Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Щодо толерантності львівян

Показувати всім, хто вірить у повальну русофобію у Львові :)

Що треба знати коли Президент України Янукович. №3

У Вас проводять обшук

Необхідно відразу відмітити, що обшук - подія дуже неприємне і психологічно важка. Тому - спокій, спокій і ще раз спокій.

Тільки максимально зібрана людина може витримати таке випробування з мінімальною шкодою для себе і своїх близьких.

ЗАКОННО АБО НІ?

Якщо до вас прийшли з обшуком, передусім упевніться в повноваженнях тих, що прийшли. Зажадайте пред'явлення посвідчень особи і запишіть всі їх дані П.І.Б., посада номер посвідчення і тому подібне).

Зажадайте пред'явити постанову на обшук. Обов'язково зверніть увагу на правий верхній кут цього документу. Там має бути санкція суду. Якщо такої немає, то можливі наступні варіанти.

- ОБШУК НЕЗАКОННИЙ. Вимагайте понятих письмово засвідчити факт відсутності санкції. Висловлюйте протест, який має бути занесений в протокол обшуку (ч 2 ст. 188 КПК України).

- ОБШУК ЗАКОННИЙ на підставі ч. 1 ст. 177 УПК України. У ній сказано що у випадках, що не терплять зволікання, слідчий має право проводити обшук і без санкції суду, але з обов'язковим повідомленням голови суду протягом доби. В цьому випадку необхідно перевірити наявність в постанові обгрунтування невідкладності.

[ Читати далі ]

Що треба знати коли Президент України Янукович. №2

До Вас додому прийшли працівники міліції

Сьогодні, на жаль, жодна людина не застрахована від приходу співробітника міліції до нього в будинок. Як поводитися за ситуації, коли співробітники "органів" прийшли, щоб вас опитати, поговорити з вами і т. д. (тобто зробити дії, що не входять в процесуальні рамки)?

Іноді ситуація з приходом міліції має самі непередбачувані наслідки - можуть винести з будинку щось цінне або підкинути компромат:

наркотики.

патрони і т. д.

Тому спілкування бажано вести через двері або не вести взагалі.

Але що робити, якщо ви все ж відкрили двері?

[ Читати далі ]

Що треба знати коли Президент України Янукович. №1

Вас затримали

"Ви затримані! Прошу, громадянин". Ця коронна фраза, якою зазвичай завершуються старі вітчизняні кінодетективи, раптом стає для вас моторошною реальністю. Вас затримали як злочинця. Подія, звичайно, не з приємних. Усі ми схильні до страху. Вам страшно, ви в шоці, а в голову лізуть жахливі думки. Передусім, спробуйте узяти себе в руки і заспокоїтися. У цей момент корисно згадати біблейську мудрість: "..І це теж пройде".

Після відповідної психологічної підготовки вам необхідно згадати Основний Закон - Конституцію України, а саме статтю 29, де закріплені основні конституційні гарантії для цього випадку.

Передусім, пам'ятайте, що, згідно з вищезгаданою статтею, ваші родичі мають бути негайно повідомлені про ваше затримання.

Якщо ті що затримали вас "зволікають", не відповідайте ні на які питання, не підписуйте ніяких документів і вимагайте дотримання свого конституційного права.

Цією ж статтею Конституції передбачено ваше право на отримання негайної правової допомоги - подзвоніть своєму адвокатові.

[ Читати далі ]

Тимошенко про газову формулу

слідством у газовій справі повинні бути досліджені ролі в укладанні газового договору які відігравали в цьому : а) Віктор Ющенко, що відкликав Олега Дубину 31 грудня в 2008 р. з переговорів в «Газпромі», не давши підписати угоду раніше узгоджених, вигідніших для України умовах 235 долл/куб; б) керівництву «Росукренерго», які пропонували газпромівцям купувати газ для України за ціною істотно вищою за ту, яка була в кінці 2008 р. узгодженою між Путіним і Тимошенко. Але наразі Фірташ — процвітає, Бойко — чаклує, Ющенко — відпочиває.

Тимошенко: за незаконні вакцини мають відповідати люди Азарова

  • 03.06.11, 14:34

Тимошенко: "Я хочу вам нагадати, що я працювала в коаліційному уряді, міністр охорони здоров'я призначався за квотою Ющенка, відповідав за закупівлю ліків і взагалі всього для міністерства охорони здоров'я пан Митник, який по домовленості з Ющенком був призначений як людина Азарова ще в наш уряд. І ви знаєте, що після того, як Янукович став Президентом, пан Митник, який відповідав за ці закупівлі за пропозицією Азарова, був призначений міністром охорони здоров'я". "Коли була епідемія в Україні, тоді виділялися гроші в цілому на боротьбу з епідемією, і виділялися Верховною. Радою, і голосувала Верховна Рада" "Я хочу ще раз довести вам, як маніпулює і фальшує меседжі Генеральна прокуратура. Вони говорять: вакцина "Таміфлю". Вакцина і "Таміфлю" – це різні речі. "Таміфлю" – це взагалі пігулки, а вакцина – це вакцина. І коли вони говорять "вакцина "Таміфлю", вони таким чином створюють чорну пропаганду, чорний піар, на якому паразитують. Тоді я говорила про комплексні заходи, присвячені боротьбі з епідемією, що було важливо в тому числі за умовою Всесвітньої організації охорони здоров'я, і Україна як член цієї організації зобов’язана виконувати деякі протокольні речі, коли йде епідемія" ===== Хроніка подій зими 2009: Проверка закупок лекарств и медоборудования http://news.bigmir.net/ukraine/210027 Эпидемический склероз http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/5606.phtml

Слідчий Генпрокуратури Олександр Нечвоглод

Александр Нечвоглод, старший следователь по особо важным делам ГПУ:

Есть все основания обратиться в суд с заявлением об изменении меры пресечения. Потому что поведение, которое избрала Юлия Владимировна, полностью противоречит даже здравому рассудку. http://vikna.stb.ua/news/2011/6/2/62809/ ======

Как вам такое "юридическое" обоснование для ареста?

Теперь имущество могут описать без суда и следствия

Конституционный суд Украины сегодня разрешил принудительное вторжение в частное жилье, даже если суд еще не признал тебя должником.

В суд обратилась с иском женщина, не пускающая к себе судебных исполнителей, которые хотят описать и арестовать ее имущество. Говорит: в Конституции прописана неприкосновенность жилья. Зайти могут только после того, как суд признает ее должником и обяжет выплатить деньги. Конституционный суд постановил: должна пустить на любой стадии судебного разбирательства. Как только судья даст разрешение на арест имущества. http://vikna.stb.ua/news/2011/6/2/62793/ ============================== Коли Ігор Беркут півроку тому говорив у своєму інтерв"ю "Что всех нас ждет в стране тоталитарного капитализма" про те, що "В результате коммунальной реформы тысячи украинцев потеряют права собственности на жилье" то я, чесно кажучи, сприйняв це із долею скептицизму. А зараз бачу, що таки Беркут був правий і все до того йде. http://blog.i.ua/community/662/647141/