Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Прямий ефір. Тимошенко. Поки не прямий. Янушеску.

На п'ятому каналі, о 21-00 буде Юлія Тимошенко. Це все. А це нагадування. Янушеску!!!! Дивись!!!
счетчик посещений

Нацизм в Україні: перекручування стрілок

Те, що повсякденне, те - невидиме. З історії ми знаємо про війни і чуму, набіги половців і кримських татар. А що ми знаємо про повсякденне життя тих, хто воював з кочівниками і вмирав від чуми? Отак і з російським нацизмом в Україні. Всі його відчувають, всі знають, всі звикли. Але ще ніхто за деревами не бачив лісу. Ніхто не взявся проаналізувати повсякденні явища. "Все геніальне просто, але тільки для геніїв!" - не знаю, хто автор цього афоризму, але так воно й є.

Якщо проаналізувати дії російських шовіністів в Україні, їх плани, наміри і пропагандистські виверти, то результатом такого аналізу буде констатація того, що сукупність явищ, що досліджувались, зветься нацизм і расизм. Расизм, він буває не тільки в Африці. Замініть в російських текстах "українців" на "слов'ян", а "росіян" - на "німців-арійців" і якщо Ви не дослідник артефактів Дріттерайху, ніколи не здогадаєтесь, хто то написав і будете думати на бідного доктора Ґебельса.

От ArthurW зробив такий аналіз першим. Будь-хто з вас може те повторити і прийде до тих самих висновків. Правильність теорії, як відомо, перевіряють експериментом. То ж візьміть і перевірте!

ArthurW Нацизм в Украине: перевод стрелок

Философская энциклопедия описывает явление нацизма как общественное устройство, объединяющее социализм с ярко выраженным расизмом. Довольно показательным является то, что в разделе про нацизм авторы энциклопедии уделяют достаточно много места и коммунизму, поскольку оба политических режима являются тоталитарными. "И коммунизм, и нацизм стремились к планомерной и тотальной организации сил общества для выполнения определенной общественной задачи. Однако они по-разному определяли природу той цели, на достижение которой должны направляться все усилия общества. Коммунизм предлагал построить «рай на земле» для всего человечества. Национал-социализм намеревался создать такой «рай» для избранной нации (расы) за счет всех других народов."

[ Читати далі ]

Лікнеп українського націоналіста

Ця стаття - відповідь Юрія Москаленка на типові звинувачення, які раз у раз лунають з боку тих, хто не визнає борців за незалежну Україну. Ніколи не був націоналістом, але завжди шанував тих, хто жертвував своє життя заради майбутньої України. Юрій Москаленко - Відповідь Віталію Скороходову на "Бандера и Шухевич герои?" - Вы считаете героями эсэсовцев из дивизии «Галичина» и гауптмана Шухевича... Серед есесівців (ваффен-СС) також було багато героїв, але не України, а Німеччини. І  гауптмана Шухевича ніхто в герої України ніде й ніколи не записував. Гауптман він був, певно, хороший, але Залізного хреста німці йому не  давали. «Нагорода» на совісті комуняк. Герой України – генерал-хорунжий УПА Шухевич. Різниця зрозуміла? Якщо людина йшла в «Галичину» за завданням ОУН, щоб здобути там військовий фах,  і врешті-решт повернути німецьку зброю проти німців, то питання «присяги Гітлеру» відпадає автоматично, як і участь в «каральних операціях», в яких дивізія просто не могла брати участі, позаяк це була армійська дивізія. Якщо люди йшли туди з мотивів помсти за рідних і близьких, закатованих більшовиками,  то така позиція теж зрозуміла, як і те, що участь в ваффен-СС сама по собі не є боротьбою за Україну. Москалики завжди забувають, що умовою вступу українців до Дивізії і умовою формування Дивізії було участь дивізії виключно на Східному фронті. Якщо хтось йшов воювати за німців, бо дуже вони йому подобались, то це тим більш не є війна за Україну. - Бандера вначале также признал своим фюрером Адольфа Гитлера, но когда понял, что никакой речи о независимой Украине быть не может, формально выступил против него... Це звичайна дурість. Бандера не міг визнати Гітлера фюрером, оскільки,  по-перше сам був фюрером (в значенні лідер партії), а по-друге ніколи не знаходився з Гітлером в одній партії.

[ Читати далі ]

У Донецьку до Євра купують туалети за ціною мерседесів

“Партія регіонів демонструє дивовижний «прогрес» в «освоюванні» державних грошей під вивіскою Євро-2012: услід за харківськими лавочками, кожна з яких коштує як автомобіль «Ланос», у Донецьку вже закуповують туалети за ціною «Мерседесів», - підкреслив О.СЕМЕРАК Він зазначив, що, очевидно, “представники Партії регіонів улаштували таке собі внутрішньопартійне креативне змагання: хто більше «замутить» коштів на державних закупівлях під маркою підготовки до чемпіонату Європи”. “Якщо лавки для харківського метро купували за 63 тис. грн. за штуку, то за кожен пересувний туалет для Донецька викладуть уже 400 тисяч грн.”, - додав депутат.

http://www.unian.net/ukr/news/news-437309.html

Юрій Луценко: tоkian tokiko!

Я дуже вдячний за підтримку. Вона важлива для мене і моєї родини. Всі ці 149 днів тюрми і 31 день голодування протесту мій дух підтримували спогади про Майдан, почуття людської гідності і Ваші листи. У народу басків є такий вираз — tokian tokiko — здатність не здаватися, не опускати руки, коли все налаштовано проти тебе. Буквальний переклад – «коріння дерева, що росте на скелі».

Я поставив за мету довести янучарам, що не все продається і не всі лякаються.

Робити це легше, коли коріння тримається скелею таких людей як Ви.

Щиро Ваш,

Юрій Луценко

Про перевертнів і пристосуванців

Олег Медведєв (найближчий радник ЮВТ): "громадянське суспільство наразі не готове до того, аби проводити протестні акції разом з політиками, незважаючи на те, що без політичного проводу Майдан приречений. Для його успіху необхідним є союз суспільства з опозиційними політиками. Але це не головна передумова. Потрібна реальна, а не декларативна готовність громадян до протесту. Попри те, що згідно соціологічних досліджень, народ готовий "рвать и метать", справжнього пориву немає. "http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4dd28fa7b0c79/Щось подібне останнім часом доводилося мені чути й з уст інших оппозиційних політиків, яких суспільна думка відносить до найбільш "радикальних і відвертих".Чого тільки не вигадаєш, щоб виправдати власну слабкість, боягуство та пристосуванство. Адже кому як не цим політикам знати, що українське суспільство ніколи не вирізнялося рішучістю у виразі протестних настроїв і завжди чекало "допоки сусід вийде". Невже так важко було організувати з десяток громадянських рухів, якіб забезпечували перманентні протестні виступи? Аналізуючи все це приходиш до невтішного висновку: Луценко, Тимошенко і інші є приреченими і головними архітекторами їхнньої гибелі є їхні найближчі соратники, чия трусість і бездіяльність просто вражають. Більш за все мені шкода тих Діденко і Макаренко, котрі відібрали газ і шельф на користь держави і народу України. Хто після такої розправи насмілиться ще колись наступити на інтереси мільярдерів на захист інтересів простого люду?Чому партія Тимошенко була найбільшою загрозою для Януковича і йоого клану? Звичайно, харизма ЮВТ мала велике значення, але окрім цього то була єдина партія, котра могла дійсно об"єднати україномовне і російськомовне суспільство навколо економічних інтересів найбільш широкої верстви населення. ПР як і НУ, як і Фронт Змін - є ліберальними партіями, простіше кажучи партіями, що відверто захищають інтереси крупного капіталу. [ Читати далі ]

В харьковском СИЗО покончил жизнь самоубийством заключенный

В харьковском СИЗО покончил с жизнью заключенный Сергей Литвин. Об этом медиа группе «Объектив» стало известно из собственных источников. Ранее Сергей Литвин заявлял, что его неоднократно пытали в харьковском УБОПе - когда вывозили на допросы, - а в СИЗО жалобы арестанта игнорировали.

2 мая Винницкая правозащитная группа распространила заявление о том, что Сергей Литвин уже пытался покончить с собой, так как администрация СИЗО долгое время игнорировала жалобы заключенного.

«Администрацией харьковского СИЗО длительное время игнорировались жалобы заключенного Сергея Литвина на пытки, включая пытки с использованием электротока и противогаза. По словам Сергея Литвина, которые задокументированы Винницкой правозащитной группой, его выдают из харьковского СИЗО на следственные действия в харьковский УБОП, где его пытают, а потом, после возвращения в СИЗО сотрудники изолятора противоправно отказываются документировать нанесенные ему телесные повреждения. В результате задержанный был вынужден совершить попытку перерезать себе горло, после чего его 14 дней держали в СИЗО пристегнутым наручниками к кровати», - заявляли правозащитники.

Прокуратура Харьковской области тогда начала проверку по заявлениям Винницкой правозащитной группы. Проверка еще не окончена.

О самоубийстве Сергея Литвина в Винницкой правозащитной группе пока информации нет.

В харьковском управлении Департамента исполнения наказаний сообщили, что заключенный нанес себе рану на шее. ЧП случилось 13 мая в 9:50, и к нему сразу же вызвали медиков. Однако, несмотря на реанимационные меры, в 10:37 врачи констатировали смерть заключенного. ============

Я думаю, що настає вже той час, коли ув"язнені почнуть на стінах своїх камер писати власною кров"ю і тим доводити свою невинуватsсть. Каральна машина робить свою чорну справу.

Янукович не знає елементарних речей

 на 02:44 мин На своей встрече с ужгородцами Янукович излучал уверенность и удовольствие от власти. Он выступил перед ужгородцами с короткой речью, в которой коснулся проблем экономики, ведь он как-никак профессор. Так вот наш профессор назвал три макропоказателя. Я не готов сейчас точно обсуждать общую величину гос.долга, который пр-во Азарова выплачивает в этом году, но два других показателя резанули мой слух. Судите сами: 1. Янукович: "дефицит бюджета прошлого года был 15%" - на самом деле дефицит госбюджета за 2010 официально не превысил 5% 2. Янукович: "Сейчас на 11% снижается дефицит пенс. фонда каждый месяц" - на самом деле за прошлый год дефицит ПФ составил 26, 6 млрд грн, или 13,8% , т.е. он никак не может уменьшатся такими темпами. Очередной перл "Пришвидчувати швидкість буду фізично" на фоне полной некомпетентности в вопросах экономики просто остался незамеченым.

Радянська історія

Янукович підписав закон про червоний кривавий прапор