Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Економічний вісник

Економічний вісник за 4.04.2010

Стартовала акція «Поверни собі Україну!»

Лідер «Народної самооборони» Юрій ЛУЦЕНКО підтримує акцію “Поверни Україну!”, що розпочалася у Сумах. Про це Ю.ЛУЦЕНКО написав у листі до сумчан, текст якого передано агентству УНІАН.  У листі він зазначає, що хоче підтримати сумчан, бо його багато що пов`язує із Сумщиною, зокрема, те, що його мати - з-під Глухова, а також власна участь у таких акціях як “спалення опудала ЩЕРБАНЯ (екс-губернатора Сумської області Володимира ЩЕРБАНЯ - УНІАН) у 2003-му, визволення студентів у донецького генерала міліції, що обісцявся у своєму кабінеті у 2004-му, через незабутні 20-тисячні мітинги 2007-го, турботи сумських підприємців у 2010-му”.

[ Читати далі ]

Пісні з кінофільму "Літа молодії" 1958 року.

Пісня рибалок (співають Олександр Хвиля та Микола Яковченко) Пісня про рушник (Співає Олександр Таранець, в кадрі - актор В.Рудий)

Фільм цілком можно подивитись тут: http://www.ex.ua/view/995276

АЗС продают продукты переработки угля под видом А-95

Комитет защиты потребителей нефтепродуктов в ходе проверок качества топлива на автозаправочных станциях выявил случаи реализации под видом бензина явного фальсификата, не соответствующего никаким государственным стандартам.

Об этом заявил в прямом эфире «Украинского радио» руководитель организации Андрей Пасишник.   [ Читати далі ]

Чи можлива зміна ціни на газ юридичним шляхом?

Знижка, якої не було.Навесні і влітку 2010 року Янукович та його команда подавали харківські домовленості як історичну перемогу та прорив у російсько-українських відносинах. "Нафтогаз", мовляв, отримав знижку 100 доларів за тисячу кубометрів газу, а Україна - гроші за оренду бази Чорноморського флоту РФ.Проте ще задовго до річниці "харківських угод" українці з подивом дізналися, що Європа купує газ за нижчими цінами, ніж Україна. Середньозважена європейська ціна становила 305 доларів за тисячу кубометрів.

Україна протягом трьох останніх кварталів 2010 року платила 344 долари. Де-факто - 244 долари, а решту 100 доларів Київ зараховує як майбутню плату за базу Чорноморського флоту РФ.

Країни ЄС примудрилися отримати дешевший газ, ніж Україна, навіть згідно з формулою. Наразі відомо, що німецькі E.ON Ruhrgas, Wingas і Wintershall у 2010 році отримували 16% від усього обсягу палива "Газпрому" за ціною спотового ринку. Французька GDF-Suez у другому півріччі 2010 року теж купувала 16% російського газу за спотовою ціною, а дружня для РФ Італія отримала від монополії, керованої Олексієм Міллером, "просто знижку" - 40 доларів за кожну тисячу кубометрів.До цього Австрія і Туреччина також домоглися зменшення середньорічної ціни до 304 і 328 доларів за тисячу кубометрів відповідно.

[ Читати далі ]

2001 рік. Хроніка подій №2. 9.03.2001

Цю хроніку подій 10-річної давнини змонтували невідомі - судячи з ікони Богородиці Унсовської в останніх секундах ролику, прихильники УНА-УНСО. Тут зібрані основні зафіксовані на камеру моменти протистояння 9 березня 2001 року.

Починається з вранішніх сутичок біля парку Шевченка, коли бійці внутрішніх військ МВС разом із міліцейським спецназом охороняли парк по периметру, щоб президент Кучма із прем'єром Ющенком і першим віце-спікером ВР Медведчуком могли покласти квіти до пам'ятника Кобзарю. До речі, з цими діячами Шевченка вшанували і обидва рухівці - Костенко з Удовенком.

[ Читати далі ]

2001 рік. Хроніка подій. №1

"Українська правда" 13 лютого 2001: Кучма, Ющенка і Плющ звернулися до українського народу. Привід дуже серйозний – в зв'язку з розгортанням "безпрецедентної політичної кампанії зі всіма ознаками психологічної війни". У країни з'явився ворог, в боротьбі з яким нація має згуртуватися. Називається він "Форум національного порятунку". "З'явився створений не відомо на яких принципах і голосно проанонсований "Форум національного порятунку". Лідери цього строкатого конгломерату, ображені через власні політичні поразки і провали, насправді шукають порятунки. Тільки не для держави, не для нації, а для самих себе від політичного банкрутства і забуття, а дехто – і від кримінальної відповідальності" Цей текст, списаний з відеосуфлера Вадима Долганова минулої неділі, закликає громадян зрозуміти, що "єдина надія цих політиканів, щоб іскри ворожнечі, непримиренності і озлоблення перекинулися на все суспільство, ваші будинки і ваші долі". Заява не одного Кучми, а саме трійки має демонструвати – влада є монолітною як ніколи. Як перед війною. http://www.pravda.com.ua/news/2001/02/13/2981874/

"Сразу послє виборов самий жестокій порядок..."

Генпрокуратура не тільки веде справу проти екс-президента, але й по факту визнала документально доведеними аудіозаписи, зроблені в першому кабінеті держави.

Нагадаємо, як готувалися вибори за часів Кучми:

[ Читати далі ]

Знищення старого Києва

Відеоекскурсія від Михайла Кальницького - дворами закинутих садиб у центрі Києва. Раніше тут жили Сікорський, Глушков, Мурашко, Купрін. Потім їх обіцяли оголосити пам'ятками. Зараз вони стоять покинуті. А замість будинка Сержа Лифаря вже скляний паралелепіпед.

Києвознавець Михайло Кальницький провів екскурсію для Радіо Свобода закинутими київськими будинками - все в межах 10 хвилин ходу до Хрещатика.

Садиба Сікорського на Ярославовому Валу, 15, де майбутній авіаконструктор випробовував перші моделі вертольотів і де в 1970-их жив не менш легендарний кібернетик Глушков - тут уже чи не 20 років збираються робити музей, але все не роблять.

Садиба художника Мурашка, яку вже кілька років стоїть покинута і руйнуватися не збирається. Будинок на Михайлівський, 10, де тусувалася богема і науковці. Знищений дохідним хмарочосиком будинок, у якому жив Серж Лифар.