хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Всеукраїнська гулянка у Великий піст

 

Починаючи з березня, охочих потруситися на сцені Майдану «регіонали» везтимуть до Києва, а «Інтер» покаже їх у телевізорі. Влада задоволена: з середини березня на Майдані стоятимуть не протестувальники, а ті, кого об`єднає «не політика, а вічне мистецтво танцю».


Ми вже писали про нескінченну низку заходів, спрямованих на те, щоб унеможливити на Майдані акції протесту. Особливо загострилася майданофобія владі після осінніх акцій підприємців. Спочатку згадку про Помаранчеву революцію викинули з нового підручника історії. Потім заходилися боротись власне з площею. Нагадаємо, що після відміни Податкового кодексу 3 грудня, «регіонали» одразу після оголошення президентського рішення, влаштували фейєрверк (гармати для фейєрверку приганяли близькі до влади люди) і розігнали містечко, потім хуткома почали встановлювати ялинку, заливати каток, трохи пізніше вирішили провести ярмарок, концерт творчих колективів, Новорічне шоу, якого світ не бачив. Святкові топтуни, спонсоровані владою, накрили площу, щоб туди не поткнувся ніхто з протестувальників. Це тривало практично весь грудень і весь післяріздвяний період. Потім влада оголосила, що Майдан реконструюватимуть під Гайд- парк – таке собі місце для дискусій.
Перед Днем Соборності Майдан теж закрили, і навіть лякали кровопролиттям.
Тепер нова технологія витіснення Майдану. Вона називається «Майданс».


7

Коментарі

Гість: Intelligence

121.03.11, 18:44

ну да, как же вы проживете без палаточных городков своих, которые организовываютсятся тоже за счет организаторов, коими является оппозиция? уже из пальца проблемы высасываете!

    Гість: ДворникЪ

    221.03.11, 18:49

    Всеукраїнська гулянка у Великий піст......

    А разве в Украине 100% населения верующие люди?!
    Как говорится "Вольному - воля", каждый выбирает то, что ему по душе. И потом, Майдан Незалежности не Киево-Печерская Лавра, или какой нибудь другой православный храм или монастырь, так что не думаю что шоу на Майдане как то затрагивает чувства верующих.

      321.03.11, 19:21

      Влада з якуневичем панічно боїться різного рода майданів, тому і вирішено було заповнити різного роду заходами на кшталт Україна дуркує, Україна має, Україна Х-фактор і т.і.,а всі радітимить, бо влада думає так, раденький,що дурненький,а Піст,то не для Українців,для Українців - хліба і видовищ,хоча з першим у влади перебої...Все буде гаразд. Слава Нації!

        422.03.11, 04:43

        непогано придумано, а ще хтось після цього буде казати що в них мізків немає?

          56.04.11, 00:47

          Всё просто:
          Танцующие дети это хорошо!
          Крепчающий маразм пенсионеров, вершащих судьбы народов, на лавочке это плохо.