Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Бойка впіймали на гарячому

ДАК «Чорноморнафтогаз» у березні 2011 року придбав на тендері морську бурову установку на 150 млн дол (1,2 млрд грн) дорожче, ніж вона коштує на закордонних ринках.

Подібні установки фірми Seadrill, дилера сінгапурської корпорації Keppel, коштують 248 млн дол, у той час як «Чорноморнафтогаз» придбав її на відкритому тендері за 400 млн.

У тендері брали участь дві фірми, в менеджменті яких згадується один і той же директор: латвійський підприємець Ерік Ванагельс.
 
Ерік Ванагельс згадувався в нещодавньому розслідуванні американської юридичної компанії Trout cacheris, що було проведене на замовлення уряду України.
 
Докладніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Юрія Ніколова та Олексія Шалайський «Вишка для Бойка». http://dt.ua/articles/81790

Документи про газові домовленості.

  • 27.05.11, 21:55
  Оце скопіював з блогу Богословської.Таке враження, що пані Інна, дала маху, виклавши стенограми уряду. По-перше це не публічна інформація, а Кабмін останнім часом не приймав рішень, що до розсекречування таких документів.  По-друге в цих самих стенограмах, члени Кабміну говорять, що інформація про газові домовленості є секретною практично у всіх країнах.Думаю, що за це, хтось повинен  понести відповідальність.І основне: ці самі стенограми повністю нівелюють звинувачення відносно Тимошенко. Навіть в мене були деякі сумнів відносно газових угод, тепер
все зрозуміло.Таке враження, що  вона вважає ,що народ такий
тупий, що навіть читати не стане, тим більше щось в цьому розуміти.Стаття названа з пафосом-
Газовые соглашения – занавес открываетсяА тепер, я так розумію ,повинні руко-плескати  і кричати Ура!, ті в яких покращилось життя
Взято звідси http://blogs.pravda.com.ua/authors/bogoslovska/4d9c479a76211/
























Луценко навіть у суді лишається самим собою



«Я точно знаю, що обвинувальний вирок вже написаний. Там написаний термін – 8 років», - сказав Луценко і наголосив, що цей вирок написаний “під диктовку Адміністрації Президента Генпрокуратурою”. Водночас екс-міністр підкреслив, що на кожне обвинувачення у нього є неспростовні докази, які підтверджують його невинність.
Зачитуючи рішення про відмову в задоволенні клопотання Луценка про відведення судді Вовк, цей суддя заявив, що "не отримував вказівок від заступника голови Адміністрації президента". Юрій Луценко на це одразу зауважив: "Я не називав конкретних осіб, не говорив, що це був заступник глави АП! Я назвав замовника – Адміністрацію президента". "Отже, Ви знаєте більше, ніж я!", - звернувся Луценко до головуючого на засіданні судді.
Луценко навіть за цих важких для нього обставин не втрачає властиве йому почуття гумору. Юрій Луценко: "Життєве кредо одного з моїх улюблених письменників Ремарка було "Ніколи не падати духом". Хочете, розкажу вам анедот? Будь ласка, легко: Бабця йде Хрещатиком, з підворотні вибігають пара хлопців. Вона їм: - Дайте святої водички! Вони: - Нема в нас святої водички. Бабця: - А хрестик у вас є? Вони: - Бабушка, нет у нас ничего святого, мы - Печерский районный суд!"
=====
Глибоко шаную цю мужню людину. Те як він тримається, визиває повагу до нього навіть в його недоброзичливців, а насильство і наруга над ним, що її вчиняють сатаністи в мантіях та садісти з ГПУ (взяти хоча б 6-годинне прикуття наручниками) не можуть не викликати гнів у моральної людини.

Тимошенко. Вчорашні події.


             Не буду тут публікувати. Почитайте в оригіналі.

             Тут Юля розповідає, як все відбувалося - http://www.tymoshenko.ua/uk/article/uwn3cu39

             А тут ухвали про арешт, та звільнення - http://lb.ua/news/2011/05/24/98006_TIMOSHENKODOKUMENTI.html


.
         


У жовтні – обвал гривні, у листопаді – обвал влади

"Чому цей народ терпить?" – риторично запитує Ліна Костенко. Тому що "хата з краю", і з неї ще не винесли ліжко.

Чому ні до чого не призвели "податковий майдан", "день гніву", "весняний марш протесту" і ряд місцевих "виступів"? – Тому що українця зачіпає й примушує рухатись лише те, що стосується лише його особисто.

Притиснули податками підприємців – "так їм і треба, буржуям новоявленим, наживаються на нас" – думає більшість.

Хтось чубиться й гнівається через якісь там прапори, флоти – "хай чубляться, якщо розуму нема".

Весняним маршем протесту пройтись – "за гроші можна й помарширувати, якщо погода гарна, оплата погодинна"...

Українця може зачепити лише те, що стосується його особисто, належить йому особисто – його гроші.

Так, як це починає зачіпати "навіть" білорусів.

Серед головних причин падіння білоруського рубля в 3 рази (!) стало швидке зростання негативного зовнішньоторговельного сальдо. У 2010 році в них воно сягнуло 9,6 мільярдів доларів, що на 33% більше ніж у попередньому році. А лише за перший квартал цього року негативне сальдо досягло 2,8 мільярдів доларів, що вже в 2,5 рази більше відповідного періоду минулого року.

В Україні відбувається аналогічна тенденція.

[ Читати далі ]

Тимошенко: Потрібно ґрунтовно мiняти всю систему влади

Тимошенко: "Я не вiрю в те, що чергова змiна лiдерiв або партiй в країнi зумовить якiсь змiни, якщо ґрунтовно не помiняти всю систему, яка iснує сьогоднi в Українi - систему державної влади, силових структур, систему захисту прав людей".
"Саме тому ми робимо, на мiй погляд, ефективнi, глибиннi змiни до Конституцiї України, яку ми обов'язково донесемо до кожного громадянина України".
Тимошенко також зазначила, що пiдтримувати необхiдно не лише лiдерiв полiтичних партiй, а "чiтке бачення того, якою має бути Україна".
За словами екс-прем'єра, суддiв мають обов'язково обирати i призначати за участю народу, а контроль i вiдповiдальнiсть кожного суддi має вiдбуватися за участю громадянського суспiльства.
Тимошенко: "Я знаю, як у Конституцiї чiтко прописати право кожної людини, коли порушуються його свободи, як звертатися до суду i порушувати за iнiцiативою кожного громадянина кримiнальнi справи проти представникiв влади - починаючи вiд президента, i закiнчуючи депутатами, суддями".


Тимошенко про громадянське суспільство

Пісні серця

Свого часу на "1+1" Студією "Контакт" було зроблено декілька чудових документальних фільмів під рубрикою "Пісні серця" про історію написання уславлених пісень. Якщо буде вільний час, прошу переглянути :)

"Марічка"



[ Дивитися далі ]