Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Транспортний засіб на безповітряних шинах...

Перший в світі транспортний засіб на безповітряних шинах

Перший в світі транспортний засіб на безповітряних шинах


Не дивлячись на багато переваг безповітряних або «не пневматичних» шин перед традиційними аналогами, в серійне виробництво ця технологія так і не прорвалася. До сьогоднішнього дня всі подібні розробки не виходили за межі дослідницьких лабораторій. Компанія Polaris виявилася першою в світі, офіційно пропонуючою транспорт, «озутий» в безповітряні шини. Першопроходцем став їх власний усюдихід Sportsman Wv850 H.o.



Любителям військової техніки дизайн цього квадроцикла може здатися знайомим. І це не випадково. За основу свого дітища в Polaris узяли американський військовий чотириколісний усюдихід Mv850 ATV. Маючи посилений сталевий екзоскелет, він здатний буксирувати вантаж вагою в 600 кілограм або повільно тягнути іншу машину вагою до 1400 кілограм. Іншими словами, це практично мініатюрний всюдихідний танк, за винятком відсутності гармати.

Але справжніми зірками в цьому шоу, зрозуміло, є шини Terrain Armor, які, за заявою Polaris, можуть пережити попадання кулі 50-го калібру і дозволити продовжити рух на протязі ще 600 кілометрів. Вони виглядають схожими на безповітряні шини, Bridgestone, що розробляються, і Michelin, проте не мають жодних ознак приналежності цим компаніям — так що цілком можливо, що Polaris розробила їх самостійно. А що стосується самого квадроцикла, то він стане доступний в обмеженій кількості, починаючи з наступного місяця, за ціною 15 тисяч доларів США. Отже, якщо вам припав до душі цей квадромонстр, вам варто поквапитися з передзамовленням.


(з мкрежі)

У Данії самотніх людей обсипають корицею...)))




Що символ мандали робить у Перу?

За 30 км від плато Наска знаходиться величезне плато недосліджених геогліфів Пальпа-Пампа. На ньому знайшли символ "Зірка" або Стародавня мандала.

Мандала - це ритуальний символ в індійських релігіях, який уособлює Всесвіт.

Але що він робить у Перу?burumburum

[ Читати далі ]

Вона зображує тіні...

  


Художниця з Англії Джесс Аллен (Jess Allen) зображує тіні, які безпомилково зчитуються як чоловічі або жіночі. Усередині абрисів — сіра маса невиразності. Тінь — це щось завжди окреме, таке, що очікує на інтеграцію, таке, що переслідує, порожнє й відкрите для надання значень.

Аллен помічає загальне місце: у сонячний день наші будинки наповнюються двійниками. Ідея будинку не допускає присутності чужорідного. Інтерєр позбавляє неясності тіней, що лякає, тому картини полонять нас своєю аурою інтимності й спокою.

Але ці обєктивовані тіні як елементи предметного середовища все ж таки підштовхують до зіставлення інтерєру (з лат. interior — «внутрішній») із внутрішнім психічним світом людини. Юнг визначав тінь як персоніфікацію всього того, що людина відмовляється приймати в собі. Зустріч зі своєю тінню — зустріч із самим собою.

Ми звикли не помічати власних тіней ...
[ Читати далі ]

Амедео Модільяні...

   


Амедео Модільяні - Портрети...omg   


[ Читати далі ]

Думаєте, що найдорожчі машини – це нові Феррарі?

10 місце. Ferrari 340/375 MM Berlinetta ‘Competizione’


Спорткар Феррарі 1953 року з довгою назвою 340/375 MM Berlinetta ‘Competizione’ було продано у травні 2013 року на аукціонах RM Actions. Новий власник виклав за раритетне авто 12.8 млн доларів.

[ Читати далі ]


Якого вітаміну тобі бракує...)))....



Як зрозуміти, яких вітамінів не вистачає організму.
Головні симптоми:
Перелік станів при нестачі вітамінів:

[ Читати далі ]

Іиглядають моторошними лише від одного погляду...

  • 09.07.23, 12:11

Яких тільки фотографій не зберігає інтернет, але сьогодні ми покажемо ті, дивлячись на які стає моторошно. Одні з них дійсно зняли не найприємніші моменти та істоти, а інші тільки здаються такими на перший погляд. У будь-якому випадку є в них у всіх щось моторошне для більшості людей, тому вразливим читачам, можливо, варто пройти повз матеріал. Але ось для любителів полоскотати нерви – саме те.

Добре, що вона не бачить себе — морда австралійської бичачої акули


 Дерева, що зимують у мішковині, виглядають немов мумії з Єгипту...[ Читати далі ]