хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Важливість боротьби проти комуністичної ідеології

Декомунізація - це перший крок, але якщо не буде другого, то перший буде марним. У багатьох містах неохоче перейменували вулиці ті, хто протягом чверті століття нив і розповідав, як же погано без радянського союзу. Зрештою, ганебні назви вулиць були прибрані, а на заміну у багатьох випадках їм прийшли не імена героїв української нації, а такі приколи, як "сонячна", "малинова", "вишнева" тощо. Назви вулиць - це частина ідеології. Якщо у совєтському союзі виростали під комуністичними назвами вулиць, то воно дало свій відбиток, адже коли ми з друзями знімали пам'ятник Леніна, то більшість, наголошую, що саме більшість, скавчали та казали: "Це ж історія. Ми росли і він тут завжди стояв. Хай стоїть - не чіпайте ". Одним словом рабська поведінка. 

Основним аргументом чого не називати вулиці іменами національних героїв є те, що більшість впевнена, що згодом прийде влада з іншим кольором кашкету і знову доведеться змінювати назву. 

Комунізм - це як бур'ян на українському чорноземі. Виснажує, псує, не дає рости нормально врожаю. Якщо ми з важкими зусиллями і ліквідуємо бур'ян-комунізм, а не посадимо нічого українського, національного, то згодом бур'ян знову заволодіє нашим. Можливо це буде не комунізм, а типу рашизму, чи європейського лібералізму. 

Якщо йдете вулицею "абрикосова", то знайте, ми ближче до поразки, чим до перемоги.


0

Коментарі