Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Джентльмены удачи

  • 13.07.21, 23:38

Все частіше з різних сторін чую: давай домовлятися. Але я не знаю про що можна домовлятися з тим, хто зневажає норми і закони, за якими живе переважна більшість людей. Те, що пропонують ці люди більше схоже на – приєднуйся до нас, будемо разомбезпрєдєльнічати.
Добре коли є з ким боротися, а перестав писати і все, з реальними ворогами боротися – це справа невдячна. За них беруться лише після чергового розголосу, створеного якимось активістом. Зараз цих героїв не чути, а раніше їм було з ким боротися. Створювали, таких, як я ворогів, боролися з ними і вимагали розширення своїх повноважень і нагород.

Останнім часом, я все частіше згадую фільм "Джентльмены удачи
. Памятаєте фразу ”Чем больше сдадим - тем лучше! Прижали і здають всі, і попередники своїх колишніх союзників і їх наступники. Почалися війни, спочатку разом подвинули одного, а пізніше зїли іншого. Вже й не знаєш сміятися чи плакати.
Згадую ще один епізод з цього фільму. Памятаєте, як інтелігент до гола програвся в шахмати. Я постійно кажу, що з жуліками не можна сідати за один стіл і тим більше грати з ними в азартні ігри. Не можна з ними разом робити політику, бо обберуть як того інтелігента. Чому я згадав цей епізод? Згадав, бо посидівши за столом з такими добродіями, можна й країну програти… Раніше хоча б хтось вірив у справедливість і чесно заробляв на життя, а зараз все заполітизовано, всюди корупція, все спахабили: освіту, медицину, людей у формі і навіть церкву. Не залишилося нічого святого і найбільше вражає легкість, з якою усе це робиться






0

Коментарі