Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про що писати?

  • 15.09.21, 08:07
Усі ми різні і тому непорозуміння чи навіть конфлікти неминучі. Але майже усі наші біди через відсутність можливості спілкуватися з одними людьми і через небажання інших спілкуватися. Через їх непоступливість і бажання вказувати навіть на те з ким можна спілкуватися, а з ким ні, з ким треба ворогувати. Вони йдуть на поступки лише коли їх прижме, як от зараз. Тяжко нести, а кинути шкода. Вчепилися зубами, гризуть, але зїсти не можуть і відпускати не хочуть. Злі голодні, бо нікому зі своїми дешевими провокаціями вже не потрібні, гарчать, давляться, але не відпускають. Ніхто не хоче бути крайнім, дехто вже просто благає, щоб продовжив писати, бо все зупинилося і саме на них. Можна було б давно написати, бо це я не навмисно робив. Останні кілька тижнів був зайняти, усього не переробиш, але трохи підтягнули роботу. І нарешті зявилася можливість щось написати, але знову ж таки виникло питання: а про що писати? Бо ж стільки усього сталося, усе хотілося пояснити, але особливого сенсу в цьому не бачу. Але вирішив таки написати, бо розумію, що є нормальні люди, які від цього страждають.

Хоча й розумію, що скільки не пиши – це нічого не дасть. Навпаки тебе ж в усьому зроблять винуватим, щоб ти не зробив, щоб не сказав у всьому винуватий ти. Друзям все, а ворогам закон. Найяскравіше це проявляється серед місцевих князків, які після децентралізації почали нарощувати свій вплив. Нестабільність в країні, та й у світі в цілому – вакуум влади теж сприяє поширенню цих процесів. Тобто ймовірність донести до людей правду дуже низька. То навіщо на це тратити свій час? Он що вигадують різного роду аферисти, а ось це зараз нікому не цікаво читати. З однієї сторони це ніби добре коли менше писанини і балаканини. А з іншої ігнорувати і не залучати такий величезний потенціал - це велика розкіш. Особливо в часи жорсткої конкуренції, коли вирішальною може бути мінімальна перевага, але як кажуть: хозяин барин…

Життя за такими правилами, точніше без жодних правил в мене чомусь асоціюється з безумством. Є категорії людей, які тлумачать закони так, як їм це вигідно, а дехто взагалі по понятіям живе. Останнім часом ці люди почали відновлювати і поширювати свій вплив. Простих людей за великим рахунком мало цікавлять політика. Вони навчилися бути максимально незалежними. Інколи хочуть бути подалі від усього цього політичного гармидеру, який почався давно і триває вже багато років.

Відсутність нормального діалогу – це причина більшості проблем. Недавно пів дня спілкувався з однією людиною. Роками не могли помиритися, а тут поговорили і виявилося, що невідомо чому не мирилися. Правда через кілька днів аферисти цю людину знову втягнули в свої провокації. Прибіг до неї главний пахан, який сьогодні нападав з  двома своїми корешами, прибіг і не криючись почав: ти, що нюх потєряла, чи службу забула? І ніби нічого не було, про все забула людна. Але то люди залякані, підневільні і навіть хворі, і їм треба вибачати.

Вчора в мене була розмова з іншою людиною, з якою я давно не бачився. Ця коротка розмова була трохи схожа на попередню, але вразила до глибини душі. І дала відповіді на багато питань. Й досі не по собі, роздирають змішані почуття: радості, гніву, образи і на себе, і на людей, які докладають багато зусиль, щоб таких розмов не було. Довго не бачилися, хоча незрозуміло чому.

Точніше причини ті ж самі і стоять за цим ті ж самі пройдисвіти, які ось так роками майже відкрито не полишають спроб посварити з найріднішими людьми. Це я вже точно знаю, бо діють вони тепер відкрито. Я їх періодично на цьому ловлю, як і сьогоднішній напад з погрозами це межує з криміналом, але чомусь на це ніхто не реагує. Точніше реагують, але якось дивно, бо це не припиняється, а навпаки ще більше їх заохочує. Шуму багато, а заради чого це робиться невідомо. Можливо щоб створити ілюзію бурхливої діяльності цих героїв, якось же ж треба виправдовувати своє існування.

При попередниках було ще важче, але були герої і вороги. Або зрада, або перемога, усе було ніби зрозуміло. Були вороги, нехай і надумані чи штучно створенні, як у випадку зі мною. І були герої, які часто самі ж створювали цих ворогів і боролися з ними, звісно ж за винагороду. Вони й зараз намагаються на цьому заробляти, але нинішня влада не хоче глибоко у це вникати, в них своє бачення - інша тактика.

Цікаві процеси відбуваються в країні, та й у світі, але правди про це все ніхто не хоче чути. Бо роками лише піарилися, часто на брехні, а зараз доводиться за те все розплачуватися. А хто ж хоче визнавати свої помилки і те, що їх роками дурили? Це все не стільки цікаво, як огидно. Здають один одного, чем больше зданим, тем лучше… На це огидно дивитися, я вже не кажу, щоб брати у цьому участь. Це не політика – це якесь брожения мозгов, яке погано пахне. Раніше ще якось терпів, а зараз зявилася навіть якась відраза.

От сьогодні на мене одного напали троє здоровенних мужиків. І це не враховуючи групи підтримки – людей, які крутилися поряд і шукали можливості втрутитися. Але поле бою було вузьким і розширити фронт чи зайти з флангів не вдалося. Наступ захлинувся, прибігла жінка одного з цих неадекватних героїв і фактично за вухо потягнула його додому. Бо він вже нагеройствував, усю сімю підставив. Цей пахан їх просто підставляє, а потім сам же здає, щоб взяти їх сімї під ноги, він без кріпаків жити не може. Другий теж одразу ж втік, а до цього перелазив через цегляний паркан, до нас в двір. І при цьому обоє погрожували, ці погрози роками не припиняються. Усе це межує з криміналом, але ніхто на це не реагує скільки б і куди б я не звертався. Скільки б доказів не надавав, навпаки мені ж самому рота намагаються закрити. В них вистачає цинізму казати, що це я на їх банду нападаю.

Спочатку наряжалися в червоне, потім в синє, але бачать, що це не працює і давай знову в червоне. Найчастіше це робили одні й ті ж люди, хоча те, що вони хотіли сказати цим не стикується. Це як дві протилежні думки чи теорії, які виключають одну. Коли таке поєднується в одній голові – це називається шизофренія. Цим між іншим грішать й досить таки відомі і впливові люди…

Це окрема тема для обговорення, на обговорення якої вони давно мене провокують. Нема проблем, у цьому немає нічого нового, пізніше можемо поговорити і про червоне, і про синє. Тільки ця тема вже перестала бути актуальною, а мені шкода людей, які можуть постраждати від такого обговорення. Дехто, здається, зрозумів свою помилку - усе те, що я тут пояснюю. Сезонне загострення почало затухати, продовжують лише ті у кого ця хвороба має хронічний стан – вхопило і не відпускає.

Такі вже часи настали, попалися і починають відволікати від себе увагу. Зараз головне щоб більше скандалів, велику брехню глушать ще більшою і гучнішою. Люди заради цього готові на все, готові зганьбити і змішати з болотом усіх і все. Тільки щоб самим не відповідати. Моторошно стає, як подумаєш про наслідки. Скільки часу, зусиль і ресурсі на це витрачається, а вони ж не безмежні, вони вичерпні, як і довіра виборців і рейтинги політиків. Можливо дехто вже не зважає на такі речі, думає перекрасимося, перетасуємося і продовжимо свою справу. Але щось мені підказує, що вони помиляються. Як помилялися багато інших політиків, яким люди свого часу сказали своє категоричне – ні! Ці політики пробують повернути старі добрі часи, коли вони були при владі, але відновити довіру обманутих ними людей важко, на це потрібно дуже багато часу…


0

Коментарі