Тонка провокація

  • 11.11.12, 22:58
На жаль, вимушений додати ложку дьогтю в діжку меду. Буду говорити з приводу нещодавнього документального фільму каналу Україна "ДНК портрет НАЦІЇ - сенсація століття". Хто не дивився, раджу до перегляду. 

Очікуючи цього фільму, насправді очікував провокації. Ну подумаємо. Канал Україна належить Ахметову, тому думав спочатку, що знову випливе якась "тюрська теорія". Однак був здивований результатами. Дійсно майже те, що я завжди говорив. Майже. Але все ж осад залишився і почав думати, що тут не так. Є декілька моментів, котрі підтверджують мою думку, що тут щось не так.

По-перше єврей зняв фільм про те, що українці арійці. Це щось з жанру фантасмагорії.
По-друге заступник головного рабина України заявив, що це добре, як українці згадують своє коріння і навіть кинув думку перейменуватися в арійців. І це на тлі гевалту єврейської общини про "фашиську" Свободу. Театр абсурду.
По- третє знову ж таки канал Україна=Ренат Ахметов і як не як Партія Регіонів.
Що відбувається?

Насамперед зверніть увагу на таку річ. Канал Україна подає матеріал як сенсаційний. В той же час люди, які слідкували за моїм блогом можуть згадати, що перевага арійської ДНК-гаплогрупи R1a в українців давно не новина. Я про це писав. Отут http://blog.i.ua/user/1582897/966617/ Зверніть увагу на дату 12.04.12. Більш того ось ще раніше моя замітка, де це також є http://blog.i.ua/community/3062/724633/ Дата - 07.06.11. Це данні ЮНЕСКО і подібні дослідження вже проводились. І не зрозуміло навіщо авторам фільму треба було їхати в Німеччину, турбувати поважного пана Форстера і обставляти все це як надбання режисерів фільму, кричати про сенсацію. Можна ж було скористатись даними ЮНЕСКО.

Автори фільму чомусь забули сказати таку річ, що ДНК-гаплогрупа R1a це не суто "українська", а скажімо така ж польська і сербська, що ви можете побачити з карт. Але є суттєва відмінність між результатами фільму і дослідженнями ЮНЕСКО. За даними ЮНЕСКО другою за чисельністю (а це ледь не половина населення) гаплогруппою українців є I2 або варяжська. А що сказали автори фільму? Лише третя. А хто друга? Трипільська. Ось воно, панове, ядро всієї провокації. 

Хто такі трипільці? Є серйозне запитання до авторів фільму, яка назва трипільскої гаплогруппи? Оскільки за даними тої ж ЮНЕСКО в України переважають три групи R1a (арійська), I2 (варяжська) та R1b (кельтська). Який маркер трипільської? Помітьте уважно, маркера трипільскої гаплогруппи нам повідомлено не було і ЮНЕСКО про неї не відомо, а відомо як виявилось автору фільму. За даними ЮНЕСКО в Україні ще зустрічаються дві групи N-фіно-угорська і трошки J, ту що автори фільму підступно назвали арабською, хоча зветься вона середземноморська, а якщо більш точно семітьска. То хто ж такі трипільці - фіно-угри чи семіти. Зважаючи на захват від фільму ребе, я думаю нам скоро дадуть правильну відповідь.

Помітив таку річ.Читаючи про Трипілля, часто пишуть, що в Трипіллі був матріархат. Так от, панове, в племен білої раси ніколи не було матріархату. Традиційним для білої раси завжди був патріархат, це писав ще Аристотель. Вперше тезу про існування матріархату в давнині видвинув швейцарський єврей Яков Бахофен, хоча німецькі антропологи і расологи, зокрема Ойген Фішер, Ганс Гюнтер спростували тези Бахофена. Це було видно в статтях- полеміках з Германом Віртом, послідовником ідей Бахофена. За що до речі Вірта і вигнали з Аненербе.

Проте матріархат був притаманний іншим народам. Наприклад негроїдній расі. Відомо, що настання ведичної культури в Індії, пов'язаної з вторгненням білих арійських племен, серед місцевого населення процвітав культ "чорної матері" Калі. Також це було притаманно семітам, наприклад найдавніша "мати" була знайдена в Турції в поселенні Чатал-Хююк. І безумовно матріархат й досі (на відміну від сучасних арабів) притаманний євреям. Згадайте, що єврейське коріння передається в євреїв по-матері, хоча в білих народів традиційно по батькові. І з цього боку зацініть тонку гру з приводу "корінного населення" жінок. А з фільму получається, що ті ж таки арійці це пришле населення, а ось ті самі трипільці з матріархатом, такі да, корінне.

Отже що виходить з фільму? Трипільці корінне населення, хоч знову ж таки нам не кажуть, що це за ген такий трипільський, і що саме головне хто вони такі. Навіщо це потрібно (якщо не вірити звісно в єврейський альтруїзм). А для цього я вам наведу уривок з книги єврея Ходоса "У края могилы":


И, поверьте, неспроста на Каменную могилу зачастили израильские экскурсии. Не удивлюсь, если где-то в отдаленной пещере древнейшего святилища «вдруг» обнаружатся наскальные изображения Могендовида, начертанные рукой одного из «потерянных детей», или случится, не дай Бог, некое рукотворное «чудо», сродни чернобыльскому. Не дай Бог...

От з книги Ю.Шилова "Край ушедших лет", цитована також Ходосом:

Но это еще полбеды. Беда в том, что ... вытекает, будто «евреи живут на территории нынешней Украины свыше 2000 лет», более-де 500–1200 лет до возникновения украинцев... Ну и нагл, и бессовестен же этот «Еврейский обозреватель»! Разве публикациями, искажающими действительность, добиваются уважения к опекаемому газетой народу?» 

Ось тут сіль всієї цієї провокації з "матріархатом в Трипіллі" і "трипільською гаплогруппою". Автори фільму, котрі начебто опікуються підняттям самосвідомості нації, насправді творять іншу самосвідомість для іншого народу і я майже впевнений, що те, про що говорять в синагогах і пишуть в "Еврейском обозревателе" скоро вийде у світ з теорією єврейського споконвічного існування на цих землях, ну, а ми, виявимося лише гостями в цьому Хозарському каганаті.

То ж, друзі, будьте пильні, не їжте все підряд!

Фарадж знову троллить єврошакалів

  • 03.09.12, 21:02


Переклад мій:
Ще один кусає пил.  Країна номер чотири, Іспанія, отримує дотацію і ми всі, звісно ж, знаємо, що вона буде не останньою. Хоча я цікавився в минулі вихідні, чи може я щось пропустив, бо коли іспанський прем'єр мр. Рахой встав, він сказав, що ця дотація буде успіхом єврозони. І я подумав, вислухавши його в попередній раз, коли він казав, що більше дотацій не буде, то в мене було відчуття, що або перед нами один із самих некомпетентних лідерів Європи, або в Іспанії дуже велика політична конкуренція. Виявилося дійсно кожне сказане слово, в тому числі ваше мр.Баррозу, виявилося хибним, і милий старий ван Ромпей, ну він просто втік і зробив вигляд, що він взагалі не при справах. Бо коли він був тут останнього разу, він запевняв нас, що ми вже повернули вже за ріг, що криза минула і він не потрудився сьогодні приїхати і побачити нас. Я пам'ятаю як десять років тому, під час запуску Лісабонського проекту, нам казали ту, що у єврозоні буде повна зайнятість, Європа стане конкурентноздатною та буде найбільш динамічною в світі. Враховуючи всі об'єктивні критерії слід визнати, що Євро це провал і зараз вимальовується перспектива катастрофи. Ви всі знаєте, що ця угода робить речі гіршими, а ніяк не кращими. Сто мільярдів євро вкладено в банківську систему Іспанії і 20 відсотків цих грошей мають прийти з Італії. І за цією угодою італійці мають позичати іспанцям під 3 відсотки річних, при тому, що за цією ж угодою самі італійці будуть брати позику під 7 відсотків. Хіба це не геніально? Це дійсно блискуче! Отже що ми робимо цим пакетом, це те, що ми штовхаємо інші країни, такі як Італія, в необхідність отримання тих же дотацій вже для себе. На додаток до цього ми поставили 10% на іспанський національний борг і я вам от що скажу, будь-який банківський аналітик скаже, що 100 мільярдів не вирішують проблем іспанського банківського сектору, ця дотація має бути більше за 400 мільярдів.  І з Грецією, котра вже на межі виходу з єврозони, ви ведете себе як слон в посудній лавці, бо як Греція покине єврозону, ЄЦБ, Європейський центральний банк перетвориться на пил. Він зникне. Він має 444 мільярдів дірки в балансі і його можуть врятувати тільки готівкові гроші, що ви намагаєтесь вивезти з Ірландії, Іспанії, Португалії, Греції та Італії. Але ви не зможете це зробити! Це повна і абсолютна невдача. Цей корабель, євроТитанік потрапив у айсберг і на жаль, в нас немає човнів, щоб врятуватися.

Справжній Париж

Париж на листівках і репортажах ЗМІ такий гарний. А справжній він трохи інший. Фрагменти парижського гетто, і повірте в справжню він набагато мерзенніший навіть ніж на відео. Щоб вам хто не казав, а коли вертаєшся з Франції у Київ отримуєш справжню насолоду. А гарне то тільки на листівках.



P.S. Буквально декілька хвилин тому Новий канал єврея Пінчука, показував репортаж, де аналітики розказували як добре для країни міграція і що вона повільно зростає. Так що чекайте, гетто скоро і у ваших містах.

Старий козак казав...

  • 28.08.12, 21:48
Він був старої ще породи,
Як говорять таких тепер нема.
Не начіпляв на груди нагороди,
Хоч їх у нього була тьма.

Він був старий козак,
Із тих, що пам'ятають пращурів завіти.
І говорив він так:
"Ви як дурні ті діти

Не так тоді,
Як зараз страшно жить на світі.
Де Україна? Українці?
Не бачу, самі якісь задрипанці.

Чекайте, бісовськії діти, вас навчать.
Приїде той хранцуз, покаже вам як треба жити,
І їм ти цілуватимеш зап'ясть,
І до землі поклони будеш бити.

Йому кричатимеш: "Окей, нам демократію давай
Якби нам жити як в Берліні"
Вони ж за Ламборгіні й душу в найм
І як за євро, то й дупу вилижуть скотині

Вам вуха стелить лощений інтелігент
"Я краще знаю, грамоти навчавсь"
Як би ви ж бачили, що то агент,
Хоч і кричить по заковулках: Україна славсь

Та він насправді Юдин брат,
І встиг набити сріблом гаманець,
Але колись побачиш, що він кат,
Та буде пізно: Україні вже прийде кінець
 
Нема пророка у державі,
Чужому вчишся, а своє забув.
Всі мудреці вже у стічній канаві,
Ех, де ж новий Богдан загув?

Продались, сучі діти, з потрохами,
Навіщо тії їм знання?
Для них немає Бога крім того - з пейсами,
І вчать, що край врятує жиденя

Не вчиш своє, як раб чуже хапаєш.
Як звать тебе - ти ж яничар!
Їх рівно тридцять, ті що у кишеню пхаєш,
І посвятить тебе колись юдейський цар.

Вони навчать, тії жиди,
Як влаштувать порядок вдома.
А ти мовчи і просто жди,
Рабу не треба мова

А той кричить: "а там Москва!".
Мовчи, окаянний, мовчи!
Ти ренегат, лише під башмаком царя трава,
А як притиснуть мов та собака скавучиш


Хотів я бачити мужів,
Хоробрих лицарів Русі,
А бачу лиш вертких в'юнів,
Що як притисне, скавчать як тії слюнтяї

Утрися, соромицька пика.
Згадай, що ти потомок козака.
Вхопив би шаблю, не поцуравсь на душу взяти я гріха,
Якби ту шаблю втримала стареча та рука".

P.S. Друзі, ви вже не засуджуйте сильно. Ніколи віршів не писав, то щось таке найшло...

Путін помолився за мошиаха

  • 25.08.12, 20:32
Давня московська традиція - їхати до своїх хазяїв і отримувати ярлик на князювання не забута. Після обрання на другий строк Путін їздив в Ізраїль, Медвєдєв також їздив. І безумовно навіть на третьому строку ніхто в Путіна не відміняв обов'язку отримати ярлик. Що він і зробив в червні цього року, відвідавши Ізраїль. Вночі (якийсь же православний ходить в храми вночі?) після відвідання Гробу Господнього Путін в кіпі помолився за відновлення храму і скоріше пришестя мошиаха.


Чому зірка?

  • 25.08.12, 15:48








А ось чому:

В арабской магии «печать Соломона» использовалась широко, но первоначально она, заключённая в круге, встречалась относительно редко. Даже тогда, гексаграмма и пентаграмма были взаимозаменяемы, и это название ["печать царя Соломона"] относилось к обеим фигурам.

Гершом Шолем




На захист регіональної мови)))

  • 19.08.12, 16:32
Відповідно до постанов деяких місцевих облрад російська отримала статус регіональної мови, зокрема в Дніпропетровську. Але статус отримала, як я бачу в постановах, не радянська мова, і не петровська, а саме "русскій язик". Отже те що зараз твориться, а саме переведення всього на радянську мову є порушенням закону та постанов. Тому і вирішив, як законослухняний громадянин сповістити про порушення свого губернатора і безумовно як законослухняний громадянин русскою мовою і написав заяву...є...в сенсі чолобитну.




Хто також дуже переживає за знищення русского язика савєцьким суржиком, раджу також поставити своїх можновладців у курс подійlol