хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Реванш ригів.

  • 17.05.19, 00:21


          Невже тільки я один бачу, що відбулося?
          А що відбулося?
          А відбувся реванш ригів. Тих самих, хто вбивав українців на Майдані. А перед цим грабував нас. Ні, ну не так, як засновник ригів, Порошенко(на те він і засновник), але не менш ефективно. Якщо Порошенко грабував ешолонами, то ригі самоскидами. Але і те нам не сподобалося, і те.
          І ось ригі знов отримали владу.
          Ми принесли їм владу на тарілочці з голубою каемочкою. Разом з ключами від наших домівок. В яких, правда, вже не залишилося грошей.
          Все, що відбулося під назвою "вибори" і по сьогоднішній день, це була чергова вистава 95-го кварталу.
          Не може такого бути, щоб лідер країни, якою декілька років була Юлія ТИмошенко, раптом програла вибори. Просто не може. Вірніше може, таки приклади були в світі, але там були приводи. Якісь скандали, дифамації проти лідера, але щоб так, без приводу, ні, такого ніде не було.
          Ригі(це ті ж комуняки), які всі ці 28 років знаходилися у владі, настільки вдосконалили систему фальсифікацій, що вони вже проводять вибори серед фальсифікацій. Яку систему фальсифікацій обрати. Вже все проходить. Те, що у нас назавають народом, вже ніяк не реагує.
          Малюють ті цифри, які їм потрібні, не озираючись на цей, прости Господи, народ.
          Ідіотські дебати, аналізи, все це зіграно цілком в дусі 95-го кварталу. Виконавці, Пеця і Зеля, чудово впоралися зі своїми ролями. 
При чому зіграно було на користь премника Пеці, Зелі. З Зелі зліпили героя, пабедітеля дебатів. І Порошенко все це робив свідомо.
Те саме і з інавгурацією. Тут Зелю треба було зробити жертвою підступної Ради. Яка, знов таки, знаходиться повністю під Порошенко. Порошенку треба було, щоб ми почали жаліти Зелю, щоб ми обурювалися уявною ницістю Ради. Тим самим нагромаджуючи авторитет Зелі. Наче він справедливо вимагає скорішої інавгурації. Наче він справедливий цар і йому, навіть не можна. а треба вірити.
          Така довіра знадобиться Зеле, коли він отримає повноваження Президента, і коли через ті самі суди, які створив Порошенко, оголосить, що Порошенко чист, як стеклишко, і його нема за що судити. Тим більше, саджати.
          А ми повинні повірити Зеле. і сказати, - Так, якщо добрий і справедливий цар Зеля сказав, то мабуть і правда, Порошенко кришталево чесна людина і ні копійки у нас не вкрав.
          А як же ще? Ми ж жаліли його. Задню то вже не можна вмикати. Тим більше зеботам. І тим, що на зарплаті, і корисним ідіотам-зеботам. Таких дуже багато. Вони ж ніколи не визнають, що їх поставили в позу ЗЮ і весело дрюкнули. Гордість ідіотів, гідність дурнів, его шизіков. Ні, все це не дасть зробити наклежні висновки.
          І так з усією шайкою, що шматувала Україну ці п'ять років. Може якогось жертовного барана кинуть нам для заспокоєння, але не більше.
          І тут не треба сприймати, що це Зеля буде вирішувати. Ні, він буде ретранслятором від олігархів, які зараз отримали владу. Він буде сидіти в бункері, і час від часу, читати тексти на камеру.
          А всі рішення будуть подаватися, як "у Зеленського", "у Президента", "в Адміністрації Президента", "команда Зеленського сказала...". Туманно все буде. Але виконання цілком реальне.
          Ще не вірите?
          Ну-ну...)))

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2246905362037907&set=a.953587708036352&type=3&theater
0

Коментарі