хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Фальсифікація виборів і Зеленський.

  • 04.07.19, 00:53


          Я знов звертаюся до @Володимир Зеленський  .Ну і до Офіс Президента України 
          Слиш, чувак, ти не хочеш відновити справедливість? А? 
          Ти ж позиціював себе, як караючу шаблюку для різних негідників. Мабуть в тому числі і фальсифікаторам виборів. Так? Вони ж також негідники. І ще більші, ніж корупціонери.
          Ти ж не забув ще президентські вибори? Тоді Юлія Тимошенко після першого туру сказала, що вибори були сфальшовані, зманіпульовані та куплені Порошенком. Але звертатися до суду нема сенсу, тому що всі судді лежать під Порошенко і не смикаються.
Порошенка вже нема. Ти обіцяв його посадити по весні. Не посадив. Але мабуть посадиш, твоє ж слова тверде, як діамант, брехати не будеш.
          І оскільки Порошенка вже нема, то тепер ти можеш розслідувати спотворення першого туру виборів.
          Ми всі знаємо, що Порошенко не міг набрати стільки відсотків. Його вся країна ненавидить. А тут раптом - БАХ! - 15%! Звідки? Я в кого не запитував, ніхто не голосував за цього кремлівського холуя. Всі голосували за Юлію Тимошенко.
          До речі, і твої, чувак, 30% під сумнівом. Можливо і є відсотків 10, але щоб протягти тебе в другий тур замість Тимошенко, Порошенко накинув тобі ще 20%. Підстрахувався, так би мовити.
          Власне, чорт з тобою, залишайся в другому турі. Але там повинна бути Юлія Тимошенко, а не цей липецько-офшорний мародерище Порошенко.
          То виходить, що треба провести ще раз вибори. Хоч би переголосувати другий тур.
          Тим більше, для тебе це буде підтвердженням твоєї легітимності. Якщо звісно виграєш у Тимошенко. А не виграєш, то все рівно для тебе це буде в плюс, збережеш свою честь.
          А так, ти зараз абсолютно нелегітимний Президент. Ти зараз тягнеш максимум на зіц-президента. яким керують Кремль і наші оліграхі. По-нашому, по-чуваковські, ти просто якесь підзаборне чмо, яке Кремль та олігархі використовують, як ганчирку для підлоги.
          То ж давай чувак, розслідуй, не сци. В тебе ж є яйця? Чи ти їх об рояль побив всі?


Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2164230773874381&set=p.2164230773874381&type=3&theater
2

Коментарі

Гість: Максим_

19.07.19, 02:28

Отличная статья.

    221.08.19, 13:56