2081 - фільм про рівність

  • 09.07.12, 13:59
Невеликий (всього 30 хв) фільм Чандлера Татла "2081" по оповіді Курта Воннегута "Гаррісон Бержерон", який розповідає про антиутопічне майбутнє, в котрому завдяки поправкам до Конституції США всіх зробили справді рівними. Тепер не було ані розумніших, ані сильніших, ані красивіших. Всезагальна рівність та братерство. І спеціальний відділ поліції котрий слідкував за всезагальною рівністю. Дуже гарна ілюстрація до того, куди ми йдемо. Всім поборниками рівності і братерства раджу тим паче.
Завантажити можна тут http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2963820

Militia movement - приклад для України

  • 03.07.12, 22:06
І в білих громадян США є чого повитись. Сьогодні історія Militia movement - Рух ополчення США - організація захисту прав і свобод білих американців.
Після того, як кольоровим в США надали всіх прав і свобод, звісно ж пропав і пильний контроль за негритянськими гетто і кварталами латиносів, котрі завжди були і залишаються оплотом злочинності. Взагалі то в 70-90-х роках на гребні хвилі "білого покаяння" і "суспільних уроків толерантості" на діяльність кольорових банд дивилися крізь пальці, адже дуже часто і показово поліцейських, котрі викривали злочини негрів чи латиносів записували в расисти. Відомий випадок, коли третьосортний актор негр Родні Кінг, на підпитку був зупинений поліцією, але почав нападати на поліцейських, котрі його і знешкодили. Але винуватими виявились самі поліцейські. Але поліцейських було виправдано і тоді різного штибу "організації захисту прав" направили орду негрів громити Лос-Анджелес, через що був чинений тиск на суд, котрий, проти всіх норм права, зробив новий суд (а як же правило "ніхто не може бути засуджений двічі"?) і всі раптом стали винними. Всіх поліцейських, котрі виконували свій обов'язок і винуваті були лише в тому, що білі, вигнали з поліції.
У 80-х громадяни різних штатів почали формувати отряди самооборони задля захисту білих від злочинності. Вільям Портер Гейл першим сформував отряд "ополчення" задля захисту місцевого населення. Він трактував норму закону, де сказано, що "неорганізовані групи ополчення, сформовані для захисту місцевого населення, є законними". Сам Гейл назвав своє ополчення "правою рукою держави". За досвідом Гейла в усіх штатах стали з'являтися отряди ополчення задля захисту населення та допомоги поліції в боротьбі зі злочинністю.
Велике зростання отрядів ополчення сформувалося у 1992 році під час погромів неграми Лос-Анджелеса "в захист Родні Кінга". Ларрі Пратт сформував перший отряд сучасного зразка для допомоги міліції в подавлені безладів. Однак, не дивлячись на те, що на місцевому рівні поліція співпрацювала з ополченням, федеральний уряд раптово оголосив війну своїй "правій руці". Агенти ФБР (на поліцію надії мало було, оскільки та їм симпатизувала) почали полювання на отряди. Їх заарештовували, роззброювали, а інколи і вбивали, як було в Рубіновому Хребті у 1992 році, у 1993 році - у Айдахо та Уейко, де федерали розстріляли навіть не озброєних людей. Разом із ФБР, істерія пішла через ЗМІ, котрі таврували ополченців, як екстремістів та релігійних фанатиків, хоча власне "релігійністю" відзначалися переважно техаські ополченці. З цього моменту з аполітичністю ополченців було покінчено, бо стало зрозуміло, що головний ворог сидить у Вашингтоні.
Безумовно такий несподіваний удар уряду та преси по організації, котра вважала себе захисницею Конституції та допомогою уряду і поліції, деморалізував організацію, котра не мала політичної платформи. Але в цей час як раз закінчувалася переможна компанія проти Ку-Клукс-Клана, котрий як раз і мав політичну платформу. Багато членів ККК почало находити нові вияви самореалізації і деморалізовані ополченці як раз підходили для свого переродження. Завдяки вливанню членів ККК ополченці зуміли виробити власну політичну платформу і головним стала боротьба проти сіоністської влади у Вашингтоні, хоча захист місцевого населення не відходив на другий план, а залишався головним пріоритетом. Головні завдання ополчення:
- захист місцевого населення від злочинності;
- боротьба за права і свободи громадян, зокрема за право на зброю;
- повернення до правових норм справжньої Америки, тобто до перемоги Лінкольна у громадянській війні;
- боротьба проти сіоністської окупації і Системи їхньої влади. 
Перша вагома акція проти Системи відбулася у 1995 році, коли колишній військовий, ветеран війни у Персидській затоці, Тімоті Маквей  підірвав будівлю ФБР у Оклахома-сіті. Не дивлячись на пропаганду преси та заходи ФБР, після теракту кількість членів ополченців почала збільшуватись і для багатьох американців Тімоті Маквей став синонімом слова герой.
Розвиток ополченців лякав уряд, тому протягом 1996 року ФБР спланувала більше сотні спеціальних рейдів, проти ополченців. Людей саджали до в'язниці сотнями. Також ФБР створювала фіктивні отряди, котрі псували репутаці. справжніх ополченців, найбільш відомий випадок стався у Вірджінії. У 1997 році репресії посилились, а у Техасі один день йшла справжня громадянська війна, коли федерали намагалися взяти організацію "Республіка Техас". Однак зломити повністю владі не вдалося. Зокрема через підтримку народу. Можливо справа ЗМІ і ФБР була б зроблена і ополчення зникли б з арени, однак в цей час США потряс перша іпотечна криза. За несплату кредиту поліцейські виселяли людей прямо на вулицю. Однак ополчення стало на захист простих громадян. Наприклад в 1996 році у Массачусетсі ополченці відстояли право на житло місцевої сім'ї з малою дитиною. Їм вдалося так залякати місцеву владу та банк, що до місцевих більше не сувалися. В Луїзіані у 1997 році намагалися взяти штурмом дім місцевого мешканця, але ополченцям вдалося відстояти його зі зброєю в руках. Тому, не дивлячись на репресії, популярність ополченців не падала.
Після прийняття "патріотичного акта" (котрий зовсім не патріотичний) ФБР було заарештовано майже всіх лідерів ополчення - Дональда Беорегарда, Дона Шоумейкера та багатьох інших. Але що дійсно стало несподіваним для влади це те, що кількість ополчення не зменшилася, а навпаки увесь час зростає чере притік молодих людей, котрі змінюють арештованих. За даними ФБР загрозу конституційному ладу становлять отряди Мічігана, Огайо, Індіани, Ілліннойса та Кентуккі. А лідер ополчення штата Кентуккі Чарлі Пакет названий одним із самих небезпечних. Тому не дивлячись на всі репресії з боку уряду ополчення набирає силу в США.
 
Безумовно в США з цим легше. Дірки в законі (хоча після прийняття патріотичного акту і не факт, що легше) дозволяють наявність мілітарних формувань в той час як в нас заборонені. Заборонена в нас і носіння зброї. Але ж полювання ніхто не забороняв? Під час рейдів 96-97 року багато отрядів ополченців змінювали свій статус на мисливські клуби. В Україні мисливські клуби не заборонені і мисливську зброю можна придбати. Після сьогоднішнього я думаю всі люблять полювати? 

Політичний заповіт Беніто Муссоліні

  • 02.07.12, 20:07

Жоден, хто є істинним італійцем, якими б не були його політичні переконання, не розчарувався в майбутньому. Резерви нашого народу незліченні. Якщо він зуміє знайти точку об’єднання , то відновить свої сили ще швидше за будь-якого переможця. Заради цієї точки об’єднання я віддам життя навіть тепер, добровільно, якою б вона не була, аби лишень не відрізнялась від справжнього італійського духу. Після поразки мене скажено обпльовуватимуть, але потім прийдуть очистити мене, шануючи. Тому я посміхнусь, адже мій народ буде в злагоді сам з собою. Трудівник, що виконує громадський обов’язок з тією лише надією, що заробить на шматок хліба та що сім’я його буде здорова, щодня здійснює героїчний вчинок. Трудовий люд – є нескінченно вищим за всіх лжепророків, які претендують на те, щоб представляти його. І котрі з легкістю досягають успіхів, несприймаючи тих, турбота про кого є їх священним обов’язком.

Через це я був і лишаюсь соціалістом.

Звинувачення в непослідовності не мають під собою жодних підстав. Моє керівництво завжди було чесним в тому значенні, що потрібно дивитись на суть речей, а не на форму. Я соціалістично пристосувався до дійсності. В міру того як еволюція суспільства спростовувала пророцтва Маркса, істинний соціалізм перетворювався з ймовірного на можливий. Єдиний соціалізм, що є соціалістично здійсненним – це корпоративізм, точка обєднання, рівноваги та справедливості інтересів по відношенню до загальної користі.. Політика – це найскладніше мистецтво серед найскладніших тому що працює з неосяжною речовиною, найбільш хиткою, найбільш непередбачуваною. Політика працює над духом людей, що є дуже складним значенням для визначення через свою мінливість.

Надзвичайно мінливим є дух італійців. Коли мене більш не буде, я впевнений, що історики та психологи розмірковуватимуть над тим, як одна людина могла йти двадцять років позаду такого народу як італійці. Якщо б я не зробив нічого іншого достатньо було би цього шедевру, щоб не бути забутим. Інші, можливо, зможуть володарювати залізом та вогнем, а не за допомогою згоди як то робив я. Моя диктатура була набагато м’якшою за деякі демократії, в яких панують плутократи. Фашизм мав більше смертей ніж його супротивники і 25 Липня в засланні було не більше 30 осіб. Коли пишуть, що ми являємось білою гвардією буржуазії, то стверджується найбезсоромніша брехня. Я захищав, і я заявляю це при повній свідомості , поступ трудящих. З поміж головних причин краху Фашизма я вбачаю потаємну і безжальну боротьбу деяких промислових та фінансових груп, що у своєму безмежному себелюбстві остерігались та ненавиділи фашизм як найлютішого ворога їх людиноненависницьких інтересів. Маю зауважити, заради справедливості, що італійський капітал, той що був легітимним, що стояв на ногах завдяки спроможності власних підприємств, завжди розумів соціальні потреби, навіть коли йому доводилось чекати з нетерпінням для того, щоб справитись з новими трудовими договорами.

Простий трудящий люд любив мене завжди і все ще любить мене. Всі диктатори знищували своїх ворогів. Я був єдиним бездіяльним; три тисячі смертей проти якихось п’ятдесяти. Думаю, я облагородив диктатуру. Можливо я її ослабив, але я відібрав у неї знаряддя катування.

Сталін сидить на горі людських кісток. Це погано? Я не жалкую про все добро, що я зміг зробити навіть недоброзичливцям, навіть ворогам, котрі змовлялись супроти мого життя, як надсилаючи їм грошову допомогу, що через частоту перетворювалась на заробітну платню, так і вириваючи їх з рук смерті.

Якщо завтра я відберу життя в моїх людей, яку відповідальність я візьму на себе, рятуючи їх? Сталін стоїть на ногах і виграє, я падаю і програю. Історія займається лише переможцями та гучністю їх завоювань, а перемога виправдовує все. Французька революція береться до уваги завдяки її результатам, тоді як кати вписані до кримінальної хроніки.

Двадцять років Фашизму ніхто не зможе викреслити з історії Італії. Не маю жодних ілюзій щодо власної долі. Вони не стануть мене судити адже знають, що у обвинувачуваного має бути громадський обвинувач. Певне мене вб’ють, а потім скажуть, що я покінчив з життям, через докори сумління. Хто боїться смерті ніколи не жив, а я ж бо жив, навіть забагато. Життя – це не більше ніж грань, що поєднує дві вічності: минуле та майбутнє.

Доки моя зоря променіла, мене вистачало для всіх; тепер, коли вона згасає, всіх не вистачило б для мене. Я піду туди, куди моїй долі буде завгодно, тому що я зробив те, що доля мені наказала.

Фашисти, що лишаються вірними принципам, мають бути зразковими громадянами. Вони мають поважати закони, які народ захоче встановити та лояльно співпрацювати із законно обраними органами влади, щоб допомогти загоїти, за як тільки то можливо найкоротший проміжок часу, рани Батьківщини.

Хто ж чинить інакше покаже, що вважає Батьківщину більше не Батьківщиною, коли їх покликано врятувати її з низів. Фашисти, зрештою, мають чинити згідно зі свідомістю, а не із незадоволенням. Від їх поведінки залежатиме якнайшвидша історична ревізія Фашизма, адже зараз є ніч, але потому настане день.

Беніто Муссоліні

(Написано в ніч з 27 на 28 квітня 1945 року)

Дещо з еволюції жаб

  • 06.06.12, 20:12
Коли Луї Антуан Сен-Жюст заявив в конвенті, що "відтепер тут править не закон, а революційна доцільність", це стало відправною крапкою встановлення влади якобінців у Франції. Якобінців в парламенті була меншість, більшість належала центру і жирондистам, однак з того самого моменту, якобінці володарювали в конвенті. Жирондисти були смішні. Ще незадовго до цього вони зламали всі устої суспільства, порушили всі можливі закони, але потім вони чомусь вирішили, що вигадані ними їхні власні закони їх захистять. Можна зрозуміти хід думок якобінців - якщо так легко і проосто можна руйнувати закони монархії, то чому те саме не можна робити із законами жирондистів?

Відтепер в конвенті якобінців була меншість, але голосів в них було більше. Тому що кинджал, захований у рукаві, давав його власнику два голоси; натовп з вилами під дверима конвента давав кожному по три-чотири голоси на душу. Парламентська більшість була розчавлена якобінцями, як тарган. І лише коли депутати зрозуміли, що власне можна так само порушити якобінський закон і пронести в конвент кинджал, якобінська диктатура була повалена. Але чи здатне це болото жаб з кинджалами вирішувати питання державної ваги?

Консул Наполеон Бонапарт вважав, що ні. Але він був ідеалістом, тому коли він вирішив позбавити націю від гнійника у вигляді парламента, він прийшов в парламент, зареєструвався, попросив слова в головуючого і вирішив словом переконати присутніх. І лише коли його почали бити, він зрозумів, що програв. Він пішов. Але швидко повернувся і тепер виграв. А все тому що рушниці в руках його гвардійців більше важили за кинджали і дубинки в рукавах депутатів. Він вірив в закон (власне ми можемо казати з такою ж впевненістю, що сучасне цивільне право є наполеонівським не в меншій мірі ніж римським). Але як блискуче він парирував звинувачення в тому, що порушив закон. "Франція вище закону". Наполеонівська Франція була Францією закону, але лише тому, що не було сили, здатної порушити це закон. Наполеон був законом, так само як Людовік XIV був державою. І що саме головне: Наполеон=закон і Людовік XIV=держава було значно успішнішим рівнянням, ніж закон і держава=жабам з кинджалами.

А як же сталося так, що "вони там" стали такими цивілізованими? Ідея, що лежить в основі, відома здавна. Наприклад її дуже добре знав і розумів Жорж Жак Дантон. Дантон - найвизначніший оратор (ну з ним хіба що міг зрівнятися Марат) Французької революції і найвизначніший хабарник тої таки революції. Він добре знав, що ідея як товар не гірша. Якщо божевільний на всю голову Марат добрався в парламент заради своїх божевільних ідей, то чому він не може дорватися в парламент заради своїх власних інтересів? Кінець кінцем роблять вони те саме - продають масам ідею, просто божевільні в них вірять, а Дантон хотів просто підзаробити. Дантон абсолютно не боявся своїх супротивників, але боявся ідеалістичних союзників. Це він сказав про Робесп'єра: "Він небезпечна людина, бо вірить у те, що говорить". Дантон не вірив, як будь-який спекулянт не вірить у те, що золоті пірамідки "Лібідо дракона" відновлюють чоловічу потенцію. Кінець кінцем свобода, рівність, братерство, демократія не гірший товар, ніж золоті пірамідки. Щоправда ефект у них той самий, але для продавця це не важливо.

Слідуючи теорією еволюції парламентський вид Дантона живучиший за вид Марата, а вид Наполеона взагалі рідкісна мутація. Тому парламентські жаби змінили кинджали на костюми і краватки, і почали робити те, що власне вміють краще за все - відстоювати свої власні інтереси. А інтереси не відстоюються кинджалом, а лише узгоджуються. Ні, звісно мова не про національні інтереси, вони апріорні і узгодженню не підлягають, вони або відстоюються, або ні.Але в будь-якій цивілізованій країни парламент не вирішує нічого. Для цього є інші люди й інші організації. Парламент це сигарний клуб, гарна ширма і в той же час непогана можливість захистити власні (або свого наймача) інвестиції. Тому власне і не треба драм, а треба цивілізований діалог - бізнес любить тишу. 

А тепер перенесемося в нашу країну. Питання перше. Для чого мені і вам депутат? Відстояти наші-ваші інтереси. А як депутат неспроможний, то навіщо він потрібен? День за днем кролик в окулярах мені каже голосувати за оппозицію, але навіщо? Хіба вони захистили державний інтерес? Не змогли? Вони меншість? Сен-Жюст зареготав би в обличчя, оскільки його компанія давила парламентську більшість як тарганів. Коли мені переляканий аппазіціонер з тіві розповідає, що хтось заніс в парламент кастет, то моє перше питання: де ваші кастети?  Чи нашій оппозиції треба закупити партію золотих пірамідок, щоб вони відчули себе мужиками? Кролик закликав народ на допомогу. Ну а навіщо вони, як народ все сам зробить?

Але друге і основне питання в тому, що цього всього їм і не треба. Вони не відстоюють національні інтереси, а узгоджують власні. Закон про мови класна штука для обох таборів жаб в костюмах. З однієї сторони ПР є чим звідувати перед лохторатом, а оппозиції також треба щось казати, а фішок в них малувато. Ну справді, невже вони будуть показувати народу свою програму розвитку країни? Розповідати про економічні плани, відстоювати ідеологію? Ні, навіщо? Коли ви в магазині купляєте праску, продавець же не розповідає вам фізику пристрою. Тим паче він її не знає. Він каже гарно прасує. Так і тут, не треба багато: геть банду, Юлі волю і тепер ще обіцятимуть скасувати (або як до того часу не приймуть - не допустити прийняття) закону. З тої сторони те саме: помаранчева загроза, западенці атакують, русскій язик (якби ще й НАТО якось приплести). То ж все чудово - ПР активізувало свій лохторат, оппозиція свій. Тому ніхто, нічого не захищав. Бо це була джентльменська домовленість в сигарному клубі.

Так, так - все це звичайна маніпуляція, лицемірство і продажність. І так це непоганий (щоправда не такий витончений) західний зразок демократії. І так було до виборів, і так буде після виборів. Допоки на сцену не вийде хтось, хто скаже: "Україна вища за закон". За спиною в нього будуть гвардійці, а на майдан потягнуть гільйотину. "Це ж зґвалтування демократії" - скаже хтось. Але хтось настільки ж дотепний, як голова місії ЦРУ в Афінах у 70-х роках Джек Морі, запитає: "А як можна згвалтувати повію?".


Останній американський герой

  • 21.05.12, 13:33
Четвертого июня 2004 г., в погожий пятничный день, 14:15 pm, если быть дотошным, скотоводческий городок Гранби, штат Колорадо, наконец дождался своего героя. Отныне каждый запомнит этот город как последнее пристанище Марвина Химейера. 
Пятидесятидвухлетний сварщик Химейер успел прожить в Гранби несколько лет, починяя автомобильные глушители.

он купил бульдозер с убитым движком, и сам его восстанавливал, для того, чтобы провести новую дорогу к своему участку - старую перекрыл завод, выкупив окружающие участки 

у Химайера была доля в автосервисе в Денвере, он ее продал, чтобы купить этот участок, Его маленькая мастерская тесно примыкала к цементному заводу Mountain Park. К ужасу Химейера и других соседей завода, Mountain Park вздумал расширяться, вынуждая их продавать ему, Mountain Park'y, свои земельные участки. 

Рано или поздно сдались все соседи завода, но не Химейер. Его землю фабриканты так и не смогли приобрести, хотя пытались сделать это всеми правдами и неправдами. Однако все участки вокруг уже принадлежали заводу. Мастерская Марвина оказалась отрезанной от внешнего мира. 

Тщетно пытался Химейер восстановить справедливость. Городские власти и чиновники штата, разумеется, находились на стороне акул капитализма. Неудивительно, что судебную тяжбу с Mountain Park Марвин проиграл вчистую. После этого сварщику дали понять, что его активность неуместна: Химейера оштрафовали на 2.500 долларов за то, что в его мастерской «находился резервуар, не отвечающий санитарным нормам». 

Оплачивая штраф, Химейер приложил к квитанции записку из одного слова: «Трусы». 
Он был не из тех, кто сдается. 

Четвертого июня 2004 г., в погожий пятничный день, 14:15 pm, если быть дотошным, на бульдозере, укрепленном стальными листами, Марвин выехал в центр города.

Он начал с цементного завода, снося постройку за постройкой. Затем последовала очередь мэрии, городского совета, банка, публичной библиотеки, пожарной охраны, товарного склада, газовой компании «Иксел энерджи», редакции местной газеты и зданий, принадлежавших мэру города. Пытавшаяся остановить Химейера полиция в страхе поняла, что его бульдозер неуязвим. Свыше 200 пуль, выпущенных по бульдозеру, не причинили ему никакого вреда. Тогда полицейские перешли на гранаты. Снова безрезультатно. Автомобиль, начиненный взрывчаткой, который они поставили на пути бульдозера, также не смог остановить его движение. 
Ответный огонь Химейер вел из двух полуавтоматических винтовок двадцать третьего и одной полуавтоматической винтовки пятидесятого калибра сквозь специально проделанные в броне бойницы слева, справа и спереди соответственно. Однако, по мнению экспертов, он сделал все, чтобы никто из людей не пострадал, стреляя более для устрашения и не давая полицейским высунуть носа из-за их машин. Ни один из полицейских не получил ни царапины. 
Все, что смогла сделать полиция – эвакуировать 1,5 тыс. местных жителей (население города составляет 2.200 человек) и перекрыть все дороги города, в том числе ведущее в город федеральное шоссе №40. 

Война Марвина Химейера закончилась в 16:23 pm. 

Бульдозер стал, проутюживая руины универмага «Гэмблс». Во внезапно наставшей мертвенной тишине яростно свистел вырывающийся из пробитого радиатора пар. 

Сначала полицейские долго боялись приближаться к бульдозеру Химейера, а потом долго проделывали дыру в броне, пытаясь достать сварщика из его гусеничной крепости. Опасались последней ловушки, которую мог устроить для них Марвин. Когда броню наконец пробили, он был уже мертв. Последний патрон Марвин оставил для себя. Живым даваться в лапы своих врагов он не собирался. 
«Город выглядит так, как будто через него пронесся торнадо», – причитал губернатор штата. 

Потом началось следствие. Выяснилось, что «творение Химейера было настолько надежно, что могло выдержать не только взрыв гранат, но и не очень мощный артиллерийский снаряд: оно было сплошь покрыто бронированными пластинами, каждая из которых состояла из двух листов полудюймовой (около 1,3 см) стали, скрепленных между собой цементной подушкой». 

Для того, чтобы опустить эту оболочку на кабину бульдозера, Химейер использовал самодельный подъемный кран. «Опуская ее, Химейер понимал, что после этого из машины ему уже не выбраться», заявили полицейские эксперты. Однако предусмотрительный Марвин запасся продовольствием, водой, боеприпасами и противогазом. Для управления бульдозером Химейер использовал три монитора и несколько видеокамер. На случай ослепления видеокамер пылью и мусором к ним были подведены воздушные компрессоры. 

На создание бульдозера-истребителя у сварщика ушло около двух месяцев, по одним сообщениям, и около полутора лет, по другим. 
«Славный это был парень», – вспоминают люди, близко знавшие Химейера. – «Не следовало выводить его из себя». «Если он был ваш друг – то это был лучший друг. Ну а уж если враг – то самый опасный», говорят товарищи Марвина. 
Отак, інколи і один в полі воїн. Світла пам'ять Марвіну!

Річард Вільямсон про холокост

  • 20.05.12, 20:20
Переклад мій:
- Це ваші слова: "Жодного єврея не було вбито в газовій камері. Це все брехня, брехня, брехня...". Це ваші слова.
- Здається, ці слова я сказав в Канаді, так, багато років тому. Я вірю, що історичні факти сильно протирічать...дуже сильно протирічать твердженням, що 6 мільйонів євреїв було вбито в газових камерах через політику Адольфа Гітлера.
- Але ви сказали жодного єврея не було вбито...
- В газовій камері.
- Тобто не існувало газових камер?
- Я вірю, що газових камер не існувало. Так, я так думаю. Я вивчав історичні факти, я керувався не емоціями, я вивчав факти. Наприклад, люди, котрі вивчають проблему холокосту, їх називають ревізіоністами, називають цифру 300 чи 200 тисяч померлих євреїв в Парижі в нациських концентраційних таборах, але жодного померлого від газу чи в газових камерах. Ви читали доповідь Лойста? Фред Лойст був експертом по газовим камерам. Він створив три газові камери в США для страт кримінальних злочинців. Отже він знав як вони працюють. Тож він почав досліджувати, як були влаштовані газові камери і крематорії в Аушвіці. І його висновки, експертні висновки кажуть, що в них неможливо вбити велику кількість людей. Тому що отруюючий газ дуже небезпечний. Уявімо, що ви замкнули 3 тисячі людей в газовій камері і пустили газ, це дуже небезпечно для персоналу, бо ж газ може пройти в будь-яку щілину і вбити працівників персоналу. Це дуже небезпечно. Щоб вбити багато людей в газовій камері ви мусити її добре ізолювати і створити високу трубу, для виходу газу на зовні. Якщо труба буде занизькою, газ піде донизу і вб'є тих, хто буде поруч з газовою камерою. Отже повинна бути висока труба, правильно? Я не уявляю наскільки вона має бути високою. Якщо труба буде високою, тоді тінь від неї буде падати на землю, а отже цю тінь можна буде побачити з літака. Але ж на фотографіях ми не бачимо жодної тіні, немає високих труб. Фред Лойст зробив висновок, що камери непридатні до використання. Він обслідував двері камер і сказав...двері мають бути абсолютно герметизовані, бо ж в іншому випадку газ вийде на зовні і вб'є тих, хто там. Двері камер в Аушвіці, котрі показують туристам, не герметичні. Абсолютно не герметичні.
- Тобто, ви стверджуєте. що холокосту не було?
- Я слідую за історичними доказами, за людьми, що вивчали докази і факти. Я вірю в їхні висновки, бо ж вони керуються доказами. Я думаю загинуло десь 200-300 тисяч євреїв в Парижі в нациських концентраційних таборах, але жодного з них в газовій камері. 
- Якщо це не антисемітизм, то що таке антисемітизм?
- Антисемітизм...Якщо антисемітизм це погано, тоді це має суперечити правді. Якщо щось правда, то це не може бути поганим. Я не цікавлюсь всесвітнім антисемітизмом, світ дуже небезпечний...
- Бішоп назвав вас антисемітом
- Бішоп може називати мене динозавром, називати мене ідіотом, він може називати мене як йому захочеться. Це не питання, як хто кого називає. Це питання історичної правди. Історична правда будується на доказах, а не на емоціях...
Це велика експлуатація. Німеччина виплачує міліарди і міліарди дойчмарок євреям, тому що німці відчувають комплекс вини за те, що отруїли газом 6 млн євреїв, але я не думаю, що були отруєні 6 млн. євреїв. Дійсно тут треба бути обережним, я вас дуже прошу, адже це все суперечить німецькому законодавству. Мене можуть посадити у в'язницю до того як я виїду звідси. Сподіваюсь цього не станеться.
Довідка: Річард Вільямсон - відомий католицький єпископ-лефеврист, член Священицького братства святого Пія Х.

 Известный своими пронацистскими высказываниями епископ-лефеврист Ричард Уильямсон предстанет перед немецким судом Британский епископ из консервативного Общества св. Пия X Ричард Уильямсон предстанет перед судом в Германии по обвинению в разжигании расовой розни, сообщает "Благовест-инфо" со ссылкой на "Daily Telegraph". Поводом к этому послужило интервью, которое Уильямсон дал шведскому телевидению в январе этого года - британский прелат назвал "ложью" свидетельства о массовом уничтожении евреев нацистами. В Германии отрицание Холокоста является уголовным преступлением, и против Уильямсона было возбуждено дело.  Недавно суд Регенсбурга приговорил его к штрафу в размере 12 000 евро. По немецким законам, Уильямсон мог уплатить штраф, тем самым признав свою вину, но при этом избежать судебного разбирательства. Пресс-секретарь суда заявил прессе, что епископ отказался это сделать и предпочел, чтобы его дело рассматривалось в суде. 

http://www.maranatha.org.ua/cnews/r/63728

Нюрнберзький фарс

  • 19.05.12, 21:06

Через несколько лет юристы всего мира отвергнут этот суд. Вы не можете вести процесс без соблюдения даже намёка на законность.

Иоахим фон Риббентроп

Триумф мести

65 лет назад в немецком городе Нюрнберге началось странное действо, которое стало воистину новой вехой в мировой юриспруденции. Назвать это мероприятие “Международным Военным Трибуналом” можно только в порядке саркастической насмешки, поскольку трибунал – это суд. Судом он был во времена инквизиции, им же оставался в годы французской буржуазной революции, военный трибунал во многих странах мира решал, а кое-где и сейчас решает судьбу проштрафившихся военных. В любом случае, до второй декады ноября сорок пятого года слова “трибунал” и “суд” были синонимами. Двадцатого же ноября эти понятия радикально разошлись. ибо Нюрнбергский трибунал – это не суд, а месть, заметание следов и лживый фарс, призванный скрыть от возмездия подлинных виновников Второй мировой войны.

Главной целью “трибунала” было не правосудие, а отмщение, во имя которого он отмел подавляющее большинство норм судопроизводства и принципов уголовно-процессуального законодательства, выработанных мировой юстицией к середине двадцатого века. Специальным Уставом этот “трибунал” избавился от всех обязанностей, лежащих на его “судьях” – оставив за собой лишь одно-единственное право - право мести.

Обвинители были по существу и судьями и палачами. Обвиняемые считались виновными еще до суда. Главных национал-социалистов обвинили в преступлениях, совершенных с января 1933-го по май 1945-го, но обвинили по законам, которые были объявлены таковыми Уставом трибунала только в июле-сентябре сорок пятого. Их обвинили в преступлениях, не существовавших в мировой юриспруденции до появления в вышеуказанном Уставе и, следовательно, не имевших места в 1933-1945 годах. Хотя до Нюрнбергского процесса любой суд руководствовался принципом Римского права - “без закона нет ни преступления, ни наказания”.

Статья девятнадцатая Устава трибунала гласила: “Трибунал не должен быть связан формальностями в использовании доказательств, и может допустить любые доказательства, которые помогут ведению процесса”. Тем самым “трибунал” признавал “доказательствами” любые слухи, сплетни, байки и досужие выдумки – лишь бы они ложились в общую канву обвинения и были соответствующим образом оформлены. Трибуналом не было рассмотрено ни одного реального немецкого документа об убийствах миллионов людей с помощью пресловутого газа “Циклон Б”. Советский обвинитель Смирнов предъявил трибуналу банку с инсектицидом “Циклон Б” (таких банок по опустевшим лагерям можно было в 1945 году собрать вагоны, потому что эпидемия тифа, для борьбы с переносчиками коего этот яд и предназначался, в конце войны бушевала в них в полную силу), абажур с цветочками, сделанный, якобы, из человеческой кожи, и мыло, изготовленное будто бы из тел умученных евреев. Для пущей достоверности даже была представлена предполагаемая формула для производства этого мыла, разработанная доктором Спаннером, главой института в Данциге. Как известно, после длительного расследования прокуратура не нашла доказательств, что Данцигский институт когда-либо производил мыло из человеческих тел, а затем окончательно миф о мыле из людей был опровергнут Людвигсбургским Центральным Ведомством по расследованию преступлении нацистов. Профессор истории и теории “холокоста” еврейка Дебора Липштат в 1981 году написала, что “нацисты никогда не использовали для производства мыла ни тела евреев, ни какие либо иные человеческие тела”. Основная масса “доказательств” трибунала – из той же серии нелепых слухов и домыслов, не имеющих ничего общего с действительностью.

Статья двадцать первая объявляла, что “Трибунал не будет требовать доказательств общеизвестных фактов и будет считать их доказанными” - тем самым подводя юридическую базу для признания “уничтожения” шести миллионов евреев произошедшим в действительности. Мифические “массовые убийства” евреев в Освенциме, Треблинке, Маутхаузене, Дахау, Равенсбрюке, Бухенвальде на основании этой статьи судьями “трибунала” решено было считать “общеизвестным фактом”. Следовательно, “трибуналу” не требовалось доказывать это обычными методами криминального расследования. Убийство одного человека всегда требует тщательного расследования соответствующими органами. Убийство же шести миллионов никаких расследований не требует, ибо оно попросту “известно”.

А уж то, что адвокатам обвиняемых не было разрешено подвергать свидетелей обвинения перекрестному допросу, по сравнению с остальными вопиющими нарушениями – выглядит просто малозначительным пустяком.

О непреложном факте, что Нюрнбергский “трибунал” был не судом, но актом мести, говорит то известное обстоятельство, что, по свидетельству американского юриста Каррола, принимавшего участие в этом действе, 60% персонала прокуратуры - были евреями, которые выехали из Германии после принятия там расовых законов. Поскольку ключевым обвинением против руководителей Германии было обвинение в убийстве евреев, Нюрнбергское судилище нарушало фундаментальный юридический принцип: никто не может судить непосредственно касающееся его дело. Поэтому не напрасно Марк Лаутерн, который наблюдал за работой Трибунала, писал в своей книге: “Вот все они приехали - Соломоны, Шлоссбергеры, Рабиновичи, члены прокуратуры”.

Довольно много юристов победившей стороны отнеслись к Нюрнбергскому судилищу с откровенной брезгливостью, уж слишком очевидным было все беззаконие этого мероприятия. Хорошо известны слова члена Верховного суда Айовы Венерштурма, после ознакомления с Уставом трибунала тут же хлопнувшим дверью и улетевшим в США: “Члены прокуратуры, вместо того, чтобы сформулировать и попытаться применить юридические нормы ведения процесса, занимались в основном преследованием личных амбиций и мщением. Обвинение не давало возможности защите собрать улики и подготовить дело, в судах не пытались выработать принцип законности, а руководствовались исключительно ненавистью к нацистам. 90% администрации Нюрнбергского трибунала состоит из людей с предвзятым мнением, которые по политическим или расовым причинам поддерживали обвиняющую сторону”.

Впрочем, не только юристы подвергли сомнению правомочность этого “трибунала”. Американский сенатор Тафт говорил, что сама идея проведения такого трибунала, да еще с потугами на непредвзятость, “откровенно омерзительна”. Он публично утверждал: “Суд победителей над побежденными не может быть беспристрастным, вне зависимости от того, насколько он ограничен рамками справедливости. Во всем этом судилище присутствует дух мести, а месть редко бывает справедливой. Справедливость победителей — это вовсе не справедливость. Хотя средства массовой информации и придали процессам образ справедливости в декорациях зала суда, все это очень поверхностно. Реальной справедливости не может быть там, где обвинители контролируют судей, обвинение и защиту. Наша западная концепция закона основывается на идее о беспристрастности. А возможно ли это, когда судьи являются политическими противниками обвиняемых? Возможно ли это, когда людей обвиняют в совершении во время войны действий, которые союзники и сами совершали? Заслуживают ли доверия суды, если они признают огромное количество свидетельств, не подвергая свидетелей перекрестному допросу? Когда так называемые показания состоят из признаний, полученных под пытками, когда свидетели защиты в случае появления в суде могут быть взяты под стражу, когда людей судят за нарушения законов, которых даже не существовало во время совершения этих действий? Повешение одиннадцати заключенных - пятно на американской истории, о котором мы будем долго сожалеть”.

http://newzz.in.ua/histori/1148878315-triumf-mesti.html

СРСР очима німецьких солдат

  • 17.05.12, 19:59
Флайер В.М., Res. - Лазарет Зальцведель - квартальному фюреру Шредеру

Я видел в Советском Союзе "чудесный рай рабочих" со всей его чудовищной нищетой и хочу, чтобы все, кто думал по-другому, могли бы провести несколько недель здесь, чтобы увидеть и испытать то, что довелось испытать и увидеть нам. Нищета и ужас большевизма чудовищны.

Я надеюсь, что добровольное вступление в ряды нашей великой армии может искупить мои прежние грехи, и что когда я вернусь домой, вы, дорогой товарищ, примете меня в партию как честного человека. С этой надеждой я шлю вам мои сердечные приветствия.

Хайль Гитлер!

Капрал Отто Кин, Военная почта № 18 756 - руководству фабрики Конрада Шольца. Бармбек, Россия, 08.08.1941

Любой, у кого раньше было иное мнение о Советском Союзе, здесь быстро изменил его. Бедность ужасна. Даже крестьянам нечего есть. Они просят у нас. Повсюду грязь и вши. Нужно быть осторожным, чтобы не подхватить их от местных жителей.

Эти люди ничего кроме этого не видели. Они сидят в своих лачугах и обирают вшей друг с друга. Они не возражают, если кто-то наблюдает за ними. Мы будем рады выбраться отсюда. В прошлом мы видели изображения недоедающих детей в России. Преувеличений нет. В это невозможно поверить, если сам не был здесь.

Капрал Х.Э., полевая почта № 26 280 - своему кварталу На поле боя, 03.08.1941

То, что мы видели в так называемом "советском рае" еще хуже, чем мы могли себе вообразить. Любой в тылу, кто еще испытывает сомнения, должен приехать сюда. Все его сомнения будут развеяны. Куда бы мы ни отправились, люди счастливы быть освобожденными от большевизма, и с надеждой смотрят в будущее. Мы, солдаты, можем сказать тем, кто находится в тылу, что он [Гитлер] спас Германию и всю Европу от Красной армии. Битва тяжела, но мы знаем, за что мы сражаемся, и, доверяя Фюреру, мы победим вместе с ним. В надежде на возращение с победой,

Хайль Гитлер

Капрал Х.Э.

Старший сержант Курт Хуммель, полевая почта L 31 605 Lg Pa. Париж - местной партийной ячейке. Северная Россия, 12.08.1941

Большевистские условия неописуемы. Я не мог даже представить, что такая нищета возможна. Люди здесь ничего не знают об электрическом освещении, радио, газетах и т.п. Нельзя назвать то, где они живут, домами. Только лачуги с гнилыми соломенными крышами. Вокруг огромные заброшенные поля. Нет ни одной, даже маленькой, лавки. Это то, что люди называют "советским раем". Я желаю немногим отщепенцам, которые все еще остаются в Германии, побывать здесь. Куда ни глянь, везде одна нищета. Каждый, кто это видит, понимает, как прекрасна Германия.

Солдат Хайнрих Штар - в Гамбург, коллегам по работе из Hochbahn A.G. Северная Россия, 12.08.1941

Дороги. Мы в пехоте, вероятно, лучшие судьи хороших и плохих дорог, потому что маршируем по ним километр за километром. Тут Советы также палец о палец не ударили. Главные дороги не лучше, чем тропинки. Поверьте мне, мои дорогие товарищи, любые солдатские проклятия справедливы после перехода на 40 или 50 километров по таким дорогам. Кроме того, в тени - плюс 30-35 градусов, и огромные пыльные облака не дают дышать. Болота, леса и плохие дороги мешают военным действия, но мы продолжаем наступать.

Капрал медицины Пауль Ленц, полевая почта 7 14 628 Позен [Познань] - в местную ячейку НСДАП, Аренсбург

Только еврей может быть большевиком; для этих кровопийц нет ничего лучше, если их некому остановить. Куда ни плюнь, кругом одни евреи, что в городе, что в деревне. Насколько мне известно (мы спрашивали людей, чтобы знать правду), ни один еврей не работал в "рае рабочих". Даже самые маленькие кровопийцы имели должности с большими привилегиями. Они жили в лучших домах, если их можно назвать домами. Настоящие рабочие жили в маленьких домишках или в бараках для скота так же, как чернорабочие в старой России. Нет никакой разницы, что в деревне, что в городе с 300-тысячным населением, типа Минска - всюду бараки. Даже перед самой войной большинство рабочих испытывало только голод, нищету и рабство. Некоторым будет интересно, что тут были театры, оперы и так далее, даже большие здания были, но только для богатых, а богатые - это кровососы и их прихлебатели.

Солдат Райнольд Манке, полевая почта 02 179 - управляющему компании Отто Клоса в Гамбурге Боррману Дюнаберг [Даугавпилс], 08.08.1941

Дорогой Герман!

Вот вам бы посмотреть, что люди называли большевистским раем! Это бедность, Герман, невероятная бедность. Жили хорошо только евреи и функционеры. У людей не хватало зарплаты, чтобы купить пару носков или чего-нибудь вроде этого. Они зарабатывали 1 рубль в день, это примерно 10 германских пфеннигов, и это за полный рабочий день. Только евреи жили хорошо. Каждый город - на 40% еврейский.

Евреи и большевики угнали всех латышей, кого поймали на улицах перед приходом немцев. Они отобрали у них ценности, обливали дома бензином и поджигали. Тем латышам, которые не хотели идти с большевиками, отрезали руки и ноги, вырывали языки и бросали на улице. Они приколачивали гвоздями людей к стенам, даже детей.

Это мы видели своими собственными глазами.

Если бы эти бандиты дошли до нашей страны, они бы рвали на куски нас. Но их месть обрушилась на латышей.

Товарищи с фабрики Клосса должны побывать тут и посмотреть, что принесли 25 лет коммунизма. Тут только бедность, нищета, и ничего кроме нищеты. Старые сломанные лачуги, свинья да корова - это все, что у них есть. А в Германии люди говорили, как хорошо тут живется рабочим.

Солдат Фред Фальнбигль - своим родителям в Зальцбург, 17.07.1941

Я писал в двух своих последних письмах о зверствах русских и мог бы добавить еще.

Но, еще немного о "советском рае". Я расскажу главным образом о том, что случилось во Львове-Тернополе и Требовле. Требовля находится прямо на юге от Тернополя. Я видел тюрьмы во Львове, и видел вещи, которые меня глубоко потрясли. Здесь были люди с отрезанными ушами и носами и т.п. Они приковывали живых детей гвоздями к стене, подвергая их пыткам. Кровь доходила до лодыжек. Не имело большого значения, были ли они живыми или мертвыми. Они заливали груды тел бензином и поджигали. Вонь была ужасной. Я видел подобные вещи в Тернополе и Требовле. Незадолго до того, как пришли немцы, в Требовле семь украинцев были выброшены из постелей. На следующее утро их тела были найдены в лесу, избитые до такой степени, что их невозможно было узнать.

Я видел все это своими глазами, а не просто слышал об этом. Не стесняйтесь рассказать об этом другим, особенно тем, кто, возможно, все еще хорошо думает о Советском Союзе.

Я всегда думаю, как нам повезло, что эта беда не появилась в нашей стране. Я не думаю, что даже годы подготовки сделают немцев способными на подобные зверства.

Сержант Поль Рубелт, полевая почта № 34 539 F - мисс Грете Эггер, Лебринг 71, Steierark, 06.07.1941

Я был во Львове вчера и видел кровавую баню. Это было чудовищно. Со многих была снята кожа, мужчины были кастрированы, их глаза выколоты, руки или ноги отрублены. Некоторые были прибиты гвоздями к стене, 30-40 человек были замурованы в маленькой комнате и задохнулись. Около 650 человек на этой территории погибли подобным образом. Зловония можно было избежать только если курить сигарету и держать платок у носа. Большую часть этого сделали евреи. Сейчас им приходится копать могилы. Виновные будут [нами] расстреляны. Многие уже умерли из-за удушающего зловония. В этом городе они даже вскрывали могилы и оскверняли трупы. Это ужасно. Трудно даже поверить, что подобные люди существуют.

Лейтенант Лоренц Вахтер - Политическому руководителю в Нойнкирхен, 20.08.1941

Я действительно не могу описать то, что мы видели во Львове. Это намного, намного хуже того, что могли описать немецкие газеты. Это нужно было видеть. Даже зловония от трупов, которое можно было почувствовать на большом расстоянии от тюремных стен, было достаточно, чтобы сделать человека больным. И сама сцена: сотни убитых мужчин, женщин и детей, ужасно изувеченных. У мужчин были выколоты глаза, у священника был вспорот живот, и туда помещено тело убитого младенца. Я мог бы рассказать еще более страшные вещи, но даже эти меня потрясли. К настоящему моменту я привык к подобным вещам.

Улоф Пальме

  • 14.05.12, 20:45
Історія політика Улофа Пальме це історія людини принципів, честі і послідовності. Хоч Улоф Пальме і не такий розкручений, як Маргарет Тетчер чи Рональд Рейган, але по факту він зробив для світу значно більше, а намагався зробити ще більше.
У 1969 році Улоф став прем'єр-міністром Швеції. Основною ідеологією Пальме було продовження політики свого політичного вчителя, рекордсмена по перебуванню на посту прем'єра - 23 роки, Таге Ерландера. Сутність її була в тому, щоб зберегти повний суверенітет національної влади в країни. Швеція не була членом ані будь-якої європейської структури, ані будь-якого військового союзу. Економічна політика Ерландера спиралася на соціальне забезпечення населення. Що саме цікаве внутрішня політика Ерландера була як би продовження реформ попередника Пер Альбіна Ханссона, прем'єра і голови Соціал-демократичної робітничої партії Швеції. Хоч і на Ханссона виливали бруд, як послідовника нацизму, але саме Ханссон вивів країну з економічної депресії і не дозволив втягнути у Другу світову війну на жодній стороні. Після війни, звісно, Соціал-демократична робітнича партія стала просто соціал-демократичною, а лідером її і став політичний наставник Пальме - Таге Ерландер.
Пер Альбін Ханссон
Саме ці три великі особистості - Пер Альбін Ханссон, Таге Ерландер та Улоф Пальме є батьками того, що зветься людський соціалізм у Швеції. Але була і відмінність між Ерландером та Пальме. Якщо Ерландер проводив політику ізоляціонізму, то Улоф Пальме був прихильником активних дій на міжнародній політичній арені. 
Таге Ерландер
Ще будучі міністром в кабінеті Ерландера, Улоф Пальме публічно виступив проти інтервенції США у В'єтнам. "Злочин є завжди злочин, якими б ідеями його не прикривали" - казав Пальме. У 1968 році він знову публічно засуджує інтервенцію, але на цей раз інтервенцію СРСР у Чехословаччину, причому він уклав фіктивний шлюб із чеською студенткою, щоб вона могла втекти від таборів у Швецію.
Улоф Пальме
У 1980 році в ООН Улоф Пальме створює незалежну комісію по безпеці та роззброєнню. Він починає розслідування справ на близькому сході.  Наприклад він розслідував справу вбивства іншого шведа графа Бернадота, котрого вбила єврейська террористична організація "Зіркова ліга". "Я впевнений, що "Зірковою лігою" керує Моссад"- заявив Пальме. У 1984 році в декількох інтерв'ю він заявляє, що "ми маємо розслідувати геноцид палестинців в Ізраїлі". Також у 1984 році Улоф Пальме організовує міжнародну організацію, котру прозвали "Делійська шістка". Це організація складалася з Аргентини, Греції, Індії, Мексики, Танзанії і Швеції. Декларація організації вимагала припинити нарощування військової потуги у рамках холодної війни, зменшення ядерної зброї і заборони ядерних випробувань. Також Улоф Пальме в рамках комісії по розброєнню почав розслідування фактів незаконного нарощування ядерного потенціала Ізраілем.
Граф Фольке Бернадотт
У 1979 році в Ірані сталася ісламська революція, був повалений американський холуй Мохаммед Реза, до влади прийшов Аятолла Хомейні. З країни одразу були вигнані американські компанії та почалися репресії проти комуністів, зокрема Курдської робітничої партії. Віднині в країні правив лише один інтерес - іранський. Безумовно це не могло влаштувати ані США, ані СРСР. В єдиному пориві СРСР і США почали фінансувати Саддама Хуссейна, іракського диктатора, щоб він почав агресію в Іран. У 1980 році почалася Ірано-іракська війна. 
Аятолла Хомейні
Безумовно Улоф Пальме не міг залишитися осторонь. Він починає моніторинг ситуації і слідкує за невтручанням інших держав у конфлікт. Вже сьогодні відомо скільки грошей вкотили США і СРСР в Ірак. Наприклад СРСР подарувало Саддаму Хуссейну 25 млрд доларів США., США близько 30 млрд. А там ще й інші. Ось тут є інформація
Саддам Хуссейн
Таке нахабне втручання майже всього світу у справи маленького Ірану, не могло не обурити Пальме.  У 1986 році він готує доповідь з фактами про втручання ізраїльської розвідки та фінансування СРСР і США Іраку. На цей час Улоф Пальме вже стояв поперек горла всім гравцям на міжнародній арені - США, СРСР та Ізраїлю.
28 лютого 1986 року Улоф Пальме зі своєю дружиною повертався з кінотеатру "Гранд" додому. Цим вечором він був застрелений "невідомим терористом". З гори сьогоднішніх днів ми вже можемо зробити висновки, хто вбив Улофа Пальме. 
В 90-х роках в США вийшло сенсаційне інтерв'ю колишньої співробітниці Білого дому Барбари Хонеггер. Вона стверджувала, що у 1986 році агент ЦРУ передав шифровку на Рональда Рейгана зі словами: "Шведське дерево треба валити". Не важко зрозуміти яке саме дерево вирішив валити Рейган і ЦРУ. Зараз ми вже можемо і казати, як саме це було зроблено - через КДБ.  В лютому 1991 року в газеті "Известия" було опубліковано інтерв'ю з керівником слідчої групи по справі Пальме - Хансом Ельвебром:
"В разное время, - осведомился журналист, - печать Швеции и других государств сообщала новости о возникновении версий, связанных с зарубежными организациями, например, с охранкой Пиночета, спецслужбами ЮАР, курдскими объединениями, итальянской масонской ложей "П-2"...

- Я мог бы добавить к этому перечню ЦРУ, КГБ и еще кое-кого. Все эти организации фигурировали, но до сих пор нам не удалось найти ни одного человека, которого можно было бы связать с ними.

Рональд Рейган

Пізніше вже й знайшлося підтвердження словам Ельвебра. Турецькі спецслужби захопили лідера Курдської робітничої партії Абдуллу Оджалана. На допитах він зізнався, що саме Курдська робітнича партія, котра керувалася КДБ, організувала вбивство Улофа Пальме. 

Абдулла Оджалан

Тут же шведська поліція "несподівано" знайшла вбивцю - божевільного Крістера Петтерсона. Причому вже раніше, у 80-х суд визнав невинуватість Петтерсона, але зараз різко з'явилися підстави. Такий собі "шведський Лі Харві Освальд". Справу Пальме і участі в ньому ЦРУ і КДБ різко зам'яли.

Крім міжнародної системи Пальме, була зруйнована і внутрішня. Основна ідея Пальме - суверенітет країни і економіка для народу була зруйнована його наступником - лібералом Карлом Більдом. Карл Більд був не просто політиком, він прийшов в політику з нафтової корпорації, що належить Ротшильду, «Lundin Oil» (зараз «Lundin Petrolium»). Карл Більд втягнув Швецію у 1995 році у ЄС і почав демонтаж соціальної системи Швеції на догоду європейському лібералізму. Зараз Карл Більд міністр зовнішніх справ Швеції.

Карл Більд

Отак от велика людина і великий політик Улоф Пальме постраждав за свої принципи, але я думаю його приклад вартий наслідування.

Просто словничок

  • 14.05.12, 13:49
Отаке я знайшов. Це "Краткий русско-немецкий военный разговорник", виданий в Радянському союзі 05.06.1941 року, менше ніж за місяць до початку "вєроломного нападєнія нємєцко-фашиських захватчіков".




Заценіть які теми підіймає чудо-словничок





Загалом ось повний текст завантажив на файлообмінювач, можете насолоджуватись. Звісно фраз типу: "Підкажіть будь-ласка, де я 
можу сфотографувати Бранденбурзькі ворота" ви там не знайдете, але як допитувати місцевих мешканців запросто.