хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Мертві душі. П.Порошенко. Рімейк

  • 27.01.19, 18:17

Порошенко мертвий.jpg

          Мгла опустилася на Землю.
         Порошенко, в піджаке з кривавим подбоем, заправленим в сине трико, яке він зберіг з часів шкільних уроків фізкультури, сидів в темному кабінеті на Банковій і зосереджено дивився в майбутнє.
          - Пора, - подумав Порошенко, і хряснувши стакан водки, пішов до двері.
          Біля двері лежав бронежилет, і стояли совкова лопата та кайло.
          Одягнувши бронежилет та кинувши на плече лопату і кайло, Порошенко пішов вниз, на вулицю, де стояв його державний, броньований Мерседес.
          Сівши за руль, не вмикачі габаритів, він поїхав.
          Порошенко їхав на Байковий цвинтар. Він знав, навіщо він туди їхав. Він знав, що це була місія, яку він не міг не здійснити.
          Під'їхавши ззаду до цвинтаря, він вийшов з Мерседесу, взяв з багажника кайло і лопату та перекинув їх через огорожу. Відійшовши метрів на 20, він розігнався і переплигнув огорожу.
          Перед ним були могили. Саме на них, на могили, були спрямовані його надії та сподівання. А конкретно на те, що було в могилах. Там лежали мертві виборці. Місія Порошенко полягала в тому, щоб вдихнути в них душу. Тимчасово. Він не був деміургом, він був просто вором. Порошенко знав, що вор повинен сидіти в тюрмі, але він не хотів в тюрму. Ці мертві душі повинні були врятувати його від тюрми.
          Підійшовши до першої могили, Порошенко дістав з кішені балончик з білою фарбою та зробив нею навколо могили коло. Йому не було страшно. Він був членом Моськовського діяволопархату, який в свою чергу був осередком Сатани на землі. ТОму, темні сили були на його боці. Але це коло повинно було захистити його від світлої, Господньої десниці. Для страховки, по цьому колу він виклав митрі, чалми та ярмулки. Таким чином, Господь не повинен був побачити, що робить Порошенко.
          - Все, поїхали, - сказав сам собі Порошенко, і вхопивши міцніше кайло, почав довбати могилу.
          Йому було важко працювати в бронежилеті та піджаку, але він не звертав на це уваги, і тільки збільшував темп. Кайло і лопата мелькали в його руках, і вже за 20 хвилин він дістався домовини. Вона була вже згнила і перетворилася в труху.
          Порошенко покидав в лантух череп та кістки мертвого виборця, виліз з могили та засипав її.
           Таким чином він відкопав ще чотирьох виборців, поскладав їх в окремі лантухи, та перекинув через огорожу, до Мерседеса. Знов розбігшися, він переплигнув назад, покидав цінний вантаж в багажник і поїхав додому.
          Приїхавши, він переніс лантухи до своєї Моськовської діяволички, яка стоїть у нього у дворі, і там, витягнувши черепа та кістки, він розклав всіх п'ятьох мертвих виборців на підлозі. Потім одягнув всіх у костюми та спідниці(то були два чоловіка і три жінки), які заздалегідь купив у секондхенді, парики, жінок напудрив та нафарбував, там де повинні були бути губи, помадою.
          Після цього, всім, в одну руку, Порошенко вставив Томос. Саме Томос, за задумом Порошенко, повинен був вдихнути душу в мертвих виборців. Він зробив 1,5 мільйона копій Томосів. Саме така кількість мертвих душ повинна була врятувати Порошенко. В іншу руку мертвих виборців, Порошенко вставив виборчий бюлетень, в якому вже було відмічено літерою "Хе" його прізвище. Хрестиком він не міг відмітити, Господь би побачив, тому довелося ставити "Хе".
          - Все, готово, - сказав Порошенко.
          Наставав кульмінаційний момент. Треба було оживити мертвих виборців. Порошенко знав, як це зробити, але треба було перевірити.
          Порошенко перехрестився, і набравши куб повітря у легені, гучним загробним голосом промовив, - Встаньте мої браття, Сатана вас забери!
          І о, диво! Мертві встали!
          - Ура!!!!, - возопив Порошенко, - Все вийшло!
          - Лягти!, - скомандував він мертвим душам. Вони лягли.
          Радісний та підбадьорений, Порошенко побіг додому, підбивати підсумки.
          Взявши олівець та калькулятор, він почав рахувати.
          - Так, 1,5 мільйона мертвих душ. Я за ніч відкопав та оживив п'ятьох. До виборів залишилося 60 днів. Ділимо 1,5 мільйона на 60, буде...ого!...25 тищ покійників треба відкопувати за ніч. Сам не впораюся. 25 тищ ділимо на 5, буде 5 тищ добровольців. Кожен повинен викопувати по п'ять мертвяків за ніч.
          Порошенко взяв телефон.
          - Гройсман, - командним голосом, - Давай, піднімай весь Уряд, всх міністрів, їхніх родичів, і до мене.
          Набирає Парубія, - Парубій, скликай всю Раду, окрім фракції "Батьківщина", і всі кулею до мене! Зрозумів? Повтори!, - Парубій повторив.
          Все, місія почала набирати оберти.

          Мораль:
          Оскільки Центральна Виборча Комiсiя , це і є Порошенко(окрім представника Батьківщини), то апелювати до них сенсу нема. Тим більше, що саме вони і вступили у зговір з діяволом.
          Тому, пане Arsen Avakov , ви нещодавно грозилися діяти жорстко та обіцяли Порошенку публічну катастрофу. Ну ось, щось скажете? А?

Джерело - https://www.facebook.com/banderivez/posts/2084711958257249?__xts__%5B0%5D=68.ARBqY7yDOHGf8kVm9FHoA1gCvtVxLWIP_skpejxJ2nInRuxh7OR0cZgpJ7ieQe40kReXk0UtMWOlzY9Zy39ExMegaaOdE1NOCjoIULI3dwd3358jKt0G3V-AXTr3Vn32dgmQ2X8IpcjVIB7GPueayYQTeiBzaOVvG6dxgNB8H4XKRlvTodtiPqWPfkz4-QSfrbxkjcAACZ5Y0Ul-&__tn__=K-R
1

Коментарі

128.01.19, 12:07