Україна - Батьківщина - Тимошенко.

  • 12.06.19, 15:21


          Мені смішно читати жаданні і чомусь впевнені переконання, мовляв, Батьківщина набере 10%, і мудрий Зеленський призначить її Прем'єром.
          Ну таке...!)) Ви чо? 
          По-перше, хто воно таке, щоб призначати Тимошенко кудись?
          По-друге, 10%, це не 50%+1 голос. 10%, це меншість. Катастрофічна меншість, яка не забезпечує доступу до влади і не дає можливості впливати на неї.
          По-трете, не для того Зеленський погодився на цю аферу з балотуванням в Президенти, щоб потім призначати Тимошенко Прем'єром. Олігархи протягли його для того, щоб він, навпаки, не допустив Тимошенко до влади. Він скоріше Мертвечука призначить Прем'єром, ніж Тимошенко.
          І по-четверте, саме головне, призначити Юлію Тимошенко Прем'єр-міністром України може тільки народ. Ми. Які і є народом. Якщо проголосуємо за Батьківщину з результатом, мінімум 50%+1 голос, а як максимум з результатом 100%. І по списку і по мажоритарці. Ось тоді вона і буде справжнім СЛУГОЮ НАРОДУ, призначеним народом.
          Щодо цього фейкового слуги народу Зеленського. Вже мабуть всі бачили і чули цю новину. У Узеленського офіційно заявили, що зниження тарифів, посадка навесні корупціонерів, вопчим все, що обіцяв Зеленський, це був жарт. Ось так. Жарт. А ви що, були повірили? І проголосували за нього. А подумати не можна було? А?
          Тому, все залишається, як і було, і тарифи Порошенка, і сам ворюга Порошенко на волі.
          Абинеюлька, кажете? Ну нате вам абинеюльку.
          В продовження цієї історії, можна подивитися на Молдову. Скоріше всього скоро її не буде. Там знайшли спільну мову і США, і ЄС, і Рашка. Пішов процес ліквідації Молдови, як держави, що не відбулася. А в них, відбулося те, що і у нас відбувається, олігархи, вірніше, там один, Плахотнюк, приватизував собі Молдову, знищивши всі державні інституції. Зараз там хаос. Який непотрібний а ні США, а ні ЄС, він потрібен тільки Рашке.
          Те саме і нас очікує. У нас те саме відбувається. Порошенко знищив всі державні інституції, а Зеленський доведе ситуацію до повного хаосу. Звісно, не він сам. Він взагалі ні на що не здатен, навіть по бамажке, яку йому дають Узеленського, він толком текст прочитати не може. Це буде робити Узеленського, читай олігархи. Фірташ, Пінчук, той же Порошенко, Беня, Ахметов. Це і є корпорація Узеленського.
          Такого розвитку подій ми не змогли уникнути, обравши ставленика олігархів, Зеленського.
          Але ще є шанс зберегти Україну. Він буде 21 липня, де ми проголосуємо за Батьківщину. З тим результатом, що я написав вище.
          Це буде рубіконом. Або ми таки маємо свою країну, свою державу, або наше земля знов буде під брудним чоботом Рашкі і Путькіна та такими ж брудними личаками московитів.
          Україна - Батьківщина!
          Юлія Тимошенко
 

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2290866604308449&set=a.375087939219668&type=3&theater

Реванш ригів.

  • 17.05.19, 00:21


          Невже тільки я один бачу, що відбулося?
          А що відбулося?
          А відбувся реванш ригів. Тих самих, хто вбивав українців на Майдані. А перед цим грабував нас. Ні, ну не так, як засновник ригів, Порошенко(на те він і засновник), але не менш ефективно. Якщо Порошенко грабував ешолонами, то ригі самоскидами. Але і те нам не сподобалося, і те.
          І ось ригі знов отримали владу.
          Ми принесли їм владу на тарілочці з голубою каемочкою. Разом з ключами від наших домівок. В яких, правда, вже не залишилося грошей.
          Все, що відбулося під назвою "вибори" і по сьогоднішній день, це була чергова вистава 95-го кварталу.
          Не може такого бути, щоб лідер країни, якою декілька років була Юлія ТИмошенко, раптом програла вибори. Просто не може. Вірніше може, таки приклади були в світі, але там були приводи. Якісь скандали, дифамації проти лідера, але щоб так, без приводу, ні, такого ніде не було.
          Ригі(це ті ж комуняки), які всі ці 28 років знаходилися у владі, настільки вдосконалили систему фальсифікацій, що вони вже проводять вибори серед фальсифікацій. Яку систему фальсифікацій обрати. Вже все проходить. Те, що у нас назавають народом, вже ніяк не реагує.
          Малюють ті цифри, які їм потрібні, не озираючись на цей, прости Господи, народ.
          Ідіотські дебати, аналізи, все це зіграно цілком в дусі 95-го кварталу. Виконавці, Пеця і Зеля, чудово впоралися зі своїми ролями. 
При чому зіграно було на користь премника Пеці, Зелі. З Зелі зліпили героя, пабедітеля дебатів. І Порошенко все це робив свідомо.
Те саме і з інавгурацією. Тут Зелю треба було зробити жертвою підступної Ради. Яка, знов таки, знаходиться повністю під Порошенко. Порошенку треба було, щоб ми почали жаліти Зелю, щоб ми обурювалися уявною ницістю Ради. Тим самим нагромаджуючи авторитет Зелі. Наче він справедливо вимагає скорішої інавгурації. Наче він справедливий цар і йому, навіть не можна. а треба вірити.
          Така довіра знадобиться Зеле, коли він отримає повноваження Президента, і коли через ті самі суди, які створив Порошенко, оголосить, що Порошенко чист, як стеклишко, і його нема за що судити. Тим більше, саджати.
          А ми повинні повірити Зеле. і сказати, - Так, якщо добрий і справедливий цар Зеля сказав, то мабуть і правда, Порошенко кришталево чесна людина і ні копійки у нас не вкрав.
          А як же ще? Ми ж жаліли його. Задню то вже не можна вмикати. Тим більше зеботам. І тим, що на зарплаті, і корисним ідіотам-зеботам. Таких дуже багато. Вони ж ніколи не визнають, що їх поставили в позу ЗЮ і весело дрюкнули. Гордість ідіотів, гідність дурнів, его шизіков. Ні, все це не дасть зробити наклежні висновки.
          І так з усією шайкою, що шматувала Україну ці п'ять років. Може якогось жертовного барана кинуть нам для заспокоєння, але не більше.
          І тут не треба сприймати, що це Зеля буде вирішувати. Ні, він буде ретранслятором від олігархів, які зараз отримали владу. Він буде сидіти в бункері, і час від часу, читати тексти на камеру.
          А всі рішення будуть подаватися, як "у Зеленського", "у Президента", "в Адміністрації Президента", "команда Зеленського сказала...". Туманно все буде. Але виконання цілком реальне.
          Ще не вірите?
          Ну-ну...)))

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2246905362037907&set=a.953587708036352&type=3&theater

Зелена жопа. Бувальщина.



        Всі знають, що на Землі є територія чорної, непролазної, сморідної імли. Назва цієї території - Рашка. Там живуть якісь злобні та похмурі людиноподібні створіння і там панує руській мір.
        А поряд з Рашкою була зовсім інша країна. Там жив зовсім інший народ. Цей народ називав себе мудрим.
        Там були і інші народи, їх було дуже мало, але і вони були такі ж мудрі, як і корінний мудрий народ. Були і руськомірськіе люди. В дуже незначній кількості. Завдяки тому, що вони жили серед мудрого народу, то вони були трішки мудріші від своїх одноплемінників в Рашке.
        А ось вже серед них була одна руськомірская зелена жопа.
        Ця жопа ненавиділа країну в якій жила і дуже любила свою альма-мать-перемать Рашку, і щоб всі це знали, вона завжди носила з собою маленький прапорець Рашкі. Який стирчав в неї з тієї ж жопи. Просто більше не було іншої можливості, як його носити.
        Звідки вона взялася, ніхто не знав. Зелена жопа не мала голови, відповідно і мозку, а також не могла говорити. Вона могла видавати відповідні звуки, ну ви знаєте, які, і якщо їй треба було купити, наприклад, хліба, то жопа довго тренувалася перед дзеркалом, намагаючись скласти ці звуки в речення "Дайте хліб". Довгі речення не виходило створити, тому що в неї не було рота, язика, губ, тільки той самий отвір, який видавав відповідні звуки. Вопчим, повна жопа. Катастрофічно тупа внаслідок відсутності мозку. Ще й зелена.
        Ось так потренувавшись, зелена жопа йшла в магазин і хриплими звуками прямо з жопи, просила дати їй хліб.
        Вона було дуже бідна, дуже ображалася на долю, і дуже хотіла стати багатою.
        Але як жопа може стати багатою? Це практично неможливо.
        І ось якось, повзучи до магазину, жопа помітила одну цікаву річ, і їй в жопу прийшла геніальна мисль.
        Справа в тому, що коли вона виповзала зі своєї нори, то люди з неї сміялися, і навіть кидали їй монетки. А чому би мені не спробувати поставити сміх наді мною на бізнесові рейки, отримувати прибуток і стати багатою, подумала жопа.
        Сказано, вірніше, не "сказано", говорити вона не вміла, подумалося - зроблено.
        Жопа бігом приповзла додому, схватила табурет і навчившись створювати жопою декілька випадкових слів, кулею помчалася на вулицю, поставила табурет та, з горем навпіл влізши на нього, почала просто сидіти на ньому і видавати жопою ті завчені слова. Слова виявилися якоюсь ідіотською пошлятиною, але дехто з мудрого народу, що проходив повз, сміявся та кидав жопі гроші.
        І справа пішла.
        Жопа почала вже купувати не тільки хліб, а і тараньку, чебуреки та настойку глоду. Так вона потихеньку почала підніматися по соціальній драбині. Грошей ставало все більше і більше.
        Мудрий народ почав вже викликати жопу з нори, на біс.
        Далі жопа почала виступати в парку на літньому майданчику. Вона просто виповзала на сцену, корчила рожи, ну, наскільки можна жопою корчити рожи, і хрипіла заздалегідь завчені слова. Слова, які не мають ніякого змісту, більше того, таки, що ображають мудрий народ, але чомусь мудрому народу це подобалося, і він почав любити жопу та валом йти на ці його виступи. Незадаром звісно, відвалював за можливість подивитися та послухати жопу все більше і більше грошей.
        Тоді жопа вирішила вийти на загальномудронародний рівень. І поїхала(так. поїхала, вона вже купила собі жигуля), на руськомірськое телебачення. Мудрий народ був демократичний, і м'яко кажучи, легковажний, та дозволяв існувати руськомірському телебаченню. 
        Приїхала, і прохрипіла, - Я хочу денех. 
        - Яких денех, ти ж жопа!...ще й зелена. неприродна, - ахренелі телевізійники.
        - Спокуха, - хрипить жопа, - Покажіть мене в телеку, і у вас виросте рейтинг, а відповідно і вам хлине море грошей.
        Телевізійники впиралися, але жопа таки уболтала їх.
        В решті-решт погодилися, і показали жопу в телевізорі. І були надзвичайно здивовані, коли передача з жопою зібрала величезну аудиторію і рейтинг каналу стрибнув догори. Одразу почали дзвонити рекламісти та бізнесмени і почали пропонувати шалені гроші за рекламу під час виступів жопи.
        Бізнес жопи набирав обертів. 
        Незабаром жопу перекупив інший телеканал, яким володів крутий бандюган-мільярдер.
        Там популярність жопи досягла космічних висот. Мудрий народ шаленів від жопи. Жопа над ним сміялася, ображала країну мудрого народу, але, незрозуміло чому, мудрий народ не звертав на це уваги, шаленів від вигляду жопи та від її дебільного набору слів, які вона хрипіла.
        Зелена жопа почала їздити з гастролями по всій країні, почала виступати на корпоративах у бандитів-мільярдерів. Популярність жопи досягла небачених висот.
        На одному зі своїх виступів, в центральному національному театрі мудрого народу, хтось з залу вигукнув, - Зелену жопу в Президенти!
        - Так, так, - підхопив весь зал, - жопу в Президенти!
        Цей заклик почав поширюватися по всій країні
        Кожний виступ жопи супроводжувався гучними та довготривалими гаслами "Зелену жопу в Президенти!"
        І коли прийшов час виборів, зелена жопа прийняла рішення і прохрепіла в телевізорі, що вона йде в Президенти.
        Мудрий народ ошаленів від такого щастя.
        Скандування "Зелена жопа Президент!" не припинялося вдень і вночі. Потім, внаслідок довго речення воно скоротилося до "Зелена жопа!", потім ще стисліше - "Зелена!", а далі взагалі до просто "Зе!"
        Це "Зе!" лунало скрізь, з телевізора, і в інтернеті, і на радіо, кругом.
        Зелена жопа поразвішувала білборди, де обіцяла. що все буде "Зашибісь", а в телевізорі хрипіла - "Зуб даю!".
        І ось відбулися вибори і зелена жопа стала Президентом мудрого народу.
        Мудрий народ на інавгурації почав просити зелену жопу нагодувати його і зробити їхню країну самою провідною країною світу.
        Зелена жопа виповзла на сцену, повернулася до мудрого народу задом(по-нашому, передом), і показала, самі розумієте, що.
        - Ось вам, мудрий народ, - прохрипіла жопа, - Це ваша їжа і ваше процвітання. Смокчіть!
        Мудрий народ не повірив такому розвитку подій і у здивуванні витріщив очі, які не повірили тому, що бачать.
        - Як так, - здивувався мудрий народ, - це ж наша улюблена зелена жопа, що вона нам пропонує?!
        Після здивування, у мудрого народу відбулося обурення, - Ми не будемо смоктати кінець жопи! Ми уходимо від тебе!
        І пішли з площі.
        Але через деякий час у мудрого народу внаслідок голодухи почали падати сили. І він по одному почав приходити до зеленої жопи посмоктати її кінець та набратися сил.
        Потім почали відбуватися незрозумілі речі, мудрий народ почав зеленіти. Мало того, з часом з ним почала відбуватися трансформація, він почав перетворюватися на таку саму жопу, яку обрав своїм Президентом.
        В решті-решт, мудрий народ став суцільною зеленою жопою. Мало того, не просто зеленою жопою, а руськомірською зеленою жопою.
         Потім Президент Зелена Жопа оголосив референдум про злиття країни бувшого мудрого народу з його альма-мать-перемать Рашкою, і сам намалював результат - Мудрий народ Зелена Жопа "ЗА" злиття з Рашкою!
        І фсе. 
        Ось така бувальщина.
        Мораль:
        Жопа гарно, коли це не жопа, а сідниці, коли під сідницями є ноги, коли над сідницями є тулуб, а на ньому голова. А в цій голові є мізки, які зберігають гени пращурів, які пам'ятають про свою гідність, і гідність своєї нації.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/2173296112732166

Мертві душі. П.Порошенко. Рімейк

  • 27.01.19, 18:17

Порошенко мертвий.jpg

          Мгла опустилася на Землю.
         Порошенко, в піджаке з кривавим подбоем, заправленим в сине трико, яке він зберіг з часів шкільних уроків фізкультури, сидів в темному кабінеті на Банковій і зосереджено дивився в майбутнє.
          - Пора, - подумав Порошенко, і хряснувши стакан водки, пішов до двері.
          Біля двері лежав бронежилет, і стояли совкова лопата та кайло.
          Одягнувши бронежилет та кинувши на плече лопату і кайло, Порошенко пішов вниз, на вулицю, де стояв його державний, броньований Мерседес.
          Сівши за руль, не вмикачі габаритів, він поїхав.
          Порошенко їхав на Байковий цвинтар. Він знав, навіщо він туди їхав. Він знав, що це була місія, яку він не міг не здійснити.
          Під'їхавши ззаду до цвинтаря, він вийшов з Мерседесу, взяв з багажника кайло і лопату та перекинув їх через огорожу. Відійшовши метрів на 20, він розігнався і переплигнув огорожу.
          Перед ним були могили. Саме на них, на могили, були спрямовані його надії та сподівання. А конкретно на те, що було в могилах. Там лежали мертві виборці. Місія Порошенко полягала в тому, щоб вдихнути в них душу. Тимчасово. Він не був деміургом, він був просто вором. Порошенко знав, що вор повинен сидіти в тюрмі, але він не хотів в тюрму. Ці мертві душі повинні були врятувати його від тюрми.
          Підійшовши до першої могили, Порошенко дістав з кішені балончик з білою фарбою та зробив нею навколо могили коло. Йому не було страшно. Він був членом Моськовського діяволопархату, який в свою чергу був осередком Сатани на землі. ТОму, темні сили були на його боці. Але це коло повинно було захистити його від світлої, Господньої десниці. Для страховки, по цьому колу він виклав митрі, чалми та ярмулки. Таким чином, Господь не повинен був побачити, що робить Порошенко.
          - Все, поїхали, - сказав сам собі Порошенко, і вхопивши міцніше кайло, почав довбати могилу.
          Йому було важко працювати в бронежилеті та піджаку, але він не звертав на це уваги, і тільки збільшував темп. Кайло і лопата мелькали в його руках, і вже за 20 хвилин він дістався домовини. Вона була вже згнила і перетворилася в труху.
          Порошенко покидав в лантух череп та кістки мертвого виборця, виліз з могили та засипав її.
           Таким чином він відкопав ще чотирьох виборців, поскладав їх в окремі лантухи, та перекинув через огорожу, до Мерседеса. Знов розбігшися, він переплигнув назад, покидав цінний вантаж в багажник і поїхав додому.
          Приїхавши, він переніс лантухи до своєї Моськовської діяволички, яка стоїть у нього у дворі, і там, витягнувши черепа та кістки, він розклав всіх п'ятьох мертвих виборців на підлозі. Потім одягнув всіх у костюми та спідниці(то були два чоловіка і три жінки), які заздалегідь купив у секондхенді, парики, жінок напудрив та нафарбував, там де повинні були бути губи, помадою.
          Після цього, всім, в одну руку, Порошенко вставив Томос. Саме Томос, за задумом Порошенко, повинен був вдихнути душу в мертвих виборців. Він зробив 1,5 мільйона копій Томосів. Саме така кількість мертвих душ повинна була врятувати Порошенко. В іншу руку мертвих виборців, Порошенко вставив виборчий бюлетень, в якому вже було відмічено літерою "Хе" його прізвище. Хрестиком він не міг відмітити, Господь би побачив, тому довелося ставити "Хе".
          - Все, готово, - сказав Порошенко.
          Наставав кульмінаційний момент. Треба було оживити мертвих виборців. Порошенко знав, як це зробити, але треба було перевірити.
          Порошенко перехрестився, і набравши куб повітря у легені, гучним загробним голосом промовив, - Встаньте мої браття, Сатана вас забери!
          І о, диво! Мертві встали!
          - Ура!!!!, - возопив Порошенко, - Все вийшло!
          - Лягти!, - скомандував він мертвим душам. Вони лягли.
          Радісний та підбадьорений, Порошенко побіг додому, підбивати підсумки.
          Взявши олівець та калькулятор, він почав рахувати.
          - Так, 1,5 мільйона мертвих душ. Я за ніч відкопав та оживив п'ятьох. До виборів залишилося 60 днів. Ділимо 1,5 мільйона на 60, буде...ого!...25 тищ покійників треба відкопувати за ніч. Сам не впораюся. 25 тищ ділимо на 5, буде 5 тищ добровольців. Кожен повинен викопувати по п'ять мертвяків за ніч.
          Порошенко взяв телефон.
          - Гройсман, - командним голосом, - Давай, піднімай весь Уряд, всх міністрів, їхніх родичів, і до мене.
          Набирає Парубія, - Парубій, скликай всю Раду, окрім фракції "Батьківщина", і всі кулею до мене! Зрозумів? Повтори!, - Парубій повторив.
          Все, місія почала набирати оберти.

          Мораль:
          Оскільки Центральна Виборча Комiсiя , це і є Порошенко(окрім представника Батьківщини), то апелювати до них сенсу нема. Тим більше, що саме вони і вступили у зговір з діяволом.
          Тому, пане Arsen Avakov , ви нещодавно грозилися діяти жорстко та обіцяли Порошенку публічну катастрофу. Ну ось, щось скажете? А?

Джерело - https://www.facebook.com/banderivez/posts/2084711958257249?__xts__%5B0%5D=68.ARBqY7yDOHGf8kVm9FHoA1gCvtVxLWIP_skpejxJ2nInRuxh7OR0cZgpJ7ieQe40kReXk0UtMWOlzY9Zy39ExMegaaOdE1NOCjoIULI3dwd3358jKt0G3V-AXTr3Vn32dgmQ2X8IpcjVIB7GPueayYQTeiBzaOVvG6dxgNB8H4XKRlvTodtiPqWPfkz4-QSfrbxkjcAACZ5Y0Ul-&__tn__=K-R

Церква, Порошенко, вибори.

  • 06.01.19, 17:57


        Так, я все знаю і все розумію. (Тут я сором'язливо колупаю пальцем стіл...)))..).
        Але і дещо не розумію. То по черзі, спочатку те, що розумію, потім те, що не розумію.
        Наприклад.
        Я розумію, що наша церква, яка була створена в 988 році, була вкрадена золотординською Московією, і треба в решті-решт відновити справедливість та підтвердити канонічність Київської церкви, київської Патріархії. Тим більше, що та, вкрадена Московією церква, так і не має Томосу.
        Тут абстрагуємося від сектанта моськовської секти Порошенко, який треться зараз біля цього процесу.
        Я розумію, що зараз не можна відновлювати Патріархію, зараз більш доречна митрополія. Що дозволить позбутися совково-комуняцких попів, у яких на першому місці Мамона, а не духовне спасіння віруючих. А також тих традицій, які ще панують в церкві, всі ці позолочені вівтарі, мерседеси, розкіш, яких не повинно бути в церкві Христа. Для цього потрібен деякий час. Далеко ходити не треба, навіть обраний митрополит Епіфаній демонструє атавізми сталінської церкви, плазуючи перед ставлеником Кремля, поки що главою світської влади в Україні, Порошенко.
        Що вже говорити про п'яту колону в Україні, різних ригів і комуняк, та навіть деяких звичайних громадян тут на ФБ, які обурюються та волають про незаконність відновлення нашої церкви і про якесь порушення Конституції.
        Один з їхніх аргументів взагалі, окрім сміху нічого не викликає. Вони кажуть, а що змінилося, раніше церква була підпорядкована Моськві, а тепер Константинополю. Для більше негативного ефекту, кажуть - Стамбулу...))) По-перше, наша церква якраз і була створена Константинополем, а по-друге, краще бути підпорядкованими хоч би і Аддис-Абебі, але не Моськві...)))
        Тут потрібен відступ.
        Рашка і закон, це антагонізми, Рашка і Конституція, це антиподи. По відношенню до Рашкі треба діяти, виходячи з національних інтересів, політичної доцільності та християнської справедливості. Ніякі закони, ніякі конституції, у випадку з Рашкою, не дадуть ради. За логікою Рашкі, красти церкви та вбивати священників, це законно, а повертати вкрадене та віддавати шану вбитим Рашкою, це незаконно. То про що з ними можна говорити?
        То ж всі ці волання, це волання манкуртів Золотої орди, Московії, Рашкі. Діяти треба рішуче, не звертаючи на них уваги.
        Далі.
        Я розумію, що відновлення Київської церкви та отримання нею Томосу відбулося завдяки Сполученим Штатам Америки. Це Штати надали дах Варфоломію для здійснення цієї знаменної події. Наші попи ніколи би не змогли добитися автокефалії та Томосу. Це не стосується Філарета, це свята постать для України. Але він був один. Решта, а тим більше кремлівська влада, яка з 1991 року панує в Україні та знищує її, не здатні вирішувати таки глобальні задачі, та і наміру такого не має.
        І підштовхнула США до цього якраз сама Рашка, розв'язавши війну проти України. В Штатах з аналітикою все в порядку. Там розуміють, що ворожа церква, яка вбиває в голови свої парафіян пропагандистські гасла Рашкі, є не менш небезпечною зброєю, ніж ракети. бомби та кулі. Тим більше. що ця війна може розростися у світову війну. А це вже безпосередньо стосується США.
        А зараз до кремлівського шниря Порошенка і до того, чого я не розумію.
        Але я не розумію, яким боком тут Порошенко.
        Порошенко, який не зробив нічого для України, тільки обкрадав її. Все, що він робив, все, абсолютно все, все в решті-решт було на шкоду Україні. 
        Порошенко, який є офіційним агентом ФСБ, Кремля. Того самого Кремля, якого ми намагаємося здихатися в усіх сферах нашого життя.
        Порошенко, який є патологічним вором, а зараз при владі трансформувався в мегаклептократа.
        Так, він в будь-якому випадку намагався би всунути своє сурло в цю святу справу. Але без рішень, які прийняті в аналітичних центрах США та схвалених в Білому домі, він не не зміг би так розкрутитися та ручкатися з Варфоломієм. А внесення його поганого прізвища в Томос, це образа для українців. а також і для всього християнського світу.
        Не знаю, можливо там все прорахували, і знають, що це ніяк не допоможе Порошенку на виборах, але все це викликає підозру та недовіру до процесу створення ПЦУ.
        Оскільки Порошенко є Головний ворог України та намісник Кремля в Україні, то де гарантія, що ця церква не стане агітмайданчиком щодо капітулянтської і грабіжницької політики Порошенка та одночасно прихованим філіалом Кремля?
        Ось чого я не розумію. Не розумію, звісно, внаслідок браку інформації. А інформація, як ми знаємо, це та сама зброя.
        Не хотілося би, щоб ця зброя була спрямована проти нас, проти України, і щоб ці мої побоювання стали реальністю.
        Залишається тільки чекати виборів 31 березня, і тоді буде все зрозуміло.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/2055528311175614

Юлія Тимошенко. Позиція.

  • 16.12.18, 18:21
До мірских справ давайте.
Наша, українська церква, у нас вже є.
Тепер нам потрібен наш, український глава держави.
Юлія Тимошенко:
Відповідати буду тільки за себе.
Рашка, це агресор.
У України два ворога, це Рашка, Путін, і наша корумпована. продажна влада.


Концепція шляху

  • 14.12.18, 17:00

          Це сьогодні я сфоткав в Полтаві.
         І це правильно.
         Концепція "свого шляху" містила інтригу. Всі запитували, - а куди йде По? А куди йде Гройсман? А куди йдуть Парубій, Луценко, Турчинов, Яценюк, Вінник, Пашинський, Підстилка, Тритищалітня жінка? Куди вони йдуть?
         По витримав паузу, насолодився інтригою, і в розвиток концепції нарешті вказав адресу куди вони йдуть.
         Ну, ця комбанда, це інтелігенті та культурні люди, неприлічними словами не виражаються, тому вирішили не напружувати читачів "їхнього курсу" і недодали закінчення - "УЙ". Як би чого не подумали.
         А ми нічого і не подумали, ми весь час їх спрямовуємо за цією адресою. Гарний шлях.
         Ну ось, вони нарешті самі відкрили таємницю.
         То ж, я вважаю шлях По і К правильним.
         Єдине побажання, щоб вони пішли цим шляхом сьогодні. Зараз. Через п'ять хвилин.
         Але якщо ні, то ні.
         Будем ждать.
         Будем ждать...

Порошенко на посту

  • 14.12.18, 16:51



          Да, важки часи зараз у двох друзяк, Путіна і Порошенко.
          Юлія Тимошенко.
          Треба нейтралізувати, а місія нездійсненна.
          Після того, як Пеця отримав по мізках за цей шутовській военний стан, він більше не наважиться його продовжувати. Або навіть пізніше вводити. Ні, виключено.
          Хоча цей засіб уникнення виборів ще має деяку актуальність.
          Путіну так само треба все зробити, щоб Юлія Тимошенко не стала на чолі України.
          І тут у Пеці вся надія на свого корефана з Кремля. Якщо Пеця не введе военний стан, то він може статися без його втручання, сам собою.
          А сам собою, це коли Путін не понарошку, а насправді здійснить вторгнення в Україну. Сам розпочне повномасштабну війну.
          Тоді Порошенко може все звалити на нього, мовляв, дивіться, це вже не моє Шапіто, це все насправді. Нумо военний стан! Стоп виборам!
          І не буде шо заперечити.
          Але Путін також в задниці знаходиться. В разі відкритої агресії, Рашка отримає по повній програмі і від Штатів і від ЄС. Там вже і так не солодко, а тут таке.
          То чи варто буде Путіну підставлятися, рятуючи цей вонючий липецький кендюх з гавном. Ось він зараз про це і думає.
          А Головнокомандувач Пеця денно і нощно цинкує біля кремлівської вертушки. Чекає команду з Кремля.
          Тут картина десь 80 на 20. 20%, що буде вторгнення і 80%, що ці два пітора не наважаться на такий крок.
          Тоді вибори. А там будуть свої кульбіти з переворотом. Фальсифікації, спроби не допустити Тимошенко до виборів або зняти з них, махінації, покупка голосів.
          Де-факто, Юлія Тимошенко вже зараз є Президентом України.
          Залишилося це оформити де-юре, щоб вона змогла приступити до виконання своїх обов'язків.
          А ось це "де-юре", це вже наша задача і наша робота. Тільки ми, всі, зможемо запобігти всім спробам запхнути цю карамельну мерзоту ще раз на Банкову.
          Треба це усвідомлювати і бути готовими до смертельної битви. До кривавої війни. І не з Путіним. Там Путін взагалі ні до чого. У нас з Рашкою війна. Ось вже більше 300 років. І там все зрозуміло, ворог, московіти, які нас вбивають, попереду, тільки прицілься і стріляй влучно. А Порошенко, кремлівський шнирь, він позаду, він стріляє нам в спіну. Він головний ворог України, ворог всіх українців. Це ми повинні завжди пам'ятати, і відповідно діяти. Інакше, не буде України. не буде нас.
          Para bellum.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2042186922745434&set=p.2042186922745434&type=3&theater


Порошенко стимулює смертність, а не народжуваність.

  • 11.11.18, 12:04

        Звертаюся до дівчат, які в майбутньому стануть мамами.
        А рівно і до хлопців, які стануть батьками.
        Знаєте, хто це на фото?
        Хтось мабуть знає, а хтось ні.
        Це Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
        22 лютого 2008 року, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, під час свого урядування впровадила виплати породіллям.
        На першу дитину. на другу, на третю і більше.
        Виплати досягали 50 000 грн. При курсі 5 грн за дол.
        Потім вони збільшувалися, але нікому і в голову не приходило відмінити їх. Навіть патентований рецидивіст Овощ не наважився красти у немовлят. Він крав тільки у дорослих.
        Але офшорно-липецький житель по-новому, вдарений Томасом та царським слоганом, кремлівський холуй Пеця Порошенко вирішив вписати себе в історію у якості Всесвітньої Падли та відмінити ці виплати.
        І підкріпив цю свою ублюдочну "турботу" про вашу малечу, дівчата і хлопці, рішенням своїх шавок з Конституційного суду.
        Вашу малечу, якщо вона у вас тепер буде. Тому що ці шавки вирішили, що така турбота держави тільки стимулює народжуваність. А зайві українці Порошенку не потрібні. Порошенко стимулює смертність, а не народжуваність.
        Ну, а ті гроші, які звільняться в результаті такої турботи Порошенка, підуть в його офшори. Не пропадати ж добру.
        Ось таки ваші перспективи, дівчата і хлопці.
        А Юлію Тимошенко, ці порошенкі, ось вже 20 років намагаються позбутися, всіляко оббріхуючи ії в усіх ЗМІ і на всіх ТВ, та кидаючи її по в'язницях.
        Наближаються вибори Президента України. Юлія Тимошенко буде балотуватися.
        То ж дивіться, дівчата і хлопці, майбутні мами і батьки, якщо хочете відновити статус-кво по виплатам на ваших майбутніх дітей, то у вас є кандидат, який гарантовано це зробить. Це Юлія Тимошенко.
        Якщо ж вам не потрібна допомога держави, якщо вам приємніше подарувати ці гроші вору Порошенко, то в цьому випадку ваш кандидат, це мародер і кремлівський холуй Пеця Порошенко. 
        Дівчата і хлопці, йдіть на вибори і голосуйте за те своє майбутнє життя, яке вам до вподоби.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1979078298820616?comment_id=1979111878817258&notif_id=1541927206486084&notif_t=feed_comment

Порошенко - газ, кредит, офшор.

  • 23.10.18, 12:32


             Ти бач яка сука, цей упир Пеця Порошенко!
             Попередні уряди, каже, нахапали кредити, а тепер він неймовірно страждає і героїчно бере нові.
             А чого ти, мерзота офшорна, не кажеш, що ти працювала в уряді Януковича міністром економіки і саме ти хапала ці кредити і разом зі своїм патроном Януковичем розкрадала їх? А, пітор мальдівський?!
            Чому ти не кажеш, що при Ющенку, ти, гавно липецьке, було Головою наглядової Ради Нацбанку, і тоді, коли була світова фінансова криза, Юлія Тимошенко неймовірними зусиллями, не піднімаючи цін на газ, на тарифи, не збільшуючи пенсій вік, добилася виділення вигідного кредити у МВФ, то ти, тварина, майже все забрало в Нацбанк, звідки, разом з Ющенко і Януковичем, вкрали цей кредит, залишивши крихти Уряду Тимошенко, тобто, нам? Та ще й обвалили курс гривні. Чому ти цього не кажеш, падлюка, білять?!
            Але все. 160 днів! Плюс технічні процедури. І Тимошенко очолить нашу державу.
            Суши сухарі, гніда свиняча!

джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1951789351549511&set=a.375087939219668&type=3&theater