Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Смертність в Україні - на рівні Гвінеї та Конго

За показниками смертності Україна на рівні нерозвинених країн третього світу. На одного хворого держава виділяє 83 копійки на добу - повідомляє ТСН. Населення України за останній місяць скоротилось на 21 тисячу. За показниками смертності дорослого населення Україна нині розташована на рівні нерозвинених країн третього світу, зокрема Гвінеї та Конго, заявила перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова.

Вона зазначила, що наразі показник кількості ліжкомісць у лікарнях України удвічі більший, ніж у країнах Європи, але тривалість життя в Україні на 10 років менша.

“У нас зараз на одне лікарняне ліжко, на одного хворого виділяється 83 копійки на добу. Чи можемо вимагати ми від хорошого медика, щоб за цю суму він запропонував хворому якісну медичну допомогу?” - прокоментувала Акімова.

За її словами, кожен з регіонів України незабаром має запропонувати свій проект модернізації галузі медицини.

Нагадаємо, за прогнозами Інституту демографії, до 2025 року Україну заселять африканці та азіати. В переважній більшості, “кольорові” українці мешкатимуть у Центральній Україні.

На думку експертів, для того, щоб відновити в Україні навіть не 50, а 47 мільйонів населення, потрібно, щоб українська жінка народжувала 2-3 дитини, щоб на 10 жінок народжувалося 23 дитини. Сьогодні народжується 15.

Джерело: ТСН.ua

Суддя Сергій Вовк

Суддя, що судить Луценка. У комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією надійшли матеріали, що в 2009р. щодо судді Печерського районного суду м.Києва Сергія Вовка прокуратура Києва порушила кримінальну справу за підробку та використання підробленого рішення суду, викрадення цивільної справи та шахрайське заволодіння земельною ділянкою 70 га. Відповідне рішення було прийняте внаслідок перевірки діяльності суду.

Зокрема, було встановлено, що суддя Печерського райсуду С.Вовк у порушення вимог закону виніс рішення, яким визнав за 43 громадянами право власності по 0,10 га за кожним позивачем (всього 4,3 га) на Французькому бульварі у м.Одеса. При цьому суддя, перевищуючи свої службові повноваження, без посилання на норми матеріального права, незаконно змінив цільове призначення землі з рекреаційного на землі для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель та споруд. За апеляційною скаргою столичної прокуратури зазначене рішення скасоване як незаконне Апеляційним судом Києва.

Крім того, в іншій цивільній справі, застосовуючи попередню схему, той самий суддя Печерського районного суду С.Вовк незаконно визнав право власності за 24 громадянами по 0,10 га за кожним (всього 2,4 га) на Французькому бульварі у м.Одеса, також змінивши цільове призначення землі.За результатами перевірки прокуратура порушила відносно судді Печерського районного суду кримінальну справу за винесення завідомо неправосудних рішень.

В ході перевірки також встановлено, що Управлінням земельних ресурсів у Дергачівському районі Харківської області на підставі рішення цього ж судді Печерського суду Києва зареєстровано право власності на земельну ділянку площею 70 га за ОК ЖБК "Вікторія".

На запит прокуратури міста Печерський райсуд надав рішення з цього питання іншого характеру. Цивільна справа, на підставі якої з'явилися два взаємно заперечні рішення суду, була викрадена під час направлення до апеляційної інстанції.

http://www.nso.org.ua/ua/news/8700

Наші гроші

  • 01.06.11, 13:54
Дуже цікавий сайт рекомендую http://nashigroshi.org/topics/articles/page/2/

Куди витратити екологічні гроші

Щойно побачив повідомлення:

1. В Азарова вирішили витратити кіотські гроші на гібридні машини для МВС 2. У Маріуполі три людини захворіли на холеру

Скільки ще треба знищити населення, щоб український народ зрозумів, що терпіти не можна?

Порошенко заперечує можливість обвалу гривні

Петро Порошенко високо оцінює економічний потенціал Білорусі і вважає сьогодняшні проблеми з приборканням інфляції у Білорусі тимчасовим явищем, спровокованим популізмом напередодні виборів і помилково розрахованою емісією. Єдине, про що промовчав Порошенко, це кредити, що їх отримує Білорусь від Росії. Щодо прогнозів обвалу української гривні наприкінці цього року, Порошенко вважає, що для цього немає підстав - дефіцит платіжного балансу в Україні наразі незначний.

О.Гудима про стратегію відносин з Газпромом

Міністр ПЕК тіньового уряду про стратегію відносин з Газпромом, тарифну політику, дії України в фарватері відносин Газпром-Європа.

Мовчання телят у «підлі» часи

Масові репресії починаються тоді, коли режим переконується у відсутності спротиву. «А коли вони прийшли за мною, не залишилося нікого, хто за мене вступився б», – ці слова Мартіна Німьоллера, священика і громадського діяча, який пройшов шлях від співпраці з нацистами до в’язня концтабору,в Україні згадують дедалі частіше. Німьоллер змалював анатомію розкручування маховика репресій: вони зачіпають спершу визначене й порівняно вузьке коло осіб. Однак, якщо інші залишаються байдужими, згадане коло постійно розширюється і влада починає вважати репресії не інструментом політичної боротьби чи навіть знаряддям помсти, а звичайноюпрактикою поводження з суспільством. Допустивши це, своїм мовчанням громадяни справді можуть дочекатися моменту, коли репресії торкнуться кожного і «не залишиться нікого», хто вступився б за них.

Сергій Єфремов, український вчений, публіцист, віце-президент Академії наук, репресований за справою про «Спілку визволення України», у своїх «Щоденниках» влучно назвав початок сталінських репресій у СРСР «підлими часами», коли загублено «міру речей».

Адже розв’язування владою війни проти власного народу – використання репресивного апарату – може наштовхнутися на принципово різну реакцію суспільства. І саме вона визначає, яким буде ставлення керівництва держави до своїх громадян. Бо народ не те що має ту владу, на яку заслуговує, радше влада ставиться до нього так, як він дозволяє ставитися. [ Читати далі ]

Луценко: От Ющенко я не жду поддержки

Под чутким наблюдением конвоя, сегодня в Печерском суде НБН расспросил изможденного, но неунывающего экс-министра внутренних дел Юрия Луценко о его будущем, об условиях содержания в СИЗО, о попытке ареста Тимошенко, о вине Ющенко, о компромате на действующую власть, о надежде на Европу и о многом другом.

- Юрий Витальевич, как долго ваше дело будет слушаться в суде?

- Думаю, примерно до поздней осени.

- Вы прекратили голодовку, «чтобы иметь силы сломать систему». Как именно вы будете ее «ломать»?

- Все очень просто. Нынешняя система профессиональных судей не обеспечивает независимого судопроизводства, предусмотренного Конституцией. Вот почему они так боятся моего прецедента с судом присяжных – ведь тогда рухнет вся система исполнения судами указаний, полученных от Администрации Президента.

Я сам себе задаю вопрос: чего я добился голодовкой? А я многого добился – благодаря этому европейское сообщество убедилось, что в Украине уничтожена судебная система. И это результат не для одного Луценко, а для всех украинцев.

[ Читати далі ]