хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Організм живе за чітким розкладом

  • 05.06.21, 01:52

Ваше життя розписане по годинах. Але чи замислювалися ви про те, що ваш організм теж живе за чітким розкладом і його біологічний годинник куди точніший?

Ось результати медичних досліджень.

1 година ночі. Більшість з нас вже сплять, пройшовши через усі фази сну, і ми можемо легко пробудитися від найменшого шуму. Якщо хтось в цей час працює, він почувається дуже втомленим.

2 години ночі. Наша печінка використовує цей час для того, щоб інтенсивно переробляти необхідні організму речовини.

3 години ночі. Тіло відпочиває, і фізично ми повністю виснажені, у нас найнижчий тиск крові, пульс і дихання - найповільніші. Час найміцнішого сну, свідомість відключилася.

4 години ночі. Тіло як і раніше працює на "малих оборотах".

5 годин ранку. Наш організм концентрується в очікуванні прийдешнього дня. Ті, хто встає в цей час, швидко приходять у бадьорий стан.

6 годин ранку. Тиск підвищується, серце б'ється швидше. Навіть якщо ми хочемо ще спати, тіло вже прокинулося.

7 годин ранку. Імунна система особливо сильна в цю годину - в цей час ви навряд чи заразитеся грипом. Кваптеся на кухню: сніданок в 7 ранку дуже корисний - усі з'їдені вуглеводи переробляються в енергію!

8 годин ранку. Печінка повністю звільнилася від отруйних речовин. Але ця година не хороша для сердечників: кров густіє, а призначені для її розрідження частинки ще "сплять".

9 годин ранку. У цю годину активізуються розумові здібності: саме час сідати за статтю або йти складати іспит.

10 годин ранку. Ми досягли кращої за добу "спортивної форми". Продуктивними будуть ділові зустрічі і наради: наш розум зібраний і готовий до адекватної реакції на несподівані пропозиції.

11 годин ранку. Усі сили організму - у вищій фазі. Серце готове витримати будь-які навантаження.

Полудень. Тепер можна трохи розслабитися: уранішні сили пішли на спад. Щедру їжу приймати зараз не варто - відкладіть обід на годину.

13 годин. Шлунок просить їжі. Якщо зараз не сісти за обідній стіл, то незабаром можна отримати збій в травної системи.

14 годин. Це друга найнижча точка в 24-годинному циклі: реакція сповільнюється, а ось руки мають надзвичайну чутливість.

15 годин. Загострені до межі органи чуття. Голова знову "розумнішає".

16 годин. У крові підвищується рівень цукру. У цю годину ви можете витримати будь-який біль.

17 годин. Продуктивність висока. М'язи в цю годину "накачуються" як ніколи.

18 годин. З'являється бажання більше рухатися.

19 годин. Підвищується тиск, ми нервуємо навіть із-за дрібниці.

20 годин. Добре в цю годину засісти де-небудь з друзями: зустріч буде теплою і продуктивною.

21 година. Загострюється "вечірня" пам'ять - врахуйте це, студенти або актори, що зубрять чергову роль. А ось органи травлення краще не стомлювати щедрою їжею.

22 години. Якщо ляжете зараз спати - вам гарантований міцний і здоровий сон!

23 години. Не варто забивати голову якою-небудь інформацією - вона "вивітриться", оскільки ми дуже забудькуваті в цей час.

Північ. Якщо ви вже спите - приємних вам сновидінь! А якщо ні - не втрачайте часу даремно: саме опівночі найчастіше до людей приходять геніальні осяяння. Творіть, пишіть, ліпіть. Якщо вам чомусь не спиться.

Щоб написати щось потрібен час і спокій, а тут з самого ранку починають нерви вимотувати і так до вечора. Людський організм живе за чітким розкладом і це просто знущання над людиною. Ще й ображаються, бо вони серйозними справами зайняті – політику роблять, а ти їм заважаєш. Ніч для того, щоб спати, а вихідні, щоб відпочивати від політики і проблем. В ночі краще всього спати, а писати чи щось робити дійсно краще з ранку, але не виходить не з ранку, не дньом.


0

Коментарі