Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Чорна піхота

Їх називали "чорна піхота" або "чорносвиткі". Майже ніхто з них не вцілів. Свідчення одного з тих, кому пощастило вижити.


Подивитись або скачати фільм у повному обсязі:
http://www.ex.ua/view/6991204

Жертви Рутченківського поля (оновлено)

...День 8-го апреля 1989 года стал переломным в расследовании Рутченковского захоронения. В тот день явочным порядком «неформалы» взяли в руки лопаты и буквально сразу под одним из гаражей обнаружили многочисленные костные останки. Прибывший на место прокурор обронил в тот день ставшую почти крылатой фразу: «А может это кости собак?!». Однако специалистам археологам и антропологам не представило большого труда опознать человеческие останки и остановить возбуждение уголовного дела по факту обнаружения «неизвестного» захоронения областной прокуратурой было уже невозможною. Такое дело и было возбуждено в апреле 1989 года. Почти одновременно начала работать официальная следственная комиссия… В насильственной смерти жертв сомневаться не приходилось – методично простреленные черепа, огромное количество разбросанных пуль – все это говорило о том, что мы наткнулись на одну из пресловутых траншей «секретного объекта». ...   В июне-начале июля участникам раскопок удалось, наконец, приблизиться к разгадке самой острой проблемы Рутченкова – уничтожению раненых военнослужащих и учащихся ФЗУ – детей «врагов народа» в октябре 1941 года, за несколько дней до оккупации Донецка нацистами. Надо сказать, что советская республиканская, областная и городская пресса даже времен перестройки и гласности не могла позволить себе упоминать о самых страшных преступлениях Рутченкова – расстреле советских военнослужащих осенью 1941. Эта тема еще надолго осталась табу для средств массовой информации. Однако одна из публикаций на эту тему все-таки прорвалась –«Горняцкая Слава», многотиражка шахты Кировская выходившая тиражом в 2 тысячи экземпляров опубликовала свидетельства Юрия Михайловича Грязина, который лично побывал на поле осенью 41-го и видел, как лежали «мертвые советские солдаты, многие перебинтованы, некоторые без рук, без ног. Тут же в траншеях лежало немало костылей». («Тайна Рутченковской степи»). Были и другие свидетельства десятков жителей подтверждавшие эту информацию. И вот, наконец, летом 1989-го спустя 48 лет после описываемых событий нами были извлечены из земли предметы характерные для военного госпиталя –большое количество окровавленных бинтов, загипсованные конечности, кислородные подушки, а также типичная больничная посуда того времени. В отдельной яме были обнаружены чудом сохранившиеся ученические гимнастерки, сильно напоминавшие казенную форму фабрично-заводских училищ…

http://infodon.org.ua/donetsk/150 http://infodon.org.ua/donetsk/163 

Битва за Дніпро у листопаді 1943.

Битва за Дніпро у жовтні-листопаді 1943 - найбільші втрати під час наступальної операції у другий світовій війні.

Подивитись або скачати фільм у повному обсязі: http://www.ex.ua/view/6991204

Як це було: вибухи в Києві у вересні 1941

Ще один фільм про те, як нкведісти висаджували Київ у повітря разом з його мешканцями у вересні 1941. Дивитися краще починаючи з 01:36 хв.

Подивитись або скачати фільм у повному обсязі: http://www.ex.ua/view/6991204

Квітка Цісик - історичне повернення

Інтерв"ю з Квіткою Цісик, записане у Нью-Йорку 1992 року частина 1 [ Читати далі ]

Іван Козловський

Іван Козловський назавжди залишиться неповторним Голосом українського етносу.

[ Читати далі ]

Юлія Тимошенко: "Батьківщина" розпочала об'єднання країни

  • 09.05.11, 13:37
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила спрямовує свою діяльність на об'єднання країни.
"Я приїхала, щоб розпочати об’єднавчий процес в країні, почати піднімати людей на справжню боротьбу, яка вже буде незворотною, яка надасть відчуття, що ми пройшли складний етап становлення держави", -
сказала Юлія Тимошенко сьогодні на зустрічі з працівниками Тростянецького машинобудівного заводу.
За її словами, члени партії "Батьківщина" розпочали "поквартирний  обхід, щоб об'єднувати людей і дати команду про той час, коли треба буде спільно діяти".
"Цей день ми обов'язково оголосимо, і кожен буде його знати. Ми будемо діяти як спільна команда. Всі ми повинні включатися в роботу, щоб країна була такою, якою ми можемо її побудувати, а не такою, якою хоче її бачити кланова олігархія", - наголосила вона.
Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що люди, спілкуючись з нею, говорять про неприродній шлях розвитку держави. "Я чую постійно тезу про те, що країна рухається не в тому напрямку, в якому хотіли би бачити люди. Про це кажуть і підприємці, і аграрії, і пенсіонери, і студенти. Вони не хочуть і не можуть терпіти далі знущання влади. Це означає, що
сьогодні вже є воля до перемоги", - вважає Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко: люди налаштовані на опір владі

  • 09.05.11, 13:25
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що громадяни для зміни влади не налаштовані чекати наступних виборів. "Настрій людей на сильний і дієвий опір я зрозуміла. Далі чекати від цієї влади ніхто з громадян України не планує, всім все зрозуміло. Але спілкуючись з людьми, я бачила не тільки агресію і роздратування людей по відношенню до влади. Я бачила в очах людей і надію, і здатність протистояти, їх дуже рішучий настрій. Я не побачила жодну людину, яка готова опустити руки і змиритися з таким відношенням влади до себе", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Сумах. Лідер партії "Батьківщина" додала, що головною метою її поїздки по Сумської області було вивчення громадської думки та ставлення громадян до політики влади. "Сьогодні вже не треба людей переконувати, що політика Януковича веде в глухий кут. Зрозуміло, що вона веде до руйнації і стагнації, до економічних і соціальних розвалів. Але важливо, як готові люди себе захистити", - зазначила вона. Юлія Тимошенко нагадала, що владу можна змінити лише двома засобами –через проведення демократичних виборів або через масові акції протесту. "Один шлях – це мобілізовувати та організовувати суспільство, боротися за закон про вибори до Верховної Ради, щоб він був максимально наближений до чесних виборів і готуватися до наступних виборів, і там всім разом усувати цю владу від можливості так поводитися з країною і людьми. Другий варіант — це організовувати український народ і чинити акції опору і вимагати, щоб або припинилася така політика, або дострокові вибори всієї влади одночасно", - пояснила лідер партії. За її словами, переважна більшість мешканців Сумської області під час спілкування з нею висловлювалися в підтримку більш радикальних заходів, ніж чергові вибори. "Всі люди підняли руки за те, щоб терміново організовувати людей на серйозні, сильні акції опору. І настрій людей в окремо взятому селі, я думаю, не є випадковістю. Наскільки я розумію і знайомлюся з соціологічними опитуваннями, сьогодні є загальним настроєм громадян України", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Любимый город может спать спокойно?

Сьогодні духовні нащадки енкаведистів на чолі з їхнім президентом люблять цитувати слова цієї відомої пісні і навіть намагаються її співати у прямому ефірі. Колись нашим дідам і прадідам Марк Бернес вже співав цю пісню навесні 1941 року. Варто нагадати, що радянська влада після себе лишила майже мільйон полонених у Борщагівському і Уманському "котлах" у 1941, винесла у повітря перлину Києва - його Хрещатик разом із мешканцями прилеглих будинків ( за це Іван Кудря отримав звання Героя а одна з вулиць Києва й досі носить його ім"я ). В решті їми було знищено Успенський собор - історичну пам"ятку 11 століття. Тільки чудо врятувало оперний театр - німці встигли винести з нього тонну вибухівки. 

Київ 1941-43