Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Тролейбус, цигане, кондукторша, студент.

  • 28.03.17, 01:12
          Взагалі-то, я полюбляю пересуватися стремітельно. На маршрутці там, або скоростний автобус, їздять у нас таки, іноземні, там списані,, а у нас їздять. Некрасиві правда, але їздять швидко.
          А сьогодні захотілося спокою, потихеньку в місто виїхати. Я живу на Подолі, а місто знаходиться на горі. Назад то я пехом шлепаю, для укрепленія здоров'я, а ось на гору треба механічним способом добиратися. Крута дуже гора.
         Ну і сів в тролейбус. В середні двері. Очень важний момент. В середні.
         Тільки я сів в цей спокійний тролейбус, як одразу звернув увагу на громкую дискусію в кінці тролейбуса. Там де задні двері.
         А там їхали цигане. П'ять баб і один циган. Дві баби старі, дві товсті, і одна в пальте. Циган з кривими ногами і з лантухом за спиною. Чомусь він не ставив його на підлогу, весь час на горбу тримав, мабуть щось цінне там було.
         Да, і у них там розгорілася дискусія стосовно оплати проїзду. Контролерша наполегливо доказувала їм, що безкоштовно їздити не можна, інакше вона не отримає зарплату.
         Цигане відкидали цю версію і пропонували свою. Вони в принципі не заперечували, що треба оплачувати проїзд, але висували контрагументи стосовно свого прожиткового мінімуму та інші оригінальні відмазки.
         Одна стара баба хапала кондукторшу за руки і доверітельним тоном, зазираючи їй в очі, лагідно промовляла, - красівая, давай я тобі погадаю, всю жізнь тебе розкажу.
         Красівой було десь між 55 та 60 роками, і свою жізнь вона могла і сама вже їм розказати. Що і намагалася робити своїй візаві. Але та не унімалася, - давай погадаю, давай погадаю...
         Кондукторша гнула свою лінію на оплату проїзду.
         Друга стара баба вивертала перед кондукторшою целофановий кулек, і голосно кричала, що в неї є гроші, але вона не може їх знайти. Где-то закатілісь. І, то засовувала руку в глубіну кулька, то висовувала її звідти. Засунула-висунула, засунула-висунула. Нема. Але десь є. 
         Дві товсті баби стали з боків кондукторши, і пропонували їй купити у них духи і мобільний телефон. Очень громко пропонували.
         Та шо в пальте, зайшла ззаду кондукторши і стала підозріло розглядати сумку, яка висіла у кондукторши на плечі, але була в пилу дискусії повернута назад.
         Сама кондукторша почала теряти спокойствіе і була вимушена вживати жесткіе слова в категорічному тоні. Мовляв я вас щас висажу тут посеред гори, ворюг чортових або скажу водітелю і він вас гаечним ключом стукнет.
         І все так громко, громко.
         Циган з кривими ногами стояв мовчки, тільки дивився на цю суперечку та міцно тримав свою торбу. 
         Баби не відреагували на погрози кондукторши. і продовжувати пропонувати свої послуги по гаданію та по продаже цінних товарів.
         Їхати на гору десь хвилин десять, і весь час в тролейбусі стояла така какафонія, хоч з вікна вистрибуй.
         Публіка з цікавістю спостерігала за тим, як протекают собитія і щось між собою перешептувалися. Мабуть робили ставки чія візьме.
         В решті-решт, кондукторша вирішила передихнути і зробити пропозицію щодо оплати проїзду іншим пасажирам, що були поряд.Вони були не цигане і внушалі більше довіри. Ну а потім, відновивши енергію, з новими силами піти в атаку на циган.
         І звернулася до молодого парня з відкритим обличчям та в джинсах. Студент мабуть.
         Ну вона і каже цьому студенту, - оплачуйте проїзд. А студент їй каже, - а я з ними, з циганами. Хоча на цигана не схожій. Можливо просто вже життєво досвідчений. А можливо і циган. Важко зрозуміти.
         Але коли цей секретний студент-циган таке сказав, то весь тролейбус ледве не розвалися на запчастини. Настільки сильно народ відреагував на цю його інформацію. Відбувся страшенний вибух сміху. Навіть не ха-ха-ха, а якійсь аааааааахааааа!!! 
         Кондукторша зашаталася, вхопилася за штангу і почала то червоніти то синіти, рот, як у риби, почав хапати повітря.
         Цигане, в свою чергу почали відхрещуватися від студента, який набивався їм в родичі і переконувати вкрай ошалевшую кондукторшу, що він обманшик, і вони його вперше бачать.
         Тим часом, тролейбус видерся на гору і вже під'їжджав до зупинки, на якій мені треба було виходити. Ну я і вийшов.
         Шо там було далі, не знаю, бо цигане та студент не вийшли на цій зупинці.
         До чого це я. А до того, що в тролейбус треба сідати через середні двері. Якби я сів через задні двері, то опинився би поряд з тими циганами, і кондукторша замість студента, попросила би мене оплатити проїзд. І я би оплатив. оскільки є чесною людиною і не є циганом.
         А так, кондукторша не дійшла до мене і я чесно проїхав зайцем.Заощадив півтори гривні.
8

Коментарі

128.03.17, 08:40


    228.03.17, 09:48

      328.03.17, 14:56

      Талановито!

        428.03.17, 21:50