Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Хворі серце і судини? Їжте кабачки!

  • 05.08.21, 04:09
Кабачки належать до родини гарбузових. Пам'ятаєте: «Чи ви живі, чи здорові, всі родичі гарбузові?». Серед родичів гарбузо­вих є не лише огірки, дині, патисони, а й кабачки, які дуже приємні на смак. Кабач­ки вживали вже п'ять тисяч років тому, бо вони не тільки смачні, а ще й корисні, цілющі. Не можна пропустити сезон, коли дозрівають кабачки. Обов'язково треба використати для лікування, оздоровлення, для профілактики багатьох захворю­вань.

Усі страви з кабачків дієтичні. Вони не подразнюють ШКТ, містять, на відміну від гарбуза, менше цукру, отже, можна вживати всім, навіть хворим на цукровий діабет. У кабачках багато мінеральних ре­човин, є вітамін С. До того ж, кабачки ма­локалорійні. Отже, їх треба включати в ра­ціон людей, які страждають на ожиріння, цукровий діабет, на захворювання серця й судин, а також тих, у кого не достатньо ви­конує свою функцію кишківник.

Якщо людина впродовж року хворіла і її лікували антибіотиками, то пропоную їй обов'язково використати сезон кабачків, готувати різноманітні страви з цих овочів для того, щоб вивести залишки антибіо­тиків з організму.

Нагадаю: не забудьте до страв із кабачків додавати часник, аби збільшити цілющу силу цього овочу. Асортимент страв із ка­бачків може бути найрізноманітніший: са­лат із натертих молодих кабачків, млинці, ікра кабачкова, кабачки фаршировані — і не лише м'ясом, а й зеленню, морквою, цибулею, петрушкою із бринзою, яйцями з кропом. Зазначу, що цілющими є не тільки овоч, а й насіння, квіти, огудиння, листочки. Квіти кабачків мають протиалергічні властивості, ними можна лікувати як дітей, так і дорос­лих.


0

Коментарі