Джеймс Уотсон: ДНК і мозок

  • 30.04.12, 15:11
Важливе відкриття Нобелівського лауреата Джеймса Уотсона. Було встановлено, що психічні захворювання є наслідком неправильної структури ДНК, а по-суті є явищем суто спадковим. Що добре вписується в модель "генетичного вантажу" Джона Холдейна. Отже на теоріях Зігмунда Фрейда можна ставити крапку. А ось теорії Ломброзо варто підіймати із загашників. Гарний перший крок до відновлення євгеніки (http://blog.i.ua/user/1582897/952888/ )
З лекції Джеймса Уотсона у Москві: "ДНК і мозок: в пошуках генів психічних захворювань".
Ну а це відповідь Уотсона всім толерастним науковцям. Думаю і на толерастії в науці варто ставити хрест, адже ці два поняття не сумісні.
Довідка: Джеймс Дьюї Ватсон (англ. James Dewey Watson; *6 квітня 1928) — американський молекулярний біолог, найбільш відомий за встановлення структури молекули ДНК в 1953 році.

Він, разом із Френсісом Кріком і Морісом Вілкінсом, був нагороджений Нобелівською премією з фізіології і медицини 1962 року «за свої відкриття в галузі молекулярної структури нуклеїнових кислот та їх значення для передачі інформації в живому матеріалі».

З 1989 року — організатор і керівник Проекту геному людини, пов'язаного з дослідженням послідовності ДНК людини. Також працював в Аленівському інституті біології мозку. Він відомий як один з авторів класичного підручника з клітинної біології «Молекулярна біологія клітини».

Подорожі у часі

  • 28.04.12, 22:17
"Абсолютное, истинное математическое время само по себе и по самой своей сущности, без всякого отношения к чему-либо внешнему, протекает равномерно, и иначе называется длительностью…Все движения могут ускоряться или замедляться, течение же абсолютного времени изменяться не может".
Ісаак Ньютон

Всі пам'ятають тему "мандрівок у часі", вже сотні раз мусолені в Голлівудських та не тільки фільмах. Ці фільми мають назву фантастичних. Але нещодавно дивився документальний фільм поважної компанії "Discovery", рупора офіційної науки, де поважні науковці серйозно розбиралися в темі "подорожей у часі". Причому не ставилось питання "чи можливо це", а ставилося питання "як це робити". А звідки ж ростуть ноги в цих теоріях?

Один з основних постулатів Теорії відносності (ТВ) - швидкість світла є кінцевою і жодний об'єкт не може рухатися зі швидкістю, більшою за швидкість світла. Коли вчені дослідили природу "Чорних дір" у космосі, вони встановили, що "Чорна діра" є абсолютною гравітацією. Враховуючи рівняння гравітаційних полів, ми доходимо до висновку, що тіла можуть рухатись в "Чорних дірах" зі швидкістю більшою за швидкість світла. Отут то й проблема, адже ця теза руйнує ТВ вщент.

Але наші "поважні" вчені легко вийшли з цієї ситуації. Вчені заявили, що враховуючи, що Чорна діра є абсолютною гравітацією, тоді будь які фізичні параметри в Чорній дірі не мають ніякого значення: ані маса, ані швидкість, ані час. Звідси випливає висновок - рух тіла в Чорній дірі швидше швидкості світла не має сенсу.

Враховуючи те, що в ТВ будь-яка встановлена закономірність розповсюджується на будь-які процеси, то вчені роблять висновок, що у всесвіті теоретично можуть існувати певні "гравітаційні викривлення", котрі можуть порушувати просторово-часовий континуум, котрі вчені називають "Кротовими норами". Отже, якщо знайти таку "Кротову нору" або експериментально створити, в тому разі людина матиме змогу подорожувати у часі.

І це не брєд божевільного, це не витримка з дешевого фантастичного роману чи фільму, цим займаються цілі дослідні інститути, ціла купа науковців, держава фінансує ці дослідження, платники податків годують дармоїдів, котрі шукають "кротові нори" у всесвіті. Це вже не наука, а якийсь негритянський шаманізм.

Мандрівка у часі є безглуздою. Здається всі забули Геракліта, котрий стверджував що "в одну річку двічі не увійти", оскільки матерія змінюється кожної планківської секунди і в минулому такий самий стан не можливий, виходячи з елементарної діалектики та логіки. І що таке власне час? Як вірно стверджував сер Ньютон, час є лише тривалістю процесу у просторі, тому час має лише сенс по відношенню до певного процесу, без нього він безглуздий.

Більш того, сама ТВ ставить питання до теорії мандрівок у часі. Які питання ставить ТВ до теорії подорожей у часі:

1. В разі якщо об'єкт Х переміститься у часі по відношенню до Всесвіту, тоді куди переміститься Всесвіт по відношенню до Х?
2. Уявімо, що об'єкт Х о 10:00 перемістився у часі назад в 9:50. Тоді теоретично він може завадити собі переміститися у часі, скажімо вбити самого себе. Тоді він не зможе переміститися у часі о 10:00, а значить не опиниться в 9:50, щоб убити себе, а отже ніхто нікого не вбивав і ніхто нікуди не переміщався. А як бути з самим циклом подій?
3. В разі якщо допустити ймовірність зміни плину часу о 9:50 прибульцем з майбутнього, тоді, враховуючи закони збереження, куди подінеться інформація, що виробив Всесвіт з 9:50 до 10:00?

Але я знаю як науковці будуть вирішувати ці питання. Вони підставлять цифри і у просторі Мінковського за допомогою геометрії Лобачевського виведуть формулу, котра покаже, що парабола часу по відношенню до координат часу кудись викривиться чи ще щось зробить, що доведе їхню правоту. От тільки до природи це немає ніякого відношення, оскільки в просторі Мінковського за допомогою геометрії Лобачевського чи Рімана можливо довести будь-що, хоч те, що носоріг насправді жирафа. 

І ось ці люди, котрі шукають кротові нори, стверджують, що інші, скажім ті хто стверджують про існування ефіру, є псевдонауковцями! А вони бач ні. Це вже давно не наука, а секта "свідків релятивізму".

Як вкрали ефір з фізики

  • 25.04.12, 22:15
"Наш мир погружен в огромный океан энергии, мы летим в бесконечном пространстве с непостижимой скоростью. Все вокруг вращается, движется — все энергия. Перед нами грандиозная задача — найти способы добычи этой энергии. Тогда, извлекая ее из этого неисчерпаемого источника, человечество будет продвигаться вперед гигантскими шагами"
Нікола Тесла

Ефір був відкритий Рене Декартом, який заявив, що в світі не може існувати порожнечі. За Декартом ефір це фізична всеохопна субстанція, коливання котрої проявляють себе як електромагнітні хвилі.  Першим хто припустив не існування ефіру був Майкл Фаррадей, однак теорія Фаррадея була розбита Джеймсом Клерк Максвеллом, який своїми рівняннями (рівняння Максвелла) спростував теорію Фаррадея.


Джеймс Клерк Максвелл
У 1887 році Дж.К.Максвелл в свої статті "Ефір" пише, що Земля в своєму орбітальному русі навколо Сонця проходить крізь нерухомий ефір і тому на її поверхні має спостерігатися ефірний вітер. Задля перевірки цих фактів вченні Альберт Майкельсон та Едвард Морлі проводять досліди з інтерферометра спробували засікти ефірний вітер, однак дослід показав нульовий результат, що стало відправною крапкою в боротьбі з ефіром. Однак сам експеримент вже сам по собі мав недоліки, адже світло, що проходило крізь інтерферометр була лише 22 метра, крім того він був проведений у підвалі і тривалість експерименту була незначна - лише 4 дні. Цей експеримент, який зараз підносять як цвях у домовину ефіру, насправді не викликав особливого резонансу аж до 1905 року і статті Ейнштейна. Ефір був живий.

Більш того, 1904 році великий Дмитро Іванович Мєндєлєєв пише чудову працю "Попытка химического понимания мирового эфира", де фактично вводить єдине розуміння ефіру для фізики і хімії. Ось де дійсно було відкриття світового масштабу. З праці:

"Представляя эфир газом, обладающим указанными признаками и относящимся к нулевой группе, я стремлюсь прежде всего извлечь из периодического закона то, что он может дать, реально объяснить вещественность и всеобщее распространение эфирного вещества повсюду в природе и его способность проникать все вещества не только газо- или парообразные, но и твёрдые и жидкие, так как атомы наиболее легких элементов, из которых состоят наши обычные вещества, всё же в миллионы раз тяжелее эфирных и, как надо думать, не изменят сильно своих отношений от присутствия столь лёгких атомов, каковы атомы х или эфирные. Понятно само собой, что вопросов является затем и у меня самого целое множество, что на большую часть из них мне кажется невозможным отвечать, и что в изложении своей попытки я не думал ни поднимать их, ни пытаться отвечать на те из них, которые мне кажутся разрешимыми. Писал не для этого свою «попытку», а только для того, чтобы высказаться в таком вопросе, о котором многие, знаю, думают, и о котором надо же начать говорить".


Дмитро Іванович Мендєлєєв

А як же почалося цькування ефіру? Хендрік Лоренц 1904 році припустив, що ефір - статичний. Анрі Пуанкаре з цим твердженням погодився. І ось у 1905 році Альберт Ейнштейн пише свою славнозвісну статтю "До електродинаміки тіл, що рухаються". Часто зустрічав тезу, що саме тут Ейнштейн спростував ефір як неіснуючий. Однак це хибна думка, такого нахабства він ще тоді не набрався. Насправді Ейнштейн користуючись "перетвореннями Лоренца" (котрий, нагадую, стверджував, що ефір статичний) та посилаючись на експеримент Майкельсона-Морлі заявив, що з точки зору фізики наявність чи відсутність ефіру не грає ніякої ролі. Щоб пояснити усю дурість цього твердження наведу приклад. Дерево - статичне. За Ейнштейном для фізики не важливо чи людина рухається мимо дерева, чи крізь(!!!) дерево! Безумовно ані Лоренц, ані Пуанкаре з цим твердженням не погодилися. Зокрема після "відкриття Ейнштейна", Пуанкаре писав статтю на тему "Абсолютний рух у ефірі". Ейнштейн з сумом писав:

"Пуанкаре [по отношению к релятивистской теории] отвергал всё начисто и показал, при всей своей тонкости мысли, слабое понимание ситуации.

Нахабства Альберт набрався у 1910 році у своїй статті "Принцип відносності і його наслідки", де вже прямо стверджує про неіснування ефіру. Причому в нього є просто геніальний доказ:

"Отсюда следует, что нельзя создать удовлетворительную теорию, не отказавшись от существования некой среды, заполняющей все пространство".

Тобто доказом неіснування ефіру за Ейнштейном є те, що Ейнштейн не може скласти теорії за наявності його існування. Геніально!

У 1925 році американський фізик Дейтон Міллер разом з тим же Едвардом Морлі провели свій експеримент з відшукання "ефірного вітру". На відміну від експеримента Майкельсона-Морлі, який тривав 4 дні,  експеримент Міллера тривав 4 роки! Інтерферометр був в рази більшим і був споруджений у гірський місцевості на висоті 1860 м. За результатами своїх дослідів 1925 року Міллер у Вашингтонській академії наук читає свою доповідь "Ефірний вітер", де робить висновок:

"Описанные опыты, выполненные на Маунт Вилсон в течение 1921 — 1925 гг., приводят к заключению, что существует определенное смещение интерференционных полос, какое было бы вызвано относительным движением Земли и эфира на этой обсерватории со скоростью приблизительно 10 км/с, т.е. окаю одной трети орбитальной скорости Земли. При сравнении этого результата с прежними результатами, полученными в Кливленде, напрашивается мысль о частичном увлечении эфира, которое уменьшается с высотой. Думается, что пересмотр кливлендских наблюдений с этой точки зрения должен показать, что они находятся в согласии с подобным предположением и привести к заключению, что опыт Майкельсона — Морли не должен давать нулевого значения в точном смысле слова и, во всей вероятности, никогда такого результата не давал".


Дейтон Міллер

Але вже було пізно, маховик фальсифікації був запущений. Ці досліди згадувати не люблять, результати Міллера обійшли мовчанням.

Однак нестиковки теорії відносності продовжувались. У 30-х роках астрофізик Фріц Цвіккі, робить висновок, що теорія порожнього всесвіту є безглуздою, оскільки в тому випадку взагалі не можливі будь-які процеси в космосі, навіть рух світла. Тому він робить припущення про існування в  космосі "прихованої маси", яку назвав "темна матерія". Це був рух назад, оскільки це і є власне подоба ефіру, щоправда йому приписуються трохи інші якості, а вірніше не всі якості. Однак безумовно тоді "наукова спільнота" відринула теорію "темної матерії" Цвіккі, а Цвіккі обізвала ретроградом.


Фріц Цвіккі

В цей час почалося фактичне силове нав'язування "теорії відносності" (ТВ). В СРСР були два видатних вчених Аркадій Темірязєв та Миколай Кастерін, які доводили неспроможність ТВ. Однак у 1944 році ряд вчених на чолі з Абрамом Іоффе написали листа Молотову з твердженням, що праці Темірязєва і Кастєріна є "псевдонаукою" і "шкодять радянському суспільству". Почалося "полювання на відьом", був звільнений керівник Науково-дослідного інституту фізики Московського університету Олександр Прєдводітєлєв, його місце посів Володимир Фок (хе, хе Іоффе, Фок - на манеже одни и те же). В опалу потрапили Темірязєв і Кастєрін. У 1964 році Президіум АН СРСР видає постанову, якою забороняє всім науковим радам, журналам, науковим кафедрам приймати, розглядати, дискутувати і публікувати праці, що критикують Ейнштейна.

     

Аркадій Тємірязєв Миколай Кастєрін

У 1958 році майбутній нобелівський лауреат Чарльз Таунс провів свій експеримент по виявленню "ефірного вітру" за допомогою мазерів. Дослід дав нульовий результат. Однак варто зазначити, що експеримент Таунса не міг дати іншого результату, оскільки Таунс вимірював зміну частоти коливання, що неправильно, адже "ефірний вітер"  дає зрушення фази коливання, що довів у 1993 році Володимир Ацюковський.

Однак не все так гладко йшло. У 1998 році у рамках проекту  Supernova Cosmology Project  з'ясувалося, що постійна Хаббла зовсім не постійна, а змінюється, при чому ця зміна можлива тільки за наявності в космосі космологічної постійної маси. Отут то вчені і згадали про єретика Цвіккі. Довелося визнати, що в світі дійсно існує "темна матерія". Назвати відкриття "темною матерією" це те саме, що сказати, побачивши собаку, це тварина. Вірно, але не пояснює всієї суті.

Більш того, свіженкі Нобелівські лауреати Сол Перлмуттер, Брайан Шмідт і Адам Рісс виявили, що всесвіт розширюється, а це пояснити було нічим, навіть темною матерією. Тому зі стелі взяли інше поняття "темна енергія". Вченні по-суті встановили, що в природі існує собачий хвіст і собача морда. Але ж це не пояснює природи собаки.

А зараз головне. У 2002 році український вчений Юрій Галаєв, співробітник Харківського радіофізичного інституту, провів свій експеримент по встановленню "ефірного вітру" і результати Галаєва сходяться з результатами Дейтона Міллера! Ви десь про це чули? Повне замовчування. З роботою Галаєва можете ознайомитись тут.

А зараз чому ж дана тема є надважливою. Це не просто там наукові суперечки, це питання майбутнього цивілізації, а по-суті питання політичне. Нікола Тесла стверджував про можливість отримання безкоштовної енергії з практично з повітря. Але для того, щоб скористатись з праць Тесли і навчитись отримувати безкоштовну енергію, вкрай важливу повернути ефір у фізику. В разі, якщо ми навчемося це робити нам не буде страшний ані нафтовий шантаж з боку США, ані газовий зі сторони Росії. Енергетичні імперії будуть повержені. 

Для критиків скажу. На моєму боці Рене Декарт, Джеймс Клерк Максвелл, Джон Джозеф Томпсон, Олександр Столєтов, Нікола Тесла, Дмитро Мєндєлєєв, Хендрік Лоренц, Анрі Пуанкаре, Макс Планк, Костянтин Ціолковський Миколай Кастєрін, Дейтон Міллер, Аркадій Тємірязєв, Фріц Цвіккі, а з іншої хто?
 

Наукова інквізиція карає єретика

  • 24.04.12, 21:09
"Даже если научные результаты очень неожиданные или «неудобные», они должны быть опубликованы. Только так можно инициировать обсуждение и независимую проверку в научном сообществе"
Антоніо Ередітато

Итальянский физик Антонио Эредитато, ранее заявивший об обнаружении частиц, опережающих скорость света в движении, покинул пост главы исследовательской группы Национальной лаборатории Гран-Сассо.

В сентябре 2011 года коллектив лаборатории поразил  научный мир заявлением о наблюдении за нейтрино, превышающими скорость света, которое могло бы опровергнуть один из основных постулатов теории относительности Альберта Эйнштейна.

Некоторые ученые, впрочем, поставили под сомнение способность оборудования (в частности, GPS-навигаторов), задействованного в эксперименте, зафиксировать разницу скоростей.

16 марта текущего года сомнения подтвердились, когда более точные, чем в опыте Эредитато, приборы определили скорость указанных нейтрино как равную скорости света при учете погрешностей измерения.

"Дзеркало тижня"

Тільки "Дзеркало тижня" не каже, що фізика "пішли". Спочатку самі ЗМІ розкрутили тему, потім почали "бомбардувати" суспільство з вимогою "покарати винних". Керівництво CERN спеціально оголосило оголосило вотум недовір'я Ерітітато, однак коллектив всеціло підтримав фізика (http://www.tatar-inform.ru/news/2012/03/31/310508/). Тим не менш Антоніо під тиском мусив був підти.

Цікаво з якими заголовками вийшли ЗМІ:

"Пытавшийся опровергнуть Эйнштейна физик ушел из науки" (Дзеркало тижня, Фокус)

"Нейтріно йде у відставку, Ейнштейн переміг (Vanity Fair, Італія)

"Претензії італійця помилкові, теорія Ейнштейна в силі (Discovery news) і т.д.

Захлинаються в перемозі. Тобто ЗМІ нам натякають: зачепите свячену корову - вашому майбутньому кінець! Все ж правий був Джон Сквайр, коли сказав, що Ейнштейн повернув нас у Середньовіччя. Колись "свята інквізиція" забрала життя в Джордано Бруно, зараз "наукова інквізиція" забрала наукове життя у вченого, котрий хотів дізнатись істину.

І наостанок еретичні слова великого україно-поляка Костянтина Ціолковського:

 "Согласно Эйнштейну, «скорость ни одного тела не может превышать скорости света или скорости распространения колебательного движения в эфире. Но скорость эта нечто крайне изменчивое: она зависит от отношения упругости эфира к его плотности. Представим себе, что в другом мире эта упругость очень небольшая и скорость распространения колебательного движения в новой среде равна одному метру. Тогда выходит, что и скорость всех тел в этом мире не может быть больше метра?! Наконец, в разных пространствах вселенной эфир может иметь разную упругость и плотность, значит, и разную скорость колебательного движения. Даже материя весьма сильно изменяет скорость распространения света в прозрачных средах. Следовательно, скорость в эфире нечто изменяемое. Какую же скорость мы должны принять предельной для тел?! Пространство, время и множество других величин беспредельны. Почему же скорость ограничена? Перед нами дилемма: отказаться от эфира и принять закон релятивности или сохранить существование эфира и отринуть закон относительности. Мы предпочитаем последнее. Что создавалось веками силою гениальнейших умов, что служит для объяснения громадной массы световых явлений, – то не так легко отрезать, как закон относительности, основанный на очень сомнительных измерениях и невозможных для реального подтверждения своего существования".

Розвінчування культу особистості Ейнштейна

  • 23.04.12, 20:53
Вже хочу остаточно розібратись з темою нашого "великого" Альберта Ейнштейна. Я часто його називаю шарлатаном, що може бути в очах сучасної цивілізації блюзнірством, але я спробую пояснити чому я так роблю. 

Почну з кінця. Після смерті "вченого" (я принципово в лапках) у 1996 році в Університеті Еморі в США було проведено обслідування мізків Ейнштейна. Вчені хотіли нарешті визначити де ж та його "геніальність" захована. І дійшли цікавого висновку - мозок Ейнштейна важить лише 1230 г, в той час як вага мізків середньостатистичної люди - 1400г. Дивно як на генія. Безумовно таких досліджень нам не треба. Тому медичний журнал "Lancet" у 1999 році виявив, що все ж деякі ділянки мізків, що відповідають за математику трохи більше за нормальний мозок. Тобто повний маразм, але піпл схаває. Можемо спати спокійно.

А який власне вклад Ейнштейна в науку? Безумовно це велика "теорія відносності".  І безумовно велика (а вона дійсно велика) формула E=mc2, що значить енергія тіла дорівнює масі цього тіла помноженій на швидкість світла у вакуумі в квадраті. Це геніальна річ, що дозволила нам відкрити закони космосу і енергії. Це прорив науці і це основа нашої цивілізації. І всі знають цю формулу як "формулу Ейнштейна". У 2005 році вийшов документальний фільм, присвячений біографії Ейнштейна, який містить коротку назву -  E=mc2.



Але питання в іншому - чи дійсно вона належить Ейнштейну? 27 вересня 1905 року вийшла стаття Ейнштейна "Чи залежить інерція тіла від енергії, що міститься в ньому?". Саме тут Ейнштейн використав велику формулу і це вважається початком. Але ж уперше зв'язок між енергією і масою відкрив англійський вчений Джозеф Джон Томсон, який 1881 році запропонував формулу E=3/4MC2. Над цією проблемою процацював Анрі Пуанкаре, який на сонові розробок Томсона у 1900 році пише роботу "Про вимір часу", в якій запропонував свою формулу - E=mc2.


Джозеф Джон Томсон
На основі даних Пуанкаре, голандський вчений Хендрік Лоренц видвинув гіпотезу, що розміри всіх тіл залежать від швидкості їх руху відносно того, хто спостерігає. Лоренц з Пуанкаре листувалися і вже на початку століття розробили власне основу ейнштенівської теорії. А як же тут опинився Ейнштейн? 


Хендрік Лоренц

Викладачем Ейнштейна був великий вчений і друг Пуанкаре Герман Мінковський, котрому Пуанкаре і розповів про свої разом з Лоренцом розробки. Мінковський поділився цим зі своїми учнями (зокрема епохальною формулою  E=mc2). Ейнштейн мотав на вус. І ось у 1905 році він  пише свою славнозвісну статтю, в якій не робить жодного посилання на Пуанкаре та Лоренца. Робить вигляд, що вона його. Мінковський одразу ж запитав у Пуанкаре, чому ж Анрі не заявив про ейнштейнівський плагіат, на що благородний і дійсно великий Пуанкаре відповів: "Наш обов'язок допомагати молодим". Ех, Анрі, Анрі, не з тими треба бути благородними.


Анрі Пуанкаре

Тобто "теорія відносності" Ейнштейна це була лише компіляція наробок інших вчених. Скажімо цей мій допис оснований на інформації з різних джерел. Наприклад чудова книга Сергія Бернатосяна "Воровство и обман в науке", Бояринцева " Русские и еврейские ученные: мифы и реальность", тобто це праця різних дослідників, які я скомпілював і додав лише трошки від себе. А як би я заявив, що "Сенсація!!!" я перший в світі відкрив брехню Ейнштейна", от тоді б я був подібним до Ейнштейна. Тільки чомусь немає бажання.

До речі Ейнштейн навіть сам не міг все звести до купи. Він якось сказав: "Математикою займається моя дружина". Математики він дійсно не знав, що свідчить інша його фраза: "З тих пір як за теорію відносності взялися математики, я її вже сам не розумію". Першою дружиною Ейнштейна була сербка, фізик Мілєва Маріч. Нещодавно деякі вчені заперечили вклад Маріч в роботи Ейнштейна на підставі того, що вона погано вчилася в університеті. Але це нонсенс, бо ж я нагадаю як вчився сам Ейнштейн: лише з другої спроби поступив у цюрихський політехнікум, бал за дипломну роботу - 3,75, середній - 4,09. І вони кажуть про Маріч.


Мілєва Маріч

Йдемо далі. Інша "заслуга Ейнштейна - рівняння гравітаційного поля". Над цією темою працював вчений Давид Гільберт  і відкрив основу майбутньої теорії відносності - "рівняння гравітаційного поля". В той же час Гільберт допомагав Ейнштейну в його розробках і з необачності поділився своїм відкриттям. Що і використав Ейнштейн. Щоправда Гільберт встиг всеодно надати свою статтю до видавництва раніше - він надав свою статтю до опублікування 20 листопада, Ейнштейн - лише 25 листопада. Але гвалт преси заглушив правду. І тепер формула названа "формулою Ейнштейна".


Давид Гільберт

Нобелівська премія взагалі окремий нюанс. Нам кажуть, що "теорія відносності Ейнштейна" величезний вклад в науку. А за що Ейнштейну дали Нобелівську премію? А ніфіга не за теорію відносності, а за "відкриття закону фотоелектричного ефекту". Закон вже аж занадто не мудрьонний: "максимальна енергія фотоелектронів лінійно залежить від частоти падаючого світла і не залежить від його інтенсивності". Після досліджень Столєтова, цей закон не здається аж надто геніальним. А Нобелівський комітет не бажав надавати премію за "компіляцію матеріалів" Ейнштейна. 

Але за справу взялися ЗМІ. Досліджено, що починаючи з жовтня 1919 року і до самої смерті Ейнштейна не було жодного року, в якому б в американській газеті "New York Times" не було опубліковано статті про Ейнштейна. Власником газета був - Артур Хейс Сульцбергер, який і створював міф про Ейнштейна. Погодьтеся після такого піар-бомбардування можна створити "культ особистості".


Артур Хейс Сульцбергер

А ось що справді належить думкам Ейнштейна? Особисто Ейнштейном придумано дві теорії: відсутність ефіру та неможливість існування швидкості більшої за швидкість світла. Стосовно другої тези, котра була основною в пануванні вченої еліти до останніх днів, ще заперечував великий Костянти Ціолковський. Він сказав: "Второй вывод его: скорость не может превышать скорости света… это те же шесть дней, якобы употреблённые на" создание мира". Але ж ніхто не послухав Костянтина Едуардовича, повірили піару сіоністів. Але нещодавно було доведено правоту Ціолковського, а не Ейнштейна. Вченні CERNу, що в Швейцарії встановили, що нейтріно рухаються зі швидкістю більшою за швидкість світла (http://www.svobodanews.ru/archive/ru_news_zone/20110923/17/17.html?id=24337129). Гіпотеза Ейнштейна луснула як мильна булька.


Костянтин Ціолковський

Стосовно ефіру, то я публікував доводи Тесли, відомо, що прихильником ефіра був Пуанкаре. Але розінчувати знову я не буду, я і на грам не можу, так як геній Тесла. Ми лише подумаємо навіщо це робилося. Нікола Тесла казав: "Я можу створювати енергію з нічого і вона буде безкоштовна для всіх". А тепер подумаємо, якщо Тесла міг з ефіру створювати енергію, то навіщо б нам були потрібні Рокфеллери і Моргани з їхньою нафтою? Це удар по торгашам і їм це не сподобалось. От для цього і була видвинута теорія про відсутність ефіру.


Як бачимо, роздягнувши Ейнштейна, ми побачили, що це липовий геній, створений бренд, чим зомбують нам мозки. В то й же час покритий мороком батько сучасної цивілізації Нікола Тесла ( якби не Тесла, ми б зараз не мали змогу спілкуватися тут, а сиділи при світлі керосинової лампи і читали в газетах про "великі наробітки Ейнштейна), великі вчені Анрі Пуанкаре, Хендрік Лоренц, Давид Гільберт та багато інших.


Правда про ядерну зброю

  • 22.04.12, 22:54
Є міф, що ядерну зброю створили американські вченні, так званий "Манхетенський проект". Зокрема виділяють дві піар-фігури в цій справі - двох розкручених євреїв Альберта Ейнштейна та Роберта Оппенгеймера. Насправді обоє були бездарностями, роздутими єврейськими ЗМІ, як "великі мізки" єврейського народу. А як же було насправді?

Отже відомо, що Манхетенський проект стартував у 1943 році. Але ще у 1939 році стартувала німецька ядерна програма під назвою Uranprojekt Kernwaffenprojekt (Урановий проект). Нам брешуть, що передумовою ядерних випробувань були якісь там дослідження Ейнштейна і він був піонером в цій справі. Брехня. Насправді передумовою створення ядерної зброї було відкриття  двох німецьких вчених Отто Гана та Фріца Штрассмана у 1938 році. Вони встановили, що ядро ізотопа Урану 235 U знаходиться в нестійкому стані і при певних зовнішніх обставинах може ділитися на дві частини, що створює велику кількість енергії. Вже в рамках німецької ядерної програми німецький вчений Карл фон Вайцзеккер зумів описати термоядерний синтез. У 1942 році ще один німецький вчений Еріх Багге вперше в світі створив першу центрифугу для збагачення урану. В цей час Манхетенський проект ще навіть не стартував. І єврей Ейнштейн тут ні до чого.

Нам кажуть, що програма Третього Рейху не увінчалася успіхом. Але це також брехня. На підставі досліджень Отто Гана, Фріца Штрассмана та Карла фон Вайцзеккера, інший видатний вчений Курт Дібнер зумів створити ядерну зброю. Більш того. У 2005 році німецький вчений Райнер Карлш опублікував свою книгу "Бомба Гітлера", де наводить факти, що ядерна бомба Дібнера була не просто створена, а й успішно випробувана. Перше випробування відбулося на острові Рюген у 1944 році, а друге в Тюрінгії, в Ордруфі 1945 року.

Безумовно це все стало відомо американцям. Відомо, що на момент коли німці вже вдруге випробовували ядерну зброю, єврейське кагало нічого путнього створити не змогло. Відомо, що ними на той час було створена не уранова бомба, а плутонієва під назвою "Штучка". Всі іспити "Штучки" провалилися. І ось тоді Пентагон розробляє операцію "Епсілон". Метою операції було захоплення німецьких вчених, що працювали на ядерною програмою. В травні 1945 року американцями була вдано проведена операція "Епсілон" і було захоплено вчених Еріха Багге, Курта Дібнера, Вальтера Герлаха, Отто Гана, Карл фон Вайцзеккер та деякі інші, тобто справжні батьки ядерної зброї.

І ось вже в липні 1945 року американці вдало проводять випробування бомби. Причому що саме цікаво єврейська концепція Оппенгеймера плутонійова "Штучка" була різко змінена на уранову "Трініті", котра і вдало пройшла іипробування.

Тому ми маємо чесно назвати батьків ядерної зброї:


Отто Ган Фріц Штрассер


Карл фон Вайцзеккер


Еріх Багге


Курт Дібнер


Ну а ці двоє - звичайні бездарні розкручені блазні, нічим не кращі Девіда Копперфільда чи Урі Геллера:


Тесла розвінчує псевдотеорії Ейнштейна

  • 22.04.12, 17:42
Можливо трохи важко для не науковця в галузі і великий за об'ємом, але мені було цікаво. Великий вчений Нікола Тесла руйнує нав'язаним нам міф про "великого вченого" Альберта Ейнштейна. Як виявляється пан Альберт не продвинув науку уперед, а навпаки відкинув її на століття назад. Отже слово Теслі:

Вы ошибаетесь, мистер Эйнштейн — эфир существует!

Сейчас много говорят о теории Эйнштейна. Этот молодой человек доказывает, что никакого эфира нет, и многие с ним соглашаются. Но, по-моему, это ошибка. Противники эфира в качестве доказательства ссылаются на эксперименты Майкельсона-Морли, которые пытались обнаружить движение Земли относительно неподвижного эфира. Их эксперименты закончились неудачей, но это ещё не означает, что эфира нет. Я в своих работах всегда опирался на существование механического эфира и поэтому добился определённых успехов. 

Что представляет из себя эфир и почему его так трудно обнаружить? Я долго думал, над этим вопросом и вот к каким выводам я пришёл: известно, что чем плотнее вещество, тем выше скорость распространения в нём волн. Сравнивая скорость звука в воздухе со скоростью света, я пришёл к выводу, что плотность эфира в несколько тысяч раз больше плотности воздуха.
 
Но эфир электрически нейтрален и поэтому он очень слабо взаимодействует с нашим материальным миром, к тому же плотность вещества материального мира ничтожна по сравнению с плотностью эфира. Это не эфир бесплотен — это наш материальный мир является бесплотным для эфира. 

Несмотря на слабое взаимодействие, мы всё же ощущаем присутствие эфира. Пример такого взаимодействия проявляется в гравитации, а также при резком ускорении или торможении. Я думаю, что звёзды, планеты и весь наш мир возникли из эфира, когда по каким то причинам часть его стала менее плотной. Это можно сравнить с образованием пузырьков воздуха в воде, хотя такое сравнение очень приближенное.
 
Сжимая наш мир со всех сторон, эфир пытается вернуться в первоначальное состояние, а внутренний электрический заряд в веществе материального мира препятствует этому. Со временем, потеряв внутренний электрический заряд, наш мир будет сжат эфиром и сам превратится в эфир. Из эфира вышел — в эфир и уйдёт. 

Каждое материальное тело, будь то Солнце или самая маленькая частица, это область пониженного давления в эфире. Поэтому вокруг материальных тел эфир не может оставаться в неподвижном состоянии. Исходя из этого можно объяснить, почему эксперимент Майкельсона-Морли закончился неудачно. 

Что бы понять это, перенесём эксперимент в водную среду. Представьте, что вашу лодку крутит в огромном водовороте. Попробуйте обнаружить движения воды относительно лодки. Вы не обнаружите никакого движения, так как скорость движения лодки будет равна скорости движения воды. Заменив в своём воображении лодку Землёй, а водоворот — эфирным смерчем, который вращается вокруг Солнца, вы поймете, почему эксперимент Майкельсона-Морли окончился неудачно. 

В своих исследованиях я всегда придерживаюсь принципа, что все явления в природе, в какой бы физической среде они не происходили, проявляются всегда одинаково. Волны есть в воде, в воздухе… а радиоволны и свет — это волны в эфире. Утверждение Эйнштейна о том, что эфира нет, ошибочно. Трудно представить себе, что радиоволны есть, а эфира — физической среды, которая переносит эти волны, нет.
 
Эйнштейн пытается объяснить движение света в отсутствии эфира квантовой гипотезой Планка. Интересно, а как Эйнштейн без существования эфира сможет объяснить шаровую молнию? Эйнштейн говорит — эфира нет, а сам фактически доказывает его существование. 

Взять хотя бы скорость распространения света. Эйнштейн заявляет — скорость света не зависит от скорости движения источника света. И это правильно. Но это правило может существовать только тогда, когда источник света находится в определённой физической среде (эфире), которая своими свойствами ограничивает скорость света.
 
Вещество эфира ограничивает скорость света так же, как вещество воздуха ограничивает скорость звука. Если бы эфира не было то скорость света сильно зависела бы от скорости движения источника света. 

Поняв, что такое эфир, я стал проводить аналогии между явлениями в воде, в воздухе и в эфире. И тут произошёл случай, который очень помог мне в моих исследованиях. Как-то раз я наблюдал, как один моряк курил трубку. Он выпускал изо рта дым маленькими кольцами. Кольца табачного дыма, прежде чем разрушиться, пролетали довольно значительное расстояние. 
Потом я провёл исследование этого явления в воде. Взяв металлическую банку, я вырезал с одной стороны небольшое отверстие, а с другой стороны натянул тонкую кожу.
 
Налив в банку немного чернил, я опустил её в бассейн с водой. Когда я резко ударял пальцами по коже, из банки вылетали чернильные кольца, которые пересекали весь бассейн и столкнувшись с его стенкой — разрушались, вызывая значительные колебания воды у стенки бассейна. Вода в бассейне при этом оставалась совершенно спокойна. 

— Да это же передача энергии...- воскликнул я. 

Это было как озарение — я вдруг понял, что такое шаровая молния и как передавать энергию без проводов на дальние расстояния. 

Опираясь на эти исследования, я создал генератор, который генерировал эфирные вихревые кольца, которые я назвал эфирными вихревыми объектами. Эта была победа. Я находился в эйфории. Мне казалось, что я всё могу. Я много чего наобещал, не исследовав до конца этого явления, и за это жестоко поплатился. Мне перестали давать деньги на мои исследования, а самое страшное — мне перестали верить. Эйфория сменилась глубокой депрессией. И тогда я решился на свой безумный эксперимент. 

Тайна моего изобретения умрёт вместе со мной 

После своих неудач я стал более сдержанным на обещания… Работая с эфирными вихревыми объектами, я понял, что они ведут себя не совсем так, как я думал раньше. Выяснилось, что при прохождении вихревых объектов вблизи металлических предметов они теряли свою энергию и разрушались, иногда со взрывом. Глубокие слои Земли поглощали их энергию также сильно, как и металл. Поэтому я мог передавать энергию только на небольшие расстояния. 

Тогда я обратил внимание на Луну. Если послать эфирные вихревые объекты к Луне, то они, отразившись от её электростатического поля, вернутся обратно на Землю на значительном удалении от передатчика. Так как угол падения равен углу отражения то энергию можно будет передавать на очень большие расстояния, даже на другую сторону Земли.

Я провёл несколько экспериментов, передавая энергию в сторону Луны. В ходе этих экспериментов выяснилось, что Земля окружена электрическим полем. Это поле разрушало слабые вихревые объекты. Эфирные вихревые объекты, обладавшие большой энергией, прорывались через электрическое поле Земли и уходили в межпланетное пространство. И тут мне в голову пришла мысль, что если я смогу создать резонансную систему между Землёй и Луной, то мощность передатчика может быть очень маленькой, а энергию из этой системы можно извлекать очень большую. 

Произведя расчёты, какую энергию можно извлечь, я удивился. Из расчёта следовало, что энергия, извлечённая из этой системы, достаточна, чтобы полностью разрушить большой город. Тогда я впервые понял, что моя система может быть опасна для человечества. Но всё же я очень хотел провести свой эксперимент. В тайне от других я начал тщательную подготовку своего безумного эксперимента. 

Прежде всего мне надо было выбрать место эксперимента. Для этого лучше всего подходила Арктика. Там не было людей и я никому не причинил бы вреда. Но расчёт показал, что при нынешнем положении Луны эфирный вихревой объект может ударить по Сибири, а там могли жить люди. Я пошёл в библиотеку и стал изучать информацию о Сибири. Информации было очень мало, но всё же я понял, что людей в Сибири почти нет. 

Свой эксперимент мне нужно было сохранить в глубокой тайне, иначе последствия для меня и для всего человечества могли оказаться очень неприятными. Меня всегда мучает один вопрос — во благо ли людям будут мои открытия? Ведь давно известно, что все изобретения люди применяли для истребления себе подобных. Для сохранения моей тайны очень помогло то, что многое оборудования в моей лаборатории к этому времени было демонтировано.
 
Однако то, что мне нужно было для эксперимента я смог сохранить. Из этого оборудования я в одиночку собрал новый передатчик и подключил его к излучателю. Эксперимент с таким количеством энергии мог быть очень опасен. Если я ошибусь в расчётах, то тогда энергия эфирного вихревого объекта ударит в обратном направлении. Поэтому я находился не в лаборатории, а в двух милях от неё. Работой моей установки управлял часовой механизм. 

Принцип эксперимента был очень простой. Для того чтобы лучше понять его, необходимо сначала разобраться, что представляет из себя эфирный вихревой объект и шаровая молния. В принципе это одно и тоже. Отличие только в том, что шаровая молния — это эфирный вихревой объект, который видно.
 
Видимость шаровой молнии обеспечивается большим электростатическим зарядом. Это можно сравнить с подкраской чернилами водяных вихревых колец в моём эксперименте в бассейне. Проходя через электростатическое поле, эфирный вихревой объект захватывает в нём заряженные частицы, которые вызывают свечение шаровой молнии. 

Чтобы создать резонансную систему Земля — Луна, необходимо было создать большую концентрацию заряженных частиц между Землёй и Луной. Для этого я использовал свойство эфирных вихревых объектов захватывать и переносить заряженные частицы. Генератором в сторону Луны излучались эфирные вихревые объекты.
 
Они, проходя через электрическое поле Земли, захватывали в нём заряженные частицы. Так как электростатическое поле Луны имеет ту же полярность, что и электрическое поле Земли, эфирные вихревые объекты отражались от него и опять шли к Земле, но уже под другим углом. Вернувшись к Земле, эфирные вихревые объекты снова отражались электрическим полем Земли обратно к Луне и так далее. Таким образом, производилась накачка заряженными частицами резонансной системы Земля — Луна — электрическое поле Земли.
 
При достижении в резонансной системе необходимой концентрации заряженных частиц, она самовозбуждалась на своей резонансной частоте. Энергия, усиленная в миллион раз — резонансными свойствами системы, в электрическом поле Земли превращалась в эфирный вихревой объект колоссальной мощности. Но это были только мои предположения, а как будет на самом деле, я не знал. 

Я очень хорошо помню день эксперимента. Расчётное время приближалось. Минуты тянулись очень медленно и казались годами. Я думал, что сойду с ума от этого ожидания. Наконец наступило расчётное время и… ничего не произошло! Прошло ещё пять минут, но ничего необычного не происходило. Разные мысли лезли мне в голову: может не сработал часовой механизм, или не сработала система, а может быть ничего и не должно происходить. 

Я был на грани безумия. И вдруг… Мне показалось, что свет на мгновение померк, а во всём теле появилось странное ощущение — как будто в меня воткнули тысячи иголок. Скоро всё кончилось, но во рту остался неприятный металлический привкус. Все мои мышцы расслабились, а в голове шумело. Я чувствовал себя совершенно разбитым.
 
Когда я вернулся в свою лабораторию, то нашёл её практически целой, только в воздухе сильно пахло гарью… Мною опять овладело томительное ожидание, ведь результатов своего эксперимента я не знал. И только потом, прочитав в газетах о необычных явлениях, я понял — какое страшное оружие, я создал. Я, конечно, ожидал, что будет сильный взрыв. Но это, был даже не взрыв — это была катастрофа! 

После этого эксперимента я твёрдо решил, что тайна моего изобретения умрёт вместе со мной. Конечно, я понимал, что кто-нибудь другой может легко повторить этот безумный эксперимент. Но для этого, надо было признать существование эфира, а наш научный мир всё дальше уходил в сторону от истины.
 
Я даже благодарен Эйнштейну и другим за то, что они своими ошибочными теориями увели человечество с этого опасного пути, по которому шёл я. И может быть в этом их главная заслуга. Может быть лет через сто, когда разум у людей возьмет верх над животными инстинктами, моё изобретение послужит на пользу людям. 


Як вони потворять нашу історію

Останнім часом все більше і більше лунають крики про покаяння і гвалти про український споконвічний антисемітизм. Ось приклад на шоу Шустера
В Еврейській енциклопедії "Еврейский мир" є стаття про Богдана Хмельницького. Отже як подають героя України, гетьмана Хмельницького для євреїв?
110. БОГДАН ХМЕЛЬНИЦКИЙ И МАССОВЫЕ УБИЙСТВА (1648—1649)

Мало кому известно, что за три века до Катастрофы уже были убийства евреев, подобные нацистским. Резня 1648—1649 гг. была устроена Богданом Хмельницким, украинским гетманом, возглавившим восстание против польского владычества. Так как многие евреи служили у польских дворян, владевших землей на Украине, гнев Хмельницкого обратился и против евреев. Как и Гитлер, Хмельницкий ненавидел всех евреев без разбора. Считается, что его казацкие отряды убили более ста тысяч евреев (в то время, когда мировое еврейство насчитывало всего не более полутора миллионов человек). Нижеследующее описание современника перечисляет зверства, которые учиняли казаки Хмельницкого. Если у вас слабые нервы, не читайте. У меня были большие сомнения, приводить ли подобный текст, но я опасаюсь, что этот эпизод еврейской истории будет совсем забыт. «С некоторых евреев сдирали кожу, а их тела скармливали собакам. У других отрубали руки и ноги и бросали на дорогу, где они попадали под колеса телег и копыта лошадей. Многих заживо погребали. Одних детей убивали на груди матерей, а других разрывали, как рыбу. Вспарывали животы беременных женщин, вытаскивали неродившихся детей и бросали им в лицо. Некоторым разрезали животы и сажали туда живых кошек, отрубая жертвам при этом руки, чтобы они не могли их вытащить... и не было такой смерти, на которую бы не обрекали их». Трудно поверить, чтобы люди, созданные по образу Б-га, были способны на такой садизм. Трудно и поверить, что Богдан Хмельницкий до сих пор считается на Украине великим национальным героем. Когда я в 1973 г. посетил Советский Союз, мой интуристовский гид объяснила, что одна из центральных улиц Москвы (кстати, в двух шагах от хоральной синагоги) названа именем Хмельницкого, потому что «он был великий воин и герой». Она очень удивилась тому, что я рассказал о Хмельницком. Многие евреи, которые не были уничтожены в той резне, были проданы в рабство (в основном на Константинопольском рынке рабов). Много лет подряд еврейские общины Европы собирали деньги для выкупа и освобождения этих рабов (см. «Выкуп пленных/Пидьон швуйим»). Похоже, что ужас и скорбь, посеянные резней Хмельницкого, повлияли на то, что евреи, спустя менее чем 20 лет, последовали за лжемессией Шабтаем Цви.

http://istok.ru/library/jewish-education/jews/jewishworld/jewishworld_1993.html

Цю тему і підхопив пан Червоненко і почав розкручувати бренд про середньовічний холокост євреїв Хмельницького. Ось уривок з інтерв'ю Червоненка "Українській правді":

- Почему молчит еврейская община, слыша лозунги на западной Украине от представителей ВО "Свобода"?

- Еврейская община далеко не молчит. И поверьте, если Тягныбок начнет призывать "бей жидов", вы увидите наши действия. У нас есть генетическая память, знание истории и своя вера, которую мы оберегаем. Но я говорю от сердца и от инстинкта. У меня как у гонщика, как у охранника и экстремального человека есть свои ощущения. Так вот карта антисемитизма не будет разыграна. Знаете почему?  Во-первых, это не нужно элите, потому что от нас отвернется весь мир: не будет ни свободных виз, ни IPO, ни инвестиций. Наш народ сегодня очень мудрый и толерантный. Во-вторых, ну давайте как-то уже нас всех не опускать ниже плинтуса! Ну подонки есть везде, особенно, если они проплачиваются. Ну не волнует сегодня никого, какая у кого национальность! Хотя, угроза есть.  Корни украинского антисемитизма были заложены намного давно. Первый Холокост в Украине устроил Богдан Хмельницкий, это в истории, и это правда. В Киеве до войны почти 40% было евреев, а в расстрелах Бабьего Яра активно принимали участие полицаи… Это история, которую надо помнить, чтобы не было повторений. 
Більш того до справи залучили і шабес-гоїв. Виховувати в дусі покаяння буде тепер архієпископ Тульчинський і Брацлавський РПЦ Московського патріархату владика Іонофан (Єлецьких). Нещодавно він прогримів статтею про холокост євреїв Хмельницьким:

Украинское казачество Зиновия-Богдана Хмельницкого осуществяло своего рода Холокост евреев на Правобережной Украине. С таким обвинением выступил архиепископ Тульчинский и Брацлавский Ионафан (Елецких) Украинской православной церкви Московского патриархата в авторской статье "О еврейском Холокосте при гетмане Украины Богдане Хмельницком", опубликованной на его официальном сайте.

"Последствия геноцида евреев от рук казаков Хмельницкого были катастрофические, вполне сравнимые по своим масштабам с Холокостом. Евреи польского происхождения отмечают геноцид Богдана Хмельницкого особым днём траура — постом месяца Сиван", — заключает эпископ.

По словам Владыки, Хмельницкий якобы о жутких погромах еврейского населения "прекрасно знал и нисколько не противился". "Им был выслан 10 тыс. отряд под командованием М.Кривоноса, который помогал восставшим и действовал якобы не от имени Хмельницкого", — цитирует публикацию Gazeta.ua. При этом, по данным священника, спецотрядом Кривоноса было уничтожено 100-300 тысяч евреев.

Архиепископ Ионафан призвал свою паству к "покаянию за массовый геноцид евреев времен гетмана Украины Богдана Хмельницкого". "И нам, потомкам и наследникам украинских казаков, пришла пора вскрыть гнойники антисемитизма в своей далекой тяжкой истории и попросить прощение за массовый геноцид перед еврейским народом – потомками тех, кто был незаконно лишен жизни на нашей земле, просить прощения для нашего же очищения, дабы подобное никогда больше не повторилось", — заявил он.

http://www.rosbalt.ru/ukraina/2010/09/28/775704.html 

І навіть більше. За тяжку працю на ниві українофобії, попа вже нагородили. Указом президента Януковича № 155/2012 від 27 лютого 2012 року владика Іонофан нагороджений  орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.
Ну що ж я думаю тут все просто. У німців вже кінчаються гроші в зв'язку зі кризою, то ж євреям треба покласти свою палестинську діру комусь на плечі. Чому б і не нам спонсувати Ізраїль?
Ну а нам все ж не вартує забувати наших героїв. Насамкінець вірш про Хмельницького 17 століття (того століття коли на думку руськозбоченних української мови ще не існувало), автор котрого на жаль залишився невідомим.

Висипався хміль із міха

І наробив ляхам лиха,

Показав їм розуму,

Вивернув дідчу думу,

До жовтої водиці

Наклав їм дуже хмельниці —

Не могли на ногах стояти,

Воліли утікати.

— Гетьманчику-небоже,

Не туди на Запорожжє!

Не найдеш гаразд шляху

У Сидоровій байраку.

Чи не ти, Степанку-сараче ,

Од козаків гарачий,

Не ти сь брав їм хутори?

Єст інші тепер пори!

От же побірки прокляті,

Під Очаковим взяті,

І по пастуші тебунці

Приїхали к вам ординці .

Не утікай же, ляху,

З самого перестраху,

Аж дай юнаков в табори,

Готуй деньги за хутори,

Юж не будеш їх хати

Поганцям оддавати,

Не будеш през суддів брати

Ані їх воювати.

Миліш вам жиди-збойці,

Ніж запорожці-молойці,

От же маєте кримчухи,

Дайте їм тепер кожухи.

От же Хмельницький може —

Поможи йому, боже,

Тих куркоїдів бити,

Як жидів неживити!

Юж утікають з валів,

Бояться самопалів,

Волять татарської юки,

Ніж козацької руки.

Про Катинь

  • 21.04.12, 18:26
Смішно було вчора у Шустера на дебілкуватого комуняку, який ніс повну ахінею. Коли він почав демонструвати малюночок, котрий певно йому намалював його 3-х річний унук, ледь не впав з крісла. Старий маразматик повеселив. Насправді совковими міфами про "німецький слід" у вбивстві польських офіцерів можуть вірити або совко-зомбі, або падальщики "історихи" типу Мухіна та Вассермана. Невігластво Мухіна вражає, брехня Вассермана типова для його племені.
Давайте розглянемо факти. І справа не тільки в записках Берії, доповідних Щєлепіна Хрущову та інших архівних документах. На догоду Вассерману, який стверджує, що вони фальшиві, залишимо їх в стороні. Скористуймося тим, що не може бути підробним - логікою.
Я відкриваю мемуари генерал-лейтенанта польської армії Владислава Андерса під назвою "Bez ostatniego rozdzialu". Ви можете там знайти цікавий факт. У 1941 році прем'єр-міністр емігрантського уряду Польщі Владислав Сікорський та генерал польської армії Андерс мають зустріч зі Сталіним. В ході перемовин відбувається така ось розмова:
Сікорський: Я маю список, де зазначені близько 4 000 польських офіцерів, що були вивезені насильно і зараз знаходяться в тюрьмах та лагерях, і навіть цей список неповний, оскільки містить прізвища лише ті, що були згадані по-пам'яті. Я дав доручення перевірити чи немає їх в Польщі, де в нас є постійний зв'язок. Виявилося, що там немає жодного, так само, як і в лагерях військовополонених у Німеччині. Ці люди знаходяться тут. Жоден з них не повернувся.
Сталін: Це неможливо. Вони втекли.
Андерс: Куди вони могли втекти?
Сталін: Ну, в Маньчжурію
Як бачимо на початку війни Сталін стверджує, що польські офіцери втекли аж у Маньчжурію. От така халепа. Але "кляті фашисти" несподівано знайшли польських офіцерів і наробили скандалу на весь світ. І вигадка з Маньчжурією луснула, як мильна булька. От же ж, фашисти, не дають спокійно жити!
У 1943 році німці призначають спеціальну комісію під головуванням директора Інститута судової медицини і криміналістики Бреслауського університету Герхарда Бутца. Ті хто кажуть, що ця комісія була німецька кажуть неправду, оскільки ця комісія була міжнародною. До складу комісії входили: 
Олександр Біркле, румунський доктор медицини.
Герман Де Бурле,  професор судової медицини  і криміналістики Гронінгентського університеу, Голландія.
Франтішек Гаєк, професор судової медицини  і криміналістики Карлова університета у Празі.
Марко Марков, доцент судової медицини і криміналістики Софіївського університету.
Едуард Мілославіч,  професор судової медицини і криміналістики Загребського університету
Франсуа Навіль, професор судової медицини Женевського університету
Ференц Оршош, професор судової медицини і криміналістики університету в Будапешті.
Вінченцо Пальмьєрі, професор судової медицини і криміналістики Неапольського університету
Арно Саксен, професор патологічної медицини Хельсинського університету.
Хельге Трамсен, прозектор інституту судової медицини в Копенгагені.
Реймонд Спелерс, професор оптометричної медицини Гентського університету.
Франтішек Шубік, професор патологічної анатомії Братиславського університету.
Більш того німецької стороною був запрошений Польський червоний хрест, головою котрого був поляк Маріан Водзинський. Котрий до речі паралельно був членом антинімецького спротиву і пізніше членом Армії крайової. Висновки міжнародної комісії 1943 році визнав навіть Червоний хрест.
Міф про тиск на комісію зі сторони німців розвіює член комісії зі Швейцарії Франсуа Навіль, який в інтерв'ю у 1991 році заявив:
Господин Винсент уверяет, что я действовал при постоянном давлении гестапо, которое связало нам руки. Это совершеннейшая неправда. Не знаю, были ли полицейские среди тех, кто принимал и сопровождал нас (врачей и проводников), но могу определенно заявить, что в нашу работу экспертов никто не вмешивался. Я не заметил никаких признаков давления ни на меня, ни на моих коллег. Мы постоянно имели возможность свободно обсуждать между собой наши проблемы так, чтобы при этом не присутствовали немцы. Не раз я излагал моим собратьям-экспертам и немцам, которые пригласили нас, известные истины, и это принималось довольно искренне. Мои слова, казалось, ошеломляли их, но никто никогда не цеплялся ко мне. Я не скрывал того, что думал о моральной ответственности немцев, которую они несут в этом деле, ибо они начали войну и захватили Польшу — даже если наше заключение и утвердит их невиновность в гибели офицеров.
  Що також підтвердив інший член комісії італієць Вінченцо Пальмьєрі:
Нет, с немецкой стороны на нас не было оказано никакого давления. Нам помогал только один офицер связи, позднее, впрочем, расстрелянный. Кажется, о Катыни вышло много книг. Я их не читал. Могу сказать только то, что знаю...

Преступление — дело советских рук, тут не может быть двух мнений. Раньше или позже Советы должны будут сознаться в преступлении. А правда, что Хрущев предлагал это? Проще простого свалить всю вину на Сталина и попросить у поляков прощения. По сей день перед моими глазами — польские офицеры на коленях, со скрученными сзади руками, пинком ноги сваливаемые в могилу после выстрела в затылок...»

http://katyn.codis.ru/palmieri.htm

Висновок комісії Герхарда Бутца:
1. До сих пор, в результате расследования преступления в Катынском лесу, было изъято из массовых могил 4143 трупа офицеров польской армии, из которых 2815 (67,9%) удалось идентифицировать. По санитарно-полицейским причинам (жара, мухи) 3 июня 1943 года эксгумацию пришлось приостановить. Дальнейшее значительное число жертв ждет еще своей очереди изъятия из могил, опознания и исследования.

2. На месте было идентифицировано: два бригадных генерала, 2250 офицеров разных воинских званий, 156 врачей и ветеринаров, 406 офицеров неустановленных чинов, прапорщиков и рядовых, один военный священник. Опознание остальных на основе найденной на трупах корреспонденции и иных вещей продолжается.

3. Все трупы были одеты в хорошо пригнанные польские мундиры, по которым в большинстве случаев можно было распознать звание. Кроме орденов и других наград, личных вещей, документов, сувениров, писем, записных книжек — на телах были многочисленные предметы военного снаряжения. Трупы из могил №№ 1—7 были в зимней одежде, а в могиле № 8 — в летней.

4. Исследование трупов не установило никаких признаков, которые указывали бы, что причиной смерти была болезнь. Кроме единичных случаев, где нельзя было обнаружить следов выстрела, всюду был установлен типичный выстрел в затылок из пистолета калибра 7,65. Это подтверждают стреляные гильзы и пули (иногда оставшиеся в теле жертвы), а также один неиспользованный патрон, найденный на месте преступления. Выстрелы производились в упор. У многих трупов был отмечен выстрел в затылок сквозь поднятый воротник шинели. Факт выстрелов в упор был установлен с помощью новейших методов исследования.

5. По всей вероятности, казнь происходила за пределами могил.

6. У значительного числа жертв руки были связаны за спиной. Другим жертвам (особенно из могилы № 5) перед казнью закидывали шинели на голову, а в пространство между шинелью и лицом плотно набивали стружки. Судебно-медицинские эксперты считают, что ряд приемов определенно указывает на стремление доставить жертвам лишние мучения.

7. В целом ряде случаев были также установлены ранения четырехгранным советским штыком, которые были несомненно нанесены перед казнью. Вероятно, жертв подгоняли штыками к месту казни.

8. Обнаруженный во многих случаях перелом нижней челюсти доказывает истязание жертв — удары наносились перед казнью кулаком или прикладом винтовки.

9. Стереотипный выстрел в затылок, как и единообразное связывание рук и заматывание головы, бесспорно свидетельствуют о профессионализме палачей.

10. Трупы находились в различных стадиях разложения: у незначительного их числа было отмечено обнажение скелета и частичное явление мумификации не прикрытых одеждой частей тела (это относится к трупам из верхних слоев могил). В основном же обнаружен процесс образования на них жировоска, сопровождающийся проникновением жира в одежду.

11. В начальной стадии разложение трупов происходило независимо от характера почвы; однако позднее (это особенно касается образования жировоска и сохранности внутренних органов) разложение постепенно замедлялось кислой реакцией почвы. С другой стороны, процесс разложения трупов вызвал характерные (химические и структурные) изменения почвы. Это явление неопровержимо доказывает, что тела пролежали несколько лет в одном и том же месте и в том же положении.

12. Следственными материалами (в том числе - документами) и показаниями свидетелей (русских — жителей окрестных деревень) установлено, что трупы пролежали в данном месте 3 года. Обнаруженные при вскрытии патолого-анатомические изменения, равно как и другие итоги следствия, полностью подтверждают этот вывод.

13. Умерщвление, а затем захоронение трупов происходило в прохладное время года, когда не было еще насекомых. Найденные на трупах документы, письма, записки и газеты указывают на то, что офицеры были убиты в марте, апреле и мае 1940 года".

Безумовно після розслідування комісії Бутца, Сталін не міг вже розповідати свою байку про втечу 4 000 польських офіцерів у Маньчжурію. Тому совітами була створена власна комісія під проводом Бурденко. У неї увійшли тільки радянські вчені, жодного міжнародного експерта чи міжнародної організації. Причому дійшло до смішного. Комісія складалася з кого попало і більше нагадувало шоу, аніж експертне розслідування. Ну погодьтеся, які висновки могли зробити члени комісії: письменник Олексій Толстой, митрополит РПЦ Миколай або нарком просвіти, педагог за освітою, Володимир Потьомкін?

Під час Нюрнберзького процесу у вину німцям було поставлено Катинський розстріл, як військовий злочин. Герман Герінг надав висновки комісії Герхарда Бутца у якості доказа невинуватості німців. А радянська сторона відмовилась надавати висновки комісії Бурденко на суд. Питається чому? Як ви такі невинні, то чому ж не надали свого звіту? Але радянська сторона наполягла, щоб питання Катинського розстрілу Нюрнберзьким трибуналом не розглядалися. Є свідчення в мемуарах Вінстона Черчилля, том 3, де Черчилль каже, що це була вимога Сталіна на Нюрберзькому процесі справу Катинського розстрілу не зачіпати. Західняки лицемірно погодилися.

Більш того у 1951 році була створена комісія Конгресу США з розслідування Катинських розстрілів. Було назбирано 10 томів, що підтверджували винуватість совєтів у вбивствах офіцерів. Комісія наполягала на винесення матеріалів в ООН задля обговорення, але президент США Гаррі Трумен відмовив конгресменам і зам'яв правду.

Вірити у писанину Мухіних, Вассерманів та інших комуняк може лише божевільний. І молодці поляки, що навіть проти всіх негараздів і спротивів добилися викриття правди про своїх офіцерів. Треба брати з них приклад.

А польським офіцерам, підступно розстріляним червоною нечистю, світла пам'ять!

Табачник продовжує дебілізацію дітей

  • 21.04.12, 12:19
Декілька слів з приводу програми Табачника. 
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/04/20/6963059/

Отже є версія, причому знаючи таку потвору як Табачник, дуже вірогідна, що питання тут в гешефті. Це може бути так, скоріше за все так і є. Я хотів би подивитися на це з іншого кута, так би мовити більш філософського.

Зі шкільної програми будуть видалені Ґете "Фауст", Данте "Божественна комедія", Кіплінг "Мауглі" та Сент-Екзюпері "Маленький принц", натомість порадують творами "гламурного мракобісся" і "поп-корнового чародійства" Гаррі Поттером і "гламурним масонством" Алхіміка Пауло Коельо. 
Є версія, що це в принципі добре, адже головне завдання літератури полюбити дитину читати. І грець з ним, що саме читати - "Гаррі Поттера", Дарью Донцову чи хоч Маркіза де Сада, з його глибокою порно-філософією з будуара. Тоді цим розумникам раджу увести в шкільну програму одразу безсмертні твори журналів "Penthouse" та "Playboy" і результат не змусить себе чекати, оскільки прочитають усю біографію "міс липень" від початку і до кінця. Якщо серйозно, то головне питання тут: для чого потрібна школа і шкільна програма? Школа має не просто навчити дітей читати, писати і множити два на два, а ще навчити думати та виховати моральні якості в дитині, прищепити їй цінності, зробити достойного члена суспільства. Ось завдання. Школа на рівні із сім'єю, телебаченням і близьким оточенням формує її світогляд. Дитяча психіка в шкільні роки є в стадії формування, вже навіть в університет дитина йде з певним світоглядом, який вже потім буде важко змінити. Тому саме в школі важливо виховати ті базові цінності, які ми хочемо бачити в достойних членах нашого соціуму.

Давайте розберемося, що хоче зробити Табачник. Він хоче позбавити дітей знайомства з "Фаустом". Всі більш менш здорові люди знають, що Ґете був "духом Нового часу". Його твір "Фауст" показує справжній дух людини, людини, що має устремління, шукає знання і свободу. Показує еволюцію людини з "пессиміста" готового продати душу дияволу до людини, що побачила красу людського існування. Ґете нас вчить вірити в людство. Фауст був символом вільної, свободної людини, котра в житті наробила чимало помилок, але що саме головне - залишилась людиною. "Фауст" це гімн людській гідності. І ось оце збираються прибрати, вважаючи в школі недоречним. Це злочин, не менше. Ґете, який фактично вивів людину з мракобісся, буде прибраний, натомість Табачник збирається повернути дітей в те саме мракобісся, тільки більш "гламурне". Гімн людському духу замінять гімном чарівній паличці.

Я можу, ще погодитись, що скажімо Данте Алігьєрі є важким для шкільного віку, це така собі теологічна філософія, хоча все ж не дивлячись на середньовічну схоластику, має широкі загальнолюдські філософські мотиви. Але краса творів Данте, на мій погляд, значно перевищує очкарика, що літає на мітлі.

"Маленький принц" Антуана де Сент-Екзюпері це енциклопедія вищих людських почуттів. Він прищеплює поняття дружби і любові та й просто це світлий твір, який вчить хорошому і світлому. "Мауглі" геніального Редьярда Кіплінга це не просто дитячий твір про дитину серед звірів, Кіплінг в цьому начебто суто дитячому творі, підіймає глибокі філософські питання: а що таке власне людина і які в неї цінності? Ці твори вчать бути людиною, формують людський світогляд і змушують мислити, а не просто піддаватись враженням від спецефектів.

Натомість що отримають діти замість цих безсмертних творів? В часи і так повального "магічного" шарлатанства, цих всіх "битв екстрасенсів", сект "вчителів третього ока" і заряджених склянок води, дитину ще й в школі будуть окунати в мракобісся гламурного чародійства. Замість критичного мислення і філософських роздумів, рефлексія і лоскотання найнижчих почуттів. Чому вчить Гаррі Поттер? Літати на метлі? А Пауло Коельо? Коли він перетворився з розкрученого бренда на класика? Його Алхімік, напічканий масонською символікою і псевдофілософію братів, це є те саме мракобісся племені Вуду, не більше.

Табачник продовжує дебілізацію наших дітей. Але ніхто не знімав відповідальності батьків за своїх дітей. Саме батьки, в часи табачниківського мракобісся, можуть виховати своїх дітей на правильних основах.