Виступ Найджела Фараджа в европарламенті

  • 13.05.12, 17:22

Вот мы и здесь, на краю финансовой и социальной катастрофы. В этом помещении сегодня находятся четыре человека, которые, по идее, должны взять на себя ответственность. Однако же мы внимали самым тупым и, по большей части, технократическим речам, которые я когда-либо слышал.

Вы все не признаёте очевидного. Согласно любым объективным критериям, евро – это провал. И кто же, собственно говоря, в ответе? Кто из вас всех главный? Ответ очевиден: ни один из вас. Ведь ни один из вас не был избран, ни у одного из вас нет какого-либо демократически законного права для тех ролей, которые вы играете в этом кризисе.

И в этот вакуум, хотя и с неохотой, вступила Ангела Меркель. Мы живем сегодня в Европе под немецким господством. Это то, что европейский проект на деле должен был остановить. Наши предшественники заплатили тяжелую цену кровью, чтобы предотвратить это. Я не хочу жить в Европе под немецким господством, и так же не хотят этого европейские граждане.

Но вы, ребята, сыграли свою роль. Когда г-н Папандреу встал и использовал слово «референдум», вы, г-н Рейн, описали это как «злоупотребление доверием». Ваши друзья, как стая гиен, собрались вокруг Папандреу, сместили его и заменили марионеточным правительством. Что за отвратительное зрелище.

Не удовлетворившись этим, вы решили, что Берлускони должен уйти. Тогда он был смещен и заменен г-ном Монти, бывшим европейским специальным уполномоченным, соархитектором этого европейского бедствия, человеком, который даже не был членом парламента.

Это похоже на роман Агаты Кристи, в котором мы пытаемся вычислить, кто будет убит следующим. Разница в том, что нам известно, кто злодеи. Вы все должны держать ответ за то, что сделали. Вы все должны быть уволены.

И я должен сказать, г-н Ван Ромпей, что 18 месяцев назад, когда мы встретились в первый раз, я был неправ относительно вас. Я сказал, что вы будете «тихим убийцей демократии этнического государства». Но вы больше не тихоня, вы поднимаете довольно много шума, не так ли? Не будучи избранным на выборах, вы поехали в Италию и сказали: «Сейчас не время для выборов, но время для дел». Что, Бога ради, дает вам право говорить это итальянскому народу?

http://human-crisis.blogspot.com/2011/11/16-2011.html

Шикарна музика

  • 13.05.12, 15:26
Я взагалі то не люблю кавери на класичну музику, але Стівен Нельсон робить це шикарно. Дуже раджу, шикарна музика.
Ось переробка Місячної сонати Бетховена
А це також дуже подобається Карміна Бурана Карла Орфа
Як подобається, то раджу. В нього вже є декілька альбомів

Справжні націоналісти пройшли в парламент Греції

  • 11.05.12, 23:27
Євротерапія вплинула на свідомість греків. В парламент пройшла справжня націоналістична партія (а не липова як Народна партія в Нідерландах або Справжні фіни у Фінляндії).
Согласно подсчету голосов, поданных на 2,5 тыс. избирательных участках, НД получает 19,18 процентов голосов (109 мест), Коалиция радикальных левых сил (СИРИЗА) - 16,3% голосов (50 мест), Всегреческое социалистическое движение (ПАСОК) - 13,63% (42 места), Независимые греки - 10,05 проц. (32 места), Компартия Греции - 8,46 проц. (26 мест), ультраправая «Хриси Авги» (Золотая заря) - 7,04 проц. (22 места), Демократические левые - 6 проц. (19 мест).
«Золотая Заря» (греч.: , Хриси Авги) – это греческая националистическая политическая организация, которую возглавляет Николаос Михалолиакос. «Золотая Заря» выступает против иммиграции, мультикультурализма, марксизма, глобализации, либерализма, антимилитаризма и анархизма. Ее идеолгия корнями уходит в древнее спартанское общество Ликурга и Леонида. Также «Хриси Авги» выступает за массовые депортации нелегальных иммигрантов проживающих на территории Греции. 

Чим насправді є західна демократія

  • 10.05.12, 22:36
Я в шоці з BBC. Ніколи не міг би подумати, щоб в осередку західної "демократії" (чому в лапках? Дивіться відео, зрозумієте) могли б зняти настільки правдивий фільм про те, що таке власне західна "демократія". Дякую BBC за відверту роботу, бо ж тепер я думаю ніхто не зможе сказати, що напади на західну "демократію" це рудимент совка або нацизму.
Всім раджу подивитися документальний фільм BBC "Век эгоизма" і побачити як маніпулюють вашою свідомістю, щоб створити уявлення того, що ви чимось управляєте чи те, що на Заході існує свобода. Завантажити можна тут: 

Пимоненко - душа України, Малєвич - її геморой

  • 04.05.12, 21:28
Ви помітили, як нам почали нав'язувати у якості "великого українського художника" Каземира Малєвіча? "Він оспівує українське село..." читаю я в одній статті поважного журналу. Як же пан Каземир оспівував Україну та українців?

Ось це вашій увазі "оспівана українка":


А ось "оспіваний українець":


А це "Жінки з відрами", напевно також "оспівані українки":


Ну що ж дійсно, любов до українців з Малєвіча (комуніста від початку до кінця) так і пре.

Хочу сказати, що нав'язувати українцям цю гидоту не треба. І не треба, як сказала Богословська "Малевичем піднімати імідж України", оскільки в Україні є талановиті художники. Їх багато. Мій улюблений - це Микола Корнилович Пимоненко, який справді оспівував Україну і українців у фарбах. Подівіться на праці цього великого митця і порівняйте, хто дійсно великий українець, а хто розкручений зайда. Хто дійсно розумів українську душу, а хто бачив реальність крізь призму своєї збоченої уяви.


Жнива в Україні


Свати


Українська ніч


Побачення



У похід

Я думаю все тут видно. Але Микола Пимоненко зараз не в фаворі, бо ж немає таких піар-менеджерів, як Малєвич. Але ми маємо цінувати своє. Ну а з приводу Малєвича, хай поляки з євреями сперечаються, хто кому Рабіновіч


Цивілізована Голландія

Принади "лібералізації" вашій увазі. В разі, якщо вам немає 18, геть від монітору. Ну звісно, якщо ви не громадянин країни ЄС, там зараз і не таке можна. В тому разі будемо вважати це уроками сексуального виховання і основами толерантності.
P.S. Після цього всього хочеться сказати: "І ці люди намагаються вчити нас що таке правильно, а що ні? Де цінності, а де ні?". Як на мене хай ЄС запхне свої цінності собі самі знаєте куди. Тим паче в Голландії це не заборонено, а дуже навіть вітається 

Мистецтво ідіотів

  • 03.05.12, 19:25
Що як не мистецтво проілюструє стан цивілізації. Ось будь-ласка.

Картину норвезького художника Едварда Мунка "Крик" продали на аукціоні Sotheby`s за рекордну ціну - 119,9 мільйона доларів.


А ось власне і шедевр:


Цю картину б я назвав найбільш розпіарену роботу ну скажімо останніх років 30-ти, після спаду піар-удару на роботи педика Пабло Пікассо. Хто більш-менш слідкує за віяннями мистецтва знає про що я.

Цей "шедевр" є витвором психічного припадка одного норвезького божевільного. Едвард Мунк і сам не приховував, що діялось в нього в голові, коли він задумав цю мазню.

Я шёл по тропинке с двумя друзьями – солнце садилось – неожиданно небо стало кроваво-красным, я приостановился, чувствуя изнеможение, и оперся о забор – я смотрел на кровь и языки пламени над синевато-черным фьордом и городом – мои друзья пошли дальше, а я стоял, дрожа от волнения, ощущая бесконечный крик, пронзающий природу.

Людина, яка знає хоча б ази психіатрії, одразу впізнає психічний припадок з галюцинаціями. А "велики знавці мистецтва" називають це "натхненням". Таке "натхнення" в кожного другого Наполеона в психлікарні. В цього Мунка в голові творилася фіг зна що, він своє божевілля і плескав на полотна. От уявіть, що коїться в головах тих, кому таке подобається.

А для того, щоб проілюструвати те, що це не випадковість, а вони "там" в демократіях дійсно хворі на всю голову, топ найдорожчих картин світу:

Вінсент Ван Гог, "Портрет доктора Гаше"


Власне Ван Гог, як думаю добре видно, був максимум посереднім художником і ніколи б не став "генієм мистецтва", якби не відрізав собі вухо. А так божевільні вирішили, що "наша людина", раз вуха собі ріже і розпіарили голландського дядька.

Густав Клімт "Золота Адель"


Хєр зна що, якщо коротко

Віллем Де Куннінг, "Жінка ІІІ"


Яким же треба бути дебілом, щоб таке малювати? 

Джексон Поллок "Номер 5"

А це верхня полиця палати над Наполеоном. Більше немає, що сказати

Поціновувачі такого мистецтва діляться на дві категорії. Перша - такі ж шизіки, як і ті хто малював цю гидоту. Друга - хоч я нічого не розумію, але вдам вигляд, що подобається, щоб не вважали дебілом. А так, є ще третя - прикуплю таку хрєнь, в сауні повісю, хай братва зацінить. Якщо вам дійсно таке подобається мені за вас страшно.

Оце таке в них там в головах таке коїться.

Ну а тим всім, в кого як і в мене це "мистецтво" викликало рвотний рефлекс та всім жертвам ПінчукАртЦентра найбільш моя улюблена картина Сандро Ботічеллі "Народження Венери" та музика неперевершеного Ріхарда Вагнера. Ось воно мистецтво без лапок




Європу врятують тільки варвари

  • 02.05.12, 16:39
Чому я вважаю, що в України є велике майбутнє? Більш того мені здається, що Україна єдина надія сьогоднішньої Європи. Зараз спробую пояснити.

В європейській історіографії є загальноприйняті певні етапи європейської історії. Вірніше навіть буде сказати не в історії, а радше в філософії та теоретиків цивілізаційного підходу. Схематично він виглядає так: еллінська культура - римська культура - середньовічна Європа варварів - європейське просвітництво - демократизація суспільств Нової доби. Якось так ця вся кухня виглядає. Якщо уявити її у вигляді так би мовити центру культурного поштовху, то її схематично можна зобразити як Греція-Римська імперія-Германія (не сучасна Німеччина, а власне конгломерат германських племен)-Франція-США/Британія. Кожен етап передував розкладанню і деградації культурного носія. 

Велика еллінська Греція на момент приходу римлян культурно померла, тому описи римлян Греції і описи Гомера абсолютно різні. Високий кремезний Одіссей, хоробрі грецькі воїни Гомера, чиста філософія Демокріта і Геракліта на противагу римським описам маленьких курчавих торгашів, підарастічеських свят в Афінах і тисяч невеликих незрозумілих сект і культів по всій Греції. Греція померла зі Спартою, тою жорсткою Спартою про яку вам пишуть в підручниках. Тільки, я думаю, мені не треба відповідати на питання, чому тисячі персів затримали 300 спартанців, а не афінян чи воїнства острова Лесбос?

На момент вторгнення варварів у Рим, він розклався остаточно. Відомо як змінився з Рим з вигнання Тарквінія до вторгнення Одоакра. Коли в Римі було встановлено республіку, одним із першим законів Сенату була заборона вакханалій, свят богу Вакху з пиятикою, сексом і збоченнями. На момент падіння вакханалії були встановлені наново. Про моральний клімат Римської імперії часів занепаду можна почитати Амміана Марцелліна. Ось лише частина:

 Когда такие люди входят в сопровождении 50 служителей под своды терм, то грозно выкрикивают: «Где наши». Если же они узнают, что появилась какая-нибудь блудница, или девка из маленького городка, или хотя бы давно промышляющая своим телом женщина, они сбегаются наперегонки, пристают ко вновь прибывшей, говорят в качестве похвалы разные сальности, превознося ее, как парфяне свою Семирамиду, египтяне — Клеопатру, карийцы — Артемизию или пальмирцы — Зенобию. И это позволяют себе люди, при предках которых сенатор получил замечание от цензора за то, что позволил себе поцеловать жену в присутствии собственной их дочери, что тогда считалось неприличным.

Некоторые из них, хоть это и нечасто случается, не желают, чтобы их звали aleatores (игроки в кости) и предпочитают называться tesserarii (метатели костей), хотя разница между этими названиями такая же, как между словами «воры» и «разбойники». Следует однако признать, что при общей слабости в Риме дружеских отношений, прочны только те связи, которые возникают за игорным столом, как будто они приобретены птом славных дел, и они-то поддерживаются с чрезвычайным азартом. Некоторые из игорных обществ живут в такой близости, что можно их признать братьями Квинтилиями. Поэтому иной раз приходится видеть, как какой-нибудь человек, совсем простого звания, но сведущий в разных секретах игры, выступает с мрачным видом, словно Порций Катон, когда он провалился, вопреки всяким ожиданиям, на выборах в преторы, и это потому, что какой-нибудь проконсуляр посажен выше него за торжественным обедом или в собрании.

Безделие так въелось здесь в нравы, что лишь только забрезжит желанный день конских ристаний и не успеет еще полностью взойти солнце, как все стремглав спешат чуть не наперегонки с самими колесницами, которые будут состязаться. Все в тревоге и раздоре из-за своих обетов, которые приносят многим бессонные ночи.

Ужасно распространен порок обжорства. Ощущая запах съестного, под пронзительные крики женщин, с первыми петухами, как павлины, что пищат от голода, бегут люди со всех ног, едва касаясь земли, к трактирам и грызут себе пальцы, пока остывают блюда; другие упорно выдерживают неприятный запах сырого мяса, пока оно варится, и можно подумать, что это Демокрит с анатомами, разбирая внутренности убитого животного, учит о том, какими способами потомство может лечить внутренние болезни.

Далі б я назвав Становлення нової Європи, пов'язане з вторгненням германських племен на Захід. Розквіт Європи, пов'язане з Просвітництвом. Причому зауважу, що на мою думку просвітництво було не зовсім тим, що подається в підручниках і як на мене просвітниками були Генріх VII, Фрідріх Великий, Наполеон, Бісмарк в більшій мірі ніж половий збоченець і психопат Жан Жак Руссо. Ну це так би мовити тема для іншого допису. Ну і власне Занепад Європи, пов'язаний з вторгненням на континент тоі самої "демократизації"

Чому відбувався занепад греків, римлян і зараз Старої Європи? Ну це питання дискусійне, як на мене найбільш вдало на нього відповів Артюр Жозеф де Гобіно, але оскільки його праці взагалі не толерантні, то й радити нікому не буду. Хай кожен сам для себе зробить висновок. Головне те, що занепаду завжди передує деградація. Це факт. І так як колись в падінні Риму показовим був входження на престол зовсім не європейця, а дуже навіть африканця Септимія Севера, так і зараз престол лідера Європи (котрий знаходиться за океаном) посів мавр. Причому так само як Север в Римі був сприйнятий нормально, так само і Захід нормально сприймає свого мавра. Що є так би мовити показово і дідусь Гегель напевно був радий, що його теорія циклічної історії підтверджується.

Отож Європа вищою мірою цивілізувалася. Стала гламурною. Мешканець Парижу у Versace може бути дуже схожий на мешканця Риму в шовковій тозі. А скажімо якийсь "вільний член громадянського суспільства" на гей-параді може себе почувати так само, як і римський громадянин на вакханалії. Але оця цивілізованість, те що Марцеллін назвав "м'які тілом і душею", є і слабкістю. Теза про те, що Європа може толерантно переварити в собі "різні культури", виявилось насправді тим самим, якби якогось підара з гей-параду посадили в клітку з тигром. Він би його зжер і плював би з високої гори на "демократичні цінності". І це закон природи, панове, тигр сильніший і він виживає. 

А Європа вирішила в одній клітці усадити єврея-хасида, котрий того ж європейця за людину не вважає, негра, котрий європейські цінності бачить крізь призму культу Вуду і араба, котрий вже давно оголосив невірним джихад. І тут в кутку сидить наш ніжний європеєць зі святою вірою в "демократичні цінності" і вірою в нову колекцію від Армані. І ще ж не просто сидить, а йому й наручники на руки наділи. Я брокер, ви гравець. На кого ставите?

А що ж може врятувати нашого європейця? Давайте не будемо вигадувати велосипед, а згадаємо історію - навала варварів. А де ще залишились не спотворені толерантністю і "демократизацією мозку" варвари? Отож. 

Насправді Україна має безліч вад. Вона варварська. Варварська за ступенем суспільних відносин, за владними відносинами і немає високої культури і цивілізації, як так люблять повчати нас "євролюбителі". Але ж франки також були варварами. Але саме вони врятували і освіжили Європу від гниття Римської імперії. Ось і в сьогоднішньої гниючої Європи є одна надія - Україна, не спотворена толерантною заразою, оскільки на заході вона вже дуже глибоко сидить, щоб вони самі собі її вилікували.  В кінці кінців про це писав ще Шпенглер. Порятунок прийде звідти, де за вірою греків була земля титанів і великих магів. Тобто степи Причорномор'я. Україна.



Карл Брюллов "Нашестя Гензеріха на Рим".

Сміття має знати своє місце

"Должны ли мы отвергать теорию, которая может оказаться истинной, только потому, что она окажется неудобной для некоторых людей? Факты в реальном мире не заботятся о том, что мы чувствуем, и наши чувства далеко не всегда помогают установить, как на самом деле устроен мир"
Грегорі Кохран
Отже наука дає відповіді, а толерасти не хочуть про них чути. Мова йде про підарасів. Профессор антропології Грегорі Кохран та профессор біології Пол Івалд провели генетичне дослідження гомосєків і встановили, що підараси є видом генетичного виродження, підарастія це хвороба, як шизофренія чи аутизм. 
Отже в чому суть. Зараз, після досліджень Холдейна і Уотсона, беручи до уваги висновки Кохрана-Івалда можна робити певні висновки. Наша матінка природа дуже розумна річ. Вона регулює всі процеси в природі і робить це блискуче. Відомо, що Томас Мальтус дуже переживав з приводу своєї пастки, а саме перенаселення планети Земля. Однак природа занадто розумна, щоб це допустити. Тому вона створює, як довів Холдейн, "генетичний вантаж". А причому тут гомодріли? А притому, що природа не налаштована на те, щоб виродженці плодилися, а отже становить їм певний бар'єр - гомосексуальність, щоб генетичні уроди не продовжували свій рід. Тобто наша матінка Природа як завжди є розумнішою за нас.
Однак тут то і є небезпека. Річ у тім, що підіраси мають змогу розмножуватися, а отже створюють покоління уродів.  дегенератів. Як встановили шведські вчені підарастія передається спадково (http://izrus.co.il/nepolitica/article/2008-06-17/1021.html). Ці всі оці латентні, як Ляшко, які по тєлєку показують гарне сімейство, а у вечорі ходять до "гом-хати". Це перша небезпека. А латентні є страшними людьми, наприклад,  Робесп'єр, про котрого казали "його не цікавлять жінки, а тільки політика", був латентним, і того власне його і не цікавили жінки. І результат ми бачимо - Париж залито кров'ю. 
Друга в тому, що підарсатія є власне психічним захворюванням. Всі підараси по-суті неврівноважені психи. Подивіться на їхні "прайди" і "фестивалі", хіба нормальна людська психіка влаштує таке? Але ж культура нам нав'язує, що нормально. Психи - це нормально. Більш того, на Заході, а тепер і в нас, в сім'ї психів передають здорових маленьких дітей з дитячого будинку на виховання. А тепер подумайте, яким чином психи виховають дитину з несформованою психікою? Тобто нас закликають спотворювати наших дітей.
Отож, що треба. Зараз треба визнати, хто такі підараси - це людське сміття. А сміття воно і в Африці сміття. А отже треба припнити нав'язувати культ людського сміття. І безумовно психів, як це заведено, ізолюють від суспільства. Гомодрілам місце разом з шизофреніками, а не на вулицях міст поруч з нормальними людьми.