хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Степан Бандера рекомендує NIBE !


Цей 2015-й рік я розпочинаю під  гаслом:
"Степан Бандера рекомендує NIBE!"

Повірте, я бачив на власні очі, як це все працює - це супер! Повна автономія постачання тепла у величезному обсязі! Повна екологічна чистота і безпека!

Багато хто не може зрозуміти, як це працює, то я кажу, що всі ми маємо вдома холодильник і чомусь не дивуємось його роботі: з маленького простору завдяки енергетичним властивостям фріону зайве тепло забирають і викидають його у зовнішнє повітря, але якщо це робиться навпаки, то люди з цього дуже дивуються і чогось не уявляють, хоча тут все ще простіше! В землі, повітрі чи водоймах завжди є наявним тепло, яке можна спокійно звідти відбирати та подавати в житло.

Ще цікавіше, що цей процес може бути і зворотнім, тобто влітку ваші батереї працюють на охолодження, отже не потрібн дужеі енергозатратні і шкідливі повітряні кондиціонери.

NIBE - це революція в енергетиці, а Степан Бандера очолював саме Революційну ОУН задля добра українців! Геть окупацію світового енергетичного газо-нафто-вугільного мафіозного клану в Україні! Дамо дітям екологічну енергетику і чисте довкілля!

Хто мені не повірить - най сам перевірить, бо в Україні вже діє не один об'єкт, а нещодавно запрацював у Рава-Руській перший в Україні дитячій садочок на тепловій енергії просто від землі. В Польщі таких об'єктів вже сотні! Чому у нас про це тихо? А як влада буде народ контролювати, якщо його одною рукою не обдирати, а другою - подачки роздавати за покірність... Бути вільною людиною можливо, якщо ти незалежний! В першу чергу - енергетично!

Захисти свою домівку і родину теплом рідної землі!
 
Геотермальне тепло в домівки українців!


Приклади тут: NIBE в Україні! Подивіться і зрозумійте, що це вже є і діє, просто про це мало говорять, але це основа енергетичної незалежності України від інших держав і убезпечення українців від власних вітчизняних олігархів!

http://nibe.com.ua/category/%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0/



NIBE Heating є лідером у виробництві побутових опалювальних приладів на ринках Польщі, Чехії, а так само Балтійських і Скандинавських країн. Нашими клієнтами є люди, які займаються будівництвом нових або реновацією існуючих приміщень, які активно цікавляться новою продукцією, яка економить кошти і створює екологічну атмосферу для спокійного і комфортного життя.Підприємство NIBE Industrier AB (зареєстровано в Швеції., р. Маркарід) котирується на стокгольмській біржі цінних паперів з 1997р.

NIBE Industrier європейський виробник теплового обладнання, що спеціалізується на опаленні приміщень використовуючи геотермальні джерела енергії, а так само на виробництві бойлерів, водонагрівачів, котлів та ін. опалювальної техніки, якісної продажі та обслуговуванні.

Продукція

Ґрунтові (геотермальні) теплові насоси, грунт-вода

Це теплові насоси, які використовують грунт або грунтові води в якості джерела тепла. Ваші витрати на опалення, використовуючи ґрунтові теплові насоси NIBE, знизяться на 75%.

Так само, застосовуючи ґрунтовий тепловий насос від NIBE, існує можливість безкоштовного охолодження Вашого будинку.

 
Повітряно-водяні теплові насоси

Перетворюють енергію зовнішнього повітря в тепло для Вашого будинку і створюють в ньому комфортну температуру. Установка повітряно водяного теплові насоси NIBE призведе до скорочення енерговитрат на опалення і гаряче водопостачання на 60% у порівнянні з звичайними опалювальними системами.

Вам необхідно вибрати повітряно-водяний тепловий насос NIBE у разі відсутності можливості укладання колектора тепла або буріння свердловини.

Вентиляційні теплові насоси

Свіже повітря - основний фактор здорового життя

З початку 80-х в прогресивних країнах з'явилося поняття «Синдром Хворих Будівель». Спочатку «Синдром Хворих Будівель» проявляється у проживаючих людей у вигляді «некомфортного перебування», потім, як наслідок, виникають алергічні реакції, поступово слабшає імунна система, хронічні захворювання.

Водонагрівачі (бойлери) і буферні ємності

Водонагрівачі NIBE нестаріючого дизайну. Виготовлені згідно з виробничим стандартам і відповідають всім вимогам безпеки.

Екологічно чиста ізоляція водонагрівачів. У виробництві не використовується речовина CFC.

У представленому асортименті Ви знайдете водонагрівачі, призначені як для невеликих садиб, так і для великих комерційних об'єктів.

Буферні ємності NIBE передбачають підключення сонячних панелей і електронагрівачів. Покриття внутрішніх поверхонь міддю або емаллю знижує втрати тепла і збільшує термін працездатності. Разом з тепловими насосами акумулятори та бойлери створюють повний комплекс опалення Вашого будинку та басейну.
 
Сонячні колектори (солярні системи)

Завдяки сонячним колекторам, ми маємо можливість скористатися єдиним всюдидоступним і 100 %-але безкоштовним джерелом відновлюваної енергії - Сонцем. Солярні ( сонячні ) системи - це надзвичайно універсальне рішення: в житлових будинках (індивідуальних і багатоквартирних ) сонячні колектори використовуються в системах гарячого водопостачання , підігріву води для басейнів і навіть в якості допоміжного джерела тепла в системах опалення; в громадських , нежитлових будівлях (готелях , пансіонатах , санаторіях , спортивних спорудах і т. д.) колектори допомагають у приготуванні гарячої води для потреб цих установ , на промислових об'єктах солярні системи використовуються для попереднього підігріву води для виробничих потреб . Сонячні колектори здатні забезпечувати близько 50-60 % річної потреби гарячого водопостачання (найвища їх продуктивність протягом року досягається в період з квітня по вересень). NIBE - BIAWAR пропонує плоскі сонячні колектори і вакуумно - трубчасті . Це дозволяє інвестору вибрати систему , яка найкраще задовольнить його потреби

http://nibe.com.ua/


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

12.01.15, 22:11

Чекайте, поясніть чіткіше, бо щось тут нічого не ясно. Які термальні води, як в нас їх нема? Де ви бачили, як воно працює? Розкажіть конкретніше. І яка ціна цього апарата...

    23.01.15, 22:10

    Я був у такому будинку в Данії,у всі подробиці не вникав не було часу,але дуже сподобалось,та діють державні програми на такі дома.

      35.01.15, 17:35Відповідь на 1 від V4

      Я дав же посилання на сайт! Також простий приклад: чи ви заходили до підвалів у літку і зимку? Там без усякого підігріву у зимку тепло, а влітку - прохолодно. Не термальні джерела, а просте тепло землі на глибині 3-10 метрів цілком достатнє для роботи цих пристроїв. А тепло з повітря ще цікавіше: навіть за мінусових температур працює, бо втягує -20 С, а викидає у атмосферу -23 С, тобто +3 С все одно тепла забирає.

        45.01.15, 17:37Відповідь на 2 від Korsar-K

        Я був у такому будинку в Данії,у всі подробиці не вникав не було часу,але дуже сподобалось,та діють державні програми на такі дома.Я вважаю, що у нас в Україні вже на державному рівні повинні нові багатоповерхівки брати до експлуатації тільки за наявності такого геотермального опалення!

          58.01.15, 15:18Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Я був у такому будинку в Данії,у всі подробиці не вникав не було часу,але дуже сподобалось,та діють державні програми на такі дома.Я вважаю, що у нас в Україні вже на державному рівні повинні нові багатоповерхівки брати до експлуатації тільки за наявності такого геотермального опалення!квартири в таких будинках будуть дуже дорогими,без довгострокових і малопроцентних іпотек не обійтись.А у нас банки кредитів не дають а якщо дають то під такий процент що переплатиш в 10 раз.

            617.01.15, 12:18

            Буде час будуть і прогресивні технології,а поки що війна і вибори до місцевих рад!

              74.01.18, 20:18Відповідь на 5 від Korsar-K

              Ви не там проблеми шукаєте, або точніше: самі їх придумуєте. Обладнання індивідуального отоплення також не з дешевих і тоді щомісяця до безконечності мусиш за газ сплачувати, а термальне як лізинг-страховка з гарантією ремонту. А при масовому виробництві ціна значно меншає.

                810.01.18, 03:06Відповідь на 1 від V4

                Чекайте, поясніть чіткіше, бо щось тут нічого не ясно. Які термальні води, як в нас їх нема?...Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
                Геотермічний ступінь (рос.геотермическая ступень; англ. geothermal degree, geothermic step; geothermic degree; нім. geothermische Tiefenstufe f, geothermische Stufe f, geothermischer Grad m) –

                1) Інтервал глибини земної кори в метрах, на якому т-ра підвищується 1 о С або віддаль, на яку треба заглибитись по вертикалі в надра Землі (нижче від зони постійних температур), щоб температура зросла на 1 о С. У середньому дорівнює 33 м. Коливається в межах 5-150 м. (кінець цитати)

                В сучасних вугільних шахтах через жару (та метан) змушені настільки інтенсивно провітрювати, що каску здуває.

                Сучасні кондіціонери мають режим обогріву - ото саме воно

                  910.01.18, 03:19Відповідь на 6 від КРИВОРІЖЖЯ

                  Буде час будуть і прогресивні технології,а поки що війна і вибори до місцевих рад!Починаючи з Кравчука, нашим можновладцям все щось заважало розбурити Крим мав швейцарський сир, а там нафти та газу вистачає, щоб арабські шейхи від заздрості пожовтіли. Старі родовища нафти теж можна було з допомогою гідророзриву "омолодити" , але все робилося виключно для того, щоб Україна не відірвалася від московської газової сіськи.

                  Та ще й прибрали з паспортів національність, щоб остаточно приховати, що країною керують чужинці!

                    1014.01.18, 12:04Відповідь на 4 від Богдан Бо

                    100%

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна