Нина
49 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 50-56 років
Голубка
Промий м’ясо. Видали всі прожилки і жир.
Застели ємність для маринування відкритим пакетом. У пакет насип сіль, цукор, перець, налий горілку і масло. Добре перемішати маринад.
Тепер уклади яловичину і щільно зав’яжи пакет. Струсни його, щоб маринад огорнув все м’ясо. Поклади пакет в холодильник на 3 дні.
Дістань м’ясо з холодильника. Важливо: не обполіскуй його, а просто промокни паперовим рушником. Дай йому трохи підсохнути і насолоджуйся простою і смачною закускою!
Виходить ну дуже смачне м’ясо! До речі, замість горілки можеш використовувати коньяк (тільки якісний). Так закуска вийде ще більш пікантною і з легким деревним післясмаком. Просто неймовірний делікатес можна отримати всього за 3 дні.
Гість: Х_
117.09.18, 14:18
а после него плохо не бу?
Гість: Ordinary
217.09.18, 14:23
Прям пособие "Как быстро и недорого завести домашних гельминтов"
Андрій1961
317.09.18, 14:27
Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!
417.09.18, 14:38Відповідь на 1 від Гість: Х_
а после него плохо не бу?от і я про те...
517.09.18, 14:38Відповідь на 2 від Гість: Ordinary
Прям пособие "Как быстро и недорого завести домашних гельминтов"точно
617.09.18, 14:38Відповідь на 3 від Андрій1961
Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!і на мою теж
анонім
717.09.18, 14:39
наверное вкусно, но я так не рискую, не ем мясо, если оно термически не обработанное
817.09.18, 14:39
Дед делал правда в 3 л банке и с травами(укроп,петрушка и тд)Треба якось попробувати
Дед делал правда в 3 л банке и с травами(укроп,петрушка и тд)
917.09.18, 14:39Відповідь на 6 від Голубка
Стрийко Зеник
1017.09.18, 14:43
Коментарі
Гість: Х_
117.09.18, 14:18
а после него плохо не бу?
Гість: Ordinary
217.09.18, 14:23
Прям пособие "Как быстро и недорого завести домашних гельминтов"

Андрій1961
317.09.18, 14:27
Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!
Голубка
417.09.18, 14:38Відповідь на 1 від Гість: Х_
Голубка
517.09.18, 14:38Відповідь на 2 від Гість: Ordinary
Голубка
617.09.18, 14:38Відповідь на 3 від Андрій1961
анонім
717.09.18, 14:39
наверное вкусно, но я так не рискую, не ем мясо, если оно термически не обработанное
Голубка
817.09.18, 14:39
Андрій1961
917.09.18, 14:39Відповідь на 6 від Голубка
Стрийко Зеник
1017.09.18, 14:43