Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Луганщина: радіоактивний вугільний шлам залив ціле селище

У Свердловському районі Луганська радіоактивний вугільний шлам залив ціле селище Володарськ. За попередніми підрахунками, у городи та двори людей потрапило близько тисячі тонн відходів вуглезбагачувального виробництва. Отрута потрапила і до місцевого водоймища - тож ннині фахівці з`ясовують, чи не дісталася вона ґрунтових вод.

[ Читати далі ]

Економіка: Якість бензину в Україні не перевіряють з 2009 року

Цікаво, що в кризовом 2009 кошти в бюджеті на перевірку бензина знайшлися, а в 2010, коли відбувся зріст (принаймні так стверджує влада), коштів на це не знайшлося.

Facebook об’єднує сотні мільйонів людей по всьому світу

особисто мені потрібен Facebook задля того, щоб мати можливість задати питання народному депутату або представнику влади. На жаль, наше суспільство ще не дозріло до вимоги зобов"язати кожного депутата та держслужбовця, керівника відповідної служби, хоч раз на квартал обов"язково влаштовувати інтернет конференцію, де кожна зацікавлена особа мала можливість не тільки поставити своє запитання, але й отримати офіційну відповідь.

В Україні відсутня тарифна політика

Олексій Кучеренко: «Серйозною послідовною тарифною політикою в державі не займаються»

Кожен споживач задає питання собі, а що стоїть за цим підвищенням тарифу? Чи переконані ми з вами, що ці кошти, які нам з вами виставляють у цих рахунках дійсно ідуть на потреби енергетиків, комунальників, тепломереж, підприємств водопостачання, тощо?.. Чи є взагалі у нашій державі тарифна політика? Всі ці питання на сьогодні не врегульовані.

[ Читати далі ]

Пенсійна Реформа. Митний союз.

У студії TVi Павло Розенко про пенсійну реформу Андрій Новак про Митний Союз та вибір шляху розвитку України

Проблеми ЖКГ

У студії TVi Олексій Кучеренко, міністр з ЖКГ 2007-10

Клоун іде на манеж... Микола Яковченко

Перли від Яковченка   «Що б не сталося, ми це переживемо!» «Не треба тому чорта шукати, у кого він за плечима». «Яке я хамло?!» "Випив - так не гавкай!" «Зав’язав, не п’ю. Але з тобою – з великою охотою». «Мадам, ви така красива, як шхуна. У вас три карбованці немає?» «А горілка та була, як молода артистка в першому спектаклі...» «Подивлюся в дзеркало – і плюнуть хочеться!» "Все було, як у людей - випили, закусили..." «Сьогодні ви муж і жена, а завтра сам Бог не скаже, чим ви будете. Очень, очень і очень!» Чи можете ви повірити, що старий Сірко з комедії «За двома зайцями» помер іще 1974 року? А що датою його народження є 16 травня 1900-го? Хоч із дня народження Миколи Яковченка минуло 107 весен, його образ залишається неймовірно близьким.

Усі, хто знав актора особисто, в один голос стверджують: «Микола Федорович був людиною доброю, щирою й неймовірно компанійською». Власне, жага бути в центрі уваги стала причиною як возвеличення, так і загибелі актора.

[ Читати далі ]

Генпрокуратуру просят проверить законность передачи производства

С депутатским запросом о законности передачи производства колесных пар из собственности ХК «Лугансктепловоз» в частные руки обратился к Генеральному прокурору Украины Виктору Пшонке народный депутат Анатолий Ягоферов (БЮТ). Об этом сообщает Луганская областная газета «Молодогвардеец».

«Звернутися до Вас особисто мене спонукає вкрай важка ситуація, яка склалася навколо ВАТ «Холдингова компанія «Луганськтепловоз», і яка не може не турбувати мене ані як народного депутата України, ані як людину, яка в 15 років почала там свій трудовий шлях учнем слюсаря, і пропрацювала на підприємстві майже 22 роки. Хочу відзначити, що «Луганськтепловоз» довгі роки був не просто головним, містоутворюючім підприємством обласного центру, але й гордістю всіх луганчан і всієї країни. У свій час на ньому працювало понад 30 тисяч жителів нашого міста. Поступово колишній флагман машинобудівної галузі СРСР став, по суті, банкрутом, а заводчани всі останні роки отримують мізерну заробітну плату і живуть від замовлення до замовлення. В ситуації, коли одночасно з розпадом СРСР майже зникла потреба у тепловозах, залишався попит на запасні частини, і саме налагодження їх виробництва могло б забезпечити нормальну роботу «Луганськтепловоза». Зокрема, особливий попит завжди був і буде на колісні пари, а також інші вузли і деталі ходової частини тепловозу», - говорится в обращении А.Ягоферова.

[ Читати далі ]

Регионалы готовят ТКЭ для приватизации – эксперт

Директор Института энергетических исследований Дмитрий Марунич считает, что списание задолженности за потребленный природный газ и электроэнергию станет началом приватизации предприятий теплоэнергетики. Такое мнение он выразил в своем в Живом журнале, комметируя законопроект № 8284, предложенный нардепами от Партии регионов относительно списания и реструктуризации задолженности за потребленный природный газ и электроэнергию. «Очевидно, что при нынешней попустительской политике со стороны Минэнергоугля, «Нафтогаза Украины», ДК «Газ Украины» к должникам простое списание долгов будет иметь единственный эффект – должники и далее не будут платить за потребленный газ. Это ухудшит финансовое положение «Нафтогаза Украины», - уверен он.

Эксперт уверен, что цель законопроекта – открыть путь для приватизации предприятий теплоэнергетики, поскольку, в нынешнем финансовом положении они не интересны потенциальным новым собственниками. «Списание долгов станет первым шагом для расчистки финансового баланса теплоэлектроцентралей и других поставщиков жилищно-коммунальных услуг», - отмечает Марунич.

«Во всем мире – жилищно-коммунальные услуги один из привлекательных видов бизнеса, развитие которого в Украине сдерживается исключительно заниженными тарифами. Однако последние действия власти (принятие Налогового кодекса, разработка проекта трудового кодекса и пенсионной реформы) показали, что эра дешевых жилищно-коммунальных услуг для населения страны подходит к завершению. И крупные игроки в Партии регионов начали подготовку плацдарма для приватизации теплоэлектроцентралей», - убежден Марунич. http://www.glavkom.ua/news/39714.html

Уряд Януковича-Азарова готується списати борги приват. компаній

Уряд Януковича-Азарова підготував законопроекти, якими пропонується списати борги приватних компаній за спожитий газ та електроенергію перед «Нафтогазом» та Держбюджетом.

Відповідні законопроекти вніс народний депутат Партії Регіонів Олександр Пеклушенко.

Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина Андрій Павловський.

«Згідно законопроекту №8284 пропонується списати 35 млрд. грн. перед державною компанією «Нафтогаз»,  а закономпроектом № 8285  - 26 млн. грн.. боргу перед державним бюджетом України», - повідомив нардеп БЮТ. (мова йде про списання боргів з 1999 по 2007рр.)

[ Читати далі ]