Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Леськівський замок...



 Палац Даховських (Леськівський замок)

Даховські - рід польських поміщиків.

Один з панів-власників маєтку так ненавидів пияцтво, що відкрив у селі чайну "Товариство тверезих", де селянам безкоштовно давали чай та цукерки.


с. Леськове, Черкаської обл


[ Читати далі ]

У Нонеля були передумови, щоб стати відомим ..

  


Талант, освіта, підтримка, важливі знайомства — у Нонеля були передумови, щоб стати відомим художником. Але що ж пішло не так?

 Сюжети картин... Нонель показував неприйнятний бік життя: злидні, хвороби, інвалідність, цигани, безхатченки... Особливість його зображень — це натуралізм, чесність, співчуття.

Суспільство було не готове прийняти мистецтво, яке відкриває очі. Люди вважають за краще думати, що це їх не стосується. Ісідре Нонель виставляв свої роботи в Барселоні, але отримав лише критику на свою адресу.  


[ Читати далі ]

Невизнаний геній...

  


Невизнаний геній Ісідре Нонель...  

[ Читати далі ]

Форт "Джанджіра", Індія.

  • 25.07.23, 11:00


Форт "Джанджіра", Індія.

Розташований на скелястому острові біля міста Муруд, цей острів-фортеця був побудований в XV столітті для захисту від піратів. 300 років він був неприступний: ніхто не міг взяти його силою. Всередині є дві природних прісних водойми. Дістатися сюди можна тільки на човні. Саме місце, де знаходиться форт, славиться своїми пляжами і рибальськими селами.


[ Читати далі ]


Гусак в кросівках...



Ні, на цьому фото не гусак-спортсмен, і над ним ніхто не знущається. Розкажемо вам його історію. 

[ Читати далі ]

Форт "Боярд", Франція.

  • 22.07.23, 13:20


Форт "Боярд", Франція.

Перша ідея Боярд датується ХVII століттям, з призначенням захисту арсеналу міста Рошфор. Проте, протягом довгого часу його будова вважалася неможливим божевіллям. Нарешті, рішення прийняв Бонапарт Наполеон. Паралізоване в 1813 році будівництво було відновлено в 1840 році і завершено в 1870. Після 1871 року місце недовго використовувалося в якості військової в'язниці, перш ніж остаточно армія відмовилася від нього в 1913 році. Влітку 2001 форт став розташуванням зйомок для ТВ-шоу з такою ж назвою. В даний час тут проводять човнові екскурсії.


[ Читати далі ]


Природне явище, відоме як "Хвиля"

  • 21.07.23, 08:00

Хвиля в США.

Це природне явище, відоме як "Хвиля" складається з гірського пісковика. Воно розташоване на кордоні Арізони і Юти, недалеко від міста Пейдж. Скелі були сформовані протягом довгого часу дією вітрів і прийняли хвильовий аспект. Колірна гама цієї "Хвилі" варіюється від рожевого до білого.

[ Читати далі ]


Висячі сади Семіраміди ...

 


Висячі сади Семіраміди - чудова інженерна споруда Навуходоносора...

[ Читати далі ]