Журналістів, які знімали величезні черги силою вигнали з будівлі

 

З метою приховати величезні черги, які утворилися у податковій у зв'язку з подачею нової форми декларації, охорона закладу силою змусила журналістів залишити будівлю.

У Дніпропетровську охоронці Червоногвардійської районної податкової інспекції силою змусили знімальну групу "9 каналу" піти з будівлі.
Знімальна група приїхала до податкової інспекції знімати сюжет про величезні черги, які утворюються для подачі нової форми декларації з податку на доходи фізичних осіб, передбаченої Податковим кодексом.

За словами журналістки групи Ганни Мандрикіної, у фойє будівлі податкової інспекції під час зйомки зібралася черга з більш ніж 300 осіб. Як розповіли співробітники каналу, троє охоронців, які відмовилися представитися, "почали виштовхувати знімальну групу, закривати камеру, кричати, робити все, щоб журналісти залишили приміщення".

Охороні вдалося через 10 хвилин виставити знімальну групу на вулицю, при цьому вони повідомили, що все в податковій засекречене і запропонували знімати через шибку.

Заступник начальника управління з питань масово-роз'яснювальної роботи ДПА у Дніпропетровській області Володимир Притискач заявив, що черги, які утворилися в податкових, - це проблема всієї України. "По-перше, люди не звикли до подачі нової декларації, по-друге, менталітет наших людей, такий, що все треба подати в останній день", - уточнив Притискач.

Черги з підприємців, що здають податкові декларації, спостерігаються не тільки в Дніпропетровську, а й в інших регіонах України. У зв'язку з цим керівництво Державної податкової адміністрації прийняло рішення, що до 21 березня всі податкові інспекції будуть працювати з 8:00 до 21:00 без вихідних.

Нагадаємо, Державна податкова інспекція зобов'язала приватних підприємців щомісяця подавати звіти щодо наявності найманих працівників. Звіт мають подавати і ті, в кого найманих працівників немає. Підприємці скаржаться, що через нововведення вони змушені годинами стояти в чергах у податкову.




ТСН

Раби і рабський менталітет

 Ось Вам і революція яка почнеться зі сходу і півдня...
Раби завжди будуть рабами.


 



І при цьому ви подивіться як вони оцінюють життя...
Вони працюють і голосують для отих 2-х відсотків голосів, а простіше для своїх панів.




Що тут можна сказати???

Село неначе погоріло,

Неначе люди подуріли,

Німі на панщину ідуть

І діточок своїх ведуть!..

І я, заплакавши, назад

Поїхав знову на чужину.

І не в однім отім селі,

А скрізь на славній Україні

Людей у ярма запрягли

Пани лукаві... Гинуть! Гинуть!

У ярмах лицарські сини!

А препоганії пани

Жидам, братам своїм хорошим,

Остатні продають штани...

Погано дуже, страх погано

В оцій пустині пропадать!

А ще поганше на Украйні

Дивитись, плакать і мовчать!

А як не бачиш того лиха,

То скрізь здається любо, тихо,

І на Україні добро.

Між горами старий Дніпро,

Неначе в молоці дитина,

Красується, любується

На всю Україну.

А понад ним зеленіють

Широкії села,

А у селах у веселих

І люди веселі.

Воно б, може, так і сталось,

Якби не осталось

Сліду панського в Украйні!..


Т.Г. Шевченко 1848 рік

дякую [info]belovol_zol  за статистичні матеріали які я знайшов у нього в журналі.
Результаты опроса проведенные Донецкой областной общественной организацией «Центр политологических исследований» с 7 по 20 февраля 2011 года.

Так мститься влада і податкова за майдан підприємців

 

Але головне не це... Головне друге, ви подивіться в очі цих людей  і зрозумієте, що все, з ними можна робити, що завгодно, ці люди здалися. А можна було просто зробити спротив, бо кому потрібно здавати ці не потрібні бумажки які ввели не зрозуміло з якого дива.

А завтра вас прийдуть розкуркулювати і ви будете стояти опустивши руки і казати: А що я можу???....

Ця країна приречена.




  

Покірно чекайте і вас пустять скоро жебраками по світу, а в кращому разі будете працювати за тарілку юшки на заводах олігархів.
Люди ще є час схаменутись. Хіба ви не зрозуміли, що вже йде війна окупаційної влади проти вас???
Сторінки:
1
56
57
58
59
60
61
62
63
попередня
наступна