Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Притримати, відтерти, "стращать и не пущать"...

  • 04.10.21, 06:57
Й досі щоб щось зробити потрібно докласти чимало зусиль. Там де достатньо було б потратити кілька годин доводиться тратити кілька днів. Не просто заважають, а організовують цілі спецоперації, залучають безліч людей... І все заради того, щоб завадити разом зробити якусь дрібничку. Мабуть воно того варте, бо їх цікавить не те, що ми робимо, а те як ми це робимо – разом. Їх мета пересварити усіх, сіяти страх і недовіру. Точніше вони це вже давно зробили, тепер вони не дають можливості відновити цю довіру. Це лише вкотре доводить, що я на правильному шляху і показує, як вони цього бояться…

Якби я знав, що хоча б в подальшому не будуть заважати, то можна було б частіше тут бувати. Пояснювати і ділитися своїми думками, але ж я розумію, що дива не буде. Це триває вже багато років, останні пару років це йшло на спад, а зараз знову сплеск вседозволеності. 

Деякі люди намагаються вжалити, як підступна гадюка, вони й між собою живуть, як в гадюшніку. А хтось, як вічно голодні оскаженілі пси, скільки їм не дай їм завжди мало (грошей, влади). Розумна людина буде остерігатися перших і оминати других, те саме треба робити й з такими людьми. Когось краще оминати, а від тих, хто постійно гавкає треба захищатися. Слава богу зараз є можливість не брати участі у їх гризні.

Минулого разу розповідав про спілкувався з однією людиною. Одразу ж після того заговорили про необхідність відслідковувати такі контакти. В тій розмові не було нічого про політику, а тим більше про геополітику. Але деякі товариші вміють лише вислужуватися і доносити, і знайшли там, і те, і друге, і ще бог знає що... Ми тоді поговорили про спільних знайомих. Я вкотре відкрито висловив своє ставлення, до цих дєятєлів. Це ні для кого не є таємницею, вони регулярно провокують конфлікти і я постійно про це розповідаю. Але виявляється, що дехто, ще не чув про це, їм то видно й піднесли це все з відповідними коментарями. Приплели до цього геополітику, воно вважає себе пупом землі, інакше це не можна пояснити. Ці люди страждають манією величі, я це не раз доводив і це можуть підтвердити знаючі, авторитетні люди.

Ось про, що треба говорити, а не потакати цим неадекватним, а інколи й хворим людям. Але видно хтось боїться навіть ось таких безобідних розмов. От пройшла команда відслідковувати такі контакти. Ці посіпаки взялися її виконувати, вони навмисно й спровокували таку реакцію. Це їм було потрібно, щоб цим прикривати свій ”безпрєдєл”. Такі контакт не несуть жодної небезпеки, підозри були м’яко кажучи перебільшеними, усе це закінчилося лише тією розмовою. Команда відслідковувати була, а про команду отбой тревоги, як завжди забули. От і відриваються ці посіпаки по повній, бо була якась там команда.

Я б радив політикам бути з цим обережнішим. Люди в нас прості, вони в тонкощі не вникають. І інколи навіть не команда, а якийсь натяк, наряд чи гра з кольорами може спровокувати ланцюгову реакцію з непередбачуваними наслідками. Відповідальні політики мають це враховувати, а безвідповідальним не можна довіряти владу.

Минулого разу мені закидали те, що не дотримувався об’єктивного викладення інформації. Тому одразу ж попереджаю усе про, що тут зараз розповідаю стосується обмеженого кола осіб. Це навіть не про громаду в якій живу, а тим паче не про усю країну. В нас тут склалася конфліктна ситуація, але навіть тут в нас є нормальні люди, хоча їх залишилося мало і їх залякали. Місцеві політикани змушують їх брати участь у різних провокаціях. Колись усі ці люди нічого такого не знали, були простими роботягами, пізніше когось залякали, а когось купили. Я це все розповідаю і здогадуюся про шляхи вирішення проблем, але не маю бажання когось вчити і перевиховувати чи наводити тут порядок. Для цього є люди, які б мали цим займатися. Мене постійно провокують, намагаються задіти, щоб я вирішував проблеми, які накопичувалися роками. А навіщо? Вже більше десяти років кроку ступити не дають і при цьому кажуть: з ним щось не те. Час усіх і все розставить на свої місця. Моя інтуїція дуже рідко мене підводить, мені є чим зайнятися, за таких умов просто нерозумно братися за вирішення чужих проблем. Дехто звик жити за чужий рахунок і хоче на чужому горбу заїхати в рай. Все життя їздили, приїхали, злазьте, шановні, більше такого не буде, де сядеш там і злізеш!

Усе це старе, як світ “стращать и не пущать. Притримати, відтерти – пересварити між собою, а для чого це роблять вони й самі толком не знають. Так просто заведено, темні, дріб’язкові люди так завжди жили. Розумні ж навпаки намагалися обєднати і гуртом зробити щось велике і корисне. Немає ні часу не бажання щось обговорювати, бо очікуваного результату не буде. Навпаки тебе ж у всьому звинуватять, тому й не хочу лишній раз провокувати неадекватів. Але ж переважна більшість людей нормальні і саме заради них вирішив написати кілька речень, бо дуже вже просять. Того, що хотілося б написати – правди не дадуть сказати, а відволікати увагу людей, так щось писати з цим не до мене.


0

Коментарі