Річниця (роковини) референдуму і День працівників прокуратури

Сьогодні в Україні 17-та річниця (а за версією Сайтів-Близнюків злого Некрота - роковини) всенародного референдуму, на якому народ схвалив Акт проголошення незалежності України.

Все, що Злий Некрот думає про цей день, - у його блозі на сайті Юейпс: "Свідомі" самогубці чи жертви перших "підрахуїв"?

Про наслідки згаданого вибору народу України - просто величезна кількість сатиричних творів поета, які годі й перелічити.

Втім, 1 грудня в Україні - це ще й професійне свято працівників прокуратури.

У зв'язку з цим пригадуються зокрема твори ПРО КОЗЛІВ І ЗЛУ ЛЮБОВ & (російськомовний) ...А СТАТЬЯ ПОТЕРЯЕТСЯ.

Тож зі святами!

Сьогодні - 91-ша річниця... знаєте чого?


У кого сьогодні свято - всіх вітаю!

А в кого ні - то ні!

(Зображення - картина «Смольный в дни Октябрьской революции». Автор: Кустодієв Б. Узято звідси.)

Хелоуїн - головне свято сатані


На залитих кров'ю стінах висять черепи з черв'яками, кажани, під стелею - гірлянди з чорних котів і чудовиськ із блискучими очима, на вікнах - прозорі величезні привиди, посеред кімнати стоїть скелет, на столі лежить відрубана голова ляльки і сокира, червона від крові. Це не "храм" сатанистів, це 112-та київська школа не перший уже рік відзначає свято Хеллоувін. Учителі роздають нагороди за найстрашнішу класну кімнату і переможцям конкурсу за розповідь про найбезчесніший учинок. Усі учні, вдягнені в костюми різноманітної нечисті, після розповідей історії своєї смерті або ганебних учинків вигукують страшні прокляття, бігають по школі й "виганяють" нечисту силу, самі ж "перетворюються на святих". Читати далі

Блогер Некрот відкрив Сайти-Близнюки злого поета :))



Запрошую весь прекрасний Народ I.UA, який я дуже шаную (інакше мене тут не було б!), на Сайти-Близнюки українського і російського поета-сатирика Олександра Некрота:

http://uaps.nekrot.net - Сайт злого Некрота українською мовою;

http://rups.nekrot.net - Сайт злого Некрота на русском языке.

Ласкаво просимо! Добро пожаловать!

Кому "совєтська окупація", а кому - возз'єднання

Сьогодні в календарі 17 вересня. Цього дня 69 літ тому Червона армія перейшла Збруч і зайняла територію п'яти західних областей нинішньої незалежної України, в тому числі моєї рідної Волині.

Вісім років тому, себто до помаранчевих подій, навіть дослідник діяльності ОУН & УПА професор Станіслав Кульчицький не вважав за потрібне малювати цю подію винятково чорними фарбами - писав: «Радянізація» Західної України мала дві сторони. Перша з них святкова: підвищення життєвого рівня населення, ліквідація безробіття, наділення селян землею. Заявки підприємств в устаткуванні негайно задовольнялися промисловими центрами східних областей. Майже півмільйона безземельних і малоземельних селян одержали у користування понад мільйон гектарів поміщицької землі, десятки тисяч коней і корів та інше майно. 40 тисяч корів селяни закупили в колгоспах східних областей на позички з державного бюджету. Всі ці заходи радянської влада широко висвітлювалися засобами масової інформації, аби закріпилася легенда про «золотий вересень».

Утім, далі, звісна річ, пан Кульчицький демонструє вірність "генеральній лінії" західної української діяспори:

[ Читати далі ]
Сторінки:
1
12
13
14
15
16
17
18
19
попередня
наступна