Улыбаемся и машем

 

Жизнь прекрасна, хоть и начинается на букву "ж". Губернатор Анатолий Близнюк призвал журналистов больше улыбаться и вызывать улыбки у читателей. Мол, оптимизм продлевает жизнь и вообще – на позитиве жить веселее. «Жизнь продляется из-за того, что вы оптимист, что вы улыбаетесь. Так давайте побольше людям такой информации, чтобы они улыбались», - заявил он на пресс-конференции. Представляю новость – вчера в подворотне хулиганы избили оптимиста до полужизни. 

Но мы к этому пожеланию отнеслись с пониманием, тем более, поводов улыбаться в нашем богоспасаемом регионе ежедневно – выше головы. В детстве вы думаете, что в жизни возможно всё, а повзрослев - что всякое. Вот вчера днем в милицию поступило сообщение, что неизвестный заминировал здание областного Хозяйственного суда.
[ Читати далі ]

На заводі ім.Фрунзе розпочалась акція протесту



 21 березня в Сумах працівники ВАТ «Сумське науково-виробниче об`єднання імені Фрунзе» розпочали безстрокову акцію протесту проти скорочення робочих місць на підприємстві.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції в Сумах заявили представники оргкомітету протестних акцій.

«За офіційною інформацією Сумського міського центру зайнятості, на заводі ім. Фрунзе планується скорочення працівників у кількості 1258 осіб. Вивільнення робітників уже почалися, але це лише перший етап», - повідомив член оргкомітету, голова вільної профспілки ВАТ «СНВО ім. Фрунзе» Олександр ТКАЧЕНКО.

Він розповів, що нині на підприємстві працює близько 13,5 тис. осіб проти 22 тис., що працювали всього кілька років тому.

«Отже, сьогоднішні вивільнення робітників складають близько 10% від загального числа, а згідно з колективним договором, протягом року скорочення не можуть перевищувати 4% від загального числа працюючих», - наголосив О.ТКАЧЕНКО.

[ Читати далі ]


В Києві вбили суддю Шевченківського райсуду

 

Сьогодні ввечері в Києві в під'їзді свого будинку на вул. Голосіївська був убитий суддя Шевченківського районного суду Сергій Зубков.
Як повідомила прес-офіцер Голосіївського райвідділу Юлія Мусташ, про подію повідомили мешканці будинку, які знайшли тіло, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"До нас виклик надійшов о 18:15. Зараз на місці події працюють співробітники нашого райуправління", - сказала вона.

У свою чергу начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві Володимир Поліщук повідомив, що потерпілому було нанесено "кілька ножових і одне вогнепальне поранення".

http://tyzhden.ua

Тут ось трохи нарив по свіжих слідах:   Дети! С вещами – на выход! Или почему судья Сергей Зубков не любит частную собственность и детей?



Ось іще, видно не однозначною людиною був цей суддя, тому так і вийшло: Суддя відібрав у киян право на мирні протести

McDonalds может лишиться одного из конкурентов в Украине



 Хозяйственный суд Киева принял решение о банкротстве компании "Пузата Хата", владеющей сетью ресторанов быстрого питания. Как следует из решения суда, датированного 9 марта, начал процесс ликвидации компании, ликвидатором назначен арбитражный управляющий Сергей Яшин. Претензии кредиторов принимаются в течение месяца с дня публикации объявления.

С иском о банкротстве компании в суд обращался Укрсоцбанк, который в свое время выдал "Пузатой Хате" кредит.

Первый ресторан сети "Пузата хата" был открыт в октябре 2003г. в Киеве на улице Бассейная,1/2-а. Всего сеть насчитывает 39 ресторанов в Киеве, Донецке, Днепропетровске, Одессе, Харькове, Львове, Полтаве, Ривном, Ивано-Франковске, Запорожье, Кривом Роге, Виннице, Черновцах и Николаеве.

profinews.com.ua

Проти харків’ян вже готують справу за перекриття дороги

 

Проти працівників держпідприємства "Харківський приладобудівний завод ім. Шевченка", які перекрили вулицю на знак протесту проти невиплати зарплат, може бути порушена кримінальна справа.


Про це повідомив начальник Харківського управління Міністерства внутрішніх справ Микола Фоменко, передає "Сегодня".

"Перекриття дороги - це правопорушення і адміністративне, і кримінальне. Зберемо матеріали, якщо є склад злочину, будемо порушувати справу", - заявив він.

Як відомо, у понеділок зранку у
 Харкові працівники державного підприємства перекрили вулицю поблизу прохідної на знак протесту проти невиплати зарплат.

Українська правда

Євро-2012 в Україні організують коштом пенсіонерів і студентів

 

Київ – До європейського футбольного чемпіонату залишилось 450 днів. За словами експертів, сподівання на те, що в українську економіку будуть залучені колосальні приватні інвестиції, не виправдались, тому основний тягар ляже на кишені платників податків. Тож тепер для України основним є вже не модернізувати повністю інфраструктуру міст-господарів, адже за цим показником беззаперечно веде перед Польща, а встигнути добудувати хоча б те, що необхідно.


Коли Україна отримала право проводити у себе фінальну частину Євро, тодішній уряд прогнозував, що на державу ляже близько 18% витрат на підготовку до чемпіонату, а решту на себе візьмуть приватні, й серед інших, іноземні, інвестори, зауважує голова Комітету економістів України Андрій Новак.

Однак, за його словами, обіцяного сплеску інвестування не відбулося, тож тепер українські платники податків повинні покрити 85–90% усіх «футбольних» витрат.

Та навіть попри те, що будівництво хоча б необхідних об’єктів, зокрема, стадіонів та аеропортів, завершиться вчасно, проведення чемпіонату – інвестиційний провал для України, стверджує економіст.

[ Читати далі ]

Всеукраїнська гулянка у Великий піст

 

Починаючи з березня, охочих потруситися на сцені Майдану «регіонали» везтимуть до Києва, а «Інтер» покаже їх у телевізорі. Влада задоволена: з середини березня на Майдані стоятимуть не протестувальники, а ті, кого об`єднає «не політика, а вічне мистецтво танцю».


Ми вже писали про нескінченну низку заходів, спрямованих на те, щоб унеможливити на Майдані акції протесту. Особливо загострилася майданофобія владі після осінніх акцій підприємців. Спочатку згадку про Помаранчеву революцію викинули з нового підручника історії. Потім заходилися боротись власне з площею. Нагадаємо, що після відміни Податкового кодексу 3 грудня, «регіонали» одразу після оголошення президентського рішення, влаштували фейєрверк (гармати для фейєрверку приганяли близькі до влади люди) і розігнали містечко, потім хуткома почали встановлювати ялинку, заливати каток, трохи пізніше вирішили провести ярмарок, концерт творчих колективів, Новорічне шоу, якого світ не бачив. Святкові топтуни, спонсоровані владою, накрили площу, щоб туди не поткнувся ніхто з протестувальників. Це тривало практично весь грудень і весь післяріздвяний період. Потім влада оголосила, що Майдан реконструюватимуть під Гайд- парк – таке собі місце для дискусій.
Перед Днем Соборності Майдан теж закрили, і навіть лякали кровопролиттям.
Тепер нова технологія витіснення Майдану. Вона називається «Майданс».

[ Читати далі ]

До"мурка"ется ли Могилев со своими услужливыми шавками?



 Просто нету слов от творящегося в стране беспредела, беспредела со стороны так называемого правосудия и правоохранительных органов. 

Пьяный человек плеснул менту в лицо чай, за что и получил 38 месяцев лишения свободы. 

korrespondent.net/ukraine/events/1198309-zhitelya-zaporozhya-plesnuvshego-v-lico-milicioneru-goryachij-chaj-prigovorili-k-trem-godam-tyurmy 

Сильно сомневаюсь, что менту досталось случайно или незаслуженно. Наверняка "жертва" чем-то изрядно достала выпившего гражданина. Хотя могу и ошибаться. 

Но в любом случае - за подобное такой срок давать нельзя, даже условно. 

Когда менты избивают людей, калеча их, как собак, - это должностная инструкция, за которую можно получить "маладец" от начальника... Когда менты давят людей на пешеходных переходах - мелкая оплошность. Когда менты насилуют задержанных женщин - норма... Когда насилуют задержанных во все отверстия швабрами и дубинками - мелкая шалость, "чуть-чуть" превысил полномочия. 

Когда мент себе покупает дорогущую иномарку - честно заработал... 
(Взять, например ГУ ГАИ на Б. Хмельницкого. Многих гаи-чинуш знаю в лицо, и приходилось замечать после рабочего дня в какие машины они садились... Но СБ МВД в упор коррупции не замечает... Во дела...) 

Когда министр МВД благоговейно поет блатную "мурку" и ботает на фене - золотой голос страны. 

Когда верховный главнокомандующий - дважды судимый преступник, - воля рабов, верховенство права... 

Большинство "бедненьких" ментов-оборотней заслуживают не то, что чая в свою преступную рожу, но и вилы в живот. 

Водитель депутата дал по морде гаишнику. Гаишник - герой, водитель и депутат - на свободе. Как справедливо, правда? По отношению к 38 месяцам за чай в бестыжую, наверняка, морду? Бедняге-плескателю наверняка при задержании поотбивали почки, поломали ребра, оставили сотрясение... а потом еще и впаяли как за изнасилование. 

Не удивлюсь, если оборотней ментов и судей скоро будут вешать на фонарных столбах. Туда им и дорога. 


© Ошибка