рекрутера
Бути готовим до таких питань і налаштованим відповідати на них розмірено, не поспішаючи, не впадаючи в істерику. Найпоширеніша тактика - посміхнутися, потягнути час для роздумів, якщо потрібно, пожартувати і задати зворотнє питання.

Будьте максимально розслаблені і природні на співбесіді. Пам'ятайте, що це всього лише співбесіда, а не суд або страта. І навіть невдалу співбесіду завжди є шанс виправити.

Гарний настрій...

Изображение
1. Хороший сон
Те, з чого починається кожне «доброго ранку» і «хороший день». Складно радіти життю, коли всі думки зайняті лише очікуванням нової зустрічі з подушкою. Експерти британської компанії Yeo Valleyрозрахували, що ідеальний час сну - шість годин і 15 хвилин.

2. Свіже повітря
Частіше провітрюйте кімнату і робочий кабінет, а якщо дозволяє погода, то нехай вікно залишиться відкритим. Коли клітини мозку насичуються киснем, організм з великим ентузіазмом підтримає вашу ініціативу залишатися щасливим, незважаючи ні на що.

3. Частіше ходіть пішки
Якщо ви живете недалеко від роботи, то виходьте раніше і краще потратьте трохи свого часу на дорогу, ніж зіпсуйте собі настрій в громадському транспорті. Якщо ж ви працюєте далеко від роботи, вийдіть на одну зупинку раніше і пройдіться пішки. У цьому відразу декілька переваг. Так, ви будете більше рухатися, що дасть додаткову дозу ендорфінів. Також відволічетеся від гнітючих думок.  Якщо ж ваш шлях пролягає через парк або сквер, то природа буде додатковим фактором, що підтримує ваш гарний настрій.


4. Додайте дню приємних ароматів
Це можуть бути ваші улюблені квіти, парфуми і т.д. Є й універсальні рішення, які сподобаються і оточуючим вас людям, наприклад, запахи цитрусових. Нанесіть кілька крапель ефірних масел лимона, апельсина або грейпфрута на зап'ястя або об'єкти робочого простору, і ваш день буде супроводжувати заряд бадьорості та оптимізму.

5. Творчість
Частіше відволікайтеся від робочих завдань, щоб зробити те, що підніме настрій. Найпростіший спосіб - почитати за обідом улюблену книгу. Або, наприклад, можна взяти набір кольорових олівців і розфарбувати чистий аркуш. До речі, занурення в цей процес в результаті допоможе вам визначити свій внутрішній стан, а заодно і виправити його.

6. Музика
Складіть набір плейлистів на кожен день і включайте найбільш підходящий.



7. Допомагайте іншим
Навіть невелика підтримка може стати тим, що змінить чийсь день, а разом з ним - і ваше емоційне самопочуття. Дарувати щось - не менш приємно, ніж отримувати.

8. Згадуйте про минулі досягнення
Коли здається, що ви йдете не туди, що провалів більше, ніж успіхів, частіше повертайтеся в своїй пам'яті до подій, коли все йшло, «як треба». Усвідомте, що ця щаслива людина з минулого і та, яка сьогодні занурена в сумні роздуми, - одна і та ж.

9. Мрійте про майбутнє
Рух вперед надихає. Уявляйте свою мету не як щось, що  не реалізовується, а як ваше здійсненне майбутнє, як мета, яка втілиться завдяки всьому, що ви робите сьогодні і зробите завтра. При цьому дуже важливо підтверджувати мрії діями: ви фіксуєте, що сьогодні зробили щось, що наблизило вас до реалізації мети, а, значить, мрія починає збуватися.

10. Живіть теперішнім
Минуле і майбутнє допомагає і підтримує, але і те, і інше - лише рамка того, що ви створюєте прямо зараз. «Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present» - зробіть це своїм девізом.

11. Будьте собою
Гра не своєї «ролі» сковує і зобов'язує відповідати. Але коли ви перебуваєте в гармонії з собою, не відчуваючи себе зобов'язаним відповідати чиїмось (або навіть своїм) очікуванням, все виходить саме - легко, просто і природно, а у вас звільняється енергетичний потенціал, який до цього витрачався на помилкові цілі. Безумовно, бути собою - не означає, що ви не повинні працювати над собою і пробачати собі свої ж недоліки, прокрастинацію або відсутність мотивації щось робити.


12. Посміхайтеся
Взаємозв'язок свідомості і тіла, внутрішнього і зовнішнього, дозволяє виявитися тому, що ми відчуваємо, через емоції. Але і зворотний зв'язок не менш сильний. Наприклад, відомо, що для впевненості в собі достатньо прийняти «впевнену позу», а щоб підняти настрій - посміхнутися. Візьміть ініціативу в свої руки і перестаньте чекати зовнішнього приводу для цього. До речі, робити над собою «зусилля» доведеться недовго: через п'ять хвилин ви відчуєте, що вам дійсно хочеться посміхатися.

13. Спробуйте щось нове
Будь-який новий, нехай навіть незначний, досвід допоможе відчути інтерес і наснагу. Підіть на роботу іншою дорогою. Заваріть незвичайний сорт чаю. Придбайте для гардероба щось в іншому стилі, ніж ви звикли носити кожен день, наприклад, яскравий шарф. Приготуйте нове блюдо. Зробіть звичкою можливість радувати і дивувати себе приємними дрібницями.

14. Перестаньте сперечатися
У світі існує безліч факторів, які відрізняють нас один від одного. Автор книги «Рецепт щастя: 7 ключів до нескінченної радості», американський лікар Діпак Чопра говорить, що бути нейтральним - значить бути щасливим. Звичайно, можна підняти з друзями дискусію про те, куди краще поїхати на вихідних. Або у виконанні якого актора персонаж вийшов найвдалішим. Загалом, з будь-якого приводу, який в підсумку тільки викличе сплеск гарного настрою. Безумовно, нейтральна позиція «працює» далеко не у всіх ситуаціях, особливо коли потрібно відстояти свою думку. Однак зменшити кількість непотрібних суперечок, які тільки зіпсують всім настрій, ви можете.

15. Помічайте хороше в усьому
У будь-якому дні є привід для радості,  навіть найскромніший, наприклад, смачна кава. Щодня, незважаючи ні на що, аналізуйте, що хорошого відбулося з вами за день. Адже саме з таких моментів і виходить хороший день....

Про попутний вітер, крила і багаж невдач

1. «Якщо ви  думаєте , що зможете або що не зможете - в обох випадках ви маєте рацію».
/ Генрі Форд, інженер і підприємець /

2. «Ви не можете навчитися ходити, просто дотримуючись правил. Ви вчитеся, коли ходите і падаєте ».
/ Річард Бренсон, підприємець /

3. «Якщо немає попутного вітру, беріться за весла».
/ Латинське прислів'я /

4. «Особисто я - оптиміст. Я просто не бачу якоїсь особливої користі бути кимось ще ».
/ Уїнстон Черчілль, політик, екс-прем'єр-міністр Великобританії /

5. «Кожна людина сидить у в'язниці власних ідей. Потрібно випустити їх назовні, зробити це в молодості і потім пробувати ці ідеї в реальності ».
/ Альберт Ейнштейн, фізик /
Изображение
6. «Якщо ви народилися без крил, не заважайте їм рости».
/ Коко Шанель, дизайнер /

7. «Якщо ви допитливий, то завжди знайдете, як зайняти себе чимось цікавим».
/ Уолт Дісней, мультиплікатор /

8. «Нам часто кажуть, що час все змінює, але насправді це ви повинні все поміняти».
/ Енді Уорхол, художник /

9. «Навіть наші невдачі - це частина нашого багажу».
/ Антуан де Сент-Екзюпері, письменник /

10. «Поразка? Я не розумію значення цього слова ».
/ Маргарет Тетчер, політик, екс-прем'єр-міністр Великобританії /

Анатомія досягнень

У світі не існує точної формули досягнення успіху. Всі наявні правила можуть руйнуватися прямо у вас на очах, тільки тому що ви вибрали інший шлях. Добірка лекцій TED, в яких сім спікерів діляться своїми відкриттями і спостереженнями, чому до людей приходить успіх.
Елізабет Гілберт - письменниця, спікер, духовний лідер сучасності, автора бестселера «Їж, молись, кохай». У своєму виступі вона ділиться відкриттям, зробленим з власного досвіду на шляху до успіху - від молодої офіціантки, яка отримує від видавництв одну відмову за іншою, до статусу всесвітньо відомого автора.
«Я зрозуміла дивний і несподіваний зв'язок між тим, як ми переживаємо великі невдачі, і тим, як реагуємо на великий успіх, - каже речник. - Ось до чого я прийшла: більшу частину життя ми проводимо в ланцюзі людського досвіду, де все нормально, спокійно і розмірено, але невдача раптово збиває нас з шляху, кидаючи в сліпучу темряву розчарування. Успіх теж раптово збиває нас з шляху, кидаючи в такий же сліпучий блиск слави, визнання і похвали. Один поворот долі сприймається світом негативно, інший же - однозначно позитивно ». І в обох випадках є спільне рішення: відданість своїй справі або всьому тому, що ви цінуєте більше, ніж своє его, на що ви спрямовуєте таку кількість енергії, що кінцевий результат вже не має значення.

Тренерство і спортивне наставництво допомогло Джону Вудену не тільки розкрити здібності майбутніх видатних гравців, але і вивести істини, які працюють і за межами тренувальних майданчиків і стадіонів. Молоді гравці прагнуть до перемоги над суперником, але роблять помилку.
Тому що головну перемогу потрібно зробити над самим собою: «Ніколи не намагайся стати краще когось, але завжди учись у інших. Ніколи не переставай прагнути до того, щоб бути краще, ніж ти можеш. Якщо вас поглинуть речі, над якими ви не владні, то це несприятливо вплине на те, над чим ви владні ». І визначення успіху в цьому випадку буде відмінним від звичного: це розуміння того, що ви доклали всіх зусиль, на які були здатні, і віра, що все складеться, якщо ви зробили те, що повинні. І ваш противник тут ні до чого.

У наш час простіше, ніж коли-небудь, домогтися успіху, але в той же час професійні кризи все частіше стають не проблемою однієї людини, а цілим явищем. Філософ Алан де Боттон вивчає теорії успіху і невдачі і в своєму виступі озвучує проблему кар'єрного снобізму: коли факт того, досягла успіху людина в своїй справі, є важливіше суті особистості в цілому, а відповідь на питання «чим ви займаєтеся?» стає вирішальною для продовження спілкування в майбутньому.
«М'яка філософія успіху» Алана де Боттона - це свобода від подібних упереджень, від необхідності займатися чимось виключно «престижним», щоб уникнути клейма «невдахи»«Ми повинні фокусуватися на наших ідеях. І впевнитися, що вони - наші, а не чиїсь, що ми дійсно автори наших амбіцій. Тому що дійсно не дуже приємно не отримувати те, що хочеш. Але ще гірше - мати уявлення про те, що ти хочеш, а в кінці шляху раптом виявити, що насправді це не те, чого ти хотів на протязі всього шляху ».

На думку Річарда Джона, аналітика і автора бестселера 8 To Be Great, існує вісім головних принципів успіху. Вони взялися не з нізвідки, а були застосовані самим Річардом і довели свою ефективність. Йдеться про пристрасть до своєї справи, наполегливу роботу, професіоналізм, концентрацію, постійному подоланні себе, служінні в створенні цінностей, ідеї та наполегливості. Але, як виявилося в результаті, навіть коли ключ до успіху вже в руках, ще потрібно навчитися правильно ним користуватися: «Я дізнався, що успіх - це не односторонній рух. Це безперервний рух по замкнутому колу. Це не те, як ми досягаємо успіху, це як ми підтримуємо його ».

Успіху сприяють безліч факторів: талант, фізичні дані, IQ і т.д. Але жоден з них не є вирішальним при досягненні його в підсумку. Тому якщо є мета на найближчий час розвинути в собі якусь якість, яка буде допомагати в підкоренні нових вершин - нехай це буде твердість характеру, яку Анжела Лі Дакворт визначає як «пристрасть і наполегливість у досягненні довгострокових цілей».
Саме твердість характеру, на думку Анжели, об'єднує всіх, від відмінників до топ-менеджерів. Звільнившись з дуже успішної роботи в сфері консалтингу, Анджела Лі Дакворт стала викладати математику семикласникам в нью-йоркській державній школі. Це дало їй можливість визначити взаємозв'язок між завзятістю учнів і їх успішністю. А зайнявшись цим питанням під час своєї наукової діяльності, спікер тепер ділиться своїм відкриттям з світом.

Щодня по всьому світу народжуються мільйони ідей, покликаних удосконалювати наш світ. Але лише частина з них змогли виконати свою функцію і дозволяють відчути свою корисність, а про решту іноді не хочуть згадувати навіть їх творці.
Засновник безлічі стартапів Білл Гросс одного разу вирішив проаналізувати досвід своїх і чужих компаній, щоб розібратися, чому так відбувається. Це привело його до визначення п'яти чинників визначення їх успішності, серед яких є один, який грає, на думку спікера, найважливішу роль - правильний розрахунок часу, а саме здатність ідеї відкритися світові саме тоді, коли він найбільше готовий її сприйняти. «Безумовно, важлива ідея, важливе її якісне виконання. Але таймінг може зіграти ще більшу роль. І найкращий спосіб прорахувати терміни - оцінити готовність споживача до того, що ви хочете їм запропонувати, і бути до кінця чесними з собою ».


7381АК

Анатомія досягнень

У світі не існує точної формули досягнення успіху. Всі наявні правила можуть руйнуватися прямо у вас на очах, тільки тому що ви вибрали інший шлях. Добірка лекцій TED, в яких сім спікерів діляться своїми відкриттями і спостереженнями, чому до людей приходить успіх.
Елізабет Гілберт - письменниця, спікер, духовний лідер сучасності, автора бестселера «Їж, молись, кохай». У своєму виступі вона ділиться відкриттям, зробленим з власного досвіду на шляху до успіху - від молодої офіціантки, яка отримує від видавництв одну відмову за іншою, до статусу всесвітньо відомого автора.
«Я зрозуміла дивний і несподіваний зв'язок між тим, як ми переживаємо великі невдачі, і тим, як реагуємо на великий успіх, - каже речник. - Ось до чого я прийшла: більшу частину життя ми проводимо в ланцюзі людського досвіду, де все нормально, спокійно і розмірено, але невдача раптово збиває нас з шляху, кидаючи в сліпучу темряву розчарування. Успіх теж раптово збиває нас з шляху, кидаючи в такий же сліпучий блиск слави, визнання і похвали. Один поворот долі сприймається світом негативно, інший же - однозначно позитивно ». І в обох випадках є спільне рішення: відданість своїй справі або всьому тому, що ви цінуєте більше, ніж своє его, на що ви спрямовуєте таку кількість енергії, що кінцевий результат вже не має значення.

Тренерство і спортивне наставництво допомогло Джону Вудену не тільки розкрити здібності майбутніх видатних гравців, але і вивести істини, які працюють і за межами тренувальних майданчиків і стадіонів. Молоді гравці прагнуть до перемоги над суперником, але роблять помилку.
Тому що головну перемогу потрібно зробити над самим собою: «Ніколи не намагайся стати краще когось, але завжди учись у інших. Ніколи не переставай прагнути до того, щоб бути краще, ніж ти можеш. Якщо вас поглинуть речі, над якими ви не владні, то це несприятливо вплине на те, над чим ви владні ». І визначення успіху в цьому випадку буде відмінним від звичного: це розуміння того, що ви доклали всіх зусиль, на які були здатні, і віра, що все складеться, якщо ви зробили те, що повинні. І ваш противник тут ні до чого.

У наш час простіше, ніж коли-небудь, домогтися успіху, але в той же час професійні кризи все частіше стають не проблемою однієї людини, а цілим явищем. Філософ Алан де Боттон вивчає теорії успіху і невдачі і в своєму виступі озвучує проблему кар'єрного снобізму: коли факт того, досягла успіху людина в своїй справі, є важливіше суті особистості в цілому, а відповідь на питання «чим ви займаєтеся?» стає вирішальною для продовження спілкування в майбутньому.
«М'яка філософія успіху» Алана де Боттона - це свобода від подібних упереджень, від необхідності займатися чимось виключно «престижним», щоб уникнути клейма «невдахи»«Ми повинні фокусуватися на наших ідеях. І впевнитися, що вони - наші, а не чиїсь, що ми дійсно автори наших амбіцій. Тому що дійсно не дуже приємно не отримувати те, що хочеш. Але ще гірше - мати уявлення про те, що ти хочеш, а в кінці шляху раптом виявити, що насправді це не те, чого ти хотів на протязі всього шляху ».

На думку Річарда Джона, аналітика і автора бестселера 8 To Be Great, існує вісім головних принципів успіху. Вони взялися не з нізвідки, а були застосовані самим Річардом і довели свою ефективність. Йдеться про пристрасть до своєї справи, наполегливу роботу, професіоналізм, концентрацію, постійному подоланні себе, служінні в створенні цінностей, ідеї та наполегливості. Але, як виявилося в результаті, навіть коли ключ до успіху вже в руках, ще потрібно навчитися правильно ним користуватися: «Я дізнався, що успіх - це не односторонній рух. Це безперервний рух по замкнутому колу. Це не те, як ми досягаємо успіху, це як ми підтримуємо його ».

Успіху сприяють безліч факторів: талант, фізичні дані, IQ і т.д. Але жоден з них не є вирішальним при досягненні його в підсумку. Тому якщо є мета на найближчий час розвинути в собі якусь якість, яка буде допомагати в підкоренні нових вершин - нехай це буде твердість характеру, яку Анжела Лі Дакворт визначає як «пристрасть і наполегливість у досягненні довгострокових цілей».
Саме твердість характеру, на думку Анжели, об'єднує всіх, від відмінників до топ-менеджерів. Звільнившись з дуже успішної роботи в сфері консалтингу, Анджела Лі Дакворт стала викладати математику семикласникам в нью-йоркській державній школі. Це дало їй можливість визначити взаємозв'язок між завзятістю учнів і їх успішністю. А зайнявшись цим питанням під час своєї наукової діяльності, спікер тепер ділиться своїм відкриттям з світом.

Щодня по всьому світу народжуються мільйони ідей, покликаних удосконалювати наш світ. Але лише частина з них змогли виконати свою функцію і дозволяють відчути свою корисність, а про решту іноді не хочуть згадувати навіть їх творці.
Засновник безлічі стартапів Білл Гросс одного разу вирішив проаналізувати досвід своїх і чужих компаній, щоб розібратися, чому так відбувається. Це привело його до визначення п'яти чинників визначення їх успішності, серед яких є один, який грає, на думку спікера, найважливішу роль - правильний розрахунок часу, а саме здатність ідеї відкритися світові саме тоді, коли він найбільше готовий її сприйняти. «Безумовно, важлива ідея, важливе її якісне виконання. Але таймінг може зіграти ще більшу роль. І найкращий спосіб прорахувати терміни - оцінити готовність споживача до того, що ви хочете їм запропонувати, і бути до кінця чесними з собою ».


7381АК

Будь-який навик за 20 годин

Навіть сильного бажання навчитися чомусь іноді новому буває недостатньо. Часто на це просто не вистачає часу. У таку ситуацію потрапив підприємець, автор відомого бестселера «Сам собі МВА» Джош Кауфман. У своїй лекції на TED він розповів, як після появи дитини, він почав відчувати катастрофічний дефіцит вільного часу, щоб вчити щось нове, і як він знайшов вихід з цієї ситуації.
Пролиставши масу літератури Кауфман зіткнувся з теорією 10 тисяч годин. Відповідно до цієї теорії, людина може стати фахівцем в якійсь області, якщо буде займатися цією справою 10 тисяч годин.
«Я читав це в кожній книзі і на кожному сайті і мій інтелект просто кричав:« Нііііі! У мене немає 10-ти тисяч годин! Я ніколи більше ніколи не вивчу нічого нового! »  Але ж це не так. 10 тисяч годин - це повноцінна робота протягом 5 років. Але ж ми всі вчилися робити щось нове і витрачений час не був навіть близько таким. Значить щось не так, дослідження і наш власний досвід не сходяться. І ось що я з'ясував - правило 10 тисяч годин прийшло з дослідження, в якому брали участь топ-фахівці своєї справи », - розповідає Кауфман.

Експерт вивів іншу цифру, необхідну для того, щоб освоїти якісь знання або навички на базовому рівні.
Изображение
Його рецепт - 20 годин практики. При цьому експерт пояснює свою методику.

1. Розберіть цей навик
Кауфман рекомендує, перш за все, зрозуміти, чого саме ви хочете досягти, коли ви закінчите цей «цикл», розібрати вашу мету на дрібні елементи та зрозуміти, над якими з цих елементів необхідно найбільш активно працювати.
«Більшість великих навичок - це, по суті, набір окремих навичок. Чим краще ви зможете їх розібрати на деталі, тим краще розберетеся, який з цих елементів допоможе дістатися до мети. І тоді ви зможете тренувати їх в першу чергу », - говорить він.

2. Вивчіть досить, щоб самому себе коригувати
Знайдіть декілька джерел інформації, радить експерт. Це можуть бути книги, відео або будь-які інші джерела інформації.
«Але не використовуйте ці речі для прокрастинації перед початком практики. Не потрібно збирати 20 книг з програмування та говорити собі: «Я почну вчитися програмувати, коли прочитаю всі ці 20 книг. Ні, це прокрастинація. Вивчіть досить, щоб ви могли самі себе коригувати, помічати свої помилки і виправляти їх », - зазначає Кауфман.

3. Приберіть будь-які бар'єри для практики
«Телевізор, інтернет - все ті речі, які стоять на шляху до того, щоб ви просто сіли і займалися», - говорить Кауфман.
Експерт підкреслює, що чим більше речей, які заважають вам займатися, ви зможете прибрати з поля зору, тим більше шансів, що ви все таки почнете практикуватися.

4. Практикуйтеся мінімум 20 годин
«Кожен навик має свій« бар'єр фрустрації ». Люди не люблять відчувати себе нерозумно. Це почуття якраз і стає перешкодою до того, щоб почати чимось займатися. Тому якщо ви твердо вирішите займатися чимось 20 годин, ви зможете переступити цей початковий бар'єр і займатися ще і ще. От і все. Це не якась космічна наука », - говорить він.

7 цікавих пропозицій для тих, хто хоче заробити влітку

Изображение
1. Збирачі ягід
Отже, найбільш поширеною є вакансія зі збору ягід та іншої городньої смакоти. Наприклад, в Польщі. На вибір пропонуються - високоросла чорниця, салат або збір полуниці. Причому умови роботи на таких позиціях - не з простих. Наприклад, якщо говорити про збір полуниці, то працювати доводиться під жарким сонцем, в середньому за день потрібно збирати 40 кошиків, графік роботи з 5.00-12.00. Харчування за свій рахунок, а житло дає роботодавець. За одну зміну в середньому можна заробити 450 грн.
Для тих, хто не звик до жаркого сонця, є альтернативний збір ягід і грибів у Швеції та Фінляндії. За один кілограм зібраних грибів або ягід платять від € 2 до € 12.

2. Різноробочий на фабрику морепродуктів в США
Ті, хто вважають за краще прохолоду і вологість, запах моря і морепродукти - це робота для вас. Що важливо - робота виключно для чоловіків 25-45 років з закінченою вищою освітою (підходять всі дипломи, крім медичної і педагогічної освіти). Або потенційному кандидату потрібно мати 12 років трудового стажу на робітничих спеціальностях. Також потрібно бути в хорошій фізичній формі, без шкідливих звичок. Знання англійської мови не вимагається, але буде перевагою.

3. Дитячий аніматор в Єгипет
Людям веселим і завзятим до душі доведеться робота дитячим аніматором в готелі Шарм-ель-Шейха. Обов'язки прості: проведення спортивно-розважальних заходів з дітьми у віці від 2-х до 14 років, організація дитячого дозвілля, участь в дитячих спектаклях і музичних виставах, навчання дітей малювання, ліплення і т.д. Потрібного кандидата зустрінуть в аеропорту, забезпечать безкоштовним проживанням в готелі, в номері з усіма зручностями, безкоштовним харчуванням у головному ресторані готелю. Зарплата - $ 350, плюс комісія від продажу діскотурів (до $ 200).

4. Офіціант в Туреччині
Ще один варіант поєднати влітку приємне з корисним - це попрацювати офіціантом влітку в Туреччині. Роботодавець пропонує 6-місячне стажування в 4-5 * готелях Середземного моря. Проживання, харчування безкоштовно, авіапереліт за рахунок готелю, також оформляється робоча віза.

5. Гід в Болгарію
Для людей активних, але організованих є робота супроводжуючим гідом в Болгарію. Якщо вам подобається бути авторитетом для туристів, вам буде цікаво супровідити туристів в автобусі на рейсі Київ-Болгарія-Київ. Головні обов'язки: рішення виникаючих питань з транспортними компаніями, туристами, контроль посадки / висадки туристів на рейсі по маршруту.
Потенційний кандидат повинен мати гарні комунікативні навички, вміння працювати на результат, бути старанним, виконавчим, пунктуальним, вміти працювати в команді, мати активну життєву позицію і т.д.

6. Продавець в парку розваг в Німеччині
Робота знайдеться і кандидатам, які шукають не тільки заробіток, але і адреналін. Наприклад, вакансія продавця в парку розваг на три місяці, по 35-40 годин на тиждень з оплатою € 8,5 за годину. Роботодавець надає співробітнику 2-місну кімнату на території робочої зони (€ 200-250 на місяць), безкоштовний обід в робочі дні і робочу форму.

7. Музикант в Делі
Завершуємо огляд творча  вакансія. Для роботи за контрактом в Індії терміново потрібні музиканти-дівчата (наприклад, саксофоністки, флейтистки). Кандидатів чекає один виступ в день тривалістю в 90-120 хвилин з перервами. Платять 28 000 долл, працювати потрібно майже кожен день (один вихідний на тиждень), термін контракту - 4-6 місяців. Роботодавець оплачує проїзд, візу, харчування і проживання.