Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Спасиба гаспадин Порошенко!

  • 16.03.17, 15:59


          Гауляйтер України Порошенко нагородив орденом бандита і колаборанта Голубана, який порушував правопорядок та конституційні права і свободи громадян України, перевищував свої службові обов'язки та виявив при цьому звірячу жорстокість. Окрім цього погрожував вбити народного депутата України Парасюка та ветеранів російсько-української війни, які ціною своїх життів захищали Україну.
          А якби він вбив Парасюка та ветеранів, чим би Порошенко віддячив цього ублюдка? Земельну ділянку в декілька гектарів надав в Конче-Заспе? Яким-небудь міністром би зробив?
          Гауйляйтер Порошенко вже свідомо і не ховаючись культивує серед того зброду, який він назбирав в Нацгвардію, в СБУ, в корди-шморди, традицію нехтування законами України, порушення Конституції, ненависті до українців, до патріотів України.
          Гауляйтер Порошенко зайшов вже так далеко, що для того, щоб уникнути відповідальності за все, що він вже натворив, йому треба взагалі знищити Україну, як державу. Щоб не було ані державних інститутів, ані таких державних суб'єктів, таких як справжні правоохоронні та правові структури, які би могли пред'явити йому звинувачення і які можуть бути тільки в незалежній державі.
3

Коментарі

117.03.17, 11:04

Шоколадного це не врятує. Тільки-но стане припікати, всі ці полкани розбіжаться і по шпаринах поховаються

    217.03.17, 15:06Відповідь на 1 від ab absurdo

    ростову грозит демографический взрыв?

      317.03.17, 15:57Відповідь на 2 від vilga

      ростову грозит демографический взрыв?Не, не грозит. Их и туда не пустят, этим крысам бежать некуда вообще

        417.03.17, 16:08Відповідь на 3 від ab absurdo

        вообще то загнанные звери, и крысы в том числе, опасны. в том плане, что абсолютно непредсказуемы в своей агрессии. но пока они про бежать судя по всему не думают. надеются выкрутиться.

          517.03.17, 16:15Відповідь на 4 від vilga

          вообще то загнанные звери, и крысы в том числе, опасны. в том плане, что абсолютно непредсказуемы в своей агрессии. но пока они про бежать судя по всему не думают. надеются выкрутиться.. По большому счету они не крысы, а тараканы. А тараканам думать нечем. Таракан вообще 9 дней без головы может жить

            617.03.17, 17:33Відповідь на 5 від ab absurdo